כבר שבועיים שלוקח למחשב לעלות כ5~6 דקות.. שאמור לקחת לא יותר מ2 דק'.
בהתחלה יש מסך שחור די הרבה זמן אחר כך עד שעולה הסמל של ווידוס גם לוקח זמן שהוא טוען זה כמה דק' ככה בעצם כל התהליך הזה כל דבר לוקח מלא זמן...
מה הבעיה ואיך פותרים אותה..?![]()
כבר שבועיים שלוקח למחשב לעלות כ5~6 דקות.. שאמור לקחת לא יותר מ2 דק'.
בהתחלה יש מסך שחור די הרבה זמן אחר כך עד שעולה הסמל של ווידוס גם לוקח זמן שהוא טוען זה כמה דק' ככה בעצם כל התהליך הזה כל דבר לוקח מלא זמן...
מה הבעיה ואיך פותרים אותה..?![]()
לחופש יש תאריך:
23.10.15
|
|
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
כנס להתחל>הפעלה>msconfig >לשונית אתחול
תתחיל להוריד V מתוכנות שאתה לא צריך שיעלו עם המחשב
בסוף תלחת אישור והפעלה מחדש
בברכה, therider1 מנהל פורום תמיכה טכנית וחומרה.
משתמש יקר, לפני שאתה פותח נושא חדש בתמיכה טכנית-עבור על הפרטים שהנושא צריך להכיל.
קישורים שימושיים: Loader Win 7 | TeamViewerQS | CPUZ | ATITool | לינקיית תמיכה טכנית |
האתר שלי
http://www.pro-pc.co.il
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
לא קשור יש לך כנראה דיסק און קי שמחובר למחשב או משהו אחר שמחובר ליציאת ה USB ומאט את העלייה בגלל זיהוי כושל או איטי שלו.
נסה לנתק כל דבר חוץ ממקלדת ועכבר (אם הם מחוברים ב USB כמובן) מה USB ואז תנסה לעשות ריסטארט.
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
אבל זה קרה פתאום זה לא היה אף פעם, ולא הורדתי שום תוכנה או משהו חדש..
מה שעולה בפתיחת הווינדוס זה רק המסנג'ר ועוד משהו של האינטרנט.
אבל בכל מקרה ניסיתי להוריד כמה דברים למרות שיש שם דברים שאני לא יודע מהם אז הורדתי רק משהו שנראה לי מוכר וזה עדיין עולה ממש ממש לאט.
זה לא היה לי אף פעם זה קרה בזמן האחרון ולא חיברתי שום דבר חדש למחשב, וגם אם משהו מחובר אז היה לוקח זמן רק במסך השחור ההתחלתי לפני הסמל של הווינדוס בכלל, אבל זה קורה בכל שלב בהפעלה מהמסך השחור בהתחלה אחר כך בסמל של הווידוס ואז במסך הכחול לוקח זמן עד שהוא עולה ואחר כך גם עד שהסמלים מופיעים לוקח זמן.
אין דיסק בכונן אין דיסקואוןקי אין כלום חוץ ממקלדת ועכבר וכבל USB שלא מחובר לכלום שהיה תמיד אבל לא היה ככה..
בקיצור עדיין הבעיה לא נפתרה משהו במחשב נדפק לי אין לי מושג מה קרה לו.... אני חייב להגיד שגם בזמן האחרון הוא איטי גם אחרי הוא עולה..
לחופש יש תאריך:
23.10.15
מ א ו ש ר
תראה, אם הזמן המחשב מתמלא בדברים שלא צריך... ולכן הוא נעשה איטי יותר כנ"ל לגבל הפעלה.
ב MSCONFIG אתה יכול לבטל הכל בלי לפגוע בפעילות תקינה של המחשב.
מה שכן מומלץ שתשאיר שם את האנטיוירוס וחומת האש אם יש, כדי שלא תצטרך להפעיל אותם בכל פעם שאתה מפעיל מחדש את המחשב.
דבר נוסף תוריד CCLEANER יש מדריך בתת פורום שכתבתי בעבר, אבל הוא תקף גם היום.
תיכנס לנתיב:
C:/windows/prefetch ותמחק את כל התוכן שלה (אין מה לדאוג אלו קבצים זמניים שצריך למחוק ממילא).
תוריד תוכנה כלשהי לניקוי הREG. יש לך TUNE UP (אני לא ממליץ עליה כי היא משתלטת על כל מיני דברים במחשב וזה סיפור אחרי זה להיפטר ממנה)
יש לך XP MANAGER שעליה אני ממליץ
יש לך תוכניות יעודיות כמו REGVAC וכד'. תשתמש במה שבה לך זה לא כל כך משנה.
אחרי כל זה תעשה ריסטארט והמחשב אמור לעלות הרבה הרבה יותר מהר.
מ א ו ש ר
אם אתה חושב שזה משהו נקודתי אז תעשה שחזור מערכת אולי זה יעזור (התחל>עזרה ותמיכה>שחזר את המערכת למועד מוקדם יותר...)
אבל כמו שאלמוג כתב לך, אחרי הרבה זמן של שימוש במחשב מצטבר בו זבל והופך אותו לאיטי.
אני ממליץ לך לעשות גם איחוי למחיצות, תשתמש ב Perfect Disk תוכנה מעולה. אתה יכול להשתמש גם בכלי איחוי של ווינדוס (קליק ימני על המחיצה>מאפיינים>כלים>איחוי כעת).
בברכה, therider1 מנהל פורום תמיכה טכנית וחומרה.
משתמש יקר, לפני שאתה פותח נושא חדש בתמיכה טכנית-עבור על הפרטים שהנושא צריך להכיל.
קישורים שימושיים: Loader Win 7 | TeamViewerQS | CPUZ | ATITool | לינקיית תמיכה טכנית |
האתר שלי
http://www.pro-pc.co.il
מ א ו ש ר
אני לא יודע למה אתם מתעקשים שזאת בעיית תוכנה לדעתי זאת בעיית חומרה משהו שמעכב את המחשב כי הזיהוי שלו לא תקין.
הייתי אומר לך לפתוח את המחשב ולנסות לנתק CDROM למשל ולראות אם הבעיה חוזרת.
מה שכן כמה דיסקים קשיחים יש לך במחשב והאם הם מחוברים ב IDE משמע הכבל הרחב או ע"י כבל SATA הכבל הצר שבד"כ בצבע אדום?
ואם זה IDE אז האם יש לך דיסק קשיח מסוג WD?
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!