אבל מעניין........ דווקא הכוח העצום והחכם לא נוצר מכלום XD- שזה פשוט מטומטם.
אני לא רואה צורך בכוח עליון, שכן אם הוא היה קיים- יש להאשימו בכל צרות העולם שהוא פרי יצירתו.
אז אלוהים היה מקבל כמה אי-מיילים זועמים מאוד לדעתי.
אבל מעניין........ דווקא הכוח העצום והחכם לא נוצר מכלום XD- שזה פשוט מטומטם.
אני לא רואה צורך בכוח עליון, שכן אם הוא היה קיים- יש להאשימו בכל צרות העולם שהוא פרי יצירתו.
אז אלוהים היה מקבל כמה אי-מיילים זועמים מאוד לדעתי.
אני טוען ששנינו אתאיסטים, אני רק מאמין באל אחד פחות ממך.
כשתבין מדוע אתה מבטל את כל שאר האלים האפשרים, תבין מדוע אני מבטל את שלך.
סטפן רוברטס
And Man Created God In His Own Image
Come Out
|
|
xyossizx, ה' לא הבטיח שיהיה טוב, אם יהיה רק טוב, אז מה זה יאמר על ה'? שהוא לא יכול לעשות רע? הרי אם למשהו יהיה טוב, למשהו אחר יהיה רע, חוץ מזה, אנו כנראה לא העולם היחידי שיש בו חיים, ככל הנראה יש עולמות אחרים אם חיים, לך תדע, אולי שם יש רק טוב באחד מהעולמות, ובאחר יש רק רוע.
Reggae-Man , לא נראה לי שאלו היו עולמות שה' החריב, לדעתי אלו היו הדינוזאורים מהיום החמישי:ו"ַיִּבְרָא אֱלֹהִים, אֶת-הַתַּנִּינִם הַגְּדֹלִים; וְאֵת כָּל-נֶפֶשׁ הַחַיָּה הָרֹמֶשֶׂת אֲשֶׁר שָׁרְצוּ הַמַּיִם לְמִינֵהֶם, וְאֵת כָּל-עוֹף כָּנָף לְמִינֵהוּ, וַיַּרְא אֱלֹהִים, כִּי-טוֹב."
וכמו שאמרתי, איך תסביר למשל לילד בן 2 (כן, לא היינו מפותחים מדעית כלל וגם לא שכלית כמו שהיום) על מיליוני שנים, ועל אבולוציה ועל מפץ גדול וכו'? הוא לא יבין במילא, הוא צריך להבין עוד הרבה דברים בשביל להבין את הדברים הללו.
חוץ מזה, עצם זה שלא מאמינים ששום דבר מהתנ"ך לא הוכח כנכון, לא נכון, הנה ראו, נתקלתי בדינוזאורים בטעות, והנה, 2000 שנה לאחר שנכתב, הוכח כנכו, התנ"ך (אגב, על הדינוזאורים אמר ה')
הטענה לסיבתיות, וההוכחה ממנה לגבי קיומה של ישות בוראת, לא באה אלא לומר שישנה ישות בוראת שאינה כפופה לחוקי הקוסמוס. מכיון שכך אי אפשר לטעון גם עליה את טענת הסיבתיות.
טענת הסיבתיות אינה הסבר לקיומו של אלוהים, אלא רק הכרח.
זו שאלה שאינה מוכיחה מאומה. זה כמו שהוא ישאל מדוע ישנם אנשים הגיוניים המאמינים באלוהים? ואתה תענה שזו היא תופעה פסיכולוגית בסיסית ברצונו של האדם בסמכות עליונה ומקור כוח וצדק וכו' וכו'.
אז גם הוא יכול לענות שיש אנשים הגיוניים שאינם מאמינים באלוהים משום שגם זו תופעה פסיכולוגית מובנת לא פחות, הנובעת מרצונו ושאיפתו של האדם להסיר כל עול ומחוייבות של ישות אחרת מעליו.
או שתכחיש את קיומם של אנשים הגיוניים המאמינים באלוהים, דבר שגם הוא יכול לטעון להפך, מה שיהפוך את הדיון לעקר.
זאת כבר תפיסה על המילה בצורה רדודה: אתה מבין את הכוונה ומתעלם ממנה על ידי תפיסת המילים שעל ידם היא בוטאה - לקינוח
לא מתאים לך...
נערך לאחרונה על ידי ישראל; 16-01-2011 בשעה 00:53.
אלוהים = אני לא יכול להסביר משהו אז אני אסביר את זה עם אל כל יכול שאני לא יכול להסביר את קיומו :|:|.
דת = אנחנו יודעים שיש מטומטמים שייקנו כל בולשיט- למה לא למכור אותו ולקבל הטבות והנאות?
נערך לאחרונה על ידי xyossizx; 16-01-2011 בשעה 00:46.
סטפן רוברטס
Come Out
סטפן רוברטס
Come Out
אתאיזם=פיזיקיים לפני 100 שנה שחשבו שהם יודעים הכל, אבל התשובה ברורה, הם טעו.
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחח
זה שתגיד משהו, אתה יכול להגיד אותו גם עוד מיליארד פעמים, אבל בינתיים מרבית עולם המדע (רובו ככולו) תומך באבולוציה, במפץ הגדול ובאביוגנזה כדי להסביר את היקום, החיים והתפתחות החיים, ובכלל באתאיזם ובשלילה של העל טבעי, מי מאמין לסיפור של הדת? כמה סהרוריים ואנשים שסיימו במקרה הטוב כיתה י'.
נייס.
נערך לאחרונה על ידי xyossizx; 16-01-2011 בשעה 13:38.
סטפן רוברטס
Come Out
במפץ הגדול, הרוב תומכים, באבולוציה הרוב תומכים, באביוגנזה, הרשה לי לגחח, חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח .
אני לא רואה מה אני כותב מרוב הדמעות שיש לי בעיניים, תגיד אתה רציני? אביוגנזה? מה זה השטויות האלו? אולי רוב המדענים האתאיסטים מאמינים בזה, אביוגנזה זה דבר הזוי שהאתאיסטים המציאו, הרשה לי לשאול אותך שאלה xyossizx, איך זה שלא נוצרים עוד חיים אם האביוגנזה שלך נכונה? למה אנו לא רואים חיות חדשות?
בקיצור, אביוגנזה זה נסיון עלוב של האתאיסטים להסביר איך נוצרו חיים.
ואיך הוא יכול לגכח במי שברא אותו? אחרי שאנשים ראו אותו והעבירו את זה הלאה, אני מגחח על זה כי זה לא מחקר כזה מוכח כמו האבולוציה או המפץ הגדול, יש בו הרבה סתירות, וממש לא כולם מאמינים בזה.
עשה לי טובה, פתח את הערך של זה בויקיפדיה אפילו- אולי תצליח לענות על השאלה שלך, ותבין שאין לך אפילו רבע מושג מה זה ואתה שואל שאלות עוד לפני שקראת על זה בכלל
וכן- רובם המוחלט של המדענים אתאיסטים- זו האמת.
נערך לאחרונה על ידי xyossizx; 16-01-2011 בשעה 14:46.
סטפן רוברטס
Come Out