טוב אז ככה, בזמן האחרון כל החברים שלי אומרים לי שאוננות זה דבר בריא וכו', אני התחלתי לאונן לפני 3 וחצי שנים בערך, ואני רגיל לגמור בתחתונים(קצת מביך אבל מקווה שתבינו אותי) ואני עושה את זה כבר איזה 3 שנים בערך, לפעמים מגרד לי באיזור של האיבר מין וכו', אבל אני מתקלח כמעט כל יום ואחר-כך לא מגרד לי, אבל השאלה היא לא זה..השאלה היא, אם אני רוצה להכיר מישהי ולקיים איתה יחסי מין אבל פוחד מכמה דברים..
שהיא לא תסכים לשכב איתי כי יש לי באיזור של האיבר המין טיפה פצעים שם(כנראה כי אני מתקלח במים רותחים כאילו..) ותחשוב שאני חולה במשהו רציני, למרות שאם הייתי חולה במחלת מין הייתי שם לב לזה, תכלס הפצעים נראים על האיבר מין כמו עיגול כזה מסביב אם פצעונים קטנים כאלה כאילו כמו שאחרי עוקצים אתכם(מקווה שאתם מבינים למה אני מתכוון), ואני פוחד שהבחורה(או הבת זוג) שאני אכיר לעתיד, לא תרצה לקיים איתי בגלל זה, האם זה נורא מה שיש לי כאילו?
האם זה קשור לאוננות או שזה סתם בגלל המים הרותחים מאוד שאני מתקלח(יוצא עשן במקלחת)?
דבר שני, כיצד אני אכיר בחורה, כי אני רוצה להכיר אבל המצב הכלכלי שלי לא משהו, ואני פוחד שהיא לא תרצה לראות אותי בגלל שהמצב הכלכלי שלי לא משהו..מה אתם ממליצים?
יותר חשוב לי לקבל תשובה לגבי הגירוד באיבר המין שפירטתי למעלה...מקווה שזה הפורום הנכון לזה...אם לא אז אני מצטער על המבוכה שנגרמה לכם...
תודה!(ולכל מי שישאר בן כמה אני, 22)

ציטוט ההודעה