קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. ניק לעצמי ניסיתי לעשות משהו יפה כזה
    על ידי oranZ בפורום חתימות וסמלים
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 26-04-2006, 22:29
  2. תגובות: 15
    הודעה אחרונה: 08-10-2005, 19:24
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 24

הולך ומאבד את הרצון לעשות משהו

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    somethings never change

ברירת מחדל הולך ומאבד את הרצון לעשות משהו

בעיה לימודית-יש לי בזמן האחרון בעיות בלימודים,פשוט ירד לי החשק ללמוד.
    שנה שעברה היתי תלמיד "מצטיין" היה לי ממוצע 81 (הכי גבוה שהיה לי אי פעם) ולמדתי המון עברתי את כל הבגרויות וכל המחבנים והגעתי לכל השיעורים בקושי החסרתי (אפילו כשהיתי חולה היתי בא לביה"ס כדי לא להפסיד חומר). אני במגמת אלקטרוניקה שאני לא סובל אותה אבל לא נראה לי זה מה שמשפיע כי גם שנה שעברה למדתי אלקטרוניקה אבל בכל זאת היתי רוצה ללמוד ולהשקיע
    עכשיו אני כיתה י"א וזה השנה הכי קשה אבל משום מה לא בא לי ללמוד יותר אין לי רצון
    בעיה חברתית-עכשיו אני נמצא בכיתה מלאה "ערסים" ואני בכלל בכלל לא אוהב אותם ולא מתחבר אליהם וגם מרבה לא להסתבך (בכך שאני לא יוצא כמעט מהכיתה,שותק כל הזמן, לא מגיב למה שמדברים אלה אם כן חייב אז אני מגיב הקטע שאני לא יכול לעשות כלום הם 60 ואני בקושי 1 כי אני יחסית קטן ורזה) יש לי בסה"כ 2 חברים שהם איתי בכיתה ועוד 2 בנות שמדבר איתן בקטנה.
    נהיתי סוג של "ילד כאפות" שמתי שבא להם הם מביאים לי סתם כאפה בלי קשר לחיים או סתם לוקחים לי דברים ואני מת להרביץ להם אפילו הבאתי למישהו אגרוף לפרצוף מרוב עצבים (היתי יום לפני ממש אבל ממש עצבני) והאגרוף הזה בכלל לא היה בכוונה זה היה מתוך תסכול היתי חייב להוציא עצבים ולא היה לי על מה כי הידים שלי כבר כואבות מלהביא לקירות וכו'...
    אני יכול להזמין חברים זה לא בעיה יש לי אבל אני לא רוצה לסבך אותם סתם..

בעיה כלכלית-לא מזמן עברתי דירה (הורים בתהליכי גירושים כבר 10 שנים) ולפני שעברתי אמא שלי לא היתה משלמת כי זה היה האדמה של סבא שלי (מצד האבא) ועכשיו עברנו אמא שלי משלמת הכל שכר דירה,מים,חשמל,אינטרנט,פלאפון וכו'..
    לעבוד היתי מת בשביל לעזור לה אבל עכשיו אני נכנס לתקופת בגרויות ואני לומד הרבה ככה שגם היא עצמה לא תיתן לי וגם אני יודע שאם אני ילך לעבוד אני יזניח את הלימודים למורות שכבר נמאס לי (כמו שהסברתי למעלה)

מצב דיכאוני-נתחיל בכך, לאבא שלי לא אכפת ממני הוא לא היה בלידה שלי וגם בבר מצווה, הוא היה משחק איתנו (איתי ועם אח שלי) פעם מדבר איתנו פעם לא, עכשיו זה כמעט 3 שנים שאני לא מדבר איתו
    יש לי מצב ממש חרא. מגיל 7 התחלתי לראות את החיים אחרת (אפילו שהיתי צעיר) זה התחיל בכך שהיתי רואה כל יום משטרה בבית שלי והיה מלא קללות כתוצאה מהריבים של ההורים שלי, בגיל 8 וחצי נכנסתי לפנימייה (מנסיון, זה ממש קשה להיות בגיל הזה בלי אמא שלך שבאה אלייך פעם בשבועיים ושאתה נשאר 2 שבתות ויוצא 1) בחודש/חודש וחצי הראשונים שם לא עשיתי כמעט כלום היתי יושב בחדר ושומע מוזיקה זה אותו הזמן שהתחלתי לשמוע ראפ וזה איכשהוא החזיק אותי על הרגלים אפילו שלא הבנתי את המילים עדין התחברתי אליהם לא היתי שומע למדריכים, לשיחות עם העובדת סוציאלית לא היתי הולך,סירבתי לקום בבוקר,סירבתי לאכול,סירבתי להשתתף בפעילויות שלהם רק אחרי זה יצאתי קצת וגם זה היה ממש מעט.
    בגיל 9 כבר היתי על שולחן עדים בבית משפט להעיד את כל מה שאבא שלי עשה וזה היה ממש קשה כי אתה יושב במקום וזה נראה כאילו אף אחד לא בצד שלך ושואלים אותך שאלות שאתה לא יודע איך לענות עליהם.
    בגיל 10 עברתי לפנימייה מחוץ לעיר (עוד יותר גרוע) היתי יוצא פעם בשבועיים גם, שם זה היה השיא.

היתי גם כמה זמן לבד יושב בחדר שומע מוזיקה, לא משתתף בפעילויות, בקושי קם לביה"ס, היתי בורח הרבה,היה לי רצון להתאבד,היתי חורט על עצמי או גורם לעצמי כאב עד שגילו ושלחו אותי ל"מוסד" בנס ציונה היתי שם קרוב לחודש וזה היה סיוט וגם שהיתי שם לאבא שלי לא היה אכפת.
    חזרתי לבית בגיל 12-12 וחצי גם אז היה עדין את הבעיות בבית אבל אמא שלי רצתה אותנו קרובים אליה
    אז היא החזירה אותנו הביתה והריבים המשיכו היה כל הזמן משטרה בבית ואיומים,קללות,מריבות היתי פשוט יושב ב"חדר" שלי (אבא שלי לקח לי את החדר אז אני ישנתי בסלון) עם המחשב נייד ואוזניות ופשוט שומע כל היום מוזיקה. המוזיקה ניוותה לי את החיים!!

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור האוואטר של Dins8
    לייקים
    258
    נקודות
    108

נתחיל מהכותרת - אין שום סיבה שתאבד את ה"רצון לעשות משהו". אסור לך להגיע למצבים כאלה !
    נעבור לבעיות שציינת , בשביל להבין למה הכותרת..

בעיה לימודית - "משום מה לא בא לי יותר ללמוד" - סתם קמת יום אחד ואמרת "חלאס אין לי כוח יותר" ?
    בטוח קרה משהו ששינה לך את זה..
    לי אישית גם הייתה הבעיה הזאת , אבל היו כמה סיבות לזה..
    (אחת הסיבות היא שהייתי מאלה שכל הזמן לומדים , וזה דפק אותי חברתית... ואז כשהתחלתי "לפרוח חברתית" תקרא לזה ככה , פשוט נטשתי את התחום הזה של לימודים...)

בעיה חברותית - אתה אומר שאתה לא אוהב את מי שאיתך בכתה.
    יש לזה כמה פתרונות.
    1. להתחבר לאנשים מהשכבה. תודה לאל , יש עוד אנשים.. לא חייב להיות צמוד לאנשים בכתה.
    2. לעבור כתה.
    בכל מקרה , אף פעם אל תתבסס רק על אלו שאיתך בכתה. אז אתה לא אוהב את מי שאיתך בכתה. אתה לא אוהב את מי שאיתך בעבודה.
    לא סיבה להגיע לבעיה חברתית. תתחבר עם אנשים , תיצור קשרים.

בעיה כלכלית - הייתי מציע לך לעבוד (לא שזה יעזור מי יודע מה) - אבל כמו שאמרת , יש לך לימודים על הראש.
    תשקיע עכשיו בלימודים , זה יותר חשוב מלצאת לעבוד עכשיו. גם ככה אם תעבוד תוכל להכניס נאמר 1000 שקל בחודש , זה לא כזה משמעותי.
    בכל מקרה - עדיין תוכל לעזור לאמא עם חשבונות הבית בזה שתחסוך !
    זה אומר חשמל (לכבות אורות , טלוויזיה שלא תהיה דולקת סתם וכו'..)
    שהמים לא יזרמו סתם וכו'...
    לא לזרוק אוכל.
    לחסוך לחסוך לחסוך.

מצב דכאוני - אני יכול לאמר לך שאני מכיר מישהי עם מקרה לא פחות טראומתי.
    אבא שלה היה חולה סרטן , והוא נפטר מהמחלה.
    האמא פשוט התאבדה כמה ימים אחרי זה. והשאירה ילדה בכתה י"א וילד בכתה ו' לבד.
    שתבין , האמא התקשרה לילדה קצת לפני שהיא התאבדה ואמרה לה בטלפון "אני הולכת להתאבד".
    הרבה אנשים במצב הזה היו מתחרפנים (ובצדק)
    יומיים אחרי הסיפור הזה הילדה העלתה תמונות לפייסבוק שהיא וחברות שלה הלכו לים , ומבלות והכל.
    הילדה לא הורידה את החיוך מהפנים לשנייה מאז.
    (ברור שזה פגע בה והיא קצת השתגעה כנראה..)

וברור שזה לא קל , אבל להכנס לדכאון (ולא משנה ממש ממה) לא עוזר בכלום.
    דכאון זה מחלה.

אף פעם אל תאבד את הרצון לעשות משהו. אף פעם אל תאבד את החיוך !
    כי התגובה שלך והצורה בה אתה מתייחס לדברים שקורים סביבך זה מה שמשפיע על מה שיקרה איתך מכאן והלאה.
    אם תגיב בדכאון , המשך החיים שלך יהיו עצובים , וחסרי טעם. (שוב - אני מבין איפה אתה עומד וכמה קשה מה שאני אומר עכשיו)
    אבל אם תנסה להגיב בצורה קצת יותר חיובית , יהיה לך טיפ טיפה יותר טוב.

בהצלחה
    נערך לאחרונה על ידי Dins8; 13-01-2011 בשעה 10:51.
    הייתי פה.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    somethings never change

ציטוט נכתב במקור על ידי dins8 צפיה בהודעה
    נתחיל מהכותרת - אין שום סיבה שתאבד את ה"רצון לעשות משהו". אסור לך להגיע למצבים כאלה !
    נעבור לבעיות שציינת , בשביל להבין למה הכותרת..

בעיה לימודית - "משום מה לא בא לי יותר ללמוד" - סתם קמת יום אחד ואמרת "חלאס אין לי כוח יותר" ?
    בטוח קרה משהו ששינה לך את זה..
    לי אישית גם הייתה הבעיה הזאת , אבל היו כמה סיבות לזה..
    (אחת הסיבות היא שהייתי מאלה שכל הזמן לומדים , וזה דפק אותי חברתית... ואז כשהתחלתי "לפרוח חברתית" תקרא לזה ככה , פשוט נטשתי את התחום הזה של לימודים...)

בעיה חברותית - אתה אומר שאתה לא אוהב את מי שאיתך בכתה.
    יש לזה כמה פתרונות.
    1. להתחבר לאנשים מהשכבה. תודה לאל , יש עוד אנשים.. לא חייב להיות צמוד לאנשים בכתה.
    2. לעבור כתה.
    בכל מקרה , אף פעם אל תתבסס רק על אלו שאיתך בכתה. אז אתה לא אוהב את מי שאיתך בכתה. אתה לא אוהב את מי שאיתך בעבודה.
    לא סיבה להגיע לבעיה חברתית. תתחבר עם אנשים , תיצור קשרים.

בעיה כלכלית - הייתי מציע לך לעבוד (לא שזה יעזור מי יודע מה) - אבל כמו שאמרת , יש לך לימודים על הראש.
    תשקיע עכשיו בלימודים , זה יותר חשוב מלצאת לעבוד עכשיו. גם ככה אם תעבוד תוכל להכניס נאמר 1000 שקל בחודש , זה לא כזה משמעותי.
    בכל מקרה - עדיין תוכל לעזור לאמא עם חשבונות הבית בזה שתחסוך !
    זה אומר חשמל (לכבות אורות , טלוויזיה שלא תהיה דולקת סתם וכו'..)
    שהמים לא יזרמו סתם וכו'...
    לא לזרוק אוכל.
    לחסוך לחסוך לחסוך.

מצב דכאוני - אני יכול לאמר לך שאני מכיר מישהי עם מקרה לא פחות טראומתי.
    אבא שלה היה חולה סרטן , והוא נפטר מהמחלה.
    האמא פשוט התאבדה כמה ימים אחרי זה. והשאירה ילדה בכתה י"א וילד בכתה ו' לבד.
    שתבין , האמא התקשרה לילדה קצת לפני שהיא התאבדה ואמרה לה בטלפון "אני הולכת להתאבד".
    הרבה אנשים במצב הזה היו מתחרפנים (ובצדק)
    יומיים אחרי הסיפור הזה הילדה העלתה תמונות לפייסבוק שהיא וחברות שלה הלכו לים , ומבלות והכל.
    הילדה לא הורידה את החיוך מהפנים לשנייה מאז.
    (ברור שזה פגע בה והיא קצת השתגעה כנראה..)

וברור שזה לא קל , אבל להכנס לדכאון (ולא משנה ממש ממה) לא עוזר בכלום.
    דכאון זה מחלה.

אף פעם אל תאבד את הרצון לעשות משהו. אף פעם אל תאבד את החיוך !
    כי התגובה שלך והצורה בה אתה מתייחס לדברים שקורים סביבך זה מה שמשפיע על מה שיקרה איתך מכאן והלאה.
    אם תגיב בדכאון , המשך החיים שלך יהיו עצובים , וחסרי טעם. (שוב - אני מבין איפה אתה עומד וכמה קשה מה שאני אומר עכשיו)
    אבל אם תנסה להגיב בצורה קצת יותר חיובית , יהיה לך טיפ טיפה יותר טוב.

בהצלחה
    זה לא רק הכיתה זה כל הבית ספר ככה... כולם מעשנים, עם תיקים פליליים וכו'...
    כן בערך זה מה שהיה זה לא נבע כמוך מהתחברות לחברה וזה גרם לך להשפעה, אצלי לא אני בקושי מדבר עם הילדים מהכיתה/שכבה שלי.
    התעוררתי בבוקר (לפני שבועיים בערך) ופשוט לא היה לי רצון ללמוד,והקטע שיש לי 2 בגרויות חודש הבא (ספרות 2 יח"ל ומתמטיקה יחידה 2) רציתי להיות חולה לשבת בבית העיקר לא להתקרב לבית ספר המזורגג הזה או לסביבה המסריחה הזאת. אחרי שבוע שכבר ממש רציתי להישאר בבית באמת נהיתי חולה ישבתי יומיים בבית (רביעי-חמישי) ושישי אני לא לומד ככה שאמרתי כנראה זה סתם הרגשה כזאת אולי של הטשה או התאמצות יתר (כי ממש היתי משקיע, בא כל יום גם אם אני חולה או אם היה לי אירוע וישנתי ב5 זה לא עניין אותי) הגיע יום ראשון והיתה את אותה ההרגשה.. שוב לא היה בא לי ללמוד וישבתי בכיתה ופשוט לא עשיתי כמעט כלום.. לא היה בא לי!
    ואני לא יכול לעבור כיתה כי זה כבר אמצע י"א, נראה לך שיש לי זמן להשלים כל מה שכיתה אחרת עשו?!
    לאמא שלי אני עוזר כל הזמן חוסך תמיד בחשמל,מים וכו'...
    את החיוך איבדתי מזמן.. אני בקושי מחייך וגם אם כן זה מאולץ מאוד.
    כאילו מה אתה מנסה להשוות אותי לאנשים אחרים, זו הבעיה שלה סבבה היא הצליחה לגבור על זה (כיתה י"א זה כיתה שאתה עוד איכשהוא יכול להתמודד) אני היתי בכיתה ב' כשהכל התחיל ובכיתה ד' שנכנסתי לפנימייה מבחינתי זה הרבה יותר קשה כי גם הגילאים שונים,הבן אדם עצמו שונה הכל שונה.
    היא לקחה את זה בקלות שיהיה לה בסבבה אני לא, אצלי זה היה יותר קשה וגם היה ניסיון התאבדות..

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    קח נקודה למחשבה: .

קודם כל, לפני הכל, לא יעזור מה נכתוב לך, אילו סודות נחשוף בפניך וכמה השראה תקבל.. לא נוכל לשנות את ההרגשה שלך, זה עניין שלך ותלוי בך! כל עוד תרגיש את אי-הרצון לחיות שום דבר לא ישנה אותך או את חייך! מקווה שמחר, כשתקום בבוקר פתאום יהיה בא לך לחזור להשקיע, לחזור לצחוק ולחזור לחיים!

אענה לך בנקודות ענייניות, כי כבר דשנו לגבי הבעיות שלך בפוסט הראשון.

לגבי לימודים:
    • תבין שהלימודים הם החלק היותר מעניין כרגע בחייך.
      כשאתה בבית ספר אתה כולך מיואש ורק רוצה הביתה אבל הבעיה שכשאתה בבית אתה מתוסכל על כך שאתה לא מתפקד בלימודים.. אז מה עשית פה בעצם? תחזור להשקיע גבר, זה קל וממש אל דורש את ה"חשק" בשביל להשקיע.. זה כולה לימודים.
    • צא מהפורום, פתח מחברת ולמד! תתחיל ממשהו.. זה לא חייב להיות מועיל, נכון או מסודר.. העיקר שתתחיל ללמוד, ההרגשה של ההתמדה וההשקעה כבר תגיע לבד עם הזמן, ככל שתתקדם יותר בחומר.

לגבי מצבך החברתי:
    • פעל באמצעות ההערות הבונות ש-DINS נתן לך, הן יועילו לך!
    • נצל את העובדה שאתה הבחור הנורמאלי היחיד בבית ספר שלך, המון חבר'ה ימשכו אליך ברגע שתשדר את זה, זה חוק טבע!
      לא משנה מה תגיד וכמה תתרץ לעצמך, רוב האנשים אוהבים בחורים נורמאלים כמוך! גם אם תהיה בבית ספר לערסים, לנורמאלים תמיד יהיה יתרון! נצל זאת!
    • עשה לך כתחביב או כפעילות קבוע במהלך ההפסקות להשקיע בפאן החברתי שלך!
    - גש לבחורות.
    - פתח בשיח עם הבחור שהכי מתאים לך (לא חייב להיות מתאים בול, הכי קרוב שאפשר).
    - שאל שאלה על זוגיות/סקס/יחסים את הבחורה שאתה הכי מחבב מהכיתה שלך.
    - אלה הן רק רעיונות, עצב אותן או תמציא כמה משלך שיתאימו לך.
    - לגבי מצבך החברתי בכלליות, כדאי שתתחיל לחפש ולבנות לעצמך סביבה תומכת של שלוש-ארבע חברים קרובים.
    זה קשה, לא קל.. אבל תנסה, ברגע שתנסה זה יהיה עניין של זמן עד שתצליח!

הרעיון הוא שיש לך אלטרנטיבות! יש לך אפשרויות! הן תמיד היו שם מול עיניך אבל אתה היית מספיק דיכאוני בשביל להתעלם מהן. באופן כללי, הייתי ממליץ לך להתחיל ולצחוק קצת, להשתחרר.. עשה משהו שמלהיב אותך או משעשע אותך, זה יכול מאוד להועיל לך.

קח את עצמך בידיים חבוב!
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 13-01-2011 בשעה 22:01.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    somethings never change

כמו שאמרתי להוא למעלה.....
    כל הבית ספר ככה אין אנשים נורמאלים בו אין הבנה פה?
    הבנות בבית ספר שלי פרחות יצורות שכל היום מעשנות והם סביב הערסים היצורים האלה..
    יש הבנה עכשיו???

לגבי הלימודים אני יודע אבל כמו שאמרתי זה כמו רצון כזה לא לעשות כלום..

משתמש כבוד האוואטר של Mr. Ingidao
    שם פרטי
    Dror
    לייקים
    119
    נקודות
    33,663
    פוסטים בבלוג
    2
    משפט מחץ
    אם אלף מילים לא יפיקו תקווה תראה מה שתיקה אחת שווה

ציטוט נכתב במקור על ידי AsRoma צפיה בהודעה
    יש הבנה עכשיו???

תשמור על הטון שלך
    באנו לעזור לך לא בשביל שתוציא את העצבים שלך עלינו
    אם אתה רוצה להיות יותר ספציפי ולהמחיש את בעית ה" בנות בבית ספר שלך "
    אין בעיה - נתמקד -
    אבל יש צורה ויש דרך

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ

יש הבנה עכשיו???

צר לי, אך איני מסוגל להבין בעיות ואני משתדל שלא להתמקד בהן בכלל, הבעיות לא מעניינות אותי - ההצלחות כן.

בגלל שאתה באמת מסקרן אותי וראוי להערכה בשל כך שאתה עומד על הרגליים למרות כל הקשיים (זה לא מובן מאליו) אנסה להיות איתך יותר ספציפי ויותר מעשי:

1)
    צא מהגישה שכולם אשמים ולא בסדר חוץ ממך, פיסקה זו רק מראה עד כמה אתה הוא הלא נורמאלי.
    הצעד הראשון שלך לקראת תיקון החיים החברתיים בחייך הוא פשוט להודות במצבך, בבעיה, להיות כן עם עצמך ולהסכים שישנם "צדיקים בסדום" ואם תחפש טוב אתה תמצא אותם ותתחבר אליהם! הנקודה היא להפסיק לתרץ ולהתחיל לנקוט פעולה למען שיפור חיי החברה שלך בן אדם! תתעורר כבר!!!

2)
    בכך שאני לא יוצא כמעט מהכיתה,שותק כל הזמן, לא מגיב
    עשה בדיוק את הדברים ההפוכים לזה ומצבך ישתפר דרסטית!
    (ואני מתכוון שתפעל הפוך בחיים בכלל, לא רק בבית ספר, תתחיל להיפתח ולהיות תקשורתי יותר עם אנשים בכל מקום בו אתה נמצא).

3)
    יש לי בסה"כ 2 חברים שהם איתי בכיתה ועוד 2 בנות שמדבר איתן בקטנה.
    עדיף על-פני 20 בחורות ו-20 "חברים טובים" שסתם משחקים אותה והם לא באמת חברים שלך אלא סתם צריכים אותך בשביל לצאת למסיבות או שאותן בנות צריכות אותך בשביל להתחיל עם החברים שלך. תמיד צחקתי על כל אותם אלה שטענו "לי יש 50 חברים ממש ממש טובים". אל תרגיש מנודה, לי אישית יש רק חבר אחד שאני באמת יכול לקרוא לו "חבר אמיתי" ותאמין לי שאני מרוצה אז לך ממש אין ממה לבכות! כבר ציינתי שעליך לטפח את הקיים מאשר את הלא קיים, תשקיע בחברויות שכבר יש לך! אם אתם כולה 4 חבר'ה זוהי הזדמנות מצויינת לארגן איזו יציאה קלילה ונחמדה או פגישה אצל אחד מכם - רק טוב יצא מזה!

4)
    נהיתי סוג של "ילד כאפות" שמתי שבא להם הם מביאים לי סתם כאפה בלי קשר לחיים או סתם לוקחים לי דברים ואני מת להרביץ להם אפילו הבאתי למישהו אגרוף לפרצוף מרוב עצבים
    אז תפסיק להיות ה"ילד כאפות", אין פשוט מזה!
    אם הבאת אגרוף למישהו (דבר שאני אישית לא אוהב להגיע אליו) אז תאמין לי שאין לך בעיה להפסיק את הרושם הזה שנוצר עליך, פשוט בכל פעם שמישהו נותן לך כאפה בקש ממנו יפה להפסיק ואם זה לא הולך - דרוש ממנו! בין אם זה ע"י העלאת הטונים (לי יצא לעשות את זה היום והבחור הבין את המסר), לתת לו כאפה חזרה, לפנות למורה.... לא משנה מהי הדרך (כמובן, לא להגיע לרמות קשות) אך חובה עליך להפסיק זאת! אל תתן לאף אחד לדרוך עליך ותשתדל לעשות את זה בצורה אסרטיבית, תתיידד עם אותם החמודים שנותנים לך כאפות, זה קשה ונשמע גם מטומטם אבל תאמין לי שזה יכול מאוד לעזור לך וגם עם הזמן תגלה שה"ערסים" האלה הם לא באמת "ערסים" כפי שחשבת.

ולסיכום, הבית ספר זה לא החיים שלך, יש לך עוד המון אופציות, מקומות, זמנים ומצבים אחרים ליהנות מהם.
    אל תתן למה שקורה בבית ספר להשפיע על המשך היום או עליך, גם לי לא הכי כיף בצבא אבל אני פשוט מעביר את זה ולאחר שאני יוצא מהצבא אני כמו חדש, פורח וזורח, תפעל גם אתה באותה הצורה (בקטע הזה שוב אני אומר לך - תתעסק בדברים שמעניינים אותך וצור לעצמך תחביבים חדשים, זה בדיוק נועד לפתור את הבעיה שתיארת, למה נראה לך שאני מנהל את הפורום הזה? בין הייתר בדיוק מאותה הסיבה!).

תתחיל להיות חיובי ופרו-אקטיבי כלפי החיים ולהשתפר! זה פשוט כלכך ואתה עוד תצחק על עצמך שלא הבנת את זה עוד קודם!
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 13-01-2011 בשעה 23:35.

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

מה הקשר בין "מעשנות" לפרחות?

חלאס לדבר כמו ילד כאפות.

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי Tyler Durden צפיה בהודעה
    מה הקשר בין "מעשנות" לפרחות?

חלאס לדבר כמו ילד כאפות.
    טיילר, אתה בן אדם שיש לו המון המון לחלוק איתנו ולשתף ואפשר ללמוד ממך לא מעט. במקום להעיר לו הערה מטופשת, תסביר לו את הרעיון שלך (בקצרה, לא צריך להשתגע). מה שאמרת זה דבר מאוד נכון אבל הצורה שאמרת את זה מאוד טיפשית, תהיה בוגר אחי!
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 14-01-2011 בשעה 11:37.

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

ציטוט נכתב במקור על ידי XsonicX צפיה בהודעה
    טיילר, אתה בן אדם שיש לו המון המון לחלוק איתנו ולשתף ואפשר ללמוד ממך לא מעט. במקום להעיר לו הערה מטופשת, תסביר לו את הרעיון שלך (בקצרה, לא צריך להשתגע). מה שאמרת זה דבר מאוד נכון אבל הצורה שאמרת את זה מאוד טיפשית, תהיה בוגר אחי!
    אחי גמאני פעם הייתי כמוהו מה אתה חושב שלא?

כל החטיבה הייתי ככה אבל וואלה אנשים משתנים אז הגיע הזמן שלו גם כן...שילמד.
    ובשביל להפסיק להיות ילד כאפות צריך להפסיק לחשוב ולדבר כמו ילד כאפות.

משתמש כבוד האוואטר של Xanax
    לייקים
    16
    נקודות
    -20,439
    משפט מחץ
    PickupHome.com - המקום שלך להצלחה.

אחי גמאני פעם הייתי כמוהו מה אתה חושב שלא?

כל החטיבה הייתי ככה אבל וואלה אנשים משתנים אז הגיע הזמן שלו גם כן...שילמד.
    ובשביל להפסיק להיות ילד כאפות צריך להפסיק לחשוב ולדבר כמו ילד כאפות.
    אתה עדיין ילד כאפות...

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

ציטוט נכתב במקור על ידי Xanax צפיה בהודעה
    אתה עדיין ילד כאפות...
    מואה

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ

מואה
    הייתי כבר מזמן מוחק את הגובות שלו ושלך.. אבל זוהי דוגמה מצויינת עבור פותח האשכול לראות מה זה להיות אסרטיבי (תכונה שמאוד תעזור לו לדעתי). אנונימוס יקר, שים לב מה Xan- רשם לטיילר וכיצד טיילר הגיב, ככה אתה צריך להגיב לכל אותם הערסים שלך או לכל אותן "בעיות" שציינת.

נ.ב.
    אמרת ששירים מנווטים לך את החיים.
    פעם אני בדקתי מהם אותם שירים ומגינות שמעלות בי את המוטיבציה ובניתי סט שלם של כל השירים האלה.
    בכל פעם שהרגשתי מדוכדך או עצלן או לפני שהתחלתי ללמוד משהו - שמעתי אותם!
    אגב, זהו סוג של עוגן ואכתוב על זה יום אחד, ממליץ לך בחום לנסות את הרעיון!
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 15-01-2011 בשעה 16:11.

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

תודה תודה חתימות אחרי 7 בערב.

ואם יש משו ששינה לי תחיים באמת זה מוזיקה וסרטים.

AS Roma io non vivo senza te האוואטר של Erik Lamela
    שם פרטי
    יוני
    לייקים
    909
    נקודות
    58
    פוסטים בבלוג
    1
    משפט מחץ
    AS Roma io non vivo senza te.

תודה תודה חתימות אחרי 7 בערב.

ואם יש משו ששינה לי תחיים באמת זה מוזיקה וסרטים.
    אתה לא היחידי שזה שינה לו.

זה Asroma המשתמש השני שלי בגלל שהיתי בבאן.
    וtyler נגיד ומה שאתה אומר נכון....על הבנות שזה לא קשור שהם מעשנות לערסיות אז תן לי להגיד שוב שהבית ספר הזה הוא מתאים לרמה נמוכה, לכאלה שיש להם תיקים,לא למדו וכו'... זה בית ספר מיוחד בשבילהם אני שם בגלל שלא למדתי בקושי בח'-ט'
    יש הבדל עצום בין החטיבה לתיכון.. לפחות אני חושב ככה.

XsonicX אני לא אומר שאני נורמאלי והאמת אני חושב שאני ההפך מנורמאלי
    הקטע הוא שאין לי כ"כ מוזיקה משמחת הרוב אצלי זה ראפ/R&B כבד שזה על החיים וכו'...
    ואין סיכוי שבעולם שאני משנה את הסגנון מוזיקה ובטח ובטח שלא למזרחית (אני יודע אפילו שלא אמרת)

סורי שזה ביאחור רק חזרתי לפני כמה ימים מהבאן וקיבלתי את המחשב רק אתמול.
    Erik Lamela 8

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 12:10.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,500,872 | הודעות: 8,201,465 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect