אני מצטער במידה ופגעתי בך בדרך כלשהי 'דוד 3' ,לא היו אלה כוונתי להעליב\להשמיץ אותך.
בסדר אחינו?
אני מצטער במידה ופגעתי בך בדרך כלשהי 'דוד 3' ,לא היו אלה כוונתי להעליב\להשמיץ אותך.
בסדר אחינו?
One Shot - One Kill
|
|
כאילו יעזור להסביר ל דוד3 הזה משהו. שים לב לכמה ציטוטים מובחרים רק מהאשכול הזה:
"לא מעט דתיים מאמינים באבולוציה."
וואו, בגלל שלא מעט דתיים מאמינים באבולוציה, היא בהכרח מתיישבת עם המדע! מדהים. (טיפשות)
לא מעט דתיים מאמינים בחייזרים, אז מה? מי אמר שהדתיים הם אינדיקציה למה נכון או לא נכון?
"התנ"ך לא נותן הסבר על איך נוצר העולם, לעומת המדע, וזה למה אני אומר שהמדע בא ביחד אם הדת"
הבנתם? בגלל שבתנ"ך לא כתוב איך נוצר העולם והמדע כן מסביר זאת - אז התנ"ך והמדע הולכים יחד!
אני עד עכשיו מנסה להבין איך הבנאדם הגיע לכשל לוגי שכזה עם מח אנושי, לא מצליח מצטער.
חוץ מזה, אם התנך לא מסביר איך נוצר העולם, מה לעזאזל הכוונה בפסוק "בראשית ברא אלוהים את השמיים ואת הארץ"?
"פועלים בתשלום הופיעו לא מזמן, מלפני 300 שנה הופיע דבר כזה"
תשלום שכר הנו אחד התהליכים הבסיסיים בתרבות האנושית מאז ומעולם, זוהי הדרך המאפשרת למרבית האנשים לקיים את עצמם.
ענייני שכר ומשכורת מופיעים כבר במקורות קדומים ביותר, בפרשת ויצא מסופר על לבן אשר העסיק בביתו את יעקב ואומר לו:
"הכי אחי אתה ועבדתני חינם, הגידה לי מה משכורתך?" חוקים לגבי תשלום שכר שכיר מופיעים, בין השאר בפרשת משפטים.
בקיצור, דוד3 הוא פיזיקאי, ארכאולוג, אנתרופולוג, ביולוג וכימאי דתי בקיא בתורתו, אין להתווכח איתו.
rcl-nadav, איך בדיוק מסופר איך ה' ברא את העולם בפסוק הזה?! xyossizx, מה התפוצץ? איך נוצר הדבר שהתפוצץ? לפני זה לא היה כלום, מה אתה לא מבין על מה מדברים איתך? מה היה לפני המפץ הגדול, כלום! איך בדיוק נוצר התהליך הביולוגי הזה, אתה טוען שלבד, כלומר במקריות לדבריך.
ואו, מתוך כל ההודעה הארוכה שלי בחרת משפט אחד להגיב אליו... התעלמת לחלוטין מעוד 30 שורות שכתבתי... אתה חתיכת טיפוס.
והמשפט הזה מסביר שה' ברא את העולם יש מאין, בהינד עפעף.
עכשיו תפרש את זה איך שבא לך, אתה ורש"י ואונקלוס. הכל כביכול "הסברים" למשפט פרמיטיבי כ"כ.
זה שלא יודעים בדיוק מה היה שם לפני, לא אומר שאלוהים גרם לזה. אתה לא אומר פה כלום.
המדענים לא יודעים בדיוק מה היה, וזה עדיף מאשר להמציא דמות שאחראית על זה.
נערך לאחרונה על ידי rcl-nadav; 11-01-2011 בשעה 15:14.
שוב פעם אתה והמקריות שלך?
בינתיים ראיתי רק דתיים משתמשים ב'מקריות' ולא מדען אחד מכל העולם.
זה כי, אין מקריות אחי, לכל דבר יש גורם ומקור , לא 'סיבה' ולא 'יוצר'.
עכשיו תגיד לי...מהו הגורם למפץ הגדול? וגם אם יש גורם למפץ הגדול, מה גרם לו? מהו המקור של כל המקורות?
תשובתי היא - מילה אחת...מחזוריות. אני לא מתכוון לפרש את זה בשבילך, אםאתה לא מספיק אינטיליגנטי בשביל לחשוב למה התכוונתי אין לי מה להמשיך איתך את הדיון.
One Shot - One Kill
rcl-nadav, כמו שאמרתי, לא כתוב איך הוא ברא את העולם, כתוב שהוא ברא את העולם, עכשיו איך? לך תדע, אולי אם המפץ הגדול.
ואגב ה' זאת לא דמות, זה כוח על טבעי. חוץ מזה, הרי מתי שהוא היה פה כלום, ואת המשהו הקטן הזה שהתפתח הרי משהו היה צריך לצור.
ועל תוציא מהקשרם את משפטיי, כמו למשל:לא מעט דתיים מאמינים באבולוציה. כתבתי את זה כי הוא כתב למה להיות אתאיסט, בכאילו שהדתיים לא מאמינים באבולוציה, ואתה הוצאת את זה מהקשר. זה כמו שאני אצטט אותך:"טיפשות"
מה הקשר לדיון בכלל?
1. המפץ הגדול לא תואם בשום אופן את תיאור הבריאה המסופר בתנ"ך. זה לא היה תוך 7 ימים ולא נוצר יש מאין.
2. זו אמונתך, ללא שום ביסוס מדעי/רציונלי. הכח ש "יצר" את המפץ הגדול הוא בהחלט לא הכח ש "דיבר" אל בני ישראל בסיני.
"ה' זאת לא דמות, זה כוח על טבעי." - אתה לא שונה מילד בן 4 שמאמין בסנטה קלאוס.
חוץ מההנחה שרוב הסיכויים שאינך בן 4, לכן הדרך היחידה מבחינתי היא שימוש במילה "טיפשות".
הבנת?