קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. באן ללא סיבה..
    על ידי shlomi007 בפורום משוב
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 28-07-2008, 11:13
  2. תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 21-03-2008, 20:24
  3. [תלונה] באן ללא סיבה !
    על ידי PitTheKillerB בפורום משוב
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 08-01-2008, 16:39
  4. קיבלתי באן בלי סיבה
    על ידי BearManiac בפורום משוב
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 17-10-2006, 08:18
נושא נעול
מציג תוצאות 1 עד 8 מתוך 8

באן על סיבה מפגרת

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ברירת מחדל באן על סיבה מפגרת

http://www.iatraf.co.il/converse.php?u=170743&u2=170074
    דבר ראשון עם לא נאה לאדון איתי לקבל ממני הודעות הוא מוזמן לבקש, הוא לא משתמש מיוחד שכשהוא מקבל הודעה שלא נאה לו הוא יכול לתת באן, מה אני אמור לכבד אותו? ולמי שמתכוון לענות "כן", אנשים צריכים להרוויח כבוד, הם לא מקבלים אותו כשהם הופכים להיות אדומים.
    כשאיתי יעזור לי במשהו או משהו כזה, אני אכבד אותו כמו שאני מכבד את חיים וכד'.
    אנשים מכבדים אנשים שעוזרים להם, לא אנשים שיש להם דרגה יותר גבוהה.
    אין לו שום זכות לתת לי באן לחודש על זה שרשמתי לו הודעה שלא מוצאת חן בעינו, לא נאה לך? תעיר לי, תבקש ממני להפסיק.

בכל אופן, ההודעה שנשלחה לאיתי בשיחה למעלה לא הייתה מיודעת לו אלא למשתמש "ביסלי" בשם יוסי, עם אתם רוצים אתם יכולים לשאול את יוסי, שאתמול בסקייפ כל היום חפרתי לו עם הבדיחה הזאת של "סוניה, החלוק שלי נתקע במקרר", רציתי סתם לפרסם לו את זה בפרופיל ובטעות פרסמתי בפרופיל של איתי שהיה פתוח כי קראתי את השיחה שלו ושל אביהו.

ולפני שאיתי מגיב כאן ונועל, אני רוצה שראשי קודם יגיב על זה.

2. קישורים ממומנים

משתמש כבוד האוואטר של מיכאל
    לייקים
    1513
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    בחורות, עירומים, זה חולירע.

אתה כן אמור לכבד את איתי, כמו שאתה אמור לכבד כל משתמש פה בפורום.
    איתי הופנה לנושא ובקשר לבאן שלך, אני אבדוק את העניין.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי HotDude צפיה בהודעה
    אתה כן אמור לכבד את איתי, כמו שאתה אמור לכבד כל משתמש פה בפורום.
    איתי הופנה לנושא ובקשר לבאן שלך, אני אבדוק את העניין.
    אני צריך לכבד אותו כמו שאני מכבד כל יצור חיי, אבל אני לא מכבד אותו כ"מפקח" או כ-"מישהו עם דרגה גבוהה", אני לא צריך לתת לו יחס מיוחד.
    אתם צריכים להרגיע עם הכוח שלכם, זה שיש לכם גישות שונות משלנו וצבע שונה משלנו לא אומר שמגיע לכם כבוד מיוחד, זה בדיוק כמו החוק המפגר הזה של לא לשלוח לכם פרטיות.
    אתם לא מעליי בדיוק כמו שאני לא מעליכם, אתם שווים לי ואני שווה לכם.
    איתי בדיוק כמוכם מגזים עם הכוח הזה, עם הייתי שולח למשתמש רגיל את ההודעות האלה הוא היה מבקש ממני להפסיק או היה הולך להתלוננן במשוב, הוא לא היה נותן לי באן לחודש על זה שגרמתי לזה שנוספה לו עוד הודעה לקרוא בפרופיל.
    לא אמרתי לו שום דבר רע בשום הודעה ששלחתי לו, זה לא שקיללתי אותו, סתם צחקתי ושלחתי הודעות מפגרות, עם זה באמת לא היה נעים לו הוא היה מבקש ממני להפסיק ולא לחכות לעוד הודעה בשביל לקפוץ על ההזדמנות לתת לי באן.
    נערך לאחרונה על ידי Alpha96; 19-01-2011 בשעה 17:39.

משתמש כבוד האוואטר של Application
    שם פרטי
    איתי
    לייקים
    827
    נקודות
    0

רק מס' דברים שאני רוצה להשב את תשומת ליבך אליהם לפני שאני שם את כל הקלפים על השולחן,
    דבר ראשון, אני לא מבקש ולא צריך שתכבד אותי.
    תאמין או לא, אני לא יהיה מאושר אם איזה אדון בשם ALPHA מפורום וירטואלי יכבד אותי.

דבר שני, אתה אומר "שלא ביקשתי ממך להפסיק".
    אז למה לדעתך כל השיחות שלי איתך נמחקו מהפרופיל?
    אוליי מהסיבה שאין לי כוח ואין לי עצבים לנהל עוד דיונים חסרי תכלית עם ילד?

שלישי ואחרון,
    אתה אשכרה חושב שמישהו יאמין לך שאתה אומר "בטעות שלחתי לו"?
    במידה וזה באמת היה בטעות היית אומר לי בפרופיל, חוץ מזה שזו לא ההודעה המפגרת הראשונה שלך אצלי.
    נערך לאחרונה על ידי Application; 19-01-2011 בשעה 18:11.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי ~iTay~ צפיה בהודעה
    רק מס' דברים שאני רוצה להשב את תשומת ליבך אליהם לפני שאני שם את כל הקלפים על השולחן,
    דבר ראשון, אני לא מבקש ולא צריך שתכבד אותי.
    תאמין או לא, אני לא יהיה מאושר אם איזה אדון בשם ALPHA מפורום וירטואלי יכבד אותי.

דבר שני, אתה אומר "שלא ביקשתי ממך להפסיק".
    אז למה לדעתך כל השיחות שלי איתך נמחקו מהפרופיל?
    אוליי מהסיבה שאין לי כוח ואין לי עצבים לנהל עוד דיונים חסרי תכלית עם ילד?

שלישי ואחרון,
    במידה וזה באמת היה בטעות היית אומר לי בפרופיל, חוץ מזה שזו לא ההודעה המפגרת הראשונה שלך אצלי.
    דבר ראשון, זאת אחת הסיבות שאני לא צריך לתת לכם כבוד של מלכים, אתם ילדים כמוני שיושבים בבית מול המחשב, לא מגיע לכם כבוד מיוחד על זה.
    אני מכבד אתכם כמו כל יצור אחר אבל לא כמו מישהו מיוחד.

דבר שני, עם הייתי שם לב לזה שפרסמתי בטעות באותה השנייה הייתי עורך לא ככה? מי אמר ששמתי לב?
    פרסמתי את ההודעה ויצאתי מהכרטיסייה.

דבר שלישי, שוב, לא נעים לך? תעיר לי, תגיד לי "תפסיק לשלוח לי הודעות", עם אני עכשיו הולך מכות בצחוק עם חבר מהכיתה, ומתחיל באמת לכאוב לו וזה, אני אמור להבין לבד? לא נעים לו, הוא אומר "תפסיק".
    למה אני אמור לשים לב לזה שמחקת את ההודעות? אתה מקבל כל יום 50 הודעות בפרופיל, הודעות לאט לאט יורדות עמודים.

דבר רביעי, הודעות מפגרות? זאת לא סיבה לבאן לחודש, עם הייתי עושה את זה למשתמש רגיל והוא היה מתלונן אזהרה בקושי היו נותנים לי, היו מעירים לי.
    זאת עוד סיבה שמראה עד כמה הכוח עלה לכם לראש.
    תפנים איתי, אתה לא נשיא, אתה מפקח על קטוגרייה בפורום וירטואלי, גם ככה עוד כמה חודשים אתה תפרוש ויעלו מישהו אחר, אני לא מבין למה אתה כל כך חושב שמישהו באמת חושב עלייך "איזה כיף לו, הוא מפקח, הלוואי עליי להיות כמוהו".

ודבר אחרון, הנה הבאתי עד, לא מספיק לכם?
    זאת בדיחה שאני חופר רק ליוסי איתה.
    למה לי לעזאזל סתם לשלוח לך הודעה שרשום בה "סוניה נתקע לי החלוק במקרר"
    נערך לאחרונה על ידי Alpha96; 19-01-2011 בשעה 18:25.

שם פרטי
    איתי
    לייקים
    827
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי Alpha96 צפיה בהודעה
    דבר רביעי, הודעות מפגרות? זאת לא סיבה לבאן לחודש, עם הייתי עושה את זה למשתמש רגיל והוא היה מתלונן אזהרה בקושי היו נותנים לי, היו מעירים לי.
    תתפלא, אבל זו לא הסיבה היחידה לכך שהגעת לידי מצב של מורחק.
    ציטוט נכתב במקור על ידי Alpha96 צפיה בהודעה
    למה לי לעזאזל סתם לשלוח לך הודעה שרשום בה "סוניה נתקע לי החלוק במקרר
    ואני אצטט את עצמי,

בן,
    אתה עובר על החוקים בצורה כרונית ובכלל, כל ההיסטוריה שלך בפורום היא של משתמש שמטופל ע''י ההנהלה הגבוה.
    אתה מקבל צ'אנסים ובכל זאת אתה ממשיך לעבור על החוקים ולהענש כל שני וחמישי.
    לכן, אני ועוד כמה גורמים בהנהלה הגבוה החלטנו לשים קץ לתופעה הלא ממש בוגרת בשם Alpha. ולפני שהקץ הזה יגיע, יש לך עוד צ'אנס אחד קטנטן להוכיח את עצמך לפני שתעוף מפה, והפעם לתמיד.
    ד''א יש חוק האוסר על פתיחת משתמשים כפולים כל עוד לא קיבלת באן לצמיתות, לכן המשתמש הזה יורחק וכל פתיחת משתמש נוסף תכביד על העונש שיתקבל במשתמש Alpha.
    נערך לאחרונה על ידי Application; 19-01-2011 בשעה 19:36.

משתמש כבוד
    שם פרטי
    אמיר
    לייקים
    22
    נקודות
    489
    משפט מחץ
    אל תתחיל אם אתה לא מסוגל לסיים!

כמה דברים לנושא.
    1. לגבי הגבלת ההודעות לבעלי דרגות זה דבר לגיטימי כי מן הסתם אנחנו אלו בעלי הדרגות ומן הסתם לגבי כל שטות מדברים איתנו ולכן צריך כאן מגבלה יש היררכיה וצריך לעבור דרכה ולא ישר לקפוץ למנהל הראשי שרואים ולשלוח לו הודעות על כל שטות (אני חייב לציין שמבחינתי מעולם לא היתה בעיה בנושא והתנגדתי לחוק הזה אז אל תחשוב שיש לי איזו נגיעה בנושא אני רק מבהיר את העיקרון שמאחורי ההגבלה הזאת כי יש מנהלים ראשיים שממש סובלים מהתופעה הזאת)
    2. לגבי הכוח שעולה לראש מסכים איתך, אכן יש בעיה כזאת ואנחנו מטפלים בה בחומרה ועשינו מהלכים מתאימים בנושא וכנראה עוד נעשה אך לדעתי זאת לא היתה הבעיה כאן. כי גם אם משתמש פשוט היה מציג את הבעיה של איתי יש מצב שהיינו נותנים לו באן אולי לזמן קצר יותר ואולי היינו מבררים יותר את העניין של ההצקה אך מכיוון שהוא משתמש בעל דרגה עם תפקיד העניין מטופל בחומרה גבוהה יותר כי מן הסתם יש לו תפקיד לעשות ולא להתחיל להתעסק בשטויות כמו הודעות משתמש מטופשות.
    3. אם זה נעשה באמת בתום לב ובטעות יכלת לפרסם זאת בפרופיל שלו שזה היה בטעות או להביא את העניין לטיפול ראשי על הבעיה אבל מכיוון שלא עשית זאת לא היה באפשרות אף אחד לבדוק, חוץ מזה איתי טוען שזה עניין כבר ארוך בינכם של הודעות מטופשות או ויכוחים ילדותיים.
    4. למרות כל מה שכתבתי אני אעלה את הנושא לדיון.

יום טוב.
    Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200

כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
    אתגר זהה את החומרה!
    אתגר הכן את המפרט!

שם פרטי
    איתי
    לייקים
    827
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי lemongrass צפיה בהודעה
    כמה דברים לנושא.
    1. לגבי הגבלת ההודעות לבעלי דרגות זה דבר לגיטימי כי מן הסתם אנחנו אלו בעלי הדרגות ומן הסתם לגבי כל שטות מדברים איתנו ולכן צריך כאן מגבלה יש היררכיה וצריך לעבור דרכה ולא ישר לקפוץ למנהל הראשי שרואים ולשלוח לו הודעות על כל שטות (אני חייב לציין שמבחינתי מעולם לא היתה בעיה בנושא והתנגדתי לחוק הזה אז אל תחשוב שיש לי איזו נגיעה בנושא אני רק מבהיר את העיקרון שמאחורי ההגבלה הזאת כי יש מנהלים ראשיים שממש סובלים מהתופעה הזאת)
    2. לגבי הכוח שעולה לראש מסכים איתך, אכן יש בעיה כזאת ואנחנו מטפלים בה בחומרה ועשינו מהלכים מתאימים בנושא וכנראה עוד נעשה אך לדעתי זאת לא היתה הבעיה כאן. כי גם אם משתמש פשוט היה מציג את הבעיה של איתי יש מצב שהיינו נותנים לו באן אולי לזמן קצר יותר ואולי היינו מבררים יותר את העניין של ההצקה אך מכיוון שהוא משתמש בעל דרגה עם תפקיד העניין מטופל בחומרה גבוהה יותר כי מן הסתם יש לו תפקיד לעשות ולא להתחיל להתעסק בשטויות כמו הודעות משתמש מטופשות.
    3. אם זה נעשה באמת בתום לב ובטעות יכלת לפרסם זאת בפרופיל שלו שזה היה בטעות או להביא את העניין לטיפול ראשי על הבעיה אבל מכיוון שלא עשית זאת לא היה באפשרות אף אחד לבדוק, חוץ מזה איתי טוען שזה עניין כבר ארוך בינכם של הודעות מטופשות או ויכוחים ילדותיים.
    4. למרות כל מה שכתבתי אני אעלה את הנושא לדיון.

יום טוב.
    אמיר, עם כל הכבוד אל תתערב.
    הוא התלונן כאן על באן שניתן לו "רק בגלל הודעת פרופיל" וזה חביבי, כל ילד בן 3 יודע לעשות.
    אז בוא לא נרד לרמה של "עשו לי, אכלו לי, שתו לי, נגעו לי", כי עם כל הכבוד לא אתה ולא הוא נכחתם כשהוחלט על העונש.

נושא נעול

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 02:14.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,472,513 | הודעות: 8,173,100 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect