אני הולך לסארג'ים ומתחיל בקניון נותן פתיח של מתנה לידידה ואחרי זה פשוט אין לי דיבור לא זורם ולא בטיח לאדע מה לעשות יותר
תנו איזה עצות לפיתוח האסוציאציה אנא ערף
תודה
אני הולך לסארג'ים ומתחיל בקניון נותן פתיח של מתנה לידידה ואחרי זה פשוט אין לי דיבור לא זורם ולא בטיח לאדע מה לעשות יותר
תנו איזה עצות לפיתוח האסוציאציה אנא ערף
תודה
כי רק החזק שורד
|
|
תחפש להעביר את השיחה על ידי זיהוי משהו שהי לובשת ותשאל אותה על זה , תשאל אותה מה היא הייתה רוצה שיקנו לה, ומי זה נגיד תגיד לה שלפניי כמה ימים דיברת אם כמה ידידות שלך והם אמרו לך בלה בלה בלה ואז לקחתם מונית וזאת הייתה הנסיעה הכי מצחיקה שלך , כל מה שאתה רואה סביבך פשוט זיין אליו תמוח אבל בצורה טובה שיהיה כיף לדבר איתך תבוא בקטע של לזרום . . . ובכלל אם אתה נופל על אחת שאוהבת לדבר אז פשוט תשתמש בהוקים שלה כדי לחפור עוד קצת
תעשה קינו , תשלב איזה בדיחה כמה רוטינות . לסגור ושלום![]()
נערך לאחרונה על ידי PUAmodel; 14-01-2011 בשעה 17:22.
נראה שאתה כלכך עסוק בפתיח שכבר לא נשאר לך שום כך להמשיך.
תכין לך מראש רוטינה או שתיים להמשך. ככה תמיד יהיה לך משהו למקרה שתיתקע.
בכל מקרה, הדבר שאתה הכי צריך זה להרגע.
נכתב במקור על ידי הרפתקאות אליס בארץ הפלאות/לואיס קרול
אימון. אימון. אימון. - תכריח את עצמך להשאר בסט כמה שיותר, תצא עם עוד פתיינים תראה מה הם עושים, אל תוותר לעצמך. תוסיף עוד חומר, תמציא פתיחים בזמן הפנוי שלך ותחשוב על המשכים - חלק מהאומנות היא לשלוט בהרבה חומר מוכן, כושר האלתור שלך כבר ישתפר בהמשך..
אה ותקרא את המאמר בהמשכים של נאנטס: "איך לא להתקע באמצע שיחה"
תצא מהקופסא!!!
מה אתה בא לאיזה שתי כוסיות שכל מה שמעניין אותן באותו רגע זה לקנות בגדים ושואל אותן מה נראלכן עדיף לקנות לידידה שלך?
משעמם!
אתה צריך לעזוב את הרוטינות וכל החרטא הזה ולזרום, נגיד כבר שאלת את זה אז אחרי זה אל תתקע על הנושא הזה יותר מדקה תמשיך לנושא אחר, תרד עליה קצת, תצחק איתן, הרבה תצחק איתן.
כדי להצליח באמת צריך לצאת מהקופסא, אני לא רק שיצאתי מהקופסא, אני קרעתי אותה לחלקים.
אם אני אישית הולך עם חבר לקנות בגדים ובאה אלי מישי לא קשורה ושואלת אותי מה כדאי לקנות לידיד שלה (או שאלה מעפנה בסגנון) אני אנפנף אותה בטוח.
וכבר יצא לי לעשות את זה למקרה שתהית..כי זה פשוט שאלות תקועות שוואלה לא באות לי בטוב באמצע שופינג. >: