|
|
זה פשוט שטויות, אפחד לא משתמש בוקטורים באינפי.
4 יחידות זה מעל ומעבר... צריך לעשות תוכנית אחידה בבית הספר, שכולם לומדים אותו דבר..
לעשות תוכנית שמכילה מגוון חומרים ברמה בינונית, מי שרוצה להמשיך וללמוד מתמטיקה באוניברסיטה, ילמד את החומר שהוא צריך שוב ממילא.
ומצידי שיעשו מקצוע מוגבר כזה, שאנשים יוכלו להגביר אם זה כיף להם ובא להם בקלות.
נערך לאחרונה על ידי MuGi; 14-01-2011 בשעה 16:35.
חחחח אהבתי![]()
אוי אני בכיתה מדעית .. זה לא משנה כמה אתה תהיה טוב ... מה שקובע בסוף מה אתה יכול לפתח בזה מקצוע זה רק הפסיכומטרי ..
הפסיכומטרי זה כלי להערכה של המהירות שבה אתה מחשב ועונה על השאלות.
הוא לא בודק יותר מזה לפי דעתי כי כל פוץ יכול ללמוד את החומר לפסיכומטרי, הוא ממש לא ברמה גבוהה.
הבעיה בפסיכומטרי היא שאתה יכול להיות הבן אדם הכי גאון שיש בעולם, אבל אם יש לך בעיית קשב וריכוז או משהו אחר ואתה די איטי אתה תקבל ציון נמוך כי בממוצע יש לך דקה או קצת פחות לשאלה.
אם אתה מהיר אז אני מסכים איתך, הפסיכומטרי יעזור לך, אבל לא רק לפי זה יקבלו אותך, אלא גם לפי ממוצע הבגרויות שלך.
נערך לאחרונה על ידי הנודד; 14-01-2011 בשעה 22:56.
חחחח לייק (:
חח אהבתי
אפשר לומר שמה שיש עכשיו במתמטיקה זה מקצוע מוגבר.
מי שרוצה מרחיב הכי הרבה, 5 יחידות. מי שרוצה את הרגיל עושה 4, ומי שרוצה קצת עושה 3.
מתמטיקה בבית ספר היא הבסיס למה שלומדים אחר כך אם רוצים.
לפי דעתי מאוד חשוב שיהיה לך רקע לפני שאתה לומד את זה שוב. בלימודים הגבוהים רצים בחומר, בייחוד בחומר שנלמד בבית ספר, ומאוד חשוב שיהיה לך בסיס טוב.
חוץ מזה, עד שיש מקצוע אחד שצריך לחשוב בו, ולא לשנן, אתה רוצה להוריד אותו?|
היכולת לחוש כי מאחורי כל דבר שאפשר לחוות נמצא משהו שמוחנו אינו מסוגל לתפוס, משהו שיופיו ושגיבותו מגיעים אלינו רק בעקיפין ובהשתקפויות רפות, זוהי דתיות, במובן הזה אני דתי.
אלברט איינשטיין
זה לא לגמרי נכון. זה נחשב מוגבר מבחינת בונוסים אבל מתמטיקה זה מקצוע חובה. עם 3 יחידות אי אפשר לעשות כלום. עם 4 בלי פסיכומוטרי מדהים גם הרבה מקצועות חסומים ו5 יחידות לא מתאים לכל אחד..
שלא נדבר שיש אנשים שהם גאונים ורק עצלנים.
בקיצור יש בעיה רצינית מאוד עם המתמטיקה בבצפר. תקרא למשל על השיטה בארה"ב היא גם לא מושלמת אבל הרבה יותר טובה מפה.
ומתמטיקה זה גם סוג של שינון.. לא באמת צריך לחשוב שם רק לדעת מה לעשות.. ניכה גאומטריה זה חשיבה..