שבת שלום וערב טוב לכולם,
יש לי בעיה (אפשר לקרוא לזה ככה) שמטרידה אותי מאז גיל ההתבגרות. כבר בכיתה ז' אפילו טיפה מוקדם, בגיל 12 תמיד התלהבתי כאשר הנסיבות שהביאו אותי לסביבה בוגרת ממני: אם זה חברי משפחה או חברים של אח שלי. כשגדלתי טיפה בערך בגילאים 14 - 16 ידעתי כבר בוודאות מוחלטת שמעניין אותי להימצא בסביבה בוגרת ממני. אני לא בדיוק יודעת למה אבל אף פעם לא היה לי מעניין להימצא בסביבת בני גילי: אנשים שהיו יותר בוגרים ממני הקסימו אותי בהתנהלות שונה כנראה. הם היו יותר מעניינים בעיני, יותר איכפתיים ואם מדברים על בנים (וזה בעצם הסיפור, כי עם בנות זה טיפה אחרת) אז יותר רומנטיים.
היום אני בת 19 משרתת בצבא כרגע, ואני עדיין חושבת ככה לפעמים נראה לי שהדעה שלי לעולם לא תשתנה, אלא ההפך רק תתעצם. הכוונה שלי שבנים שהם +- בני גילי אף פעם לא עניינו אותי. כמובן שיש לי ידידים והיו לי דברים מעבר, אבל בכללי כול מה שעניין אותם (ואת רוב הדור של היום) זה יחסים שמובילים למיטה. בוודאי שזה חלק שחייב להיות ביחסים נורמליים, אבל רוב הבנים שפגשתי עד היום (שהם בני גילי +-) הם לא איכפתיים, לא רומנטיים והם אף פעם לא עניינו אותי כאישיות. לדבר איתם ועם מישהו נגיד בן 28 זה ממש אחרת, יש הבדל משמעותי לדעתי. כשאני מדברת על בנים שהם יותר מבוגרים ממני, אין לי בעיה גם עם מישהו שהוא בן 30, 35 ואפילו 40 אני יודעת שזה חורג את הנורמה אבל זה מה שאני. כשסיפרתי לחברה הכי טובה שלי היא אפילו ניסתה לעודד אותי שאני לא היחידה ושגם היא מעדיפה בנים יותר בוגרים ממנה בכמה שנים בודדות. סיפרתי לה שאצלי זה יכול להיות גם לא שנים בודדות, היא היתה בהלם. ניסיתי לדבר על זה עם אמא שלי בעקיפין וסתם אמרתי לה שיש מקרים שיש יחסים כשבגבר גדול מאישה ב- 15 שנה או ההפך. אמא שלי מיד אמרה שזה לא נורמלי כי היא חושבת שאם למשל אחד הצדדים בוגר במספר רב של שנים אז אין קווי התעניינות משותפים כי הם לא בני אותו דור. פעם אמרו לי שבנות שגדלות בלי אבא במשפחה נמשכות לגברים יותר בוגרים מהם בשביל להשלים את דמות האב. אני אישית מכירה הרבה בנות כאלה והן נורמליות לגמרי, כלומר אין להן משיכה לגברים שיכולים להיות ממש בוגרים מהן.
נמאס לי פשוט לשמור את זה כול הזמן בתוכי, אני לא יודעת מה לעשותכי זה לא משהו זמני זה כבר משהו שנמשך מספר שנים אצלי.

כי זה לא משהו זמני זה כבר משהו שנמשך מספר שנים אצלי.
ציטוט ההודעה