אני צריך למחוק אותו בשביל התוכנה Cheat Defender (מי שמכיר) ואני לא מוצא איךך...
עזרה בבקשה... איך אני מוצא אותו ומוחק אותו???
תודה מראש!
אני צריך למחוק אותו בשביל התוכנה Cheat Defender (מי שמכיר) ואני לא מוצא איךך...
עזרה בבקשה... איך אני מוצא אותו ומוחק אותו???
תודה מראש!
|
|
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
הוספה והסרה של תוכנות בלוח הבקרה זה פשוט ואם זה לא מופיע שם נסה עם תוכנה מהלינקייה שנקראת YOUR UNINSTALLER
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
כן אני אתקן לך את הלינק.
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
איך אני מוחק עכשיו רק את ה NVIDIA MeidaShield???
מ א ו ש ר
תעשה הסרה לנוידיה ואז תוכל לבחור להסיר רק את ה mediashield
נערך לאחרונה על ידי therider1; 13-01-2011 בשעה 22:55.
בברכה, therider1 מנהל פורום תמיכה טכנית וחומרה.
משתמש יקר, לפני שאתה פותח נושא חדש בתמיכה טכנית-עבור על הפרטים שהנושא צריך להכיל.
קישורים שימושיים: Loader Win 7 | TeamViewerQS | CPUZ | ATITool | לינקיית תמיכה טכנית |
האתר שלי
http://www.pro-pc.co.il
מ א ו ש ר
זה לא הכי פשוט להסיר את זה, אולי לנטרל את השירות שלו פשוט יועיל בצורה הכי טובה:
התחל>הפעלה<msconfig>שירותים
עכשיו תחפש שמה את Nvidia MediaShield תוריד ממנו V ואישור.
בברכה, therider1 מנהל פורום תמיכה טכנית וחומרה.
משתמש יקר, לפני שאתה פותח נושא חדש בתמיכה טכנית-עבור על הפרטים שהנושא צריך להכיל.
קישורים שימושיים: Loader Win 7 | TeamViewerQS | CPUZ | ATITool | לינקיית תמיכה טכנית |
האתר שלי
http://www.pro-pc.co.il
מ א ו ש ר
אמרתי תסיר את הכל ורק לאחר מכן תוריד דרייבר הכי מעודכן מהאתר של NVIDIA ותתקין ללא התוספת הטיפשית הזאת ע"י בחירה בהתקנה מותאמת אישית.
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
טוב תודה. לא לנעול שאני יוכל לשאול אם לא יעבוד לי.