קודם כל שלום,
בחיפוש רנדומאלי בגוגל נפלתי על הפורום הזה שכבר הרבה זמן לא ביקרתי בו,
נכנסתי למתבגרים ומתבגרים והסתכלתי על כל מיני נושאים,
חלק מהנושאים גרמו לי לחשוב להעביר קצת ידע אישי שלי מגיל ההיתבגרות,
אז עם אתה מודכדך קצת מהחיי חברה שלך בבית ספר, בוא ותשמע מה אני עשיתי לגביי זה.
אז קודם כל, הכל התחיל בגיל 14, שנכסתי למצב שלאף אחד לא באמת היה איכפת ממני והרגשתי שכולם בבית ספר שמים עליי זין
ואין לאפחד עניין בלדבר איתי בכלל, בגיל 15 העיניינים קצת התחילו להידרדר, אנשים היו עושים ממני צחוק ודורכים עליי בלי סוף,
אז החלטתי יום אחד לקום ולשנות את כל זה, מה שעשיתי זה חיכיתי לחופש הגדול, ובזמן החופש הגדול הורדתי 20 ק"ג (זה נשמע קשה, אבל אין שום דבר העומד בפניי כח הרצון, וזה מאוד קל עם תשימו את זה אצלכם בעדיפות ראשונה.) גידלתי שיער, עשיתי החלקה וכמה עגילים, והשתייכתי לקבוצה מסויימת, שלא תבינו אותי לא נכון, אני לא 'מושפע' ואני לא 'פריק', אני פשוט החלטתי שעם אני ישתייך לאיזשהי קבוצה, יהיה לי יותר קל ליהיות שייך לאנשהו, ובאמת ככה היה, הייתי מסתובב עם אנשים שנראים כמוני וברגע שהשתייכתי לאנשהו, ההרגשה שמעלימים ממני עין נעלמה,
אוליי זה נראה לכם כאילו שכולם כבר מכירים אותכם ובחיים לא יאכלו את זה שפיתאום ישתנתם והכל, אבל תאמינו לי שבגיל הזה אוכלים הכל,
מה שאתם צריכים זה לשנות את האישיות שלכם, לערבב את מה שאתם, עם מה שלא העזתם להיות, וככל שעשיתי את זה והתערבבתי עם אנשים, הביטחון העצמי שלי עלה, ופיתאום אנשים הזמינו אותי בערבים לצאת ופיתאום החיים נהיו יותר טובים ונוחים.
תראו, אני לא אומר לכם לעשות את מה שאני עשיתי, אבל אני מסביר לכם דרך לשנות את המצב.
היום אני בן 18
ואין לי מילים לתאר איך התקופה הזאת שינתה לי את החיים.
בהצלחה לכל מי שהחליט לקחת את עצמו בידיים ולהשתמש בדרך שלי, שיהיה ערב טוב.

ציטוט ההודעה