קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. דיון| פייסבוק
    על ידי AfterParty בפורום דיבורים
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 24-07-2010, 18:15
  2. [דיון] איך הכרתם את פייסבוק
    על ידי Funy בפורום רשתות חברתיות
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 26-12-2009, 19:03
  3. [דיון] פייסבוק
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 18-12-2009, 21:54
  4. [דיון] פייסבוק
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 20-11-2009, 20:24
  5. [דיון] מי משחק מאפיה וור של פייסבוק?
    על ידי Ofer. בפורום משחקי רשת כללי
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 23-05-2009, 15:37
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 18

[דיון] פייסבוק D:

ילד בן 10 שמנהל את דיבורים האוואטר של Silver
    שם פרטי
    אמיר
    לייקים
    120
    נקודות
    1,555

ברירת מחדל [דיון] פייסבוק D:

קיצור,אני רואה ת'נושאים שפותחים פה ואני מת מצחוק,אין כבר נושאים לפתיחת דיונים נורמאלים?,חחחח D:
    אחד פותח דיון על חווית הגשם שלו,אחד מספר על התעודה שלו,אחד שואל מה אנחנו עושים אחרי בית ספר,אחד שואל מה אנחנו הכי אוהבים לאכול,אחד מספר על הויכוח שלו עם המורה ><
    בלי לעליב או משהו אבל זה לא מעניין אף אחד,תחסכו פדיחות ואל תפתחו דיונים כאלה ><

אז פשוט עלה לי רעיון לדיון ממש טוב שיעניין את כולם ואני רוצה לישמוע את דעתכם בעניין כי הבצפר הזה חופר לי כבר ><
    אני צריך להכין פרויקט באנגלית אז חשבתי על להכין בנושא פייסבוק D:

קיצור,כולם יודעים מאז שפייסבוק התפרסם הוא משגע ת'עולם,אבל עולם לא מעניין,הוא משגע ת'מדינה וממש משגע ת'מדינה,
    אנשים מכורים לפייסבוק,שעות במשחקים,בעיקר בחווה בפוקר,עם חברים מתכתבים עם אנשים חדשים וכוו..
    יושביים שעותת על פייסבוק פשוט שעווווות,ואני בטוח לפחות 97% מהפורום גם ככה,אין מישהו שאין לו פייסבוק ואם מישהו יגיד עכשוי, פשוט חרטה!
    אנשים לא יוצאים מהבית בשביל האתר הזה,פשוטט מכורים.
    עכשוי אני מקווה כולם שמעו על הילד שהתאבד ביגלל פייסבוק?,קיצור סיפור קצר D:
    היהילד אחד שלא ממש הייתה לו קהילה מורחבת של חברים,היה מנודה,היו רצים עלוי צחוקים ואף אחד לא היה לצידו,היו לו קצת חברים אבל מי יודע ><
    קיצור קבוצה של תלמדים התחילו לרדת עלוי בפייסבוק נימאס לו התאבד >< ,
    ראבק , מכור ? זה יותר מידי ממכור,קצת קקללות מחקו אותך מהחברים זהו להתאבד?,אנשים חיים כשאבא שלהם נרקומן מת ואת שותה אלכוהול כמו מים,ובשביל פייסבוק מתאבדים?,נו אנשים מאבדים חיים בשביל אתר ><

והסיפור עם הילד וחבר שלו שנהגו בגיל 16 בלי רישיון ומתו ? ><
    זה התחיל בפייסבו גם,הם דיברו על זה בפייסבוק ואנשים עשו לייק לייק לייק לייק לייק הם נידלקו ואשכרה החליטו לינהוג,ומה קרה בסוג,כרגיל איבדו שליטה וזהו,אני לא מבין אני פשוט משתגע,לאבד חיים ככה? >< זה כואב,
    אבל יותר כואב ללישמוע שאנשים שמים זין,רואים שיחות כאלה בפייסבוק ולא עושים כלום,כאילו אם ת'לא מכיר ת'בנאדם אז סבבה,
    אבל אם אתה חבר שלו אז מה אתה לייק יא דבע לך ת'דבר איתו ת'עצור אותו,"לא זה מגניב,נעלה תמונות לפייס נקבל לייק" זה הגישה של כולם וזה מגעיל.

ואנשים רבים מכות בשביל פוקר בפייסבוק?,אני בא למקיף אני רואה שתי ילדים רבים,תפסתי אחד העפתי אותו נחוי אני עושה לו מה אתה דבור,
    עושה לי הילד הוא פרץ לי וגנב לי חמש מיליון,חשבתי ליצחוק או להביא לו מכות ><
    ואחרי שבוע ילד דפק לילד אחד נעל פקקים בראש וניפח לו ת'פנים ביגלל שפרץ לו ת'משתמש בישביל מה בשביל פוקר ><
    ינעל הראש שלכם,עד כמה אתם מושעפים?! משחק ראבק זה לא כסף אמיתי,
    פ'סדר מימני אם היה לי מיליון שקל היו גונבים הייתי דורס ת'בנאדם אבל אנשים זה כסף מזויף ...
    קראתי כתבה אל בריטי מסטול מהתחת,הפסיד כסף ועוד ועוד ועוד קיצור ביזבז את המשכורת של הבן שלו , שלו ושאת אישתו בסתר כול הזמן בשביל כסף בפוקר , אם הייתי הבן שלו נירא לי הייתי משמיד אותו .

מייסד פייסבוק מארק צוקרברג הוא מליין מהתחת בזכות האתר הזה,סטודנט עשיר,ובאים עלוי מאות תלונות והוא רואה לבד מה הפייסבוק גורם,
    והוא חושב על ליסגור את האתר או לחסום אותו,ושרק סטודנטים יוכלו להיכנס עלוי,כי מההתחלה האתר נוצר בשביל סטודנטים יכירו אחד את השני,והאתר התפתח והורס ת'עולם,זאת דעתי,ואני מספר לכם על מקרים,

אני פשוט רוצה שתביעו את דעתכם לגבי האתר,ומה אתם הייתתם עושים בימקום מארק,סוגרים או לא סוגרים.

ואל תתחילו אני לא מכור אני לא מכור,אתם לא מכורים,אז אל תגיבו,אין כוח לתגובות מפגרות D:
    תודה ובסופ"ש נעים לכולם
    נערך לאחרונה על ידי Silver; 14-01-2011 בשעה 23:43.
    CR7 + MANCHESTER UNITED = MACHINE
    CR7 + REAL MADRID = GAY

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    קח נקודה למחשבה: .

ואני בטול לפחות 97% מהפורום גם ככה,אין מישהו שאין לו פייסבוק ואם מישהו יגיד עכשוי, פשוט חרטה!
    1) בתול*
    2) לי אין פייסבוק, באמת הגיע הזמן שאפתח.. הבעיה שזה יהרוס לי את היתרון שיש לי בכל הקשור לנשים.
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 14-01-2011 בשעה 23:37.

שם פרטי
    אמיר
    לייקים
    120
    נקודות
    1,555

ציטוט נכתב במקור על ידי XsonicX צפיה בהודעה
    1) בתול*
    2) לי אין פייסבוק, באמת הגיע הזמן שאפתח.. הבעיה שזה יהרוס לי את היתרון שיש לי בכל הקשור לנשים.
    פדיחה אחושילינג D:
    ואל תדאג אחי אני לא בתול, DD: אבל תודה על התיקון D:
    CR7 + REAL MADRID = GAY

משתמש כבוד האוואטר של OzzY
    שם פרטי
    תומר
    לייקים
    51
    נקודות
    423
    משפט מחץ
    Walk On ,With Hope, In Your Heart, And You'll Never Walk Alone, You'll Never Walk Alone!

אני יותר חושב שהוא התכוון ל"בטוח" ולא ל"בתול", לצורך העניין.
    לגבי הנושא, נחמד המחקר הקטן שעשית, אבל תן לי לציין שזה לא הדבר היחידי בעולם שגורם לאסונות.
    בכל פינה בארץ, בעולם יש אנשים שמושפעים בקלות יתרה וכאלה שמושפעים פחות. כל אחד היה מקווה מאוד ששום אסון לא יקרה בחיים, אבל מה לעשות? יש אנשים טיפשים!
    יש אנשים שהם אוהבים לבדוק את קצה גבול היכולת שלהם בדברים מטומטמים, יש אנשים שאוהבים להסתכן, יש אנשים שלוקחים דברים לא בפרופורציות.
    הקשר לפייסבוק הוא ישיר, נכון אבל פייסבוק מייצר את המשחקים בו למטרות הנאה. המשחק בפוקר לא נועד לפיתוח סחר חליפין בכסף וירטואלי, אבל בכל זאת יש אנשים שלוקחים זאת כאילו זה כספם האישי שהם עבדו בשבילו מינימום חודש.
    אין שום סיבה לסגור את האתר לקהילה מצומצמת יותר, גם שם יש אנשים שיתנהגו בחוסר הגיון בדברים כאלה ואחרים. אני חושב שפייסבוק הוא התעלות מבחינה קדמתית, השתדרגות לשמה בכל הקשור בשמירה על קשר באופן וירטואלי, יש לשמר את העניין ולשפר אותו, כמו שעושים.

Whose shaded man's blood,
    by man shall his blood be shed.
    Orphaned Land, Genesis
    TomeR says:
    ספר לי משו
    ישי says:
    אני גיי

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ

פדיחה אחושילינג D:
    אם פדיחות היו מטרידות אותי לא הייתי בפורום הזה (בלי להעליב אף אחד).
    לדעתי הפדיחה הגדולה ביותר זה להתחיל לחשבן ולשים על פדיחות או על מה אחרים חושבים עליך - שיקפצו!
    ואני שמח שלקחת את הכל בהומור
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 14-01-2011 בשעה 23:50.

שם פרטי
    אמיר
    לייקים
    120
    נקודות
    1,555

ציטוט נכתב במקור על ידי OzzY צפיה בהודעה
    אני יותר חושב שהוא התכוון ל"בטוח" ולא ל"בתול", לצורך העניין.
    לגבי הנושא, נחמד המחקר הקטן שעשית, אבל תן לי לציין שזה לא הדבר היחידי בעולם שגורם לאסונות.
    בכל פינה בארץ, בעולם יש אנשים שמושפעים בקלות יתרה וכאלה שמושפעים פחות. כל אחד היה מקווה מאוד ששום אסון לא יקרה בחיים, אבל מה לעשות? יש אנשים טיפשים!
    יש אנשים שהם אוהבים לבדוק את קצה גבול היכולת שלהם בדברים מטומטמים, יש אנשים שאוהבים להסתכן, יש אנשים שלוקחים דברים לא בפרופורציות.
    הקשר לפייסבוק הוא ישיר, נכון אבל פייסבוק מייצר את המשחקים בו למטרות הנאה. המשחק בפוקר לא נועד לפיתוח סחר חליפין בכסף וירטואלי, אבל בכל זאת יש אנשים שלוקחים זאת כאילו זה כספם האישי שהם עבדו בשבילו מינימום חודש.
    אין שום סיבה לסגור את האתר לקהילה מצומצמת יותר, גם שם יש אנשים שיתנהגו בחוסר הגיון בדברים כאלה ואחרים. אני חושב שפייסבוק הוא התעלות מבחינה קדמתית, השתדרגות לשמה בכל הקשור בשמירה על קשר באופן וירטואלי, יש לשמר את העניין ולשפר אותו, כמו שעושים.
    ת'אמת לתגובה שלך ממש חיכיתי D:
    CR7 + REAL MADRID = GAY

משתמש ותיק האוואטר של Nasty True
    שם פרטי
    בר D:
    לייקים
    5
    נקודות
    96
    פוסטים בבלוג
    1
    משפט מחץ
    Believe in yourself

תאמין לי, אם יש לך שליטה על המוח שלך, אתה שולט בהכל.
    כמובן שבפייסבוק יש חסרונות ויתרונות, אבל תלוי באיזו מטרה אתה בא אליו.
    למשל אם אתה בא לפייסבוק נרשם והכל מוסיף חברים שלך ואתה יודע שזה הם, סבבה הכל בסדר.
    למשל אתה מתחיל לשחק פוקר, תבטיח לעצמך שלא תתמכר, כי אם יש לך שליטה, אתה לא תתמכר לפוקר ותתחיל לעשות את זה בחיים האמיתיים.
    ובגלל זה הילדים שנהגו ומתו, לא הייתה להם שליטה עצמית.
    אך אם לא נגזים עם הפייסבוק, פשוט נשאר רגועים, וסתם נדבר עם חברים וניצור קשר איתם.
    פוקר אפשר לשחק, אבל לא להתמכר.
    כסף אמיתי לא לבזבז על משחקים בפייסבוק, לכו תדעו למי אתם שולחים אותם, ואם הם מ"העולם התחתון" שאף פעם לא נמצא אותם, והם מהשוק השחור.

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי Youngik צפיה בהודעה
    תאמין לי, אם יש לך שליטה על המוח שלך, אתה שולט בהכל.
    כמובן שבפייסבוק יש חסרונות ויתרונות, אבל תלוי באיזו מטרה אתה בא אליו.
    למשל אם אתה בא לפייסבוק נרשם והכל מוסיף חברים שלך ואתה יודע שזה הם, סבבה הכל בסדר.
    למשל אתה מתחיל לשחק פוקר, תבטיח לעצמך שלא תתמכר, כי אם יש לך שליטה, אתה לא תתמכר לפוקר ותתחיל לעשות את זה בחיים האמיתיים.
    ובגלל זה הילדים שנהגו ומתו, לא הייתה להם שליטה עצמית.
    אך אם לא נגזים עם הפייסבוק, פשוט נשאר רגועים, וסתם נדבר עם חברים וניצור קשר איתם.
    פוקר אפשר לשחק, אבל לא להתמכר.
    כסף אמיתי לא לבזבז על משחקים בפייסבוק, לכו תדעו למי אתם שולחים אותם, ואם הם מ"העולם התחתון" שאף פעם לא נמצא אותם, והם מהשוק השחור.
    תכלס אני אפתח פייסבוק נו בשביל להשאיר שם תמונות כמו אלבום שתמיד אוכל להיכנס אליו ולהיזכר ב"ימים הטובים" או בחבר'ה שהייתי איתם וכו'. עוד יתרון שיש לפייסבוק זה שאם הכרת באיזה קורס חבר טוב שליווה אותך כל הקורס ועבר שנה מאז ואתה רוצה להיזכר בו, ליצור איתו קשר וסתם לשאול לשלומו הפייסבוק זוהי דרך קלה לעשות זאת. אהה.. וגם בנות

מה שכן, לעולם לא התחיל במשחקים שם או לגלוש מעבר לחצי שעה ביום, זה פשוט לא בריא.
    אם בעלי הפייסבוק היו מיעדים אותו רק למען המטרות שציינתי מעלה, כל הבעיות שציינתם לא היו קיימות בכלל הבעיה שגם הבעלים של פייסבוק רוצים להתעשר ולקדם את המוצר שלהם עד כמה שהם יכולים, גם אם זה יהיה על חשבון חייהם של הגולשים וחבל..

מורחקים
    שם פרטי
    שחר
    לייקים
    0
    נקודות
    1
    משפט מחץ
    "איזהו הגיבור הכובש את יצרו?"

חחחח , הפייסבוק שלי נפרץ, אני צריך להפסיק להיות עצלן , ולפתוח פייס חדש .

משתמש מכור
    שם פרטי
    רון
    לייקים
    15
    נקודות
    1

בקשר לילד שנהרג זה לא שהוא התאבד בגלל זה, פשוט הוא לקח את זה קשה והוא לא סיפר לאף אחד שיכל לעזור לו והוא ראה רק אפשרות אחת שזה להתאבד.. אם הוא היה פונה למישהו לעזרה זה לא היה קורה.

לדעתי הפייסבוק זה דבר מטומטם ומשעמם ואני לא מבין את כל האנשים שמכורים למשחקים הדפוקים האלה בפייסבוק..
    נערך לאחרונה על ידי Mr. Ron; 15-01-2011 בשעה 09:38.

משתמש כבוד האוואטר של Mr. Ingidao
    שם פרטי
    Dror
    לייקים
    119
    נקודות
    33,663
    פוסטים בבלוג
    2
    משפט מחץ
    אם אלף מילים לא יפיקו תקווה תראה מה שתיקה אחת שווה

ציטוט נכתב במקור על ידי XsonicX צפיה בהודעה
    אם פדיחות היו מטרידות אותי לא הייתי בפורום הזה (בלי להעליב אף אחד).
    לדעתי הפדיחה הגדולה ביותר זה להתחיל לחשבן ולשים על פדיחות או על מה אחרים חושבים עליך - שיקפצו!
    ואני שמח שלקחת את הכל בהומור
    אתה איש פנינים אתה..
    אתה מודע לזה ?

מילות סלע

פייסבוק
    פייסבוק זה דבר נהדר
    אמנם יש ילדים שלוקחים אותו למקומות אחרים לגמרי
    כמו לחץ חברתי ועוד ..
    וזה הופך להיות עוד זבל ווירטואלי .

הכל תלוי ביחסות ואיך מסתכלים עליו

משתמש ותיק האוואטר של EnBlack
    לייקים
    366
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    "Excuse me while I kiss that guy..."

ציטוט נכתב במקור על ידי Silver צפיה בהודעה
    קיצור,אני רואה ת'נושאים שפותחים פה ואני מת מצחוק,אין כבר נושאים לפתיחת דיונים נורמאלים?,חחחח D:
    אחד פותח דיון על חווית הגשם שלו,אחד מספר על התעודה שלו,אחד שואל מה אנחנו עושים אחרי בית ספר,אחד שואל מה אנחנו הכי אוהבים לאכול,אחד מספר על הויכוח שלו עם המורה ><
    בלי לעליב או משהו אבל זה לא מעניין אף אחד,תחסכו פדיחות ואל תפתחו דיונים כאלה ><

אז פשוט עלה לי רעיון לדיון ממש טוב שיעניין את כולם ואני רוצה לישמוע את דעתכם בעניין כי הבצפר הזה חופר לי כבר ><
    אני צריך להכין פרויקט באנגלית אז חשבתי על להכין בנושא פייסבוק D:

קיצור,כולם יודעים מאז שפייסבוק התפרסם הוא משגע ת'עולם,אבל עולם לא מעניין,הוא משגע ת'מדינה וממש משגע ת'מדינה,
    אנשים מכורים לפייסבוק,שעות במשחקים,בעיקר בחווה בפוקר,עם חברים מתכתבים עם אנשים חדשים וכוו..
    יושביים שעותת על פייסבוק פשוט שעווווות,ואני בטוח לפחות 97% מהפורום גם ככה,אין מישהו שאין לו פייסבוק ואם מישהו יגיד עכשוי, פשוט חרטה!
    אנשים לא יוצאים מהבית בשביל האתר הזה,פשוטט מכורים.
    עכשוי אני מקווה כולם שמעו על הילד שהתאבד ביגלל פייסבוק?,קיצור סיפור קצר D:
    היהילד אחד שלא ממש הייתה לו קהילה מורחבת של חברים,היה מנודה,היו רצים עלוי צחוקים ואף אחד לא היה לצידו,היו לו קצת חברים אבל מי יודע ><
    קיצור קבוצה של תלמדים התחילו לרדת עלוי בפייסבוק נימאס לו התאבד >< ,
    ראבק , מכור ? זה יותר מידי ממכור,קצת קקללות מחקו אותך מהחברים זהו להתאבד?,אנשים חיים כשאבא שלהם נרקומן מת ואת שותה אלכוהול כמו מים,ובשביל פייסבוק מתאבדים?,נו אנשים מאבדים חיים בשביל אתר ><

והסיפור עם הילד וחבר שלו שנהגו בגיל 16 בלי רישיון ומתו ? ><
    זה התחיל בפייסבו גם,הם דיברו על זה בפייסבוק ואנשים עשו לייק לייק לייק לייק לייק הם נידלקו ואשכרה החליטו לינהוג,ומה קרה בסוג,כרגיל איבדו שליטה וזהו,אני לא מבין אני פשוט משתגע,לאבד חיים ככה? >< זה כואב,
    אבל יותר כואב ללישמוע שאנשים שמים זין,רואים שיחות כאלה בפייסבוק ולא עושים כלום,כאילו אם ת'לא מכיר ת'בנאדם אז סבבה,
    אבל אם אתה חבר שלו אז מה אתה לייק יא דבע לך ת'דבר איתו ת'עצור אותו,"לא זה מגניב,נעלה תמונות לפייס נקבל לייק" זה הגישה של כולם וזה מגעיל.

ואנשים רבים מכות בשביל פוקר בפייסבוק?,אני בא למקיף אני רואה שתי ילדים רבים,תפסתי אחד העפתי אותו נחוי אני עושה לו מה אתה דבור,
    עושה לי הילד הוא פרץ לי וגנב לי חמש מיליון,חשבתי ליצחוק או להביא לו מכות ><
    ואחרי שבוע ילד דפק לילד אחד נעל פקקים בראש וניפח לו ת'פנים ביגלל שפרץ לו ת'משתמש בישביל מה בשביל פוקר ><
    ינעל הראש שלכם,עד כמה אתם מושעפים?! משחק ראבק זה לא כסף אמיתי,
    פ'סדר מימני אם היה לי מיליון שקל היו גונבים הייתי דורס ת'בנאדם אבל אנשים זה כסף מזויף ...
    קראתי כתבה אל בריטי מסטול מהתחת,הפסיד כסף ועוד ועוד ועוד קיצור ביזבז את המשכורת של הבן שלו , שלו ושאת אישתו בסתר כול הזמן בשביל כסף בפוקר , אם הייתי הבן שלו נירא לי הייתי משמיד אותו .

מייסד פייסבוק מארק צוקרברג הוא מליין מהתחת בזכות האתר הזה,סטודנט עשיר,ובאים עלוי מאות תלונות והוא רואה לבד מה הפייסבוק גורם,
    והוא חושב על ליסגור את האתר או לחסום אותו,ושרק סטודנטים יוכלו להיכנס עלוי,כי מההתחלה האתר נוצר בשביל סטודנטים יכירו אחד את השני,והאתר התפתח והורס ת'עולם,זאת דעתי,ואני מספר לכם על מקרים,

אני פשוט רוצה שתביעו את דעתכם לגבי האתר,ומה אתם הייתתם עושים בימקום מארק,סוגרים או לא סוגרים.

ואל תתחילו אני לא מכור אני לא מכור,אתם לא מכורים,אז אל תגיבו,אין כוח לתגובות מפגרות D:
    תודה ובסופ"ש נעים לכולם
    חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה הודעה מפגרת
    טוב... תראה פייסבוק זה לא מה שגורם לאנשים להתחיל לעשות דברים מטומטים.
    אנשים שיודעים שלעשות את הדברים שהאנשים האלה עשו הם מפגרים לחלוטין - לא יעשו אותם.
    לא משנה כמה ידרבנו אותם בפייסבוק. אבל אנשים כמוך למשל היו קוראים שתי תגובות בפייסבוק
    והולכים לאונן עם גז מצתים.
    הפייסבוק הוא לא האשם. הטימטום הבלתי הגיוני והאין-סופי של האנשים שיכולים בכלל להיות מושפעים ממנו -
    הוא האשם.
    נערך לאחרונה על ידי EnBlack; 15-01-2011 בשעה 12:52. סיבה: מי שקורא את זה הוא בולבול. (הציפור)

!Spear Spear Spear האוואטר של -Edge-
    שם פרטי
    אדג'
    לייקים
    136
    נקודות
    44
    משפט מחץ
    I am FAird

לפי דעתי פייסבוק הרס לי את החים אמן יסגרו את האתר הזה אני מכור לזה כול שנייה לבדוק עם רשמו לי משהו עם חברים שלי מחוברים זה מטריד רצח .... וגם אי אפשר לשקר טוב עם אין לך כוח לחברים ואתה אומר שאתה לא בבית אז הם רואים שאתה על הפייס ואז .... הקציר שמרק צוגנברג הזה יסגור את הפייס החיים שלנו ישתנו של אולי 40 מיליון אנשים ישתנו ... או הרבה יותרר

משתמש ותיק האוואטר של EnBlack
    לייקים
    366
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    "Excuse me while I kiss that guy..."

ציטוט נכתב במקור על ידי Rated-R Superstar צפיה בהודעה
    לפי דעתי פייסבוק הרס לי את החים אמן יסגרו את האתר הזה אני מכור לזה כול שנייה לבדוק עם רשמו לי משהו עם חברים שלי מחוברים זה מטריד רצח .... וגם אי אפשר לשקר טוב עם אין לך כוח לחברים ואתה אומר שאתה לא בבית אז הם רואים שאתה על הפייס ואז .... הקציר שמרק צוגנברג הזה יסגור את הפייס החיים שלנו ישתנו של אולי 40 מיליון אנשים ישתנו ... או הרבה יותרר
    יותר כמו 600 מיליון.
    אבל לא בהכרח לטובה.

!Spear Spear Spear האוואטר של -Edge-
    שם פרטי
    אדג'
    לייקים
    136
    נקודות
    44
    משפט מחץ
    I am FAird

ישתנה לטובה בהכרח .
    נערך לאחרונה על ידי -Edge-; 15-01-2011 בשעה 13:21.

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 16:03.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,498,706 | הודעות: 8,199,299 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect