מזלט
.Professional Programmer Html||JavaS||CSS||Php||Sql
מזל טוב דרור..ותודה על ההקדשה =)
בכיף נודדוש בהצלחה עם המבחנים !
מזל טוב!
PeterTA - שהשם ישמור אותך והלוואי ותזכי בתמונה + נשיקה מצורפתת עם פיטר בעזרת ה' D: מזל טוב ותודה על ההקדשה .
נכתב במקור על ידי PeterTA בעזרת ה' D: מזל טוב ותודה על ההקדשה . שום ה' ושום בטיח ה' לא יישלח לך את פיטר .. את צריכה לעלות על הבמה להעיף את זאת מהחתימה שלך ולנשק לו את הפרצוף .. אה ולהשאיר את העקב השמאלית שלך .. כמו בסינדרלה הוא כבר ייחפש אותך בסיבוב תגידי לו שיבוא לאטרף את כל הזמן שם
נכתב במקור על ידי Mr. Ingidao שום ה' ושום בטיח ה' לא יישלח לך את פיטר .. את צריכה לעלות על הבמה להעיף את זאת מהחתימה שלך ולנשק לו את הפרצוף .. אה ולהשאיר את העקב השמאלית שלך .. כמו בסינדרלה הוא כבר ייחפש אותך בסיבוב תגידי לו שיבוא לאטרף את כל הזמן שם חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח . כשאני יצליח לעבור את הרולים שיעמדו ליד הבמה (השומרים) , אז השמיים הם הגבול.
נכתב במקור על ידי PeterTA חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח . כשאני יצליח לעבור את הרולים שיעמדו ליד הבמה (השומרים) , אז השמיים הם הגבול. תעשי כמו אחותי .. היא אוהבת את עוז זהבי . יש רולים ? מנשקים אותם .. הם מתעלפים ואז מתפנים לעבור לעוז זהבי
נכתב במקור על ידי Mr. Ingidao תעשי כמו אחותי .. היא אוהבת את עוז זהבי . יש רולים ? מנשקים אותם .. הם מתעלפים ואז מתפנים לעבור לעוז זהבי אייכסה בצחוק אני לא יגע בשומרים :| הם מכוערים כאלה , ושמנים.
נכתב במקור על ידי PeterTA אייכסה בצחוק אני לא יגע בשומרים :| הם מכוערים כאלה , ושמנים. תתגברי על עצמך אם את רוצה נשיקה מפיטר .. את תיהיי חייבת לעשות איזה תנועה מגרה או שניים לרולים האלה כמה כבר יש אחד שניים . ? .. לא בעיה .. חחח סתם זוהר נשמה אני צוחק ..
נכתב במקור על ידי Mr. Ingidao תתגברי על עצמך אם את רוצה נשיקה מפיטר .. את תיהיי חייבת לעשות איזה תנועה מגרה או שניים לרולים האלה כמה כבר יש אחד שניים . ? .. לא בעיה .. חחח סתם זוהר נשמה אני צוחק .. הלוואי שזה היה נגמר באחד או שניים . אני יושבת בVIP , יש שומרים מכל הכיוונים, במיוחד שהאזור קרוב לבמה . :\
מזל טוב =]
מזל טוב
תודה מקס מזל טוב על הפקחות
חוקי הפורום