תקשיבו זה באמת שלא ספאם..או איך שלא קוראים לזה..אני משתמש חדש ורק בגלל הסיפור המוזר הזה אני פתחתי משתמש..
לפני מספר חודשים טיילתי לי בפארק עם הכלב שלי,באנג'ו כלב כנעני אחד היפים! קיצר ראיתי את ההומלס שמכונה יואל
זהו הומלס נמוך קומה אני לא יודע את גילו אני רק יודע שיש לו חתול רחוב שמסתובב איתו ובעברי ראיתי את ההומלס קורא לחתול "גילי" החתול שלו מסתובב איתו לכל מקום וההומלס תמיד הוא לובש מכנסיים אפורים קורעים ומלוכלכים ותחתוני ביקיני ורודים.
אני לא צוחק! אין לי שמץ של מושג מאיפה יש לו אותם אני חושב שהוא אנס מישהי..בקיצור ההומלס הזה הסתכל עליי לא פעם אחת,
לא פעמיים,ולא שלוש..כל פעם שאני מטייל עם הכלב שלי הוא מסתכל עליו,,לפני חודש הוא קרא לי.."ילד!!,ילד!!!!!!!" קיצר אני ברחתי כמו מטורף
ברחתי עד לבית שלי..אני ראיתי אותו..הוא יודע איפה אני גר..
אז יואל...התחיל להטריד אותי באינטרקום..הוא חיכה עד שהוא רואה את הוריי יוצאים (הוא יודע מי הם כי הוא ראה אותי איתם) ואז התחיל להטריד אותי באינטרקום...הוא כבר הגיע לשלב שזה ממש הפחיד אותי להישאר בבית לבד! תראו ככה התהלה השיחה
הוא צלצל
אני: מי זה??
יואל: אני יואל מהפארק עם גילי
אני: תפסיק להטריד אותי!!! תפסיק כבר חתיכת מטומטם!!! מה אתה רוצה!?? מה אתה רוצה ממני?!?!
יואל: כלום,רק תדע שגילי עכשיו בעונת הייחום והוא מעוניין בך..
אני: אתה מטריד אותי! אם אתה לא הולך אני מתקשר למשטרה
ואז הוא הלך..הבנאדם פסיכופת ומפחיד ומטריד..אני ממש רוצה לקרוא למשטרה וממש רוצה לספר להוריי אבל אני פוחד שהם יחשבו שאני בקשר איתו ושהשוטרים יצחקו עליי...או שבכלל אני משקר... תעזרו לי מה לעשות?!????..........
זה לא ספאם!!!!!!!!! זה אמיתי.......תודה לעוזרים! בבקשה תחשבו על משהו..
תודה.

..
ציטוט ההודעה

ספוילר: