חחחחחחחחחחחחחח הרגת אותי![]()
|
|
אוקיי ירדת אפילו עוד יותר נמוך. "אתם מנסים ולא מצליחים כי אני הכי חזקה פה" זה מה שאמרת בתגובה שלך.
אגב בצורה מאד דבילית... אבל נעזוב את זה. אף אחד לא "מנסה" לייבש אותך.. זאת לא הפואנטה.
ולא אכפת לאף אחד פה שאת "לא מקבלת" תשובה כלשהי...
בגלל שכבר יבשת לנו את המוח עם הטענות המעצבנות והחופרות שלך... אז "לייבש" אותך פעם אחת.. לא קרה כלום.
זה לא שאין לו מה לענות... אפשר להמשיך את הוויכוח הזה עד שנה הבאה.. כבר אין לאף אחד כוח לענות.
אני בטוח שגם את רוצה לפרוש מהדיון המיותר הזה. וחוץ מזה - אריאל,
כמנהל היית צריך לנעול את זה על ספאם. למרות שזה נוגע אליך.
גאיה.. את לא מפגינה שום כוח, עמידות, חוכמה, פיקחות, או בגרות בכל הדברים האלה שאת אומרת.
בגלל שאת מפקחת הייתי אומר שתפסיקי אבל אותי זה די מצחיק אז בכיף.
נערך לאחרונה על ידי EnBlack; 12-01-2011 בשעה 19:13.
למה אתה מוסיף לי מילים? אני אמרתי שאני הכי חזקה? לא.. ממש לא. אף אחד כאן לא חזק ואף אחד לא בא להראות כמה כוח יש לו, זה שאתה לוקח את זה למקומות כאלה זה בעיה שלך עם עצמך.
בטח שייבשתי לכם את המוח עם טענות מפגרות נכון? ברגע שזה ארוך ונוגד את הדעה שלכם אתם לא מקבלים את זה.
אני מפגינה כאן דעה. הוא פותח אשכול אני מגיבה כאן בדעתי.. אם הדברים שלי חכמים או לא, זה כל אחד לעצמו יחליט.
ולמה שאני אפסיק? ומי אתה בכלל שתאמר לי להפסיק? בא לי להגיב לו בצורה הכי מגעילה.
בוא תאמר לי איך הצגתי שאני הכי חזקה פה?
למה בעיה שלי? מה זה כאן איזה מפגן כוח? לא ממש לא, הוא פותח אשכול ואנחנו דנים ואני אומרת שזה לא מוסרי, מה הפגנת כוח כאן?
ואם היה כאן מישהו שהוא לא אני שעונה לאריאל ואני היית בצד עם אריאל ומצודדת עליו זאת גם היית חפירה? לא נראלי. כל אחד לוקח מה שהוא רוצה לשמוע.
למה לחפור? אני בכלל דיברתי איתך? אתה תקבע מה חופר ומה לא? הוא מביא טיעון ואני מביאה טיעון נגד. יש עוד איזה פורום כאן ששמו אתאלוגיה ודתות. הכל על אותו נושא, כל האשכולות שם עם עשרות תגובות. זה חופר? לא. זה דיון.
למה חבל? זה שאני מפקחת אוסר ממני להגיב את הדעות שלי?
כל הטענות שלך מתבססות על זה שאני לא קובע פה את הדברים.
למרות שאני מציג אותם כמו שהם. כמו שאמרתי, אי אפשר לדבר איתך.
סיימתי פה.
אל תלך לסמינר המעפן הזה מה יוצא לך מצופים מה תמשועמם? בכל מקרה מזל טוב.
בוא לקטסל אני יחגוג לך משהו טוב![]()
אך מתי כבר תבחיני
בין הטוב והרע ותביני
אני לא אלוהים לא אינני
אני רק בן-אדם אוהב הנניספוילר:
מי שצריך עזרה שיצטט או ישלח פרטית