נכתב במקור על ידי ~CroCKeR~ שאני פותח את זה. יש שם רק צפייה ישירה. תראה בתמונה: הוספתי לך קידומת 'חוק'.
נכתב במקור על ידי HotDude הוספתי לך קידומת 'חוק'. אני לא מדבר רק על זה. אני אומר שיהיה אפשר גם בכל פורום לעשות את זה. כי גם בפרסום שרתים יש את זה שם. תעשו שרק מנהלים יכולים לעשות בלי תיוג. ומה בקשר ל2????
אך מתי כבר תבחיני בין הטוב והרע ותביני אני לא אלוהים לא אינני אני רק בן-אדם אוהב הנני ספוילר: http://www.youtube.com/watch?v=d_SMu...ure=grec_index מי שצריך עזרה שיצטט או ישלח פרטית
נכתב במקור על ידי ~CroCKeR~ אני לא מדבר רק על זה. אני אומר שיהיה אפשר גם בכל פורום לעשות את זה. כי גם בפרסום שרתים יש את זה שם. תעשו שרק מנהלים יכולים לעשות בלי תיוג. ומה בקשר ל2???? אי אפשר שרק מנהלים יכולים לעשות בלי תיוג. ו-2 זה מסובך, בעתיד נראה מה יעשו עם זה, אבל סה"כ זה רעיון טוב. והוספתי לשרתים פרטיים את התיוג. עוד משהו?
נכתב במקור על ידי HotDude אי אפשר שרק מנהלים יכולים לעשות בלי תיוג. ו-2 זה מסובך, בעתיד נראה מה יעשו עם זה, אבל סה"כ זה רעיון טוב. והוספתי לשרתים פרטיים את התיוג. עוד משהו? כה גם משתמשים רגילים יכולים לעשות את זה? אחרי התשובה שלך אתה יכול לנעול
נכתב במקור על ידי ~CroCKeR~ כה גם משתמשים רגילים יכולים לעשות את זה? אחרי התשובה שלך אתה יכול לנעול לצערי, כן. מי שיעשה תעניש אותו.
חוקי הפורום