קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. 10 סיבות למה להיות שחור
    על ידי DarkDevil בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 01-02-2010, 21:39
  2. [פרסום]100 סיבות למה להיות אישה
    על ידי CrazyKiller בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 15-11-2008, 11:44
  3. [משפטים] 50 סיבות למה להיות בן. ((:
    על ידי SoulMan בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 04-05-2008, 00:56
  4. [משפטים] 10 סיבות למה להיות חתול
    על ידי - iNFerNo - בפורום הומור וצחוקים
    הודעה אחרונה: 23-08-2007, 02:10
  5. [משפטים] 10 סיבות למה להיות ברמן
    על ידי - iNFerNo - בפורום הומור וצחוקים
    הודעה אחרונה: 23-08-2007, 01:11
+ תגובה לנושא
עמוד 3 מתוך 4 << ראשון 1234 אחרון >>
מציג תוצאות 31 עד 45 מתוך 55

למה להיות אתאיסט? - עמוד 3

משתמש ותיק האוואטר של S.P.Q.R
    לייקים
    990
    נקודות
    405
    פוסטים בבלוג
    4
    משפט מחץ
    אני לא נוסע מהר, אני טס נמוך!

ציטוט נכתב במקור על ידי rcl-nadav צפיה בהודעה
    1. המפץ הגדול לא תואם בשום אופן את תיאור הבריאה המסופר בתנ"ך. זה לא היה תוך 7 ימים ולא נוצר יש מאין.
    2. זו אמונתך, ללא שום ביסוס מדעי/רציונלי. הכח ש "יצר" את המפץ הגדול הוא בהחלט לא הכח ש "דיבר" אל בני ישראל בסיני.

"ה' זאת לא דמות, זה כוח על טבעי." -
    אתה לא שונה מילד בן 4 שמאמין בסנטה קלאוס.
    חוץ מההנחה שרוב הסיכויים שאינך בן 4, לכן הדרך היחידה מבחינתי היא שימוש במילה "טיפשות".
    הבנת?
    ואתם יודעים מי עוד כח על-טבעי?

The Flying Spaghetti monster!!!

One Shot - One Kill

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    50

טיפשות. זאת המילה. כתבתי כבר את דעתי בשבעה ימים, והמפץ הגדול כן תואם את התורה, משהו הי צריך ליצור נקודה סינגולית שתתפתח ליקום, זה לא היה תמיד. וMr. Ingidao , בעניין התנינים הגדולים, זאת ממש לא קטנה, זה הספר היחידי שידע על קיום הדינוזאורים, 2000 שנה לפני גילוים, זה ממש לא "להטפל לדברים קטנים", זה אשכרה גילוי שאף אתאיסט לא שם לב אליו, למה? כי הוא רוצה לחזק את דעתו, זה למה.

ציטוט נכתב במקור על ידי דוד 3 צפיה בהודעה
    טיפשות. זאת המילה. כתבתי כבר את דעתי בשבעה ימים, והמפץ הגדול כן תואם את התורה, משהו הי צריך ליצור נקודה סינגולית שתתפתח ליקום, זה לא היה תמיד. וMr. Ingidao , בעניין התנינים הגדולים, זאת ממש לא קטנה, זה הספר היחידי שידע על קיום הדינוזאורים, 2000 שנה לפני גילוים, זה ממש לא "להטפל לדברים קטנים", זה אשכרה גילוי שאף אתאיסט לא שם לב אליו, למה? כי הוא רוצה לחזק את דעתו, זה למה.
    איך לעזאזל המפץ הגדול תואם את התורה? אני באמת מרגיש כאילו שאני מדבר אל קיר, הספר שלך זה אותו ספר שטוען ששפן וארנבת מעלים גירה, זה אותו ספר שטוען שהיו צמחים לפני שבכלל הייתה שמש, זה אותו ספר שטוען שהכול נוצר על ידי איזה אל במספר ימים, זה אותו ספר שטוען שהאדם קיבל את הבינה כשהוא אכל מעץ, זה אותו ספר שטוען שנחשים מדברים עם בני אדם ומשכנעים אותם לבצע פעולות מסוימות, זה אותו ספר שטוען שאדם בן 600 בנה תיבה והכניס בה את כל החיות בזוגות, זה אותו ספר שטוען ש- ים נקרע לשניים, זה אותו ספר שטוען לעשר מכות על טבעיות, זה אותו ספר שטוען עוד הרבה מאוד שטויות.

מה התירוץ שלך לכול זה? "לא הבנת! נכון שזה לא אפשרי ואפילו פשוט מאוד מטומטם, פשוט יש כוח על טבעי מסוים שנקרא *****אלוהים******, שלו באופן כל כך נוח אין יוצר
    אני טוען ששנינו אתאיסטים, אני רק מאמין באל אחד פחות ממך.
    כשתבין מדוע אתה מבטל את כל שאר האלים האפשרים, תבין מדוע אני מבטל את שלך.
    סטפן רוברטס

And Man Created God In His Own Image

Come Out

מנהל ההתקנים האוואטר של rcl-nadav
    לייקים
    267
    נקודות
    6,593

ציטוט נכתב במקור על ידי xyossizx צפיה בהודעה
    איך לעזאזל המפץ הגדול תואם את התורה? אני באמת מרגיש כאילו שאני מדבר אל קיר, הספר שלך זה אותו ספר שטוען ששפן וארנבת מעלים גירה, זה אותו ספר שטוען שהיו צמחים לפני שבכלל הייתה שמש, זה אותו ספר שטוען שהכול נוצר על ידי איזה אל במספר ימים, זה אותו ספר שטוען שהאדם קיבל את הבינה כשהוא אכל מעץ, זה אותו ספר שטוען שנחשים מדברים עם בני אדם ומשכנעים אותם לבצע פעולות מסוימות, זה אותו ספר שטוען שאדם בן 600 בנה תיבה והכניס בה את כל החיות בזוגות, זה אותו ספר שטוען ש- ים נקרע לשניים, זה אותו ספר שטוען לעשר מכות על טבעיות, זה אותו ספר שטוען עוד הרבה מאוד שטויות.

מה התירוץ שלך לכול זה? "לא הבנת! נכון שזה לא אפשרי ואפילו פשוט מאוד מטומטם, פשוט יש כוח על טבעי מסוים שנקרא *****אלוהים******, שלו באופן כל כך נוח אין יוצר
    אני מציע לא להתייחס אליו יותר, הוא לא אדם שאפשר לנהל איתו שיחה נורמלית.

"Adults with imaginary friends are stupid"
    ...

לייקים
    990
    נקודות
    405
    פוסטים בבלוג
    4
    משפט מחץ

אבל אלוהים כתב בתנך שהוא ברא את העולם תוך 7 ימים תוך כדיי תיאור מה הוא עושה בכל יום. הנקודה הסינגולרית 'התפוצצה' בפחות ממיליארדית השניה. אז לא, התנך לא תואם את המדע.

וואלה!!!! נכון, באמת רשום בתנך על הדינוזאורים!!! גם רשום שאלוהים נלחם בהם...אתה מדמיין לך את אלוהים הולך מכות עם טירנוזאורוס-רקס? אווווו....לא הייתי רוצה לעמוד מול דבר כזה, לא יודע מה איתך.

ד"א טוב שאתה יודע קצת היסטוריה, אבל לצערי הדינוזאור הראשון התגלה לפניי כ-200 שנה. והתנך נרשום לפניי 5000 שנה. אז איפה 2000 שנה נכנס? רק השם יודע

ד"א אם אף אחד לא שם לב, אני בן 17 כבר 20 שעות!!!...
    נערך לאחרונה על ידי S.P.Q.R; 12-01-2011 בשעה 17:21.

One Shot - One Kill

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    50

מזל"ט,xyossizx , אם הייתה יוצר יקום, אני בטוח שהייתה יודע איך לחצות לשתיים איזה שהו ים, ותגיד אתה לא שם לב שאתה לא מקשיב? ה' סיפר את סיפור הבריאה כמשהו שיהיה קל להבין לאנשים של התקופה ההיא, הוא סיפר את זה כאגדה. מכות מצרים זה התרחשיות טבע אשר קראו באמת, מתועד בסרט "exodus decoded", אשר "במקרה קראו" לבני ישראל כשהיו צריכים, הסרט גם מסביר את חציית ים סוף.

מזל"ט,xyossizx , אם הייתה יוצר יקום, אני בטוח שהייתה יודע איך לחצות לשתיים איזה שהו ים, ותגיד אתה לא שם לב שאתה לא מקשיב? ה' סיפר את סיפור הבריאה כמשהו שיהיה קל להבין לאנשים של התקופה ההיא, הוא סיפר את זה כאגדה. מכות מצרים זה התרחשיות טבע אשר קראו באמת, מתועד בסרט "exodus decoded", אשר "במקרה קראו" לבני ישראל כשהיו צריכים, הסרט גם מסביר את חציית ים סוף.
    כן, הוא ידוע כסרט מדעי ולא לוקח עמדה בכלל, סרט של שרלטן אידיוט.

יש לך הוכחות ולא סרטים מיסיונרים? תביא.

ושוב אתה טוען, "מה אבל הוא מעל כל זה"- במקום לחשוב "אולי הוא לא קיים וזה פאקינג סיפורים של ילדים בגן".

ואני חושב ש"בורא היקום" צריך לדעת שצמחים לא מתקיימים ללא שמש.
    נערך לאחרונה על ידי xyossizx; 13-01-2011 בשעה 12:34.
    אני טוען ששנינו אתאיסטים, אני רק מאמין באל אחד פחות ממך.
    כשתבין מדוע אתה מבטל את כל שאר האלים האפשרים, תבין מדוע אני מבטל את שלך.
    סטפן רוברטס

And Man Created God In His Own Image

Come Out

מנהל ההתקנים האוואטר של rcl-nadav
    לייקים
    267
    נקודות
    6,593

מכות מצרים זה התרחשיות טבע אשר קראו באמת, מתועד בסרט "exodus decoded", אשר "במקרה קראו" לבני ישראל כשהיו צריכים, הסרט גם מסביר את חציית ים סוף.
    Exodus Decoded נכתב ע"י עיתונאי ובמאי יהודי בשם שמחה יעקובוביץ'.

את מרבית הטענות שלו הוא לקח מספרו של היסטוריון בריטי בשם גרהאם פיליפס, הספר נקרא "act of god".
    גרהאם פיליפס ידוע בטענותיו השנויות במחלוקת הרבות שהוא מציג ברוב יצירותיו, ביניהם טענות כמו:
    קיומו של "המלך ארתור" (מיתוס), מציאת "הגביע הקדוש", מציאת הר סיני, גילוי קבר משה, וכמובן... קריעת ים סוף.

בשנת 2006, יעקובוביץ' כתב, ביים והגיש את הסרט "פענוח יציאת מצרים" עבור ערוץ ההיסטוריה.
    סרט זה זכה לתהודה רבה עקב התאוריות השנויות במחלוקת שיעקובוביץ' הציג לגבי יציאת מצריים.
    מומחים רבים בתחום הארכאולוגיה היו תמימי דעים שאין ממש בטענותיו.

קל מאוד להבחין בשרלטן, אמנם לא לאנשים חכמים מאוד כמוך המתייחסים לכל סרט פרובוקטיבי כסרט מדעי.
    אתה מסיק שאיני אדם חכם במיוחד מכיוון שאינני מאמין במקל שהופך לתנין או בנחש מדבר? אתה פשוט בור.

Graham Phillips is a British author and historical mysteries researcher[...] He has made a number of controversial claims[...] He has also investigated various biblical mysteries, again presenting some controversial theories.

אתה תמשיך להתעסק בשטויות ובסרטי טלוויזיה של אנשי בוז לדעת מרבית המדענים הנאורים של זמננו.

"Adults with imaginary friends are stupid"
    ...

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    50

אתה מצדי יכול להגיד שהוא שנוי במחלוקת בעינך, אם הייתה למשל, מתכנת את המשחק, קול אוף דיוטי 6, הייתה יכול לגרום לאיזה רוסי שם להפוך לעציץ, למה? כי תכנתת את זה, אותו דבר ה', מה זה בשבילו להפוך מקל לנחש, או לקרוע את הים לשניים?

לייקים
    990
    נקודות
    405
    פוסטים בבלוג
    4
    משפט מחץ

אתה מצדי יכול להגיד שהוא שנוי במחלוקת בעינך, אם הייתה למשל, מתכנת את המשחק, קול אוף דיוטי 6, הייתה יכול לגרום לאיזה רוסי שם להפוך לעציץ, למה? כי תכנתת את זה, אותו דבר ה', מה זה בשבילו להפוך מקל לנחש, או לקרוע את הים לשניים?
    החיים הם לא משחק מחשב, ואתה בהחלט לא יכול להשוות משחק מחשב לעולם האמיתי.פה יש חוקים קבועים שלא ניתנים לשינוי ולא ניתנים לשבירה.
    נערך לאחרונה על ידי S.P.Q.R; 14-01-2011 בשעה 13:58.

One Shot - One Kill

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    50

אלא אם כן אתה זה שיצרת את החוקים הללו!

לייקים
    990
    נקודות
    405
    פוסטים בבלוג
    4
    משפט מחץ

אלא אם כן אתה זה שיצרת את החוקים הללו!
    אין 'יוצר' לחוקים הללו, יש גורם. והגורם הזה הוא לא משהו שמסוגל לחשוב.

One Shot - One Kill

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    50

גורם? איזה גורם יכול לגרום למשהו להיגרם מכלום?

לייקים
    990
    נקודות
    405
    פוסטים בבלוג
    4
    משפט מחץ

גורם? איזה גורם יכול לגרום למשהו להיגרם מכלום?
    חח מה ת'רציני? מי אמר שכל החומר בעולם בא מכלום? זה שהרב שלך במכולת אמר לך את זה ככה, לא אומר שזה נכון. סבבה מותק?

One Shot - One Kill

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    50

אתה אומר שהייתה תמיד איזו נקודה סינגולית? ת'רציני?

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 16:53.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,497,636 | הודעות: 8,198,229 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect