קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [מדריך] פעילויות למען אורח חיים בריא
    על ידי XsonicX בפורום אימון אישי - קואצ'ינג
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 24-11-2011, 17:07
  2. [דעה] נרדמים בשמירה | מאת נורית אמיתי, מאמר אורח
    על ידי omerZ בפורום פוליטיקה וחדשות
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 28-04-2010, 17:15
  3. [דעה] ציד הנאצים עוד לא נגמר | מאת: ד''ר אפרים זורוף, מאמר אורח
    על ידי omerZ בפורום פוליטיקה וחדשות
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 11-04-2010, 21:09
  4. [מידע] אורח חיים בריא: הולכים ושורפים שומנים
    על ידי DarkDevil בפורום כושר ופיתוח גוף
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 04-12-2009, 18:22
  5. [מידע] חשיבות השינה לקיום אורח חיים בריא
    על ידי DarkDevil בפורום כושר ופיתוח גוף
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 04-12-2009, 17:36
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 24

[מאמר] אורח חיים מנצח!

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    קח נקודה למחשבה: .

ברירת מחדל [מאמר] אורח חיים מנצח!

יום טוב
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 15-05-2013 בשעה 18:54.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    55
    נקודות
    50

לגבי מה שכתבת "קראו מאמרי פיתוח אישי"
    יש לך הצעות לכל מני ספרים אולי? זה מעניין

תומך טכני
    לייקים
    72
    נקודות
    911

פייי אהבתי אחי!!!

אשריך

איזו השקעה

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח

משתמש מתקדם האוואטר של Jmpua
    לייקים
    1
    נקודות
    0

אהבתי, רק כמה הערות:
    קודם כל, אני מאוד ממליץ כשאתם קמים בבוקר(קודם כל לצחצח שיניים כן?) אחרי זה, לשתות חצי ליטר מים, זאת שיטה של סינים להמנעות ממחלות, יש כאלה שאפילו מחלות כרוניות עוברות להם, וזה מנקה מרעלים וחיידקים. חשוב מאוד שזה יהיה לפני האוכל על בטן ריקה.
    אחרי זה, אל תשכחו לאכול ארוחת בוקר, חשוב מאוד! אל תגידו לי "אני לא יכול/ה", זה עניין של הרגל, לא יכולת. תתחילו לאכול, תתרגלו.
    לשתות 5 כוסות ביום? זה בערך ליטר אחד? חובה לשתות 2-3 ליטר ביום שזה בערך 10-15 כוסות אם לא יותר, אני ממליץ פשוט להכין שני בקבוקים של 1.5 ליטר ולהציב מטרה כל יום לסיים את שני הבקבוקים.
    תעשו בדיקות! לכו לרופא, תעשו בדיקות דם, אם משהו מטריד אתכם(כאבי בטן, דירשו קולונוסקופיה וגאסטרוסקופיה, כאבי ראש, רופא - אולי MRI... וכו').
    רוב האנשים שאני מכיר, עושים בדיקות דם במקרה הטוב פעם בשנה, זה ממש לא נכון. אם פתאום התפתחה אצלכם מחלה חס וחלילה במערכת העיכול ואתם לא יכולים לספוג ויטמין מסוים? חייבים! אבל חייבים להיבדק! פחד ממחטים - יעבור! גם לי היה עד לפני שנתיים.
    בגלל בעיה כלשהי, הייתי חייב לעשות המון בדיקות דם, עירויים, הזרקות, דברים מפחידים ביותר וכו'. זה גם עניין של הרגל, זה יעבור!
    לאכול הרבה ירקות ופירות כמו שאמרת, סיבים תזונתיים, למי שאין בעיות במעיים כן? אהמ אהמ... שוב אני אומר, אם אתם מוטרדים ממשהו, תבדקו! עדיף שתגלו את זה כמה שיותר מוקדם, ככה יהיה הרבה יותר קל לטפל בזה ותסבלו הרבה פחות בהמשך!

אני לא רופא, כן? אבל יש לי הרבה ידע בנושא, כי עברתי הרבה דברים, דיברתי עם הרבה רופאים, דיאטניות וכו'.

עכשיו חוץ מהדברים הטכניים, במקומך, הייתי חושב לשים קצת יותר דגש על הגישה לחיים - הגישה האופטימית, או כמו שאמרת "לחשוב חיובי".
    תחשבו עכשיו על כל דבר, בואו נגיד.... הדבר הראשון שעלה לי לראש זה פיתוח עצמי(התת מודע שלי שקוף).
    בפיתוח עצמי, הכל עניין של גישה, אפשרי להצליח עם גישה שלילית?
    עכשיו תחשבו על הדבר שלכם! אם תהיה לכם גישה שלילית לגבי הדבר הזה, אתם תצליחו בו?
    התשובה היא לא.

כך גם בחיים, אם הגישה שלכם לחיים תהיה שלילית, אתם לא תצליחו בחיים.
    הגישה החיובית, האופטימית, היא הגישה שתביא לכם הצלחה בחיים, וברור, גם אושר!

בהצלחה לכולם, ואני מאחל לכולם חיים מאושרים והצלחה בחיים!

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ

יום טוב
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 15-05-2013 בשעה 18:55.

לייקים
    1
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי XsonicX צפיה בהודעה
    אתה צודק בהחלט אבל נמנעתי מלציין את זה מכיוון שלא לכולם ולא תמיד 2 עד 3 ליטרים של מים ביום זה בריא.. לא לכולם יש קיבה שיכולה לספוג את זה ואפילו מים (מרכיב כלכך חיובי ומזין) יכולים ליצור בעיות כמו למשל שמים מגבירים את הסיכוי לאבנים בקיבה ועוד.. ככה שהעדפתי להיזהר בדברי ולציין רק חמש כוסות מים ביום שזה המינימום.

אני הלכת לפני כמה חודשים לבדיקות מסויימות שהרופאים צחקו עלי בכלל שבאתי! הם אמרו שאני בריא ושאני הבחור הכי הכי צעיר עד היום שבא אליהם והם התרשמו מהמודעות שהפגנתי כלפי גופי! אם אני יכול ועוד לספוג את הצחוק של הרופאים - כל אחד יכול לעשות בדיקות כלליות וקלות פעם בשנה.

ציינתי זאת במאמר אבל העדפתי שלא לחפור יותר מידי כי מן הסתם שאעלה לכאן מאמרים, מדריכים, סרטים וכו' שיעסקו כל-כולם בגישה חיובית, אופטימיות, אסרטיביות כלפי החיים.. זהו נושא ענק בפני עצמו שזה יהיה טיפשי לנסות ולהכיל אותו במאמר זה.

אם יש לך ידע נשמח שתשתף רק שים לב שאינך רופא (עדיין) אז בבקשה תתן ידע השראתי בלבד לגבי דברים קלילים כמו שתיית מים או שיה טובה או ספורט בלי יותר מידי המלצות רציניות לעשייה כי בכל זאת - מדובר בבריאות הגולשים!

תודה ששיתפת אותנו, הערות נכונות בהחלט
    אני מבין, אבל אנחנו מדברים על האנשים הבריאים, מי שיש לו מגבלה כלשהי אמור לדעת עליה.
    לדוגמא, אני, עד לפני שבועיים אסור היה לי לאכול סיבים תזונתיים וכל מה שעושה גזים, כי הייתה לי בעיה במעיים.
    אם מישהו בריא ישתה כל יום 5 כוסות מים, בסופו של דבר הוא יקבל אבנים בכליות, לא יוכל לתפקד כמו שצריך או משהו בסגנון.
    ותמיד עדיף להיבדק! התכוונתי לזה שיש אנשים שעושים פעם בשנה-שנתיים בדיקות דם וזה ממש טיפשי.

ו-
    אני לא רופא, כן? אבל יש לי הרבה ידע בנושא, כי עברתי הרבה דברים, דיברתי עם הרבה רופאים, דיאטניות וכו'.
    ולא נראה לי שאני אהיה רופא בתי חולים זה מדכא! נעזוב שנייה את הפסיכומטרי בצד...

מנהל ראשי האוואטר של Old Lady
    שם פרטי
    Oshri
    לייקים
    1116
    נקודות
    550
    משפט מחץ
    Sometimes you have to serve to lead

אהבתי,כל הכבוד.
    לנושא: לא יודע למה אבל תמיד ההגיון שלי אמר לי לפעול ככה(עוד לפני שראיתי את הפרסום )

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

מי אמר שלחיות בריא זה אורח חיים מנצח? להגביל את עצמך זה לא מגניב.

לדעתי זה לא משו בכלל חחח אני אוהב לאכול לא בריא ולהכניס לגוף שלי כל מיני "רעלים" אבל וואלה זה טעים לי ואני גם ככה בחיים לא אהיה שמן אז יאללה בלאגן

אני רק מטפח את עצמי (מאוד) ועוד דברים נחוצים לזה...ואני חי ובועט

לייקים
    1
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי Tyler Durden צפיה בהודעה
    מי אמר שלחיות בריא זה אורח חיים מנצח? להגביל את עצמך זה לא מגניב.

לדעתי זה לא משו בכלל חחח אני אוהב לאכול לא בריא ולהכניס לגוף שלי כל מיני "רעלים" אבל וואלה זה טעים לי ואני גם ככה בחיים לא אהיה שמן אז יאללה בלאגן

אני רק מטפח את עצמי (מאוד) ועוד דברים נחוצים לזה...ואני חי ובועט
    לא רוצה להלחיץ אותך או משהו, הייתי די כמוך פעם.
    כשאתה מקבל את המכה, אתה מבין שזה חשוב.
    אתה יכול לקבל מחלה, חס וחלילה, שתקביל אותך להרבה זמן, שזה לא אורח חיים מנצח.
    לשכב בבית עם כאבי בטן לא מהעולם הזה, להיות עייף כל הזמן, לסבול מתופעות לוואי של תרופות שאתה חייב לקחת, לעבור כל מיני בדיקות כואבות וטיפולים כואבים ומעצבנים, להיות מאושפז הרבה פעמים(שזה המקום הכי מדכא בעולם, הבתי חולים האלה). זה לא כיף. וזה מה שהעישון, האלכוהול, האוכל הלא בריא וכו' עושים.

גם אני כמוך, לא משמין מהרבה אוכל, אבל אוכל בריא

משתמש כבוד האוואטר של Xanax
    לייקים
    16
    נקודות
    -20,439
    משפט מחץ
    PickupHome.com - המקום שלך להצלחה.

קראתי כמה שורות, הבנתי את הכיוון, ידוע וברור. אני מיישם הכל...
    אני כל הזמן מחפש ענפי ספורט חדשים, בכלל, תמיד מחפש ללמוד משהו חדש או להכנס לתחום חדש. גיוון זה שם המשחק.
    בנוגע לתזונה גם חשוב מאד..אני לא אפרט פה למה, תקראו מאמרים.

רעיון יפה, אהבתי.

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ

יום טוב
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 15-05-2013 בשעה 18:55.

משתמש כבוד האוואטר של Xanax
    לייקים
    16
    נקודות
    -20,439
    משפט מחץ
    PickupHome.com - המקום שלך להצלחה.

ציטוט נכתב במקור על ידי XsonicX צפיה בהודעה
    אתם בטוחים שהבנתם את הרעיון? כי זה לא נראה ככה..
    זה שאדם צריך לאכול בריא יותר או להיות פעיל יותר במשך היום זה לא חדש, כל אדם בריא בנפשו יודע שאם הוא יחייה אורח חיים מסוג זה הוא ירחיק מעצמו המון צרות ככה שבעניין זה בקושי חידשתי משהו.
    הרעיון היותר מעניין ויותר מסקרן זוהי העובדה שהפיצה שתוכל היום תקבע אם מחר תקבל 100 במבחן או 0, אם היום תישן באחת בלילה זה מה שיקבע האם מחר תדע לפלרטט כמו שצריך עם הבחורה ותרגיש באטרף או שפשוט תהיה עייף ומבואס וכנראה שגם תפסיד את הבחורה. הרעיון אומר שהדברים שפעם לא חשבת שיש להם קשר משפיעים ישירות על ההצלחה שלך ועל התחומים בחייך שבאמת מעניינים אותך!

אם תחייה אורח חיים בריא יותר אתה בהחלט תהפוך לבריא בעצמך אבל זוהי נקודה אחת, הנקודה השניה והלא פחות חשובה היא שאם תוכל ירוק במשך השבוע, תישן בשעה יחיסת מוקדמת ושבע שעות, תשתה מספיק מים ותהיה פעיל לאורך זמן - זה מה שיקבע האם הסקס שלך יהיה רדוד או איכותי וחושני, זה מה שיקבע האם תתחיל לקבל מאיות במבחנים או תמשיך להיות על טווח החמישים, זה מה שיקבע האם המסיבה שתצא אליה היום בערב תהיה "מטורפת" ואתה תהיה ב"היי" לא נורמאלי או שסתם תסמן V על עוד שישי בערב שבו "יצאת לבלות עם חברים" (מה שבתכלס לא קרה כי ממש לא ניהנת!).

מבחינה מדעית ובצורה כללית לגמרי:
    אנו בנויים מתאים, בין תא לתא ישנה מערכת תקשורת שלמה וגם מערכת הגנה ששומרת על התא וקובעת את תפקודו.
    אם תוכל ירוק יותר, בעיקר מזונות צימחיים, התהליכים ששומרים על הצמח (הפוטוסינתזה למשל) עצמו גם יפעל לטובתך וישמור עליך ועל התאים שלך! יתרום לחיזוקם ולחיבור ביניהם (לאותה מערכת תקשורת).
    מה זה אומר לגבינו ולגבי חיינו? זה אומר שאם למשל לפני חודש הוצאת כל הזמן נכשל במבחנים אז כעת המוח שלך יתפקד בצורה מהירה יותר, טובה יותר, יעילה יותר מכיוון שכעת התקשורת בין התאים חזרה למיטבה והגנת התאים גם כן, התא מתפקד טוב יותר וקל מאוד לראות בשינוי.. אתה תחשוב טוב יותר, תזכור טוב יותר ומה שפעם היה כלכך "קשה ומסובך" עבורך יהיה פתאום כלכך פשוט! כנ"ל לגבי התפקוד שלך ביום-יום, עם בת הזוג שלך במיטה, במשחקי המחשב שאתה כלכך אוהב וגם ביציאות שלך!

ואני בספק אם מישהו האמין שזה ככה.. כל הזמן יצא לי לשמוע אנשים אומרים דברים בסגנון של: "כן לאכול בריא זה סבבה אבל זה לא באמת ישנה לי את החיים אז מה הטעם.. תנו לי לחיות שנה פחות אבל להנות מהחיים במקום לחיות שנה יותר ולסבול, להגביל את עצמו ולשרוף זמן כמו מטומטם בחדר כושר" הנקודה שזה ממש לא ככה! כי האוכל שלך, השינה שלך, הפעילות שלך... הכל ישפיע ישירות על הצלחתך בחיים ועל הדברים שיגרמו לך להנות ולא רק על בריאותך או על כמה שנים תחייה (שאלה הם דברים חשובים בפני עצמם).

שמח שאהבתם ומקווה שזה תרם לידע שלכם או הגביר את המוטיבציה והרצון
    יקירי אני קורא ספרים בנושא עוד לפני שחשבת על הרעיון לפורום הזה...הרבה לפני
    תחפש ספר בשם "כושר מנטלי" , ועוד אחד בשם "הניצוץ"...
    נערך לאחרונה על ידי Xanax; 20-01-2011 בשעה 18:57.

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ

יום טוב
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 15-05-2013 בשעה 18:56.

משתמש מכור האוואטר של Dins8
    לייקים
    258
    נקודות
    108

לא יודע לגבי העניין של האכילה נכונה , ראיתי שנכנסת לזה ממש לעומק.
    בכל אופן , בקשר לאורח חיים מנצח , אני יכול להוסיף ולאמר ש:
    תעשה כל יום רק מה שעושה לך טוב.
    אם אתה מאמין במשהו , עשה אותו. לא משנה אם אתה חושב שזה משהו לא שגרתי , שבור את המוסכמות.
    אם בשורה תחתונה זה משהו שאתה מאמין בו ועשה לך טוב , אין סיבה שלא תעשה אותו.

תכלס זה משהו ממש בסיסי , אבל הרבה אנשים מפספסים את העיקרון הפשוט הזה כשהם חושבים יותר מדי
    על "מה אחרים יחשבו" או "איך זה ישפיע עליי ועל המצב החברתי שלי ובלה בלה בלה"
    מה שחשוב בסופו של דבר זה שתסגור יום בחיוך , כשאתה יודע שעשית "דה-בסט" - הכי טוב שרק יכולת.
    שעשית כל מה שחשבת שצריך לעשות.
    שלא היססת.
    שהעזת.

זאת המשמעות של החיים , אם תשאל אותי. לא לפחד להתקדם , להעז , לקחת עוד צעד קדימה.
    לחשוב ולעשות רק מה שאתה מאמין בו. לא משהו שמישהו אחר אמר לך שצריך לעשות.

זה לא רק בפיקאפ. זה בכל דבר. זה האורח-חיים האידיאלי.
    לא שואל אף אחד. עושה מה בראש.
    הייתי פה.

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 03:15.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,538 | הודעות: 8,150,120 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect