קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. עזרה| על מישהי...
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 20-03-2008, 15:20
  2. חייב עזרה היכרתי מישהי חדשה ולא יודע מה לעשות....
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 03-01-2008, 18:55
  3. עזרה עם מישהי
    תגובות: 16
    הודעה אחרונה: 29-04-2007, 13:56
  4. צריך עזרה עם מישהי...
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 03-11-2006, 20:35
  5. עזרה עם מישהי
    על ידי Venous בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 29-09-2006, 15:11
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 6 מתוך 6

מתוסכל+ עזרה עם מישהי

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    דוד
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ברירת מחדל מתוסכל+ עזרה עם מישהי

שלום.
    אז הפוסט הזה הוא מאוד רציני, ואצפה שגם התשובות שלכם לשאלות שלי יהיו רציניות, תודה

אז..אמנם התקדמתי קצת בפיקאפ, יצאתי מספר פעמים לסארג', הכרתי אנשים חדשים, הכרתי בנות חדשות, אך אני עדיין חש בתסכול, עצבות, עצבים וכל הדברים האלו.
    הבעיה הגדולה היא שעדיין לא התנשקתי ומכאן מגיע תסכול רב בזמן האחרון.
    אני בן 16.5, לומד בכיתה י"א ועדיין לא התנשקתי. הדבר הזה מערער לי רבות את הבטחון, גורם לי לתסכול רב, ובעצם אני מרגיש לא טוב עם עצמי.

עכשיו לסיפור אחר, יש מישהי מהשכבה שנראת אחלה בחורה, והייתי ממש רוצה להכיר אותה, ואפילו להיות חבר שלה בשלב מסוים.
    הבעיה שאין בינינו קשר מסוים, החברים שלי לא מכירים אותה כל כך, וחוץ מאיזו יומלדת שהיית בא לפני מלא זמן והכרתי אותה שם, אף פעם לא יצא לי לדבר איתה.

מה לא אפשרי מבחינתי?
    לבוא ולהגיד לה "היי אני XX מה נשמע?" בבית ספר..מכיוון שבכל זאת אני לא מכיר אותה בכלל, וגם אני הולך לראות אותה עוד שנתיים..חבל לי לשרוף את עצמי מההתחלה

שאלות
    - האם רעיון טוב קצת ליצור איתה קשר לראשונה בפייסבוק?
    -מה אתם אומרים על העניין הזה שלא התנשקתי עוד..כן זה מביך, כן זה משפיל..אבל האם זה נורא כל כך כמו שאני חושב?

תודה
    נערך לאחרונה על ידי Crown; 14-01-2011 בשעה 20:50.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

מיסטררי היה בתול עד גיל 21 ובתכלס תאמין לי זה יכול לנחם אותך... כי מה שהוא עשה ברוורס אנחנו עדיין לא עשינו קדימה
    זה שעדיין לא התנשקת זה בסדר אבל אתה חייב לעשות אם זה משהו (לא סוף העולם) לכן יאללה תתחיל להזיז את עצמך תגבש סגנון לייפסטייל מגניב תתלבש בצורה שאתה אוהב תאהב את עצמך אחרי זה תיהיה פנוי לתת לבחורות חופשי כי יעניין אותן הדברים שאתה עושה.
    לעניין אני במקומך הייתי ניגש אליה ואומר לה איך זה יכול להיות שאני איתך בשכבה ואף פעם לא ראיתי אותך|/יודע איך קוראין לך וכו ומשם השיחה מתגלגלת איזנ מגמה את בלה בלה בלה ואז אתה סוגר מס יושב איתה יום אחרי מנשק אותה וזהו

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    דוד
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי che1000 צפיה בהודעה
    מיסטררי היה בתול עד גיל 21 ובתכלס תאמין לי זה יכול לנחם אותך... כי מה שהוא עשה ברוורס אנחנו עדיין לא עשינו קדימה
    זה שעדיין לא התנשקת זה בסדר אבל אתה חייב לעשות אם זה משהו (לא סוף העולם) לכן יאללה תתחיל להזיז את עצמך תגבש סגנון לייפסטייל מגניב תתלבש בצורה שאתה אוהב תאהב את עצמך אחרי זה תיהיה פנוי לתת לבחורות חופשי כי יעניין אותן הדברים שאתה עושה.
    לעניין אני במקומך הייתי ניגש אליה ואומר לה איך זה יכול להיות שאני איתך בשכבה ואף פעם לא ראיתי אותך|/יודע איך קוראין לך וכו ומשם השיחה מתגלגלת איזנ מגמה את בלה בלה בלה ואז אתה סוגר מס יושב איתה יום אחרי מנשק אותה וזהו
    קודם תודה על התמיכה בנאדם

שנתי, אני לא ידוע עד כמה זה יזרום אם אני אבוא ואגיד לה "איך זה שאנחנו לא מכירים?" חשבתי על זה, אבל אני צריך איכשהו לעשות את זה בצורה מתאימה. בנוסף ראיתי אוהב בכמה ימי הולדת וכאלה, זה לא שאני לא מכיר אותה בכלל.
    אני אשקול את מה שאמרת, אבל אשמח לעוד הצעות ועידודים ממכם אנשים!

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    פיזיקה זה לא פיקניק!

זה שטויות אחי. אני בן 18 ונישקתי רק בחורה אחת בחיים שלי וגם זה בקושי.
    האבסורד הוא שאני נחשב לבחור די נחשק בקרב הבחורות שמכירות אותי, למרות שכולן יודעות את העובדה הזאת(וזה בדיוק בגלל העובדה שאני לא שם זין על זה).
    אני מכיר AFCים שאתה לא מאמין כמה הם AFCים שנישקו וזיינו. אבל בתכל'ס אני יכול להגיד לך שמבין כל החברים שלי אני זה שבד"כ הידידות נמרחות עליו, ומכיר בנות חדשות כל הזמן(לצערי הבחורות במעגל החברתי שלי לא לטעמי/תפוסות). מה שכן, הקטע הזה של החוסר ניסיון מקשה עליי בעניין קידום העניינים. קרה לי כבר שבחורה נמשכה אליי מאוד, אבל הפסדתי אותה בגלל הפחד מלקדם עניינים (שנובע מחוסר הניסיון). אבל זה בסה"כ עוד מכשול סטנדרטי בדרך להפוך למי שאני רוצה להיות. אז כרגע אני מתמקד בלעבור את המכשול הזה, ובכלל איך להיות יותר אינטימי וסקסי עם בחורה, במקום מצחיק, חברי ומשחקי כמו שאני כל הזמן בכל מצב.
    מה שכן אל תחשוב שבגלל שהמצב שלך ושלי סבבה ונורמלי אומר שאתה יכול לעשות לעצמך הנחות. אני למשל הייתי אדיש לגמרי לנושא בכל שנות התיכון שלי, ומה שקרה הוא לא שהרגשתי לא נעים או חסר ביטחון כי לא הייתי עם בחורות, אלא פשוט לא דחפתי את עצמי להשיג אותן והייתי פאסיבי לגמרי כי לא ייחסתי לזה חשיבות, אבל זה חשוב!
    כל הסיפוק מלימוד הפיקאפ לדעתי הוא בגדול לעשות את השיפור העצמי, לעבור את הרגעים הקשים ולהיות מי שאתה שואף להיות, ופחות הקטע של ה"רזומה" שלך מבחינת סגירות. ככה שלמשל לפתוח קבוצה של חיילים(אני שמיניסט אגב) ולהשתלב בה הוא הרבה יותר מהנה, מספק ומעודד בשבילי מאשר לסגור נשיקה. תזכור שאת הפיקאפ לומדים בשלבים, אתה לא הולך ומזיין HB 6 על הפעם הראשונה, אלא המטרה היא להתאמן, כל פעם שלב מתקדם יותר. אז עדיף לך להתרכז בללמוד לעשות פתיחים טובים ולמשוך בחורות, לפני שאתה מציב לעצמך מטרה לנשק בחורה.

לגבי הבחורה בבית ספר - אף בן אדם לא אוהב לשרוף קשרים, גם הבחורה שאתה מעוניין בה ככה שסביר להניח שהיא לא תדחה אותך על הסף. זה היתרון בבית ספר, היא לא יכולה לברוח לך וגם אם התחלת איתה ולא הלך טוב, אז game is on ויש לך מלאי בלתי מוגבל כמעט של ימים לגרום לה להבין שהיא טועה. כמה פעמים ראית בסרטים את הגבר מתחיל עם בחורה, היא מנפנפת אותו, אבל בסוף הוא לאט לאט "משכנע" או "מפתה" אותה להיות איתו? אז בשורה התחתונה, להתחיל עם בחורה בבית ספר, גם אם היא תדחה אותך בצורה המגעילה ביותר, זו לא שריפת קשר ותמיד יש לך סיכוי לשנות את דעתה. במיוחד עם הכלים שיש לך כאן.
    אני אתן דוגמה:
    אתה: "הי איך זה שלא ראיתי אותך בבית ספר קודם?"
    היא: מסתכלת עלייך שנייה, קמה עם חברה שלה והולכת (אין ייבוש גרוע מזה).
    יום אח"כ
    אתה: "וואלה מזל שלא דיברנו אתמול, את אנטיפתית מידיי בשבילי"
    היא: רוב הסיכויים שהיא תגיד משהו נייטרלי/עוקצני קצת במקרה הגרוע ביותר. אולי היא תצטער שהייחסה אליך לא יפה ויכלה לדחות אותך בעדינות. היא לא תקום ותלך שוב, כי כך היא יוצרת לעצמה אויבים מיותרים וסביבה פחות נעימה בביה"ס. אם היא כן תעשה את זה כנראה שהיא באמת מגעילה ולא שווה את זה.

בשורה התחתונה, בשביל לשרוף קשר, במיוחד במקום בו לבחורות יש אינטרס לשמור על קשרים טובים עם הסובבים אותם בחיי היום יום(למשל גם במקום עבודה, בחורה תדחה בחור שהזמין אותה לצאת ביותר עדינות), הבחורה צריכה להיות ממש דפוקה או שאתה צריך להיות ממש מטריד.
    נערך לאחרונה על ידי Rooney10; 15-01-2011 בשעה 00:27.

תשמע אחי אני לא רוצה לבאס אותך או משהו, אבל אל תנסה להפוך את זה לבסדר שלא היתנשקת עוד.
    זאת אומרת אל תצדיק לעצמך את זה כי "מיסטרי היה בתול עד גיל 21" או כל מיני חארטות בסגנון.

תשמע לפני שתתמקד במישהי מסויימת אתה צריך ניסיון, אני יתן לך דוגמה(סיפור אמיתי):

הייתה איזה אחת שהכרתי אותה איפשהו והיא נדלקה עליי חזק וגם אני נדלקתי עליה, מפה לשם דיבורים קצת מסנג'ר, אסמאסים, ואז נפגשנו, בפגישה היא הייתה דלוקה לי על התחת, כל הפגישה נמרחה עלי, בסוף ברגע שנישקתי אותה פשוט נישקתי אותה גרוע, פשוט גרוע, היא הייתה הנשיקה הרביעית שלי אז(לפני שנתיים אולי אפילו יותר), ועדיין לא היה לי ניסיון, אחרי הנשיקה הכל נדפק, סיננה אותי, לא דיברה איתי יותר, כלום, וככה זה נגמר איתה.

קיצור מה שאני אומר, היום שנתיים אחרי זה אני מנשק מעולה, אתה יכול לשאול כל אחת שהייתי איתה והיא תגיד לך.
    אתה צריך ניסיון, צא החוצה תתחיל עם בחורות, תוך 10 דקות כבר אפשר להגיע למצב של נשיקה, זה לא סיפור כמו שאנשים עושים מזה, זה סך הכל נשיקה, מקסימום לא הולך שם מכל מיני סיבות, תקח מספר ותקבע איתה פגישה.
    בנוסף אתה יכול ללכת למסיבה ששם זה בכלל קל, במסיבה לא צריך יותר מ20 שניות לנשק בחורה.

סיכום של מה שאניאומר זה שאל תנסה להצדיק את העובדה שאתה בתול שפתיים, תדע את העובדה הזאת ותדע איך לשנות אותה, אתה צריך ניסיון עם בחורות, צא החוצה ותשיג אותו, תאמין לי שזה לא קשה בכלל להשיג נשיקה מבחורה שהתחלת איתה לפני 3 דקות.

Kanye west - Stronger
    I don't know if you got a man or not, if you made plans or not, if god put me in the plans or not I'm trippin' this this drink got me sayin' a lot but i know that god put you in front of me so how the hell could you front on me? there's a thousand you's, there's only one of me

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    50

נשיקה זה בולשיט,להתנשק זה לא בעיה אתה גם תתנשק בסוף,סה"כ שיט סתמי.
    בנוגע לבחורה,תתחיל איתה פנים מול פנים,פייס זה עלוב.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 20:38.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,504,017 | הודעות: 8,204,610 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect