אני רוצה לפתוח פייס ולהתחיל שם עם בנות(אני לא הולך להפסיק לפתוח סטים אבל אני רוצה גם וגם)
הבעיה שאני לא מכיר הרבה בנות רק כמה מהשיכבה ואני לא רוצה שיצא לי שם של AFC שלא מכיר בנות
גם חברים אין לי הרבה אז זה דופק לי את הSP
מה אפשר לעשות?
אני רוצה לפתוח פייס ולהתחיל שם עם בנות(אני לא הולך להפסיק לפתוח סטים אבל אני רוצה גם וגם)
הבעיה שאני לא מכיר הרבה בנות רק כמה מהשיכבה ואני לא רוצה שיצא לי שם של AFC שלא מכיר בנות
גם חברים אין לי הרבה אז זה דופק לי את הSP
מה אפשר לעשות?
|
|
1) לבנות SP גבוה בכוחות עצמך, במציאות.
2) לא לדפוק חשבון בפייסבוק ואפילו להכריז ולצחוק על כך ש"אתה בדד שמחפש אישה לחיים, מי מעוניינת?".
מבין אתה כוונה? ברגע שלא תשים ותצפצף על העובדה שאתה "חסר בחורות" או Whatever אתה תתמקד במה שטוב בך, תפגין את זה ותתחיל למשוך אליך אנשים.
נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 11-01-2011 בשעה 21:18.
עזוב אותך פייסבוק.
תתחיל ליהיות גבר במציאות אחרי זה תיהיה גבר בעולם הוירטואלי.
ואני באמת לא אומר את זה כדי לפגוע, אבל תתחיל להשיג חברים, תתחיל להשיג בנות.
אם תיהיה אפס במציאות אתה תיהיה אותו דבר גם בעולם הוירטואלי.
1.איך?
אני מכיר אולי 90% מהשיכבה אבל רק שלום שלום מדי פעם מדברים קצת זהו לא ממש "חברים טובים"
2."אני בדד שמחפש אישה לחיים, מי מעוניינת?".
מבין גבר, אבל מי שיראה דבר כזה יותר נכון מי שתיראה תחשוב איזה פתטי
כי כלפי חוץ בבית-ספר אני מראה שאני עם מלא ביטחון אבל בעצם אני לא.ואז יסתכלו מי יש לי ברשימת חברים ויראו שיש לי רק
את מי שבבית ספר ויבינו שזה הכל סתם משחק ואני לא יוצא לא כלום.(אני יתחיל לצאת שבוע הבא כי אני חולה אבל עד שנכיר אנשים יקח זמן)
בכל מקרה תודה SONIC
רק עכשיו ראיתי שגם אתה הגבתה ROY
אני לא אפס במציאות תיראה מה כתבתי בהודעה למעלה כלפי חוץ אני מראה שאני אלפה אבל בעצם זה הכל משחק
קרא שוב את הפיסקה הזאת בבקשה.2."אני בדד שמחפש אישה לחיים, מי מעוניינת?".
מבין גבר, אבל מי שיראה דבר כזה יותר נכון מי שתיראה תחשוב איזה פתטי
כי כלפי חוץ בבית-ספר אני מראה שאני עם מלא ביטחון אבל בעצם אני לא.ואז יסתכלו מי יש לי ברשימת חברים ויראו שיש לי רק
את מי שבבית ספר ויבינו שזה הכל סתם משחק ואני לא יוצא לא כלום.(אני יתחיל לצאת שבוע הבא כי אני חולה אבל עד שנכיר אנשים יקח זמן)
קרא אותה שוב פעם...
כעת, תשתין עליה ואל תחשבן לכלום - פתח פייסבוק!
אתה תראה שמהר מאוד אתה תצחק על מה שכתבת.. כרגע הפגנת מחשבות מגבילות בצורה פנומנלית ונתת לקוף המדבר שלך במה להוציא את כל השטויות שיש לו בפה.
זה היעד שלך להיום - לפתוח פייסבוק!
אל תאכזב אותנו
שבור את הפחד כבר!!!!!!!!!!!!!!
נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 11-01-2011 בשעה 21:54.
מה זה משנה מספר החברים שלך?
אני רואה משתמשים בפייסבוק עם 2000 חברים, אתה יודע מה אני חושב עליהם? שהם פטתיים, למה? כי הם מוסיפים המון המון אנשים, גם כאלה שהם לא מכירים רק בשביל מספר החברים שלהם בפייסבוק.
אז מה אם הפייסבוק שלך נראה כאילו אין לך הרבה חברים, לא לכל אחד יש זמן להשקיע בפייסבוק שלו.
כשתתחיל לצאת, פשוט מאוד תצטלם עם בחורות ותעלה תמונות, זה יעשה יותר את העבודה מאשר מספר החברים שלך.
עזוב בכלל פייסבוק, מה זה חשוב? צא החוצה, עזוב שטויות עכשיו, תעשה את זה בדרך הטבעית והישנה. אתה לא רוצה להיות מישהו שאתה לא, אתה מסכים איתי?
חוץ מזה, מה איכפת לך מה האנשים שבבית ספר שלך חושבים? אתה עושה את זה בשבילם?
בהצלחה לך.
נערך לאחרונה על ידי Jmpua; 11-01-2011 בשעה 22:22.
כן 2000 זה באמת מוגזם
בקשר לתמונות רעיון טוב (:
זה שאני רוצה לנסות גם פיקאפ בפייס לא אומר שאני לא יפתח סטים גם במציאות אפשר לשלב גם לפתוח סטים
וגם להתחיל עם בנות בפייס
צודק אחי לא צריך תמיד לחשוב מה אחרים יגידו שכל אחד יעשה מה שטוב לו
טוב אני זז לישון אני חולה מת![]()
פייסבוק זה כלי. אמצעי.
לא יותר מזה.
אז נכון שהרבה יותר קל "להתחיל" עם בנות שמה.
נכון שהרבה יותר קל לרשום למישהי משהו מאשר להגיד לה אותו.
אבל תזהר לא להגיע למצב שבפייסבוק אתה בן אדם אחד ובמציאות בן אדם אחר לגמרי.
לשאלה שלך - אין שום סיבה שלא תפתח פייסבוק.
ואז מה אם אין לך הרבה חברים. יהיו לך.
ואם המטרה שלך זה הרבה חברים - תגשים אותה.
הצבת לעצמך מטרה - הרבה חברים?
ביומ-יום שלך , כשאתה מדבר עם בנות , תציב מטרה לסגור פייסבוק
תשתמש בפייסבוק כמניע שיתן לך מוטיבציה לדבר עם בנות ולהוסיף אותן לפייסבוק.
תשתמש בו כאמצעי שידחוף אותך קדימה , ולא הפוך.
בהצלחה , ואם צריך משהו , אני פה![]()
הייתי פה.
עשית אותי אדם מאושר!
יאלה תשתמש בפייסבוק ככלי יעיל לשיפור המצב החברתי שלך בזמן שאת העבודה העיקרית אתה עושה בשטח.
אגב, רעיון מעולה להתחיל עם בנות ולהצטלם איתן.. זה יכול לפתוח ולשחרר אותך קצת + עוזר לפרופיל שלך בפייסבוק, אהבתי!
העיקר שתפסיק לתת לפחד לעצור אותך - פעל בלי לחשוב יותר מידי!
ח"ח על הצעד![]()
נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 12-01-2011 בשעה 05:58.
אגב ... אני אתעלם לרגע מכל השיחה ואם כדאי לתת לפייסבוק משמעות ואם לא
אתה מדבר על בטחון עצמי, בדגש על דמות וירטואלית שאתה יוצא, והגבת כבר כמה פעמים... למה שלא תיצור לעצמך כבר חשבון ותצתרף לפורום בלי האנונימי הזה