קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. רציתי לאחל לכולם ממני באהבה שנה טובה
    על ידי Offer בפורום דיבורים
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 02-10-2005, 19:21
  2. כנסו כל מי שקנה ממני את הפאב
    על ידי MaRoKaY בפורום דיבורים
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 01-10-2005, 14:21
  3. למישו יש בעיה במירק (חוץ ממני)
    על ידי OmeR בפורום דיבורים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 20-09-2005, 17:28
  4. תגובות: 20
    הודעה אחרונה: 10-09-2005, 22:12
  5. N.Z קילל אותי והעתיק ממני טור בווינר
    על ידי Fabio בפורום משוב
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 10-09-2005, 14:16
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 12 מתוך 12

נמשכת למבוגרים ממני|19

ברירת מחדל נמשכת למבוגרים ממני|19

שבת שלום וערב טוב לכולם,
    יש לי בעיה (אפשר לקרוא לזה ככה) שמטרידה אותי מאז גיל ההתבגרות. כבר בכיתה ז' אפילו טיפה מוקדם, בגיל 12 תמיד התלהבתי כאשר הנסיבות שהביאו אותי לסביבה בוגרת ממני: אם זה חברי משפחה או חברים של אח שלי. כשגדלתי טיפה בערך בגילאים 14 - 16 ידעתי כבר בוודאות מוחלטת שמעניין אותי להימצא בסביבה בוגרת ממני. אני לא בדיוק יודעת למה אבל אף פעם לא היה לי מעניין להימצא בסביבת בני גילי: אנשים שהיו יותר בוגרים ממני הקסימו אותי בהתנהלות שונה כנראה. הם היו יותר מעניינים בעיני, יותר איכפתיים ואם מדברים על בנים (וזה בעצם הסיפור, כי עם בנות זה טיפה אחרת) אז יותר רומנטיים.

היום אני בת 19 משרתת בצבא כרגע, ואני עדיין חושבת ככה לפעמים נראה לי שהדעה שלי לעולם לא תשתנה, אלא ההפך רק תתעצם. הכוונה שלי שבנים שהם +- בני גילי אף פעם לא עניינו אותי. כמובן שיש לי ידידים והיו לי דברים מעבר, אבל בכללי כול מה שעניין אותם (ואת רוב הדור של היום) זה יחסים שמובילים למיטה. בוודאי שזה חלק שחייב להיות ביחסים נורמליים, אבל רוב הבנים שפגשתי עד היום (שהם בני גילי +-) הם לא איכפתיים, לא רומנטיים והם אף פעם לא עניינו אותי כאישיות. לדבר איתם ועם מישהו נגיד בן 28 זה ממש אחרת, יש הבדל משמעותי לדעתי. כשאני מדברת על בנים שהם יותר מבוגרים ממני, אין לי בעיה גם עם מישהו שהוא בן 30, 35 ואפילו 40 אני יודעת שזה חורג את הנורמה אבל זה מה שאני. כשסיפרתי לחברה הכי טובה שלי היא אפילו ניסתה לעודד אותי שאני לא היחידה ושגם היא מעדיפה בנים יותר בוגרים ממנה בכמה שנים בודדות. סיפרתי לה שאצלי זה יכול להיות גם לא שנים בודדות, היא היתה בהלם. ניסיתי לדבר על זה עם אמא שלי בעקיפין וסתם אמרתי לה שיש מקרים שיש יחסים כשבגבר גדול מאישה ב- 15 שנה או ההפך. אמא שלי מיד אמרה שזה לא נורמלי כי היא חושבת שאם למשל אחד הצדדים בוגר במספר רב של שנים אז אין קווי התעניינות משותפים כי הם לא בני אותו דור. פעם אמרו לי שבנות שגדלות בלי אבא במשפחה נמשכות לגברים יותר בוגרים מהם בשביל להשלים את דמות האב. אני אישית מכירה הרבה בנות כאלה והן נורמליות לגמרי, כלומר אין להן משיכה לגברים שיכולים להיות ממש בוגרים מהן.

נמאס לי פשוט לשמור את זה כול הזמן בתוכי, אני לא יודעת מה לעשות כי זה לא משהו זמני זה כבר משהו שנמשך מספר שנים אצלי.

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור האוואטר של הנודד
    לייקים
    53
    נקודות
    336

זה בסדר גמור...ואני יכול להבין אותך.
    תשמעי רוב הגברים בגילאים האלו הם ילדים קטנים מבחינת ההתנהגות והמחשבה.
    גם חלק גדול מהגברים בגיל יותר מבוגר עדיין ילדותיים, אבל הרבה פחות =)
    אני בטוח שכשתהיי בגיל יותר מבוגר את תמצאי מישהו בטווח הגילאים שלך שירתק אותך ושיעשה לך את כל מה שאת מספרת פה.
    בנות מתבגרות בדרך כלל יותר מהר מבנים, בגלל זה את אולי לא מרגישה כל כך קשורה לטווח גילאים שאת נמצאת בו.
    אני אישית מזדהה איתך כי אני רואה הרבה אנשים בגילאים שלי ואפילו יותר מתנהגים כמו ילדים או שמדברים על שטויות שמראה בעצם כמה שהם ילדים קטנים...
    ואני לא זקן, אני סך הכל בן 24.
    אני חושב שאת בסדר גמור והזמן יעשה את שלו, זה לא שאת נמשכת למבוגרים, פשוט ילדותיות דוחה אותך בבן זוג וזה מובן, צריך מישהו שיתאים לרמה האינטלקטואלית וההתנהגותית שלך וקשה למצוא את זה בגילאי 19.

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    קח נקודה למחשבה: .

העובדה שבנות נמשכות לבנים גדולים מהן זה לא חדש, זה תמיד היה ככה.. בדור של ההורים שלנו לא חסר זוגות שהפער ביניהם 10 שנים או 20 שנה. באומנות הפיתוי מלמדים אותנו שצריך להיות גברים וצריך להיות בוגרים כי הנשים אוהבות את זה, אוהבות את הגבר המוביל, את הגבר השולט.. זה אבולוציוני בכלל (אבולוציונית אישה נמשכת לגבר שאותו היא מזהה כמי שישמור עליה ועל צאצאיה הכי טוב שאפשר ובימינו הגבר "הבוגר" הוא הגבר המתאים למשימה).

בקיצור - לגיטימי.

כיצד להתגבר על ה"בעיה"? במיוחד של פער הגיל העצום שאת מתארת?
    תחפשי את הגברים בני גילך שהם יותר מובילים, יותר עצמאיים, יותר גברים בקיצור.

אגב, אם נהגת להסתובב רוב הזמן בסביבת מבוגרים זה מעיד על עצמך המון דברים, בדקי זאת.
    בלי להעליב, נשים כאלו מתאפיינות כנשים שתמיד יהיו מובלות, יסמכו על האחר ולא על עצמן, פחות עצמאיות.. אבל אל תשפטי את עצמך מהר מידי, מנגד ישנן המון בחורות שמסתובבות בחברת בוגרים מהן בגלל שהן יותר מתקדמות מהגיל שלהן, מחוננות יותר, אינטליגנטיות יותר, מתעסקות בעיקר ולא בטפל.. בקיצור - תהיי כנה עם עצמך ותבדקי מהם המניעים להתנהגות הזאת.

שבת שלום
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 15-01-2011 בשעה 00:09.

!Spear Spear Spear האוואטר של -Edge-
    שם פרטי
    אדג'
    לייקים
    136
    נקודות
    44
    משפט מחץ
    I am FAird

זה בסדר גמור יש המון כאלה גם מפורסמות יוצאות וגם מתחתנות עם גברים שגדולים מהן ב30 שנה 25 שנה זה נורמלי לגמרי .
    אני יתן דוגמה אלונה טל עם את מכירה היא משתתפת בתוכנויות בUSA והיא התחתנה עם גבר שגדול מימנה ב30 שנה . ויש עוד כמה פשוט לא עולה לי ...

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    קח נקודה למחשבה: .

ציטוט נכתב במקור על ידי Rated-R Superstar צפיה בהודעה
    זה בסדר גמור יש המון כאלה גם מפורסמות יוצאות וגם מתחתנות עם גברים שגדולים מהן ב30 שנה 25 שנה זה נורמלי לגמרי .
    אני יתן דוגמה אלונה טל עם את מכירה היא משתתפת בתוכנויות בUSA והיא התחתנה עם גבר שגדול מימנה ב30 שנה . ויש עוד כמה פשוט לא עולה לי ...
    מי לומד ממפורסמים? אורח החיים שלהם תמיד יהיה קיצוני, בגלל זה הם "מפורסמים".

!Spear Spear Spear האוואטר של -Edge-
    שם פרטי
    אדג'
    לייקים
    136
    נקודות
    44
    משפט מחץ
    I am FAird

אני רק רוצה לתת לה דוגמה שהיא לא היחידה שהיא נמשכת לגדולים מימנה ואני יכול לתת דוגמה על סבתא שלי היא התחתנה עם סבא שלי בפאר של 20 שנה .

משתמט כבוד
    שם פרטי
    אוֹרי
    לייקים
    1421
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    "אלוהים ברא אותי אתאיסט, מי אתם שתטילו ספק בחכמתו."

תכלס אני לא מבין את ההרגשה של החריגות שאת מתארת כמו שנודד תיאר פה בצורה די מתומצתת.
    נשים מתבגרות בקצב הרבה יותר מהיר מבנים זאת הצורה שהעולם עובד, יש לכן את היכולות להתפתח בצורה רגשית ואינטלקטואלית הרבה יותר טוב מאיתנו הגברים ומשום כך את תמיד תמצאי עיניין בבן אדם שיותר קרוב אליך מהבחינות הללו וזה לא חייב להיות בהכרח מישהו שגדול ממך ביותר מעשור (שאגב גם את זה אני לא ממש פוסל).

משתמש כבוד האוואטר של Xanax
    לייקים
    16
    נקודות
    -20,439
    משפט מחץ
    PickupHome.com - המקום שלך להצלחה.

יקירתי,
    אני בטוח שיש פה עניין פסיכולוגי. היה מקרה כלשהו שגרם לך לחשוב שאת נמשכת למבוגרים (הרבה) יותר ממך. נראה לי קצת מגוחך לומר אמירה כמו "אני נמשכת ל30+"...תנסי פשוט לא לשאול את הבחור הבא שמתחיל איתך בעניין הגיל שלו ותשפטי אותו על העניין שהוא יוצר בך ולא על גילו.

מעבר לכך, אני חושב שהגברים בפורום יכולים ללמוד כאן המון אם יקראו את החלק הראשון של הפוסט שלה.
    המסקנה המתבקשת - לא באמת אכפת לנשים מגיל, הן פשוט מסיקות על סמך מקרים בעבר שגברים מבוגרים יותר הם בהכרח בוגרים יותר (מה שלאו דווקא נכון).
    תרגעו, תפסיקו להיות לחוצים לזיין, תקשיבו לבחורה ותנהלו איתה שיחה עמוקה ומעניינת, כך בין היתר, תשיגו את המטרות שלכם.

בהצלחה,
    Xan-
    נערך לאחרונה על ידי Xanax; 15-01-2011 בשעה 12:15.

משתמט כבוד
    שם פרטי
    אוֹרי
    לייקים
    1421
    נקודות
    0
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי Xanax צפיה בהודעה
    יקירתי,
    אני בטוח שיש פה עניין פסיכולוגי. היה מקרה כלשהו שגרם לך לחשוב שאת נמשכת למבוגרים (הרבה) יותר ממך. נראה לי קצת מגוחך לומר אמירה כמו "אני נמשכת ל30+"...תנסי פשוט לא לשאול את הבחור הבא שמתחיל איתך בעניין הגיל שלו ותשפטי אותו על העניין שהוא יוצר בך ולא על גילו.

מעבר לכך, אני חושב שהגברים בפורום יכולים ללמוד כאן המון אם יקראו את החלק הראשון של הפוסט שלה.
    המסקנה המתבקשת - לא באמת אכפת לנשים מגיל, הן פשוט מסיקות על סמך מקרים בעבר שגברים מבוגרים יותר הם בהכרח בוגרים יותר (מה שלאו דווקא נכון).
    תרגעו, תפסיקו להיות לחוצים לזיין, תקשיבו לבחורה ותנהלו איתה שיחה עמוקה ומעניינת, כך בין היתר, תשיגו את המטרות שלכם.

בהצלחה,
    Xan-
    חחחח יא נבלה טרפה לא מספיק שחזרת על מה שאני כבר אמרתי רק עם פחות טקט אלא הכנסת אותי לקטיגוריה של אנשים סוטים שרק מחפשים לתפוס תחת!
    לא יפה!

ציטוט נכתב במקור על ידי XsonicX צפיה בהודעה
    העובדה שבנות נמשכות לבנים גדולים מהן זה לא חדש, זה תמיד היה ככה.. בדור של ההורים שלנו לא חסר זוגות שהפער ביניהם 10 שנים או 20 שנה. באומנות הפיתוי מלמדים אותנו שצריך להיות גברים וצריך להיות בוגרים כי הנשים אוהבות את זה, אוהבות את הגבר המוביל, את הגבר השולט.. זה אבולוציוני בכלל (אבולוציונית אישה נמשכת לגבר שאותו היא מזהה כמי שישמור עליה ועל צאצאיה הכי טוב שאפשר ובימינו הגבר "הבוגר" הוא הגבר המתאים למשימה).

בקיצור - לגיטימי.

כיצד להתגבר על ה"בעיה"? במיוחד של פער הגיל העצום שאת מתארת?
    תחפשי את הגברים בני גילך שהם יותר מובילים, יותר עצמאיים, יותר גברים בקיצור.

אגב, אם נהגת להסתובב רוב הזמן בסביבת מבוגרים זה מעיד על עצמך המון דברים, בדקי זאת.
    בלי להעליב, נשים כאלו מתאפיינות כנשים שתמיד יהיו מובלות, יסמכו על האחר ולא על עצמן, פחות עצמאיות.. אבל אל תשפטי את עצמך מהר מידי, מנגד ישנן המון בחורות שמסתובבות בחברת בוגרים מהן בגלל שהן יותר מתקדמות מהגיל שלהן, מחוננות יותר, אינטליגנטיות יותר, מתעסקות בעיקר ולא בטפל.. בקיצור - תהיי כנה עם עצמך ותבדקי מהם המניעים להתנהגות הזאת.

שבת שלום
    תלוי מתי לסמוך, לפעמים יש מקרים שאתה חייב לסמוך רק על עצמך ולפעמים יש מקרים שאתה צריך לסמוך גם על אחרים.

ציטוט נכתב במקור על ידי Xanax צפיה בהודעה
    יקירתי,

בהצלחה,
    Xan-
    אני לא שופטת לפי גיל, אני שופטת לפי התנהלות. ברוב המקרים בנים שהם בני גילי הם לא רציניים בהכול. עם מדברים על ניהול שיחות, השיחה מתנהלת באופן הבא: "היי מאמי, מה קורה? מתי את פנויה היום?" כשאת נפגשת איתו השיחה עוברת ל-: "מאמי אני אוהבת אותך" וזריקת מילים ילדותיות וזהו בעיקרון. כשמנסים להעלות איזה רעיון לשיחה או שאין לו כוח, או שזה לא מעניין אותו או שהוא לא יודע מה זה בכלל וגם לא מתעניין להתעניין. אותי אישיות זה מתחיל לשעמם, נו כמה כבר אפשר לשמוע את אותם המשפטים שחוזרים מאה פעם? או לשתף פעולה עם התנהלות לא רצינית? ככה הגעתי למסקנה שבמרבית המקרים אנשים מבוגרים יותר בוגרים, מעניינים ואיכפתיים. את יכולה לבוא אליהם ולדבר איתם על הכול, על החיים, על הבעיות שלך והם יתחשבו ויראו עניין. בדיוק כמו שאמר הנודד...
    ואגב תודה על התייחסות.

משתמט כבוד
    שם פרטי
    אוֹרי
    לייקים
    1421
    נקודות
    0
    משפט מחץ

טוב פותחת האשכול אני לא רואה שיש הרבה מה להוסיף.
    את התשובה הנכונה כבר קיבלת פה, אין פה שום דבר חריג זה מאוד לגיטימי להמשך לבן אדם שנמצא ברמה רגשית שמתאימה להתפתחות שלך בלי שום קשר לגיל שלו..
    אל תתני למה שהסביבה מכתיבה להפוך לערך מוחלט עבורך, כל בן אדם הוא מערכת של חוקים עצמאים ושום חוק אוניברסלי בנושאים האלו הוא לא מוחלט.
    נערך לאחרונה על ידי Ori; 15-01-2011 בשעה 18:22.

משתמש כבוד האוואטר של Mr. Ingidao
    שם פרטי
    Dror
    לייקים
    119
    נקודות
    33,663
    פוסטים בבלוג
    2
    משפט מחץ
    אם אלף מילים לא יפיקו תקווה תראה מה שתיקה אחת שווה

אף אחד לא נגע בזה אבל את בצבא .
    בצבא יש המון הורמונים ופחות שכל (ברוב המקרים)
    אל תצפי מ"ילד" בן 20 לפתח איתך שיחה אינטלקטואלית
    במיוחד לא שהוא על מדים .

ישנם מיעוט מסוים של חיילים שהבגרות לא פרחה מהם בצבא
    אל תדאגי .
    את עוד תמצאי את שלך .

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 18:07.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,483 | הודעות: 8,174,070 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect