קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 18-06-2006, 17:58
  2. יש תקווה לאהבה
    על ידי michal בפורום יהדות
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 04-04-2006, 19:58
  3. [קונה]10 נק' פלייבק-אג'אר-שבוי לאהבה
    על ידי super G בפורום עשינו עסק - ארכיון
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 25-01-2006, 21:26
  4. הממ שירים עצובים בקשר לאהבה
    על ידי Bleeding Angel בפורום רוק ומטאל
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 01-01-2006, 15:24
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 3 << ראשון 123 אחרון >>
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 35

הנוסחה לאהבה - עמוד 2

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    PUAmodel
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    למידה ללא חשיבה היא עבודה לחינם מחשבה ללא למידה היא דבר מסוכן | כישלון הוא הצלחה אם לומדים ממנו

אז הינה אתה שוב מוכיח את זה שאתה רק יורד עלינו , לא מבין איך זה משמח אותך . . .
    ואת האמת ואני יהיה איתך כנה , אולי אתה לא תאמין אפילו אבל אולי עקצתי מישהי רק איזה 2 פעמיים בחיים שלי בקטע של להתחיל איתן .
    סבבה , חוץ מכל הירידות שלך פה יש משהו בדברים שלך . אז תגיד לי אתה , מה באמת חשוב בפיקאפ שבאמת כדי לקחת ?
    עוד תופעה ידועה בעולם הפיקאפ: אנשים שחיים בסרט שהכל סובב סביב הפיקאפ. מסכים איתך , אז תסביר יותר על זה .
    לאן אתה לוקח את הפיקאפ ? רק בלילה שאתה יוצא ? או רק שאתה אומר יאללה היום אני רוצה בנות . .כי נראה שלכל מקום מרוב כל העקיצות שלך פה בפורום .
    נערך לאחרונה על ידי PUAmodel; 17-01-2011 בשעה 19:05.

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    קח נקודה למחשבה: .

סוניק, אני לא יודע אם אתה תומך או לא תומך בפיקאפ או בי, כי כל משפט שלך לא ממש עיקבי עם קודמו וחלקם אף סותרים את קיומך בקהילה הזאת. למה המילים "לפתות" ו"להדריך" נמצאות במרכאות, ומה זה "אמן פיתוי" לדעתך? מישהו שממש טוב בלפזר עוגיות אוריאו מהדלת למיטה כך שהבחורה מתפתה והולכת אחריהן?
    מתי תבינו שאין כזה דבר באמת "אמן פיתוי". זה איש מכירות טוב, שעושה עבודה טבעית בצורה מכנית. כל אידיוט יכול להפוך לאמן פיתוי אם הוא מצליח עם נשים. אנשים שמתחילים לנסות להגדיר: "זה אמן פיתוי, זה לא" זה כמו האנשים שמנסים להסביר לך מי קבוצה גדולה יותר. הלייקרס או בוסטון. למי איכפת? נתראה בגמר!
    אני תומך בך, למה אתה חשוב שכולם מנסים לרדת עליך ולעצבן אותך?
    גבר, זה שאתה נחשב למורה אינטרנטי כלשהו זה לא אומר שגם לך אין עוד מה ללמוד!

כמה מעלות טובות ששמתי לב שיש לך:
    • אוהב לצחוק (ולא בהכרח מבדיחות או ירידות.. הטבע ואורח החיים שלך הוא חייכני ושמח).
    • לא שאין לך אגו, יש לך ועוד איך... אבל היתרון אצלך שהוא נמוך מהשאר.
    • אתה חברותי, קל להתחבר אליך, קל להיפתח אליך (עוד אחת מהסיבות שאתה "אומן פיתוי").
    • אתה מביט על כולם מאותו הגובה.
      הכוונה שאינך משחק אותה "קדוש מעונה" כמו שאר אומני הפיתוי בארץ שלא מגיבים ולא מתקשרים רק אם אתה נרשם לקורס שלהם, אתה נחשב מבחינתי ל"אחד שבא מן העם"/"אחד משלנו" כזה ולא עוד שרלטן שמשחק אותה גורו פיתוי.
    • קל לראות שאינך מלמד פיתוי כי זה כסף טוב אלא מלמד פיתוי כי אתה טוב בזה ובהחלט יכול לתרום (להבדיל מכמה שהכריזו על עצמם קודם כל בתור ארגון רווחתי..).
    • עד כמה שזה לא נראה כאן בפורום, אתה פתוח כלפי כולם ואוהב לקבל ביקורת וזה דבר נדיר בעיני.. אתה סוג של מורה שבמקום ללמד לומד בעצמו.
    יכול להיות שזה היה נשמע טיפשי משהו ולא מדוייק אבל קשה לי להביע את זה.. זהו הרושם שלי לפחות ממך.

לגבי זה ש"סתרתי" את עצמי, מוזר לי שאתה אומר את זה.. הרי אתה מכיר קאוצ'ר או שניים ואחת היכולות שמראות האם הבן אדם הוא קאוצ'ר טוב או סתם חיקוי זה עד כמה הוא מסוגל לבעוט בך וללטף אותך באותו הזמן, לציין את המעלות הטובות בך אך יחד עם זאת לא להישאר אדיש ולהעיר על הפגמים שלך! בשביל שתכיר בהם ותתקן אותם. אומנם אני לא קאוצ'ר ואין סיכוי שאהיה אך זה מה שניסיתי לעשות בתגובה שלי אליך כך שתוריד את הטענה המפגרת ש"סתרתי את עצמי".

אפשר לשאול במה אתה מתכוון להתעסק בימים אלו? לאחר פרישתך המפתיע מהתחום?

אחריי שאני קורא פה את התגובות.
    בא לי לכתוב סרט ישראלי סטייל "נקמת החנונים".

אתם יכולים לעשות מניפולציות והיפנוזות ולהשיג 90000000 נשים.
    אבל בשורה התחתונה היא תרגיש "וואו הגבר שלי כל כך חסון וחזק שהוא יפרוץ לך למחשב".

תעשו דברים בשביל עצמכם.
    אני לא מבין למה אתם חושבים שכל החיים הם אגו ושיט.

ברוך השם אין לי, לא הייתה ומקווה שלא תיהיה לי בעיה עם נשים.
    על זה אני מודה כל יום. לעצמי שראיתי עולם אחרת בגיל צעיר.

אה, עוד משהו קטן שתזכרו.
    אושר לא נמצא בכוס, גם לא בזה של אנג'לינה ג'ולי.

אני חייב רק לנאום עוד כמה משפטים לפני שתתחילו להסיק מסקנות,
    כי הרי אתם קוראי מחשבות מדופלמים.

אני לא נגד העולם הזה של "אומנות הפיתוי".
    זה יפה שהפסקתם לשחק במשחקי מחשב ויצאתם לעולם האמיתי.

אני באמת חושב שזה עולם לאנשים חכמים עם בטחון עצמי נמוך.
    ד"א - אחלה מהלך שיווקי מהמייסדים. שם פצצה לתחום אפור.

אני באמת חושב שיש אנשים שצריכים את זה.
    למרות שלדעתי הבעיות שלהם הרבה יותר עמוקות.

ויום יבוא והבועה שלכם תתפוצץ וזה יהיה רע.
    כי תסתכלו במראה ולא תזהו את הפרצוף המוזר הזה.
    היי אבל פאק איט !
    יש לכם בלונדה במיטה.

אני באמת יודע שיש דלתות במוחות של אנשים שעדיף לא לפתוח.
    כל עוד זה בא בכוונות טובות. אשרייכם חברים.

תמיד יהיה את הצעד האפל. עם הכח בא הפיתוי - לא של הבחורה - הפיתוי שלכם להרס.
    הרס סביבתי, הרס עצמי. הרס עם ארס אמיתי...

לא סתם קראתי לזה "נקמת החנונים" - העדר התשומת לב והמשיכה שחלקכם קיבלתם.
    תבוא בניחוח נוקם. במודע או לא במודע.
    ממליץ לכם ללכת לפסיכולוג במקום לסדנאות כאלו או אחרות.

שלכם,באהבה גדולה וכוונות טובות.
    שבוע טוב חברים יקרים.
    בהצלחה.

בניית אתרים | עיצוב אתרים | קידום ושיווק אתרים

רוצים להתרשם ?!
    הפרויקט החם, החדש והמדהים:
    ח.מיתר לבניין בע"מ

משתמש מתקדם האוואטר של Mario.
    לייקים
    190
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    אין דבר העומד בפני הרצון, חוץ מרצון של מישהו אחר...)

אני לא אתערב בהרגשה הכללית שרוב הפורום פה מעוצבן עליך מאיזשהי סיבה, רק רציתי להגיד שקצת הורדת לי את הרוח מהמפרשים, קצת קשה לי לתאר את זה במילים אבל נתת לי את ההרגשה שכמה שאני לא אשקיע, זה בזבוז זמן, והפיקאפ הוא רק זייוף ואני לא אגיע לאף מקום שבו אני שלם עם עצמי.

משתמש כבוד האוואטר של TheNuts
    לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

אני לא מבין מה כולם עושים רעש וצילצולים, בסכ"ה הוא צודק. מי שחושב שפיקאפ זה יותר מטכניקות מכירה דיי פשוטות, כוח רצון, טיפל'ה שכל, והיכולת להאמין שמה שאתה עושה עובד - באמת נסחף וחי בסוג של סרט.

מה בין זה לבין זה שהוא רוצה לפרוש, לא יודע.. אבל התובנות שלו נכונות - בפועל מה שהוא אומר זה -

- אי אפשר להשיג כל אחת. משיכה היא בחירה ולא משנה כמה אנשי מכירות יגידו אחרת.
    - פיקאפ זה עקומת גאוס, 20 אחוז רוצות אותך, 20 אחוז לא רוצות, 60 לא החליטו עדיין.
    - ללמוד פיקאפ זה לא כמו ללמוד מתמטיקה, זה יותר כמו ללמוד לצייר. לומדים תו"כ עשייה.

וכו וכו.... בסכ"ה הוא צודק. זה שהוא רושם את זה ב3000 מילים זה עניינו...

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    סניה
    לייקים
    73
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    לאנשים שעובדים בחינם יש נטייה מעצבנת לא לעבוד

PUA model - אני לוקח את הפיקאפ למקום שצריך, ולא לוקח אותו למקום שלא צריך. אין תשובה של 100% מתי להשתמש ומתי לא. זה נתון לשיקול דעתך, מבין?
    בכל רגע נתון יכול להווצר מצב שבו צריך להשתמש בזה, אבל ב-95% מהמקרים בחיי היומיום הוא לא נחוץ (אלא אם אתה מתאמן עכשיו).
    גם כשאני מתחיל עם בחורה, אני לרוב פשוט מדבר איתה עד לנקודה שבה אני מרגיש שאפשר להפעיל איזו מניפולציה קטנה פה ושם. בסרטונים שלי זה גם עובר טוב. אני חותך לרוב את החלקים של השיחה הרגילה. למרות ששם אין הרבה ממנה כי אני מודע לעובדה שאני מצלם את הסרטון בשביל הצלחה מהירה.

סוניק תודה על ההתגובה המחמיאה למדיי. הסתירה שדיברתי עליה לא היתה בקטע של מחמאה ומצד שני ירידה, אלא משהו שלא הסתדר לי קודם. בסגנון משהו שמישהו בפורום אף אקס פי כתב לי: "סניה לא סותר את הלינקייה, אם כבר הלינקייה סותרת אותו" - שלא בדיוק הבנתי מה לעזאזל הוא אמר. מקודם לא הבנתי משהו בתגובה שלך אבל אני כבר לא זוכר מה זה.

אני מתעסק בסטרטאפ עכשיו. חוץ מזה שאני עוסק בכתיבה שיווקית לחברה לבניית אתרים... אני עוד לא פרשתי ב-100%. יש לי עוד תלמידים שאני צריך להשלים את הלימוד שלהם ועוד כמה שהבטחתי לקחת אז אני חייב להם. אבל הכמות קטנה כל הזמן. משתדל לא לקחת חדשים אם אני לא חייב או אם זה לא טובה אישית למישהו. מה שאומר שעוד כמה חודשים אני צריך להשאר רק בתור מגיב בפורומים. בהנחה שהסטרטאפ יצליח, תחום הקולנוע פרוס בפניי לרווחה. אבל זה המון עבודה ממש קשה. לכן הפיקאפ מפריע לי יותר בקטע של כוח נפשי שצריך להשקיע בכל תלמיד.
    אין לי מושג איך פז עושה את זה. רוב התלמידים שלי הם גם שלו, ויש לו עוד הרבה. אם כבר מישהו ללמוד ממנו קצת על כוח נפשי זה פז!

________

MD -designers - לייק!
    לא מסכים עם הכל ברמה הכללית, יש לרדת לפרטים, אבל לייק!

מריו, זה לא ההרגשה שהיית צריך לקבל!
    מה שכתבתי בפוסט זה שאתה ח-י-י-ב לצאת החוצה ולתקשר עם אנשים. לצאת למסיבות, ליצור חברויות, לשבת בפאבים, ליהנות, לצחוק, ליצור אינטראקציות. איך זה הורדת רוח מהמפרשים? ממתי "צא לבלות" זה טיפ שאתה לא רוצה לקחת? .

מה שאני אומר זה שכל שיטת הפיקאפ, תכלס נורא פשוטה. רוב האנשים בפורום הזה יכולים לכתוב לך על דף איך מפתים בחורה נכון מהרגע שניגשים אליה ועד הנשיקה, כל עוד היא זורמת איתך בשיחה ולא עושה לך בעיות. רק מה שהם לא יודעים הוא שיש קודם ליצור את השיחה והנוחות הזאת. אפילו מיסטרי אמר: "מקצוען אמיתי מתחיל איתה אחרי 10 דקות".
    אין לך מה להרגיש שהשקעה = אפס תוצאה. זה ממש לא נכון. פשוט תשקיע בצורה הנכונה. תשקיע בשיחה עם בנות.

זה נאטס - עוד לייק.

חוץ מזה שמשיכה זה לא בדיוק בחירה. אבל גם במקרה הזה לא משנה כמה אנשי מכירות יגידו אחרת.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    סניה
    לייקים
    73
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    לאנשים שעובדים בחינם יש נטייה מעצבנת לא לעבוד

מריו, עוד דבר חשוב. כדי שלא תקבל הורדת רוח מהמפרשים .

אם אתה מדבר עם בחורה, צוחק איתה, יש לכם משהו במשותף, השיחה זורמת כראוי ואתה פשוט מציע לה לצאת או מנשק אותה ברגע מתאים, זה ילך חלק גם בלי שום פיקאפ.
    מה שפיקאפר טוב יודע לעשות בניגוד לפיקאפר רע, זה פשוט ליצור את השיחה הטובה הזאת עם בחורה, ללא קשר לפיתוי. כמובן שעקיצות קטנות, סיפורי ערך, ללמד אותה משהו חדש וכו'... יכולים להיות אחלה פלפל לשיחה (גם עם גברים, אני והחברים שלי עוקצים אחד את השני לפעמים). זה פשוט ניהול שיחה נכון.
    אם אתה מדבר עם 100 בחורות, סטטיסטית, 10 ירצו אותך. אם אתה ממש לא יודע לתקשר אז זה יורד. אם אתה מתקשר מעולה זה יכול להגיע ל-30-40 מתוך 100.
    הטריק הוא פשוט לדעת לזהות מתי יש לך סיכוי עם הבחורה ומתי לא, או מתי ההשקעה גדולה מדי. אם יש ביניכם חיבור אז מעולה. אם לא אז לא.
    לצורך העניין, אם אני אתחיל עכשיו עם איזו פרחה חסרת שכל, יהיה לי קשה לפתות אותה. יש לי טריקים מהשרוול ואני כן יודע לעשות גם איתה את אפקט המראה. אבל... יהיה לי קשה להתחיל איתה מפני שכישורי השיחה שלי לא מתאימים לה. יהיה לי גם מאוד קשה להתחיל איתה ברחוב, איפה שאין לי social proof, כי היא תראה שאני ממש לא הסגנון שלה על ההתחלה. כמו כן, אם אני אשתמש במילים "5 יחידות מתמטיקה" זה כמו לשרוף את הסט (זה בדיחה מצד אחד, אבל לא כזה רחוק מהמציאות מצד שני). כל מה שהיא תחשוב עליו יהיה: "אנחנו שונים מדי, מה הוא רוצה ממני? הוא סתם רוצה לזיין אותי".
    לכל הדברים האלה יש תרגיל נגד. יש שיטות מניעה. אבל בשביל מה להתאמץ בשביל פרחה? חסר בחורות אחרות?
    חוץ מפרחות יש מלא בחורות שאני לא מסתדר איתן. חסרות חוש הומור, רציניות מדי, משעממות, ממש חסרות ביטחון עצמי - למרות שקל להשכיב אותן אם הן פתוחות חברתית.
    אני יוצא עם בחורה שתכלס, לא הייתי צריך לעשות עליה כמעט שום דבר כדי להצליח איתה. פשוט כי הכל זרם (ניסיתי אגב, בהתחלה - זה לא הלך תודות לעומרי חיון אבל זה סיפור מהעבר כבר). היא הזמינה אותי לצאת בעצמה אחר כך. פשוט כי היה חיבור.
    את החיבור הזה, אתה צריך לדעת ליצור.

עכשיו, מה הבעיה בעצם? שאנשים רבים לא יכולים ליצור את החיבור הזה מפני שאין להם מספיק תחומי עניין או יכולות חברתיות.
    בשביל זה - צא החוצה לתקשר עם אנשים!
    אחרי שאתה יודע לתקשר עם אנשים, פיקאפ בא יחסית בקלות. לא שאתה תהפוך לאדם ליונס תוך חודשיים, אבל אתה תצליח להשיג דייטים בקלות עם כל בחורה שהשיחה איתה תזרום. שזה, סטטיסטית במקרה של אנשים שמתקשרים טוב, 1 לכל 5 בחורות.

וכן, ללמוד פיקאפ זה טוב כי זה נותן לך כיוון של מה לעשות ברגע זה או אחר, ומה עשית לא בסדר בשיחה. אתה לא חייב לקחת כל כלל כברזל, אבל זה נותן אחלה ביקורת עצמית. בשילוב של רצון לעשות שמח וטוב לבן אדם שאתה מתקשר איתו, זה יוצר אחלה עבודה.
    נערך לאחרונה על ידי Senia Waldberg; 18-01-2011 בשעה 06:26.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי TheNuts צפיה בהודעה
    אני לא מבין מה כולם עושים רעש וצילצולים, בסכ"ה הוא צודק. מי שחושב שפיקאפ זה יותר מטכניקות מכירה דיי פשוטות, כוח רצון, טיפל'ה שכל, והיכולת להאמין שמה שאתה עושה עובד - באמת נסחף וחי בסוג של סרט.

מה בין זה לבין זה שהוא רוצה לפרוש, לא יודע.. אבל התובנות שלו נכונות - בפועל מה שהוא אומר זה -

- אי אפשר להשיג כל אחת. משיכה היא בחירה ולא משנה כמה אנשי מכירות יגידו אחרת.
    - פיקאפ זה עקומת גאוס, 20 אחוז רוצות אותך, 20 אחוז לא רוצות, 60 לא החליטו עדיין.
    - ללמוד פיקאפ זה לא כמו ללמוד מתמטיקה, זה יותר כמו ללמוד לצייר. לומדים תו"כ עשייה.

וכו וכו.... בסכ"ה הוא צודק. זה שהוא רושם את זה ב3000 מילים זה עניינו...

משיכה היא בחירה? אתה בסדר?

סניה,
    למרות שלא עם הכול אני מסכים, לא את הכול גם הבנתי מהמאמר, אני נהנה לקרוא את הכתבות שלך.
    אתה כותב מאוד יפה ואפשר להבין איך הבלוג שלך מצליח.

הקטע שאני הכי מסכים איתך מהמאמר הוא הקטע שמדבר על אוננות מנטאלית.
    לרצות להצליח עם בנות אבל לא לנסות, זה כמו לרצות לזכות בלוטו בלי למלא כרטיס לוטו בכלל.
    כי הרי בסופו של דבר, אם תנסה, תצליח. גם אם זה יהיה בחורה אחת מתוך 100 או אפילו בחורה אחת מתוך 1000, בסוף תצליח. ובדרך תצבור נסיון.
    הדבר הכי טוב שאני אומר לחברים שלי ששואלים אותי איך אני מצליח עם בנות, זה "אני מצליח עם בנות כי אני מנסה".

פיקאפ זה נחמד, זה מעניין, זה גם עובד סבבה, אבל בתכלס זה סתם איזה אוסף תאוריות מוזרות שלא באמת צריך אותן.

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

Just cold as ice to me
    נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 03-05-2011 בשעה 22:36.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי Tyler Durden צפיה בהודעה
    משיכה זאת בחירה. לפחות במקרים מסויימים מאוד.

אתן דוגמא - אני בנאדם קשה, שקשה להיות איתו בקשר. ה"מניאק" הטיפוסי למי שמכיר אותי. יש לי לייף סטייל שהרבה בחורות לא יתחברו אליו בנוסף למראה החיצוני שלי שהוא שונה 180 מעלות משל רוב הגברים בארץ (לטוב או לרע זה החלטה אישית של הבחורה, גם לגבי הלייף סטייל). אני בנאדם שעושה הרבה אנרגיות ורעש בכל מקום שאני נמצא ועם דיבור והתנהגות שלפעמים רק אני מבין תמשמעות של זה...

יש כאלה שיגידו שאני הגבר המושלם ויש כאלה שיגידו שגם בעוד 100 שנה הן לא היו נוגעות בי. למעשה לא מעט בחורות פסלו אותי בהתחלה בגלל מה ששידרתי להן.

ככה זה אצל כל אחד, תאמין לי או לא...רק על קהל יעד שונה ועל סגנון שונה.

אוקי, נתחיל מציטוט מאוד מפורסם של מיסטרי:"מה שאישה אומרת ואיך שהיא מגיבה הם 2 דברים שונים לחלוטין". ולפי ההודעה שלך, לחלק מהבחורות נוצר רושם שיש לך ערך גבוה (נמשכות) ולחלק מהבחורות נוצר רושם שיש לך ערך נמוך(לא נמשכות). לנשים יש יותר במשותף מאשר ניגודיות ואולי מה שאתה רושם נכון לגביך אבל אני יודע שאם אתה מראה ערך גבוה האישה תימשך אליך בין אם היא רוצה ובין אם לא, כמו שאם תעבור כוסית ברחוב אתה תימשך אליה בין אם אתה רוצה ובין אם לא. יכול להיות שהנשים תופסות את ה"רעש וצלצולים" כנסיון לכפר על חוסר ביטחון ופחד בהתנשאות ונסיון להשיג תשומת לב וחלק תופסות את זה כביטחון עצמי ואלפה. בכל מקרה-אם אתה מציג ערך גבוה האישה תימשך אליך בין אם היא או אתה רוצים בכך, בדיוק כמו שאתה נמשך לערך רביה, האישה נמשכת לערך הישרדות.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    PUAmodel
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    למידה ללא חשיבה היא עבודה לחינם מחשבה ללא למידה היא דבר מסוכן | כישלון הוא הצלחה אם לומדים ממנו

אם אתה מדבר עם בחורה, צוחק איתה, יש לכם משהו במשותף, השיחה זורמת כראוי ואתה פשוט מציע לה לצאת או מנשק אותה ברגע מתאים, זה ילך חלק גם בלי שום פיקאפ.
    מה שפיקאפר טוב יודע לעשות בניגוד לפיקאפר רע, זה פשוט ליצור את השיחה הטובה הזאת עם בחורה, ללא קשר לפיתוי. כמובן שעקיצות קטנות, סיפורי ערך, ללמד אותה משהו חדש וכו'... יכולים להיות אחלה פלפל לשיחה (גם עם גברים, אני והחברים שלי עוקצים אחד את השני לפעמים). זה פשוט ניהול שיחה נכון.
    אם אתה מדבר עם 100 בחורות, סטטיסטית, 10 ירצו אותך. אם אתה ממש לא יודע לתקשר אז זה יורד. אם אתה מתקשר מעולה זה יכול להגיע ל-30-40 מתוך 100.
    הטריק הוא פשוט לדעת לזהות מתי יש לך סיכוי עם הבחורה ומתי לא, או מתי ההשקעה גדולה מדי. אם יש ביניכם חיבור אז מעולה. אם לא אז לא.

תקשיב , זה פשוט המילים שחיפשתי . כמו שכתבתי לפניי זה כושר הביטוי שלי לא כל כך טוב ( לכן יש לי בע''פ בבית ספר )
    זה בדיוק מה שאני מרגיש ! מילה במילה . זה רק עוזר לך להיכנס לתוך השיחה הזורמת הזאת , ואתה יכול לדעת אם בחורה מתעניינת בך תוך כמה דקות , או שאפילו להבחין אם יש לכם חיבור טוב. ואם הסיפורי ערך שבאמת יכניסו קצת פלפל . .. אתה פשוט קורא את האנשים .
    ואחי , שאמרת שלהתחיל אם פרחה יהיה יותר קשה , אתה צודק ב 100% . אתמול ישבתי אם 5 חברים בקיוסק , באו לשם איזה 2 ערסיות אבל אחת הייתה יותר סבבה מהשנייה , השנייה שפוט גררה אותה . והם פשוט התנהגו כמו שתיי אהבלות לא מהעולם הזה...
    כל שניה צוחקות וחושבות שהם איזה משהו . לסכם את המראה שלהם : שניי כדורי גלידה kidbackיות.
    ואמרתי לעצמי , מה זה שווה את המאמץ עכשיו אם עקיצות ופיתוח שיחה , כי אני יודע שלפתח איתם שיחה יכול להיות פי אלף קשה .

''לכל הדברים האלה יש תרגיל נגד. יש שיטות מניעה. אבל בשביל מה להתאמץ בשביל פרחה? חסר בחורות אחרות?''
    צודק אחושרמוטה ! אני מוריד את הכובע רק בגלל כושר הביטוי שלך .

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

I should know that you are
    נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 03-05-2011 בשעה 22:37.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    איתי
    לייקים
    2
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    אין גבולות יש מיכשולים;]

בקיצור....

כמו שאר הפוסטים שכתבתה; הכל מעולה. לא יודע למה חלק כתבו שזה יותר מידי וחופר ודברים בסיגנון, אבל ממש כמו בספרים (אם חלקכם קראתם כאלה), ספר בעל ערך, שאותו אי אפשר לתאר בכריכה מאחור, בא להבהיר נק' מסויית שאפשר להגיד ב2 מישפטים וזהו הכל מובן. אבל כשזה ניכתב בסיפור, בפרק אחרי פרק וכו'- זה ממש כמו לקבל חכמת חיים של כמה שנים כמתנה בכמה ימים. זה נותן הרבה יותר משמעות ל...אותה משמעות שאפשר להבין ב2 מישפטים.

הנק' שלי היא, נכון- אכן אפשר לסכם את כל הפוסט הזה ב... תיבנו מיסגרת חיים, צאו החוצה אל החיים שבניתם, שתיהיה לכם השקפת עולם ושתבינו אותה וכו' וכו' ברבע מהפוסט הזה. אבל המשמעות לא תיהיה אותה משמעות, גם אם הנק' העיקרית אותה נק'.

מקווה עוד לישמוע מימך אחרי זה. ומקווה שתפרסם חומר וכו' בנוסף בכל הפורומים למיניהם מידיפעם...

משתמש כבוד האוואטר של TheNuts
    לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

ציטוט נכתב במקור על ידי krox צפיה בהודעה
    אוקי, נתחיל מציטוט מאוד מפורסם של מיסטרי:"מה שאישה אומרת ואיך שהיא מגיבה הם 2 דברים שונים לחלוטין". ולפי ההודעה שלך, לחלק מהבחורות נוצר רושם שיש לך ערך גבוה (נמשכות) ולחלק מהבחורות נוצר רושם שיש לך ערך נמוך(לא נמשכות). לנשים יש יותר במשותף מאשר ניגודיות ואולי מה שאתה רושם נכון לגביך אבל אני יודע שאם אתה מראה ערך גבוה האישה תימשך אליך בין אם היא רוצה ובין אם לא, כמו שאם תעבור כוסית ברחוב אתה תימשך אליה בין אם אתה רוצה ובין אם לא. יכול להיות שהנשים תופסות את ה"רעש וצלצולים" כנסיון לכפר על חוסר ביטחון ופחד בהתנשאות ונסיון להשיג תשומת לב וחלק תופסות את זה כביטחון עצמי ואלפה. בכל מקרה-אם אתה מציג ערך גבוה האישה תימשך אליך בין אם היא או אתה רוצים בכך, בדיוק כמו שאתה נמשך לערך רביה, האישה נמשכת לערך הישרדות.
    רביה? איפה רביה? בדוגמניות הלבשה תחתונה ששוקלות 46 קילו אוכלות חסה וטופו ולא מקבלות בכלל מחזור סדיר?
    תסתכל קצת מעבר לשטויות השיווקיות של הפיקאפ, תפסיק לצטט מנטרות ותפעיל את המוח. אתה "נמשך" לטרנדים חברתיים, ואין לזה
    שום קשר לרביה והישרדות - וגם אז אתה לא באמת נמשך. כשהוא נותן לך "סיבה" ללמה זה עובד אתה מאמין בזה יותר, וכשאתה מאמין כשמשהו עובד, סביר להניח שתעשה אותו יותר טוב.

זו ממש לא הסיבה שהשיטה של מיסטרי עובדת.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 12:08.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,500,872 | הודעות: 8,201,465 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect