|
|
מה אתה עונה לי בכלל? אתה פותח האשכול?!
בכל מקרה מכל ההצעות שכאן ההצעה שלי הכי טובה יש לך גם את כל הקונטר וגם עוד פולל משחקים שלא נגמרים.
זאת ההצעה: אני מציע לך משתמש עם כל http://store.steampowered.com/sub/2546/ אלא! זה עולה 100$!
אתה לא יכול במשתמש הזה לשנות פרטים אבל אני מתחייב שאני לא אכנס אליו יותר+אמחוק אותו מהמחשב שלי+אף אחד אחר לא יכנס אליו הוא יהיה רק שלך.
זה רק במידה אם אצלך אפשר לשנות פרטים כי שלי שווה יותר
אם אתה רוצה פתח תיווך
1.דבר יפה אני כיבדתי אותך תכבד גם אותי.
2. לא דיברתי אליך וזה ממש נראה כאילו אתה מתחזה לבעל האשכול
3. אתה נותן לו 3 משחקים ואני נותן לו 22 משחקים! אולי אצלך יש אפשרות לשנות פרטים אבל אני מתחייב לו שאף אחד לא יכנס למשתמש חוץ ממנו ואם קורה למשתמש משהו (שלא באשמת הקונה) אני נותן לו החזר מלא/משתמש עם אותם המשחקים.
ככה שיותר שווה לו אצלי
לא ממש התחייבות? אם המשתמש עזב את הסטים וכבר שנה לא משחק? אני היתחייבתי שהחשבון לא ישוחזר?!
אמרתי שאם החשבון ישוחזר (סיכוים מאוד מאוד קטנים) אז אני אחזיר לכם או משתמש עם אותם המשחקים או משחקים אחרים במקום (בהסכמתכם בלבד) או פשוט את הנקודות בפורום.
נראה אותך אומר שההתחיבות שלי לא התחייבות
אני לא מעוניין בהחלפה על משתמש סטים אחר
כשאמרתי CS1.6 התכוונתי שזה בין הדברים שתציעו, ובטח ובטח לא משחקים אחרים ובטח ובטח לא חשבון שלא אוכל להחליף בו את הפרטים! והחשבון של ה100$ שלך לא שווה יותר משלי, שלי שווה 120$.
וההצעה שלך לא הכי טובה, הציעו לי בפרטי הצעות הרבה יותר טובות כוללות גם נקודות בנוסף לדברים.
אנשים הציעו לי דולרים על המשתמש, ההצעה הכי גבוהה שקיבלתי זה 60$ לפייפל , היו שהציעו 20$ ו 30$ ( אני מדבר על אנשים מחוץ לאטרף )