קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 22
    הודעה אחרונה: 12-04-2007, 18:07
  2. [שאלה]FIFA 07 בקשר למשחק מול מישהו אחר.
    על ידי Xanax בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 03-10-2006, 23:32
  3. תגובות: 24
    הודעה אחרונה: 15-07-2006, 21:51
  4. תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 13-07-2006, 19:58
  5. [מוכר] תוכנה ששמה אותכם בגוף של מישהו אחר|5 נק'
    על ידי Fabio בפורום עשינו עסק - ארכיון
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 09-02-2006, 00:33
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 12 מתוך 12

צריכה דעה של מישהו אחר..

Post צריכה דעה של מישהו אחר..

אממ הי.. אני בת 15.. ואנ יחייבת יעוץ או עזרה.. משהו.
    הבעיה בזה שאף פעם לא היה לי חבר. לא התנשקתי אף פעם, ואף אחד אפילו לא התחיל איתי, אולי בקטנה.
    ואני ממש בישנית. מאוד! וכאילו.. זה לא שאני מכוערת. אני לא, כמה שאין לי ביטחון זה לא בגלל זה..אני נראת סבבה.
    ואין לי מושג בבנים.. כאילו.. מה הבעיה בי שלא היה לי אף פעם חבר? איפלו חברה שלי לא מבינה את זה. שאלתי אותה והיא לא ידעה מה להגיד לי. ושלא תבינו לא נכון, אני דווקא יוצאת בערב לטייל, עם חברות.. אבל שום דבר..
    ותאמת באלי חבר..
    ובבקשה.. תעיצו לי מה לעשות.. או אולי יש לכם הסבר? משהו שיעזור לי.. כי באמת אין לי מושג מה הסיבה.
    ואני יודעת שעכשיו רובכם יחשבו "מה אין לה מה לעשות בחיים?" או משהו כזה.. אבל באמת.. אם אתם מתכוונים לרדת עליי או לצאת עלי, בבקשה אל תגיבו.
    ובבקשה.. אם יש לכם איזו עצה או דעה, תגיבו לי..

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל האוואטר של Crystal
    לייקים
    0
    נקודות
    190
    משפט מחץ
    “The trick is in what one emphasizes. We either make ourselves miserable, or we make ourselves happy. The amount of work is the same.” Carlos Castaneda

תקשיבי, אני מכירה הרבה גברים שנראים טוב אבל לא משיגים בחורות, נראה לי זה מאותה סיבה, שהם ביישנים.
    ואחותי שלא תביני אותי לא נכון, זה מצויין, אין הרבה ביישנים וזה חמוד מאוד אפילו, אני הייתי מתחילה איתך

אבל תביני שאת צריכה קצת להוריד מהביישנות באותה מידה שאת צריכה שתהיה לך אותה.
    אם מישהו מתחיל איתך, אז אל תתרחקי, ביישנות זה קצת טורן-אוף לפעמים אז לא צריך את זה כל הזמן.
    תנסי להיות קצת פחות ביישנית.

ואין שום בעיה בזה שתיזמי קצת בעצמך, זו המאה ה21 ואנחנו מתחילות להראות את הכוח הנשי.
    צאי אל העולם, הרי את אומרת שאת יוצאת עם חברות ונהנית והכל, אז תמצאי לך גבר שמעניין אותך ותדברי איתו

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

את בסה"כ בת 15 וזה בסדר גמור אין לך לאן למהר אני הייתי מציעה לך לא לדאוג לגבי זה יותר מדי. הייתי מציעה לך קודם כול "לעזוב" את הדעה הזאת של "מה לא בסדר בי?" הדעה הזאת לא תקדם אותך בחיים לא בפאן האישי ולא בפאן אחר. את נורמלית לגמרי ואל תחשבי שאם לרוב החברות שלך יש כבר חבר אז את פחות טובה מהן... ממש לא. פשוט עדיין לא יצא לך להכיר את האדם הנכון בשבילך, יש הרבה בנות שמכירות את אהבה הראשונה שלהן בגיל 18 ואפילו בצבא, אז מה מי מת? אני לא רואה במה שכתבת חריגה, זה לא אמור להפריע לך בכלל... אם את ממש חוששת מזה, או המצב הזה מפריע לך סימן שאת צריכה פחות להקשיב לאנשים שמסביב שכמובן לוחצים עליך בקשר לזה.

דעתי האישית אל תמהרי עם זה ואל תתבזבזי, לפעמים החיים מלאי הפתעות ואת בסה"כ בת 15 אפילו רבע מהחיים שלך לא עברת. העתיד לא ברור ולכי תדעי מה יקרה מחר? בהצלחה

P.S בקשר לתגובה של Crystal אני מסכימה איתך בקשר לביישנות היא באמת צריכה להיות במידה מסוימת ולא בהגזמה, ביישנות זה דבר מורכב... בשביל לדעת איך יוצאים מהביישנות צריך לדעת מה מוביל את הילדה לביישנות. פותחת האשכול אני חושבת שאת תלויה בדעות של הסביבה במקרים רבים. מה זה ביישנות בכלל? ביישנות זה להימנע לעשות פעולה כזו או אחרת בגלל שאותו האדם מפחד שהסביבה לא תבין אותו נכון ולכן הוא מעדיף להימנע לעשות את הדבר ולהישאר בצד.
    נערך לאחרונה על ידי Enigma; 17-01-2011 בשעה 23:29.

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    קח נקודה למחשבה: .

את יוזמת שיחות עם בחורים?
    את מבצעת משחקי מבטים?
    את ניגשת לומר שלום לידידים?
    את טורחת לזרום עם הגבר שמתחיל איתך סתם בשיחה "ידידותית"?

תאמיני לי שגם בר רפאלי צריכה לעשות מאמץ מסויים (גם אם הוא מינימאלי) בשביל להשיג חבר.

כתבתי על זה לא מזמן - קראי אותי.

היי.. תודה על כל ההמלצות.. והיעוץ. אבל הקטע הוא שאני ביישנית ברמות לא נורמאליות. אני לא יכולה להתחיל עם מישהו. ובקשר ללזרום עם מישהו מתחיל איתי זו בעיה- אף אחד ל מתחיל איתי.. (אולי קרה פעם או פעמיים אבל זה היה שטות לגמרי..) וליזום משהו עם בן.. לא נראלי שאוכל..
    לגבי התגובה של XsonicX, אין לי בעיה לדבר עם ידידים, וכאלה, הבעיה היא שהם ידידים, לא יותר מזה.
    משחקי מבטים? אני ביישנית רצח.. אין מצב.. וחוץ מזה, עם מי?
    וכן אני יוצאת בערבים.. אבל אני יוצאת עם חברות.. לא יותר, ואין בנים שיוצאים איתנו. אולי מידי פעם ידידים. אבל כמו שצינתי זה בסך הכל ידידים.
    לגבי בר רפאלי? היא לא ממש מעניינת אותי.
    ולגבי הבישנות.. אין לי מושג איך לעשות "טורן אוף" כי אני פשוט בישנית רצח. ואין לי מושג מה לעשות עם זה.
    והקטע שלא משפיעים עליי מהסביבה. רק לא מזמן באה אליי המחשבה של חבר.. פעם זה בכלל לא עיניין אותי. גם אם לכולן יש חבר. עכשיו אני רוצה.. באלי שמישהו יאהב אותי, ידאג לי וכ'ו.. כן זה נשמע קצת ילדותי.. אבל אין לי מושג איך זה מרגיש..

משתמט כבוד
    שם פרטי
    אוֹרי
    לייקים
    1421
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    "אלוהים ברא אותי אתאיסט, מי אתם שתטילו ספק בחכמתו."

טוב דבר ראשון את עיקרי העיצה כבר נתנו לך פה..
    מה שאני רוצה להרחיב עליו הוא דווקא העיניין שאת מרגישה פספוס..
    שמעי הסיפור הוא כזה אם את מרגישה שמעשה או חוסר מעשה שלך מוביל אותך למקום שאת מרגישה שהוא לא פרודוקטיבי או מקום לא נעים אז הגיע הזמן לשנות גישה ואני לא אומר 180 מעלות אבל כן הגיע הזמן לשנות פאזה, מפריע לך להיות לבד, את רוצה קשר עם מישהו אז תנסי לבחור גישה קצת יותר אקטיבית תתחילי שיחות חולין סתם ככה עם אנשים תצברי קצת יותר בטחון ומהר מאוד את תשכחי מה זה להיות ביישנית

זה הקטע.. אני לא יכולה סתם ככה לדבר עם אנשים, להכיר אותם סתם כך. אני בישנית מאוד. כפי שציינתי כבר מאות פעמים.

משתמט כבוד
    שם פרטי
    אוֹרי
    לייקים
    1421
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    "אלוהים ברא אותי אתאיסט, מי אתם שתטילו ספק בחכמתו."

את יודעת מה הבעיה?
    את מתעקשת שאת ביישנית וזה רק מחזק את התפיסה הזאת שלך על עצמך.
    תתחילי בלשנות את התפיסה הזאת על עצמך קודם לפני הכל.
    ואז בשלב הבא תנסי לצאת מחוץ לקופסא הזאת של החששות ותראי שבני אדם הם לא כאלו נוראיים, אף אחד לא יתן לך ביס אם תדברי איתו
    נערך לאחרונה על ידי Ori; 18-01-2011 בשעה 15:13.

משתמש מתחיל האוואטר של Crystal
    לייקים
    0
    נקודות
    190
    משפט מחץ
    “The trick is in what one emphasizes. We either make ourselves miserable, or we make ourselves happy. The amount of work is the same.” Carlos Castaneda

אני מחזקת את אורי.
    אם תמשיכי לומר לעצמך שאת ביישנית מדי ואת לא יכולה ליזום וללכת לבנים ולדבר איתם, זה מה שבסופו של דבר יהיה.
    אם תגידי לעצמך שאת כן יכולה, אין לך מה להפסיד ותשני את הגישה שלך אז תראי שהכל משתנה.

ולא אמרתי שאת צריכה לעשות טורן אוף, התכוונתי שביישנות יתר זה טורן אוף = מוריד.
    גברים אוהבים ביישניות, אבל עד רמה מסויימת, לא יותר מדי.

פשוט תעשי לעצמך חוויה מתקנת
    לכי לבן דברי איתו תוכחי לעצמך שאת יכולה לעשות את זה ואם הצלחת איתו תצליחי אם כול בן
    פשוט את מתי שהוא צרכיה להגיע לבטחון הזה של לדבר אם בן אדםםם הוא כמוך רק שאת בת והוא בן זה לא צריך להיות בעיה תיהיה בטוח בעצמך שאת מדברת איתו דברי איתו על משו מעניין
    תעשי את זה שעוד יש בצפר ושאין חופש פסח או משו כי אז יש כמעט חופש בלי בצפר וסתם תצאי בדייכי כי לא הוכחת לעצמך שאת יכולה תעשי את זה עכשיו שעוד יש יום יום בצפר
    וזה בייידיוק המקום להתאמן על כישורים חברתיים בביייתתת ססספפרר~~!!~~! בגלל זה יצרו אותו לא רק ללימודים אלה ם לכישורים חברתיים אם לא בצפר את חושבת שלמישו היה את זה בכללל
    תקראי הכול השקעתי פההה

משתמש כבוד האוואטר של -NiR-
    שם פרטי
    ניר
    לייקים
    15
    נקודות
    1,040
    משפט מחץ
    תשאף להגיע לירח, מקסימום תיפול תהיה כוכב

ציטוט נכתב במקור על ידי Crystal צפיה בהודעה
    אני מחזקת את אורי.
    אם תמשיכי לומר לעצמך שאת ביישנית מדי ואת לא יכולה ליזום וללכת לבנים ולדבר איתם, זה מה שבסופו של דבר יהיה.
    אם תגידי לעצמך שאת כן יכולה, אין לך מה להפסיד ותשני את הגישה שלך אז תראי שהכל משתנה.

ולא אמרתי שאת צריכה לעשות טורן אוף, התכוונתי שביישנות יתר זה טורן אוף = מוריד.
    גברים אוהבים ביישניות, אבל עד רמה מסויימת, לא יותר מדי.
    בדיוק!

את האמת לפני איזה שנה-שנה וחצי, הייתי בדיוק כמוך, ביישן ולא מסוגל לדבר עם בחורה כמו שצריך.
    לאט לאט התחלתי לשנות גישה ואמרתי שאני כן יכול, התחלתי משיחות חולין, ואחר כך היו לי הרבה ידידות ומשם כבר היו לי כמה מערכות יחסים
    אם אני מסוגל גם את מסוגלת כי הייתי בדיוק מאותה נקודה כמוך, והרגשתי אותו הדבר כמוך, ותראי איזו התקדמות עשיתי מאז בהצלחה.
    נערך לאחרונה על ידי -NiR-; 21-01-2011 בשעה 19:13. סיבה: שגיאת כתיב קטנה

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 22:00.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,546 | הודעות: 8,174,133 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect