נכתב במקור על ידי
Silver
קיצור,אני רואה ת'נושאים שפותחים פה ואני מת מצחוק,אין כבר נושאים לפתיחת דיונים נורמאלים?,חחחח D:
אחד פותח דיון על חווית הגשם שלו,אחד מספר על התעודה שלו,אחד שואל מה אנחנו עושים אחרי בית ספר,אחד שואל מה אנחנו הכי אוהבים לאכול,אחד מספר על הויכוח שלו עם המורה ><
בלי לעליב או משהו אבל זה לא מעניין אף אחד,תחסכו פדיחות ואל תפתחו דיונים כאלה ><
אז פשוט עלה לי רעיון לדיון ממש טוב שיעניין את כולם ואני רוצה לישמוע את דעתכם בעניין כי הבצפר הזה חופר לי כבר ><
אני צריך להכין פרויקט באנגלית אז חשבתי על להכין בנושא פייסבוק D:
קיצור,כולם יודעים מאז שפייסבוק התפרסם הוא משגע ת'עולם,אבל עולם לא מעניין,הוא משגע ת'מדינה וממש משגע ת'מדינה,
אנשים מכורים לפייסבוק,שעות במשחקים,בעיקר בחווה בפוקר,עם חברים מתכתבים עם אנשים חדשים וכוו..
יושביים שעותת על פייסבוק פשוט שעווווות,ואני בטוח לפחות 97% מהפורום גם ככה,אין מישהו שאין לו פייסבוק ואם מישהו יגיד עכשוי, פשוט חרטה!
אנשים לא יוצאים מהבית בשביל האתר הזה,פשוטט מכורים.
עכשוי אני מקווה כולם שמעו על הילד שהתאבד ביגלל פייסבוק?,קיצור סיפור קצר D:
היהילד אחד שלא ממש הייתה לו קהילה מורחבת של חברים,היה מנודה,היו רצים עלוי צחוקים ואף אחד לא היה לצידו,היו לו קצת חברים אבל מי יודע ><
קיצור קבוצה של תלמדים התחילו לרדת עלוי בפייסבוק נימאס לו התאבד >< ,
ראבק , מכור ? זה יותר מידי ממכור,קצת קקללות מחקו אותך מהחברים זהו להתאבד?,אנשים חיים כשאבא שלהם נרקומן מת ואת שותה אלכוהול כמו מים,ובשביל פייסבוק מתאבדים?,נו אנשים מאבדים חיים בשביל אתר ><
והסיפור עם הילד וחבר שלו שנהגו בגיל 16 בלי רישיון ומתו ? ><
זה התחיל בפייסבו גם,הם דיברו על זה בפייסבוק ואנשים עשו לייק לייק לייק לייק לייק הם נידלקו ואשכרה החליטו לינהוג,ומה קרה בסוג,כרגיל איבדו שליטה וזהו,אני לא מבין אני פשוט משתגע,לאבד חיים ככה? >< זה כואב,
אבל יותר כואב ללישמוע שאנשים שמים זין,רואים שיחות כאלה בפייסבוק ולא עושים כלום,כאילו אם ת'לא מכיר ת'בנאדם אז סבבה,
אבל אם אתה חבר שלו אז מה אתה לייק יא דבע לך ת'דבר איתו ת'עצור אותו,"לא זה מגניב,נעלה תמונות לפייס נקבל לייק" זה הגישה של כולם וזה מגעיל.
ואנשים רבים מכות בשביל פוקר בפייסבוק?,אני בא למקיף אני רואה שתי ילדים רבים,תפסתי אחד העפתי אותו נחוי אני עושה לו מה אתה דבור,
עושה לי הילד הוא פרץ לי וגנב לי חמש מיליון,חשבתי ליצחוק או להביא לו מכות ><
ואחרי שבוע ילד דפק לילד אחד נעל פקקים בראש וניפח לו ת'פנים ביגלל שפרץ לו ת'משתמש בישביל מה בשביל פוקר ><
ינעל הראש שלכם,עד כמה אתם מושעפים?! משחק ראבק זה לא כסף אמיתי,
פ'סדר מימני אם היה לי מיליון שקל היו גונבים הייתי דורס ת'בנאדם אבל אנשים זה כסף מזויף ...
קראתי כתבה אל בריטי מסטול מהתחת,הפסיד כסף ועוד ועוד ועוד קיצור ביזבז את המשכורת של הבן שלו , שלו ושאת אישתו בסתר כול הזמן בשביל כסף בפוקר , אם הייתי הבן שלו נירא לי הייתי משמיד אותו .
מייסד פייסבוק מארק צוקרברג הוא מליין מהתחת בזכות האתר הזה,סטודנט עשיר,ובאים עלוי מאות תלונות והוא רואה לבד מה הפייסבוק גורם,
והוא חושב על ליסגור את האתר או לחסום אותו,ושרק סטודנטים יוכלו להיכנס עלוי,כי מההתחלה האתר נוצר בשביל סטודנטים יכירו אחד את השני,והאתר התפתח והורס ת'עולם,זאת דעתי,ואני מספר לכם על מקרים,
אני פשוט רוצה שתביעו את דעתכם לגבי האתר,ומה אתם הייתתם עושים בימקום מארק,סוגרים או לא סוגרים.
ואל תתחילו אני לא מכור אני לא מכור,אתם לא מכורים,אז אל תגיבו,אין כוח לתגובות מפגרות D:
תודה ובסופ"ש נעים לכולם