יום טוב![]()
יום טוב![]()
נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 15-05-2013 בשעה 18:54.
|
|
לגבי מה שכתבת "קראו מאמרי פיתוח אישי"
יש לך הצעות לכל מני ספרים אולי? זה מעניין
אשריך
איזו השקעה
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח
אהבתי, רק כמה הערות:
קודם כל, אני מאוד ממליץ כשאתם קמים בבוקר(קודם כל לצחצח שיניים כן?) אחרי זה, לשתות חצי ליטר מים, זאת שיטה של סינים להמנעות ממחלות, יש כאלה שאפילו מחלות כרוניות עוברות להם, וזה מנקה מרעלים וחיידקים. חשוב מאוד שזה יהיה לפני האוכל על בטן ריקה.
אחרי זה, אל תשכחו לאכול ארוחת בוקר, חשוב מאוד! אל תגידו לי "אני לא יכול/ה", זה עניין של הרגל, לא יכולת. תתחילו לאכול, תתרגלו.
לשתות 5 כוסות ביום? זה בערך ליטר אחד? חובה לשתות 2-3 ליטר ביום שזה בערך 10-15 כוסות אם לא יותר, אני ממליץ פשוט להכין שני בקבוקים של 1.5 ליטר ולהציב מטרה כל יום לסיים את שני הבקבוקים.
תעשו בדיקות! לכו לרופא, תעשו בדיקות דם, אם משהו מטריד אתכם(כאבי בטן, דירשו קולונוסקופיה וגאסטרוסקופיה, כאבי ראש, רופא - אולי MRI... וכו').
רוב האנשים שאני מכיר, עושים בדיקות דם במקרה הטוב פעם בשנה, זה ממש לא נכון. אם פתאום התפתחה אצלכם מחלה חס וחלילה במערכת העיכול ואתם לא יכולים לספוג ויטמין מסוים? חייבים! אבל חייבים להיבדק! פחד ממחטים - יעבור! גם לי היה עד לפני שנתיים.
בגלל בעיה כלשהי, הייתי חייב לעשות המון בדיקות דם, עירויים, הזרקות, דברים מפחידים ביותר וכו'. זה גם עניין של הרגל, זה יעבור!
לאכול הרבה ירקות ופירות כמו שאמרת, סיבים תזונתיים, למי שאין בעיות במעיים כן? אהמ אהמ... שוב אני אומר, אם אתם מוטרדים ממשהו, תבדקו! עדיף שתגלו את זה כמה שיותר מוקדם, ככה יהיה הרבה יותר קל לטפל בזה ותסבלו הרבה פחות בהמשך!
אני לא רופא, כן? אבל יש לי הרבה ידע בנושא, כי עברתי הרבה דברים, דיברתי עם הרבה רופאים, דיאטניות וכו'.
עכשיו חוץ מהדברים הטכניים, במקומך, הייתי חושב לשים קצת יותר דגש על הגישה לחיים - הגישה האופטימית, או כמו שאמרת "לחשוב חיובי".
תחשבו עכשיו על כל דבר, בואו נגיד.... הדבר הראשון שעלה לי לראש זה פיתוח עצמי(התת מודע שלי שקוף).
בפיתוח עצמי, הכל עניין של גישה, אפשרי להצליח עם גישה שלילית?
עכשיו תחשבו על הדבר שלכם! אם תהיה לכם גישה שלילית לגבי הדבר הזה, אתם תצליחו בו?
התשובה היא לא.
כך גם בחיים, אם הגישה שלכם לחיים תהיה שלילית, אתם לא תצליחו בחיים.
הגישה החיובית, האופטימית, היא הגישה שתביא לכם הצלחה בחיים, וברור, גם אושר!
בהצלחה לכולם, ואני מאחל לכולם חיים מאושרים והצלחה בחיים!
יום טוב![]()
נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 15-05-2013 בשעה 18:55.
אני מבין, אבל אנחנו מדברים על האנשים הבריאים, מי שיש לו מגבלה כלשהי אמור לדעת עליה.
לדוגמא, אני, עד לפני שבועיים אסור היה לי לאכול סיבים תזונתיים וכל מה שעושה גזים, כי הייתה לי בעיה במעיים.
אם מישהו בריא ישתה כל יום 5 כוסות מים, בסופו של דבר הוא יקבל אבנים בכליות, לא יוכל לתפקד כמו שצריך או משהו בסגנון.
ותמיד עדיף להיבדק! התכוונתי לזה שיש אנשים שעושים פעם בשנה-שנתיים בדיקות דם וזה ממש טיפשי.
ו-
ולא נראה לי שאני אהיה רופאאני לא רופא, כן? אבל יש לי הרבה ידע בנושא, כי עברתי הרבה דברים, דיברתי עם הרבה רופאים, דיאטניות וכו'.בתי חולים זה מדכא! נעזוב שנייה את הפסיכומטרי בצד...
אהבתי,כל הכבוד.
לנושא: לא יודע למה אבל תמיד ההגיון שלי אמר לי לפעול ככה(עוד לפני שראיתי את הפרסום )
מי אמר שלחיות בריא זה אורח חיים מנצח? להגביל את עצמך זה לא מגניב.
לדעתי זה לא משו בכלל חחח אני אוהב לאכול לא בריא ולהכניס לגוף שלי כל מיני "רעלים" אבל וואלה זה טעים לי ואני גם ככה בחיים לא אהיה שמן אז יאללה בלאגן
אני רק מטפח את עצמי (מאוד) ועוד דברים נחוצים לזה...ואני חי ובועט
לא רוצה להלחיץ אותך או משהו, הייתי די כמוך פעם.
כשאתה מקבל את המכה, אתה מבין שזה חשוב.
אתה יכול לקבל מחלה, חס וחלילה, שתקביל אותך להרבה זמן, שזה לא אורח חיים מנצח.
לשכב בבית עם כאבי בטן לא מהעולם הזה, להיות עייף כל הזמן, לסבול מתופעות לוואי של תרופות שאתה חייב לקחת, לעבור כל מיני בדיקות כואבות וטיפולים כואבים ומעצבנים, להיות מאושפז הרבה פעמים(שזה המקום הכי מדכא בעולם, הבתי חולים האלה). זה לא כיף. וזה מה שהעישון, האלכוהול, האוכל הלא בריא וכו' עושים.
גם אני כמוך, לא משמין מהרבה אוכל, אבל אוכל בריא![]()
קראתי כמה שורות, הבנתי את הכיוון, ידוע וברור. אני מיישם הכל...
אני כל הזמן מחפש ענפי ספורט חדשים, בכלל, תמיד מחפש ללמוד משהו חדש או להכנס לתחום חדש. גיוון זה שם המשחק.
בנוגע לתזונה גם חשוב מאד..אני לא אפרט פה למה, תקראו מאמרים.
רעיון יפה, אהבתי.
יום טוב![]()
נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 15-05-2013 בשעה 18:55.
נערך לאחרונה על ידי Xanax; 20-01-2011 בשעה 18:57.
יום טוב![]()
נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 15-05-2013 בשעה 18:56.
לא יודע לגבי העניין של האכילה נכונה , ראיתי שנכנסת לזה ממש לעומק.
בכל אופן , בקשר לאורח חיים מנצח , אני יכול להוסיף ולאמר ש:
תעשה כל יום רק מה שעושה לך טוב.
אם אתה מאמין במשהו , עשה אותו. לא משנה אם אתה חושב שזה משהו לא שגרתי , שבור את המוסכמות.
אם בשורה תחתונה זה משהו שאתה מאמין בו ועשה לך טוב , אין סיבה שלא תעשה אותו.
תכלס זה משהו ממש בסיסי , אבל הרבה אנשים מפספסים את העיקרון הפשוט הזה כשהם חושבים יותר מדי
על "מה אחרים יחשבו" או "איך זה ישפיע עליי ועל המצב החברתי שלי ובלה בלה בלה"
מה שחשוב בסופו של דבר זה שתסגור יום בחיוך , כשאתה יודע שעשית "דה-בסט" - הכי טוב שרק יכולת.
שעשית כל מה שחשבת שצריך לעשות.
שלא היססת.
שהעזת.
זאת המשמעות של החיים , אם תשאל אותי. לא לפחד להתקדם , להעז , לקחת עוד צעד קדימה.
לחשוב ולעשות רק מה שאתה מאמין בו. לא משהו שמישהו אחר אמר לך שצריך לעשות.
זה לא רק בפיקאפ. זה בכל דבר. זה האורח-חיים האידיאלי.
לא שואל אף אחד. עושה מה בראש.
הייתי פה.