|
|
אתה עושה צחוק נכון? מה זה זה מצב קיים? אז אולי תשנה את המצב הקיים?!!! על זה מדברים כאן! על לשנות את המצב, על לעזור לילדים כאלה.. מה זה אני יותר מקובל ממנו?! מה זאת השטות הזאת? אין דבר כזה מקובלים לא מקובלים, זאת המצאה של ילדים ביסודי, אתה בתור ילד בן 14 אמור לדעת שאין דבר כזה.
אז מה קרה? מי יישמע אתה תמות מלעשות טוב לעוד ילד לסטיסטקיה שאתה עושה.
תראה איך אתה אומר את זה :
תקשיב לי טוב, אתה לא עושה את הדברים האלה כדי שיהיה לך 98% אתה עושה את הדברים האלה בשביל המצפון שלך!!אני מדבר עם 98% אחוז מהשכבה , ילדיםש אין להם חברים, ילדים שצריכים עזרה , ילדה מוגבלת , ולא מתנשא מהם ,
אבל מה לעשות אני לא אוהב את כולם .
ויאאלה אל תיתמם ליי.. אפחד לא מצפה ממך עכשיו להיות איתו כל יום, כולה יום הולדת. אין לו מי שיחגוג לו אז תהיה נחמד ותעשה את זה. איזה אגואיזם יאווו.
למה אתה מוציא לי מילים מהפה ופשוט לא מגיב על מה שכתוב?! אני אמרתי שאני מושלמת? לא, ממש לא. אין דבר כזה מושלמות.
לכל ילד יש את הדפקט שלו. אבל לככככככל ילד צריכה להיות קצת אנושיות ופחות אגו כדי לדעת שמה שהוא עושה לא בסדר.
כמה אתה מחזיק מעצמך? כמה? אז מה קרה? יחגוג עם אריאל הסלב ילד שיש לו קצת פחות חברים.
ולא אראיל, לי ממש לא מפריע לחגוג את היום הולדת שלי עם מישהו אחר שאין לו מי שיחגוג לו, אני בסך הכל משמחת אותו.
1. לא התייבשת , פשוט נמאס לי מהוויכוח הזה בו את מטיפה מוסר לאנשים פחות טובים ממך - כולם.
2. לא עליתי על שום טעות , זכותי לא לאוהב את מי שבא לי , וזכותי להתבאס עלז ה שנאי אמור לחגוג איתו .
3.לא מצפה שירחמו עלי , מצפה שיגידו לי פתרונות .
5. לא ראית שאין 4 .
6 בדקת את זה .
7. טוב אחותי .
איזה התייבשת?
הטיעונים שלך נכונים אבל אי אפשר לנהל איתך דיון כי את מדברת כמו ילדה בת 4.
תראי איך את מציגה את הטענות שלך? שאגב הן לא טיעונים...
"לאאאאאאאאאאאאאאאאאא אבללללללל אתה לא מבייןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן
שיוווווווווווו אזזזזזזזזזז מההההההההההההה"
איך אפשר בכלל להתווכח עם זה? טוב אחותי זה הדבר הכי נורמאלי שאמרו באשכול הזה.