קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 18-06-2006, 17:58
  2. יש תקווה לאהבה
    על ידי michal בפורום יהדות
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 04-04-2006, 19:58
  3. [קונה]10 נק' פלייבק-אג'אר-שבוי לאהבה
    על ידי super G בפורום עשינו עסק - ארכיון
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 25-01-2006, 21:26
  4. הממ שירים עצובים בקשר לאהבה
    על ידי Bleeding Angel בפורום רוק ומטאל
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 01-01-2006, 15:24
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 3 123 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 35

הנוסחה לאהבה

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    סניה
    לייקים
    73
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    לאנשים שעובדים בחינם יש נטייה מעצבנת לא לעבוד

ברירת מחדל הנוסחה לאהבה

מגבלת תווים או שהמחשב שלי עילג, אני אשים כרגע לינק לכתבה ואחר כך ננסה לסדר את זה:
    http://israblog.nana10.co.il/blogrea...gcode=12271384

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    PUAmodel
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    למידה ללא חשיבה היא עבודה לחינם מחשבה ללא למידה היא דבר מסוכן | כישלון הוא הצלחה אם לומדים ממנו

''מגבלת תווים או שהמחשב שלי עילג''
    לא זה ולא זה .

עריכה : זה נראה כמו שטיפת מוח אחי , לא יודע למה ככה אני חושב אחריי שקראתי את זה .
    נערך לאחרונה על ידי PUAmodel; 16-01-2011 בשעה 20:44.

משתמש מתקדם האוואטר של Mario.
    לייקים
    190
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    אין דבר העומד בפני הרצון, חוץ מרצון של מישהו אחר...)

מה זאת אומרת "אני פורש מפיקאפ?" - כל עוד אתה לא מתחתן אתה לא יכול להגיד "אני פורש מפיקאפ"..
    נערך לאחרונה על ידי Mario.; 16-01-2011 בשעה 21:01.

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    קח נקודה למחשבה: .

היית צריך לעבור כלכך הרבה, לפרסם סרטונים, ליצור מאמרים חסרי תוכן, לצאת לסרגים, "להדריך", לצאת במתקפות נגד מאפי, "לפתות" נשים.. בשביל להבין את הנקודות הכלכך פשוטות שציינת?

מסע רוחני מרשים חשוב לי לציין...

גבר, בכנות ומתוך הזדהות - אתה לא אומן פיתוי, בדיוק כמו שאני לא.. אתה אלפא אמיתי ויצא לי לקרוא אותך כמה פעמים ובהחלט רואים שהמשחק הפנימי שלך אמיתי, אתה בחור חייכן שאוהב את החיים מיסודך! זה מה שאתה משדרך כלפי חוץ ובעקבות כך באות הבחורות, אבל בין זה לבין אומן פיתוי המרחק הוא גדול (אגב, מי רוצה להיות אומן פיתוי בכלל..) ככה שבפעמים הבאות תשתדל שלא להשוויץ עם המאמרים או הסרטונים הסופר עוזרים שלך.

אני לא יודע אם הפרישה שלך היא אמיתי ולא מהווה עוד כותרת מפוצצת לגולשים (התמימים)... אם זה אמיתי, עשית בשכל!

בתור אומן פיתוי אף פעם לא עניינת אותי אך באמת שסיקרנת אותי בתור בן אדם!
    יש בך משהו.. ואתה מבזבז את המשהו הזה על תחום כלכך מטופש שבאותה מהירות שהוא נולד והתפתח הוא גם יפול!

בכל מקרה, בהצלחה בהמשך וברוך הבא לחיים האמיתיים!
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 16-01-2011 בשעה 22:06.

משתמש מתקדם האוואטר של mir123
    לייקים
    14
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    Practice makes perfect

ציטוט נכתב במקור על ידי PUAmodel צפיה בהודעה
    ''מגבלת תווים או שהמחשב שלי עילג''
    לא זה ולא זה .

עריכה : זה נראה כמו שטיפת מוח אחי , לא יודע למה ככה אני חושב אחריי שקראתי את זה .
    מילים כדורבנות חביבי.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

בואנה סניה
    כמה אתה כותב כמה זיינת תשכל הבנו אתה יודע פיקאפ, פורש, מפרסם את דון ג'ואן וכל האחרים חרא..
    יאללה זוז מפה זוז המסך שלי נוטף זיעה מהזיוני שכל שאתה כותב, בזבוז זמן לקרוא תחרא הזה..וואלה אני מסכים איתך בקטע של התפיסת עולם אבל מה יכלת לחסוך מאנשים קריאה של דרשת בר מיצווה.
    נערך לאחרונה על ידי zoros; 16-01-2011 בשעה 23:37.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    סניה
    לייקים
    73
    נקודות
    50
    משפט מחץ

מריו, לא ראית את הסטטוס בפייסבוק?
    בשביל מה התאמצתי? רק כדי לגרום לאמא שלי להתקף לב? אולי... אבל עדיין!

בכל פעם שאני כותב בפורומים אני נזכר למה אהבתי את התחום הזה וכמה בדיחות טובות אפשר להוציא משם.לפוסט האחרון, למשל:

סוניק, אני לא יודע אם אתה תומך או לא תומך בפיקאפ או בי, כי כל משפט שלך לא ממש עיקבי עם קודמו וחלקם אף סותרים את קיומך בקהילה הזאת. למה המילים "לפתות" ו"להדריך" נמצאות במרכאות, ומה זה "אמן פיתוי" לדעתך? מישהו שממש טוב בלפזר עוגיות אוריאו מהדלת למיטה כך שהבחורה מתפתה והולכת אחריהן?
    מתי תבינו שאין כזה דבר באמת "אמן פיתוי". זה איש מכירות טוב, שעושה עבודה טבעית בצורה מכנית. כל אידיוט יכול להפוך לאמן פיתוי אם הוא מצליח עם נשים. אנשים שמתחילים לנסות להגדיר: "זה אמן פיתוי, זה לא" זה כמו האנשים שמנסים להסביר לך מי קבוצה גדולה יותר. הלייקרס או בוסטון. למי איכפת? נתראה בגמר!

למה ירדתי על מאפי? אתה ברצינות טוען שאתה אלפא אמיתי ואתה לא מבין למה?! אחרי כל "שידורי המין" שלהם והפרסום המגוחך ברמות שמטרתו לתפוס ברשת אנשים חסרי כל מודעות או אינטלגנציה חברתית? תראה את zoros, ותגיד לי שאתה לא חושב שזה מצחיק איך שהמשפט האחרון שלו סותר את כל הפיסקה הקודמת (אפילו שבמשפט האחרון הוא הסכים איתי, ואני כביכול צריך להרגיש מוחמא).

גם אנשים שחשבו שזה שטיפת מוח. אני יודע למה הם חשבו ככה, רק שזה לא בגלל שזאת שטיפת מוח אלא בגלל שהיה להם קשה להגיד משהו נגד העובדות שסתרו את תפיסת העולם שלהם, אז הם מרגישים כבדות בראש.

הפרישה שלי היא אמיתית לרגע זה. מה יהיה עוד שנה אני לא יודע.

כמו גם, לא ממש הבנתי את "ברוך הבא לחיים האמיתיי". כלומר מה עשיתי עד עכשיו? :-/.
    או "להשוויץ בסרטונים הסופר עוזרים שלי" - הם עוזרים או לא?! כי לאור העובדה שבכל יום מישהו אומר לי עליהם תודה, נראה לי שהם כן ודי מותר לי להשוויץ :-).

בקיצור, אני אפתור לך את הסוגייה. אתה בעצמך עוד לא החלטת עם מה להסכים ועם מה לא, לכן התגובה שלך נראתה לי כמו אוסף דעות או השערות מעורבבות בבלנדר, ומעורבות עם אגו ורגשות שליליים כלפי תופעה כלשהי שאני מייצג או דעה כלשהי שאמרתי בעבר.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

על זה שאתה כותב יפה אין בכלל ספק.תסריטאי ולא יודע מה עוד אתה..
    אבל דיי לזיין תשכל, אם היתם חברה כזו טובה לא היית אפילו פעם אחת צריך להתייחס לאף חברה אחרת שמלמדת פיקאפ הרי אתם הטובים לא?
    כמו שגבר אלפא לא צריך להרגש מגברים אחרים שמפריעים לו לפעמים, אז זה אותו עיקרון.
    וואלה אני סוג של מרחם עליך סניה, אני לא הכי עוקב אחריך אבל ממה שאפשר לראות אתה בן 20+ מאמין שיש לך חברה ובגלל זה הפיקאפ כבר לא משחק פה תפקיד[אולי חלקי לשמור על הקשר שלך מעניין]...מעניין אותי אם עשית צבא? טיילת בעולם..הודו , איביזה...משהו..במקום כל היום לכתוב פוסטים ולצלם סרטונים.
    אתה מסתובב עם ההוא יואש מהאח הגדול, וואלה איך אתה מביא עצות לאנשים אחרי זה אני לא יודע חחחחחחחחחחח

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    סניה
    לייקים
    73
    נקודות
    50
    משפט מחץ

zoros, אני כתבתי בערך טריליון פעם, ואני כותב שוב:
    אני ירדתי על מאפי הרבה לפני שהתחלתי להדריך או להתעסק בפיקאפ בעצמי, ועל הפוסט הראשון ירדתי עליהם ונכנסתי בהם די חזק (הם אפילו פרסמו את זה בפורום שלהם ועשו מזה המון רעש). לא הייתי אז פיקאפר. הייתי רק בן אדם עם שכל שהבין מה הם עושים וכמה זה מגוחך. זה לא משהו שאתה תבין עד שלא תתפתח בתחום הזה. אחר כך תקרא את הכתבות שלהם שוב ותבין כמה זה מצחיק.

דון ג'ואן קמה רק אחרי זה, ואני לא בעל אחוזים או מניות שם. אני עוזר לניקולאס כי אני מאמין בהם. אני בקלות יכול לעשות יותר כסף אם אפתח חברה בעצמי (ומישהו הציע להשקיע לי בחברה הזאת 100,000 שקל בתמורה ל-50% מהרווחים - עוד פרט שהזכרתי בעבר רק בתגובות כי זה לא באמת משנה מפני שלא שקלתי את זה אפילו וישר אמרתי לא). לא כזה בא לי להתעסק בזה. כי יותר טוב מדון ג'ואן אני לא אהיה, וזה לא החלום שלי לפתוח חברה כזאת.

תחרוט לעצמך איפשהו על המצח: אני יורד על מאפי כי זה מצחיק! בדיוק כמו על הדת, פוליטיקאים מסוג מסויים, היפה והחנון, הפמיניסטיות, ערסים, פרחות, אנשים מפגרים, אחותי ועוד המון אנשים. שוב, זה משהו שקשה יהיה לך להבין כי האגו שלך מדבר ולא ההגיון (אם קיים כזה - דיברתי על ההיגיון). כישורי ההשרדות המדהימים של האגו שלך, שכנראה למד הרבה ממאפי, מסרבים להודות שמאפי זה מגוחך. זה מקובל עליי ואני מבין את זה, אבל אתה לא יכול למנוע ממני את הזכות לצחוק עליהם רק בגלל שלך זה מפריע! מצידי תפרש את זה איך שאתה רוצה, אבל אז אני אוכיח לך שהפרשנות שלך שגויה על ידי טיעונים לוגיים ואצפה בך מנסה להפוך אותה לנכונה על ידי טיעונים ריגשיים ואגו. שזה משעשע.

הנסיון שלך להסביר את זה בדרכים כמו "גבר אלפא לא צריך להרגיש מאויים" רק מדגיש כמה שנות אור אתה רחוק מכדי להיות בראש שלי ולהבין שהיחיד שמרגיש אי נוחות ממאפי זה אולי סקסס, עידו טסלר ועוד כל מני חברות שמנסות לעשות את מה שהם עושים. דון ג'ואן, למשל, מסננת תלמידים שלדעתינו אנחנו לא יכולים להביא אותם להצלחה. עכשיו לך תשלב את זה בתאוריה שלך על הנחיתות שלהם או מה שזה לא יהיה.
    אגב, גם אני מסנן תלמידים בגלל סיבות דומות. כאלו ששואלים אותי שאלות כמו "איך לשדר שידורי מין" - שזה בוודאות משהו שהם שמעו ממאפי. יש כסף שבא עם הרבה כאב ראש. ועם כל האהבה שלי ללעזור לאנשים, איפשהו צריך לשים את הגבול של המעורבות האישית.

הפיסקה האחרונה שלך היתה פשוט אוסף לא קשור של טמטום. הדבר היחיד שבאמת שווה התייחסות ריצינית שם, זה העובדה שחשבת שבגלל שיש לי חברה, אני פורש מהפיקאפ. כאשר הפרישה שלי היא למעשה מהדרכות של פיקאפ. איך אפשר לפרוש מלהתחיל עם בנות לעזאזל?!
    לידיעתך, אני שכבתי עם הרבה בנות גם לפני הפיקאפ (בוא נגיד שיותר מאשר יגאל כל חייו). אז אם אתה דואג לזה שבגלל שאני אפרוש מהפיקאפ אני עלול לאבד הכל אחרי שחברה שלי תזרוק אותי, אתה חי בסרט. למעשה אתה חי בסרט ללא קשר לזה, אבל את הנקודה הספציפית הזאת אני חייב להבהיר לך: חברה זה לא סיבה לפרוש מפיקאפ, זאת סיבה להשקיע בקשר ולהפסיק להתחיל עם בנות בשביל תוצאות. אני מתחיל רק בהדרכות כדי להדגים, ולא רואה הבדל ניכר מלבד שאני ממעט בקינו ולא מנשק אותן.

הרי כבר היו לי 3 חברות בתקופת הפיקאפ, ובאף שלב לא הפסקתי להדריך. גם עם שיר אני כבר יותר מחצי שנה, ורק עכשיו נזכרתי לפרוש.
    כך שתהיה בטוח שאין לה שום קשר לזה. היא אפילו דירבנה אותי להמשיך להדריך.

ובקשר ליואש... עוד תופעה ידועה בעולם הפיקאפ: אנשים שחיים בסרט שהכל סובב סביב הפיקאפ. יואב לא רוצה ללמוד את אומנות הפיתוי. למה? כי ככה טוב לו. אני חבר שלו ולא המדריך שלו. הוא אגב לא החבר היחיד שלי שיש לו בעיה עם זה שמסרב ללמוד. יואב הוא פשוט הבתול היחיד מביניהם, כי עם כל הכבוד לבעיות של האחרים, הם עדיין אנשים אמיתיים ומודעים עצמית וזה מושך בחורות.
    אם חבר שלך לא טוב בתכנות מחשבים ואתה כן, אתה תהיה חייב ללמד אותו?
    יואב היה במערכת יחסים עם מישהי שנתיים וחצי (מערכת יחסים מאוד מאוד הזויה, בזויה ומיותרת שאמרתי לו להפסיק אותה כי זאת בחורה פסיכית, אבל עדיין). הוא הלך בעקבות הרגשות שלו כי הוא עוד לא בשלב של להבין שהעולם לא תמיד ורוד בתחום הזה, ולפעמים צריך להתגמש גם כדי למצוא אהבה. ללמד אותו פיקאפ בכוח בשלב הזה, זה כמו לדפוק לו את הראש. אני הרי לא רוצה שהוא יהיה כמו 30% מהמגיבים בפורום הזה, נכון? אני לא רומז שאתה שייך אליהם, אני רק אומר את זה.

זיונים לא מעניינים אותו, רק אהבה כן. אני מבין אותו כי גם אני הייתי כזה וויתרתי יותר מפעם אחת על סקס בטוח בשביל לשמור על היותי בתול (כולל פעם אחת כשבחורה כבר היתה בתחתונים על הספה שלי, ויום אחרי זה היא טסה לרוסיה אז מה עוד אפשר לבקש?).
    מי שלא רוצה, לא לומד בכוח. רוב החברים שלי מוצלחים עם בנות בצורה טבעית, הרבה יותר מאשר אתה עם כל הפיקאפ. תסמוך עליי כאן.

לעשות צבא - לא. טירונות נחשב?
    הודו - לא.
    איביזה - לא (אתה מטייל באיביזה?!)
    ברלין, פאריס, פראג, מוסקבה (לא כי נולדתי שם, חזרתי לביקור), לוכסמבורג, בלגיה, אמסטרדם, מצרים, הונגריה, הרבה מקומות בישראל... כן. בוא נעשה תחרות מי מאיתנו מבלה יותר?
    והעיקר: מה לעזאזל הקשר?! אתה חושב שלטייל בעולם ולעשות צבא חובה זה הישג מרשים כלשהו?

"מה אתה עשית בחיים?"
    "צבא, וטיילתי בהודו"
    "וואי! מדהים! איך אתה עדיין לא מנכ"ל מייקרוסופט?!"

לא מזלזל בצבא כמובן, אבל בחיאט, זה טיעון מטומטם.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    PUAmodel
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    למידה ללא חשיבה היא עבודה לחינם מחשבה ללא למידה היא דבר מסוכן | כישלון הוא הצלחה אם לומדים ממנו

טוב טוב , תשמע מה לי יש להגיד יא ראש בדולח .
    אני לא יכתוב את זה כמו פלצן אז אני מקווה שתבין . . .( פונה לסניה הגבס )
    לדעתי בפיקאפ יש המון דברים שיעזרו לך בחיים , כמו איך לדבר אם אנשים בצורה נכונה
    אתה לומד איך לתת עקיצות חזרה אם עוקצים אותך , שזה מעולה זה יכול לעזור לך נגיד לעשות עסקים וקשרים ועוד המון...
    בסך הכל מי כותב איך להתחיל אם בנות בגוגל ? לא חייב להיות מישהו שלא נראה טוב אלה מישהו שלא הלך לו בזמן האחרון אם בנות ונשבר לו הזין מזה . . .
    אז אותו בנאדם נכנס לפורום רואה חומר , פתאום הוא קולט וואלה ,במצבים למשל בעבר שהוא היה אם בנות אם הוא היה משתמש בכלים שיש לו פה אולי הוא היה מסיים איתם אחרת .
    מה שאני חושב על התחום הזה , זה שהוא מביא לך כלים שאתה תוכל להשתמש בהם בצורה דיי מכנית כדי להשתמש בהם להשיג נשים .
    אני יתן דוגמא כי כושר הביטוי שלי לא משהו בכלל : לך למישהו ברחוב ותגיד לו , אתה רואה את זאתי שם ? לך לך תתחיל איתה , מה אתה אומר לה ? איך אתה הולך אליה ?
    הוא יגיד לך לא יודע אחי , לא יודע מה להגיד לה. . . וזה לא קשור לזה שאין לו ביצים או שהוא לא היה בחברת נשים בחיים
    אבל אחריי קריאה טובה כזאתי , ואתם יודעים למה אני מתכוון - לוותיקים שבנינו , אז אתם כבר מריצים איזה שהי תוכנית בראש
    ללכת , פתיחה אם שאלת דעה או נגיד סיטואציה ( סתם דוגמאות ) לדבר איתן קצת , לזרוק כמה בדיחות , קינו כמובן , והכל בזרימה , לפתח איתם קיצור נושאי שיחה מהוקים וכל הכלים האלה שלמדת . . .
    זה עוזר ! יא ראש קבוק יחף אם מגן דויד עליו . . .
    רק מה , יש כאלה שלוקחים את זה רחוק מידי אם הפיקוק או לוקחים את זה יותר מידי רחוק בכללי וממש משנים את עצמם .
    יותר קשה להיות מישהו שהוא לא אתה האמיתי , מה זה השטויות האלה של מיסטרי (הפיקוק) ? אני רואה אותו ברחוב אני נותן לו לבוא לשחק לי בכיפה קצת .. . נראה כמו אשך אם קוקו . . .
    ולדעתי , לא כך אחד יכול להיות שפיץ אחושרמוטה כמו שלא כל אחד יכול להיות טוב באיגרוף , אולי הוא ידע להגן על עצמו ולעשות איזה כמה מהלכים אבל לא להיות תותח כמו מישהו שיש לו את זה בדם .
    מקווה שאתה מבין למה אני מכוון סניה וכל אחד אחר פה .
    מעניין אותי לשמוע תגובות אז תגיבו , זה לא עולה כסף .
    נערך לאחרונה על ידי PUAmodel; 17-01-2011 בשעה 02:11.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    סניה
    לייקים
    73
    נקודות
    50
    משפט מחץ

"אתה לומד איך לתת עקיצות חזרה אם עוקצים אותך , שזה מעולה זה יכול לעזור לך נגיד לעשות עסקים וקשרים ועוד המון" - וואו, אני לא חושב שאתה מבין עד כמה מפגר יצאת עכשיו. יש לך את הפייסבוק שלי? המשפט בסטטוס.

"בסך הכל מי כותב איך להתחיל אם בנות בגוגל ? לא חייב להיות מישהו שלא נראה טוב אלה מישהו שלא הלך לו בזמן האחרון אם בנות ונשבר לו הזין מזה . . ." - אני חולה על זה שאתה מדבר לעצמך ולא אליי. בכנות עכשיו, על מה חשבת כשכתבת את המשפט הזה. על ללמד אותי מי מחפש מה בגוגל?
    תודה, אם כך.

"כי כושר הביטוי שלי לא משהו בכלל" - לפחות אתה מודע לזה.

"זה עוזר ! יא ראש קבוק יחף אם מגן דויד עליו . . ." - זה הצחיק אותי במיוחד.

"רק מה , יש כאלה שלוקחים את זה רחוק מידי אם הפיקוק או לוקחים את זה יותר מידי רחוק בכללי וממש משנים את עצמם .
    יותר קשה להיות מישהו שהוא לא אתה האמיתי , מה זה השטויות האלה של מיסטרי (הפיקוק)" המשפט הזה סותר את עצמו ב-3 מקומות בערך. קודם אתה אומר שזה בסדר להיות מכני, אחר כך אתה אומר שזה לא, אחר כך אתה אומר שזה לא בסדר להשתנות, אז מה לעזאזל הפואנטה בפיקאפ?!?!
    יא ראש קבוק בלי מגן דוד עליו! )))

אני לא יודע מה האחרים יגיבו לך על זה, ואני לא מצפה להרבה, אבל זורוס לידך כמו אינשטיין. אין לי כוח לחזור ולקרוא שוב את כל ההודעה כדי לרדת על האינטלגנציה שלך כראוי (זורוס, זה שהוא מקבל הודעה קצרה יותר לא אומר שהוא חכם יותר, ההיפך הוא הנכון, פשוט יש אומנות שלא צריך להרוס וטמטום מסוג כזה זאת אומנות).

יש רק דבר אחד... לא, בעצם אין. אני פשוט לא מסוגל להפסיק לצחוק מכל ההערות ששמת באמצע עם הראש מגן דוד בצורת קבוק ועוד כל מני התפרצויות זעם בין סתירה לסתירה.

סוניק, זאת גם הסיבה למה אני יורד על מאפי. אמנם אין שם דברים מפגרים כמו בתגובה האחרונה, אבל יש דברים שדומים לזה מאוד.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    סניה
    לייקים
    73
    נקודות
    50
    משפט מחץ

כשקראתי את התגובה שלי שוב, הבנתי מה שכחתי להגיד בהתחלה. שלעקוץ חזרה זאת אחת הטעויות הנפוצות בפיקאפ, ומוכיחה רק שאתה נפגע מכל דבר קטן. אז בבקשה, תעקוץ אותי חזרה. אולי אני עוד אעשה איתך עסקים או קשרים אחר כך.
    ג'יזס... אינשטיין צדק. הטמטום באמת אינסופי!

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ואוו עוד דרשת בר מצווה..כנראה נגעתי בנק' רגישה.
    מה שאני עשיתי בחיים, עם הפיקאפ או בלי אני יודע תאמין לי ואני יכול לשבת ולדבר איתך על זה ימים שלמים ועוד לא לזכור המון ממה שעשיתי. אני מאחל לך ולעוד הרבה שיעשו את אותם דברים. ההבדל ביני לבינך הוא שאני לא כותב פוסטים לילדים בני 13 על ה"הצלחות", והם עוד יותר מטומטמים[הילדים] - לוקחים כל דיווח כמובן מאליו, משננים משפטים ובעצם מאבדים ולא מפתחים יצירתיות. קהילות פיקאפ נוצרות יותר ויותר בגלל אנשים כמוך, שמפרסמים מדריכים בסיסיים ומשאירים ילדים קטנים סקרנים עם שאלות כמו "מה לעשות במצב כזה כזה..." [ולא שאני נגד קהילות, רק הפירסום שלהם והעצמה זה כבר דבר מוגזם, לדעתי צריך שזה יהיה יותר מחתרתי, וכבר שאלו אותי המון אם אני עושה פיקאפ ועניתי שכן, אבל עדיין ]
    וואלה סניה התרומה היחידה שלך לקהילה הזו לדעתי[חוץ מהכסף ששילמו לך כדי שתלמד אותם בדון ג'ואן, ואל תזיין תשכל שאתם מסננים אנשים- כסף זה כסף, אין מה לעשות] היא לסיטונאים בתחנה ובסנטר שמוכרים תכובעי סרסורים שהכנסת לאופנה, וואלה הם חיפשו ת'חברה שיבואו סופסוף לקנות את זה מהם.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    PUAmodel
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ

בואנה סניה ! אתה זיין מוח על !
    אני שמח שצחקנו מהבדיחות .
    אבל תפסיק אם הצורת דיבור הזאתי , מה אתה מסכן אחושרמוטה ? כאילו אנחנו חרא בשבילך בצורה שאתה מדבר
    אני חולה על איך שאתה אומר ככה , אתה סוטר את הזה , הטמטום שלך . לך יא טמבל ,עוד אחד ראש פקן סיאמי לאוסף .
    הפואנטה בפיקאפ זה שמלמדים אותך לזיין תמוח לבנות בצורה הנכונה ולייבש את כל הפאקצות השרמוטות האלה שחושבות שהם איזה משהו.
    זה פשוט נותן לך מסגרת של הבנה של הצד השני ( הנשים ) . . . אתה לא יכול להגיד שזה לא עזר לך , או שזה לא עוזר בכללי . . .
    מה שכן לפעמיים אתה יכול באמת להתחרפן שזה עולה לך למוח אם מאמרים כמו שלך שמזיינים תמוח ! כמה שטיפות מוח !
    לך לצבא אתה תאמין לי תזיין שם לערבים תמוח תוציא קצת משהו טוב מהזיוני מוח שלך...
    אתה והניקולאס שלך האלה יכולים לבוא לשחק לי . אני גם גר בתל אביב אז אם אני יראה אותך אני יצעק לך יא ראש קבוק - אז תדע שזה אני .

''שמוכרים תכובעי סרסורים שהכנסת לאופנה,, כמו שזורוס אמר , אתה נראה כמו אשך אם נשירה בלי הכובע הזה .
    נערך לאחרונה על ידי PUAmodel; 17-01-2011 בשעה 15:38.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    סניה
    לייקים
    73
    נקודות
    50
    משפט מחץ

זורוס, נתחיל ממך (עוד לא קראתי את הזה שאחריך אבל אני יודע שיהיה לי הרבה מה להגיד):
    "ואוו עוד דרשת בר מצווה..כנראה נגעתי בנק' רגישה" - עוד סרטים שאתם מאכילים את עצמכם זה שאם מישהו יורד עליכם חזק באינטרנט וכל משפט שלו מלא בתוכן רלוונטי ולא "קבוק חסר ראש" הוא כנראה נפגע מכם ולא חושב שאתם אהבלים שכיף לרדת עליהם.
    תכונה נוספת של השרדות האגו, אבל תמשיכו, זה מצחיק.

בקשר לאידאולוגיה אתה מסכים איתי, רק שאתה מפרש בצורה ממש לא נכונה חלק גדול מהדברים. פשוט כי רמת האינטלגצניה לא מאפשרת את זה עדיין. רוב הסיכויים שזה כי אתה בן 16-18. לכן אתה אומר "ילדים בני 13" ולא -15, שזה מה שאני הייתי משתמש בו.

חוץ מהמשפט: "הפואנטה בפיקאפ זה שמלמדים אותך לזיין תמוח לבנות בצורה הנכונה ולייבש את כל הפאקצות השרמוטות האלה שחושבות שהם איזה משהו", לא היה שום תוכן בהודעה שלך. היה רק העלבות מהירידות שלי עליך ונסיון נואש לעקוץ חזרה ברמה של כיתה ח' (ויש מצב שאתה באמת בכיתה ח', אז אולי הייתי צריך להוריד ל-ו'). שזה היה צפוי לאור איך שאתה מדבר על זה שלעקוץ חזרה זה מה שמלמדים בפיקאפ. ניחוש שלי: אתה לא מצליח עם נשים.
    קח דוגמה מזורוס שמבין שלהעלב ולעקוץ חזרה עושה לך רק DLV.

כל שאר הטקסט שלך פשוט מפגר ברמה לא יאמנת. אתה אפילו לא מבין מתי ואיך יורדים עליך!
    עצה שלי: תתחיל יותר עם פרחות. הן היחידות שרמת האינטלגנציה שלהן מאפשרת לך להרשים אותן.

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 3 123 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 09:20.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,500,780 | הודעות: 8,201,373 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect