קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [סרטון]Omggggggg יואו סיפור אמיתי
    על ידי v_nimrod בפורום רץ במייל
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 20-11-2007, 00:23
  2. תגובות: 26
    הודעה אחרונה: 10-09-2007, 15:58
  3. פתח לתשובה - סיפור אמיתי אמיתי
    על ידי coh12 בפורום יהדות
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 24-10-2006, 23:20
  4. עמידה בנסיון - סיפור אמיתי
    על ידי coh12 בפורום יהדות
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 23-10-2006, 15:30
  5. סיפור - אמיתי
    על ידי OrP בפורום יהדות
    תגובות: 21
    הודעה אחרונה: 09-04-2006, 11:06
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 12 מתוך 12

סיפור אמיתי

מורחקים
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ברירת מחדל סיפור אמיתי

קרן עמדה לפני מבחן פסיכומטרי, שיאפשר לה להתקבל ללמודי ההמשך בהם רצתה, והייתה מתוחה ולחוצה מאוד. במקביל התכוננה למבחן (טסט) לקבלת רשיון נהיגה ובשניהם היה חשוב לה מאוד להצליח.
    לשמחתה שמעה מחברה על האפשרות להסתייע בברכה באמצעות ספרים מיוחדים, משהו שנקרא "אגרות קודש". ברכה כזו יכולה לעזור לה לעבור בהצלחה בשני המבחנים, הובטח לה. מה זה, היא לא בדיוק הבינה, אך לקבל ברכה ועזרה להצלחה מי לא רוצה?
    בבית משפחת בורוכוב ברחובות היא צייתה להנחיות והעלתה את בקשתה לברכה במכתב לרבי באמצעות "אגרות הקודש". היא קיבלה על עצמה החלטות טובות, שמה צדקה, קבלה את ברכתו הקדושה וחזרה לשגרת חייה.
    תוך זמן קצר, ראתה קרן בהתממשות הברכה וב"ה הצליחה בשני המבחנים. משראתה "כי טוב" החליטה - "למה שלא אפנה לבקש על הדבר החשוב ביותר שאני רוצה?"
    קרן הגיעה שוב, והפעם בקשה ברכה למצוא בן זוג להקמת בית בישראל. הרבי נתן את ברכתו באמצעות אגרות קודש - "בשורות טובות".
    לא חלף זמן רב וקרן הכירה את שרון, בחור רציני כלבבה, והקשר הלך ונרקם לקראת חתונה. לקרן לא היה ספק שהנה מתקיימת ברכת הרבי והבטחתו לבשורות טובות. לשרון נשמע הסיפור דמיוני ודי מפוקפק- הוא לא שמע על "אגרות קודש" וזה לא אמר לו דבר.
    הם החליטו שתחילה עליהם להסתדר בלימודים ולהתיישב בפרנסה מסודרת ורק אחר- כך לבוא בקשר הנישואין. קרן האיצה בשרון לכתוב יחד לרבי ולדווח לו על המהלכים בו הם נמצאים והוא נעתר לבקשתה. התשובה שקיבלו שניהם, התקבלה בכרך כ' עמוד שי"ד: "בקשר עם קביעות זמן החתונה הקדמה בכגון זה היא הנכונה". שרון לא היה מרוצה מההתערבות בענין והיה נחוש בספקנותו. כל הנסיונות להאיר את עיניו ולהוציאו מעמדתו הנחרצת לא עזרו.
    כעבור ימים מספר חזרו פתאום קרן ושרון לבשר שקבלו את עצת הרבי והקדימו את זמן נישואיהם, וכבר קבעו תאריך לחודש סיון הקרוב, ליום שלמחרת חג השבועות!
    מה קרה שכך נהפכו היוצרות?? שרון הוא זה שהחליט לקיים את רצון הרבי! הכיצד?

"למחרת אותו יום בו קבלנו את האגרת, זכיתי ל'ביקור' מרבי" מספר שרון. "הרבי נגלה לי בחלום , ובין השאר שאל 'האם אתה לא סומך עלי?'..."
    בעקבות "הביקור" המפתיע נרתמו קרן ושרון לקבלת החלטות טובות נוספות שתעלינה את הבית שלהם כולו על דרך המלך.
    הם החלו בשמירת שבת, כשרות, תפילין - שלבים ראשונים במסעם בדרך העולה בית אל.
    נערך לאחרונה על ידי hubchyui; 19-01-2011 בשעה 23:51.

2. קישורים ממומנים

מנהל ראשי האוואטר של Old Lady
    שם פרטי
    Oshri
    לייקים
    1116
    נקודות
    550
    משפט מחץ
    Sometimes you have to serve to lead

אחלה סיפור,כל הכבוד!
    אהבתי..

כן אתה צודק במאה אחוז! אין כל קשר ל-IQ של קרן או לעובדה שקרן גם למדה לפני, הרי בינינו ה' מילא לה את המבחן לא? גילה לה תשובות אולי?

באמת שסיפורים כאלה מוציאים לדת שם רע, מה אתם לעזאזל? אתה גורם לזה להיראות כאילו ברכה של רב "עליונה" על ברכה של מישהו אחר ושלאלוהים אין משהו יותר טוב לעשות מאשר לעזור בפסיכומטרי.

והאם זה לא יותר הגיוני שאותו שרון פשוט אובר הושפע מהעניין? ובגלל זה חלם על זה בלילה?

מה שהבאת פה פשוט מחזק את מעמד הרבנים בארץ, וצר לי מאוד אם בגלל זה הם חזרו בתשובה, ה"חזרה בתשובה" הזו איננה אמיתית.
    נערך לאחרונה על ידי xyossizx; 20-01-2011 בשעה 00:00.
    אני טוען ששנינו אתאיסטים, אני רק מאמין באל אחד פחות ממך.
    כשתבין מדוע אתה מבטל את כל שאר האלים האפשרים, תבין מדוע אני מבטל את שלך.
    סטפן רוברטס

And Man Created God In His Own Image

Come Out

שם פרטי
    Oshri
    לייקים
    1116
    נקודות
    550
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי xyossizx צפיה בהודעה
    כן אתה צודק במאה אחוז! אין כל קשר ל-IQ של קרן או לעובדה שקרן גם למדה לפני, הרי בינינו ה' מילא לה את המבחן לא? גילה לה תשובות אולי?

באמת שסיפורים כאלה מוציאים לדת שם רע, מה אתם לעזאזל? אתה גורם לזה להיראות כאילו ברכה של רב "עליונה" על ברכה של מישהו אחר ושלאלוהים אין משהו יותר טוב לעשות מאשר לעזור בפסיכומטרי.

והאם זה לא יותר הגיוני שאותו שרון פשוט אובר הושפע מהעניין? ובגלל זה חלם על זה בלילה?

מה שהבאת פה פשוט מחזק את מעמד הרבנים בארץ, וצר לי מאוד אם בגלל זה הם חזרו בתשובה, ה"חזרה בתשובה" הזו איננה אמיתית.
    יוסי תן לי להסביר לך משהו,הרב הוא לא אלוהים-התפקיד שלך זה לבקש כביכול "ברכה" מהרב.
    בגלל שהרב יותר צדיק מאותם האנשים הוא מתפלל לה' והוא שומע יותר את תפילותיו כי אומרים שבשמיים מקשיבים יותר לצדיקים כי יש להם יותר מצוות וכו'- זו האמונה,אתה רוצה להאמין זכותך.

בקשר למבחן אני גם סבור כמוך,כי גם לי היה טסט על הרכב,אני זוכר שבטסט הראשון שבוע לפני שמרתי שבת הנחתי תפילין וכל זה,אפילו באתי עם כיפה,ונכשלתי.
    לטסט הבא עשיתי הכל כרגיל כמו שאני ועברתי.
    עכשיו אחד כמוך יכול להגיד :" עשית את כל זה בטסט הראשון וקיבלת כאפה לפנים" הגיונית?זה נשמע נכון.
    אבל אני רואה את הדברים מעבר,אולי ה' מנע ממני לעבור טסט כי בימים שהייתי מקבל את הראשון הייתי יכול לעשות חלילה תאונה ולסכן את החיים שלי?אפילו לגמור אותם.-בזה אני מאמין.

אתה יכול לחשוב שזה שטויות-זכותך.
    אני הסברתי לך מה שאני חושב.

ציטוט נכתב במקור על ידי GeTall צפיה בהודעה
    יוסי תן לי להסביר לך משהו,הרב הוא לא אלוהים-התפקיד שלך זה לבקש כביכול "ברכה" מהרב.
    בגלל שהרב יותר צדיק מאותם האנשים הוא מתפלל לה' והוא שומע יותר את תפילותיו כי אומרים שבשמיים מקשיבים יותר לצדיקים כי יש להם יותר מצוות וכו'- זו האמונה,אתה רוצה להאמין זכותך.

בקשר למבחן אני גם סבור כמוך,כי גם לי היה טסט על הרכב,אני זוכר שבטסט הראשון שבוע לפני שמרתי שבת הנחתי תפילין וכל זה,אפילו באתי עם כיפה,ונכשלתי.
    לטסט הבא עשיתי הכל כרגיל כמו שאני ועברתי.
    עכשיו אחד כמוך יכול להגיד :" עשית את כל זה בטסט הראשון וקיבלת כאפה לפנים" הגיונית?זה נשמע נכון.
    אבל אני רואה את הדברים מעבר,אולי ה' מנע ממני לעבור טסט כי בימים שהייתי מקבל את הראשון הייתי יכול לעשות חלילה תאונה ולסכן את החיים שלי?אפילו לגמור אותם.-בזה אני מאמין.

אתה יכול לחשוב שזה שטויות-זכותך.
    אני הסברתי לך מה שאני חושב.

בוא אני אסביר לך את דעתי, מכיוון שה' אינו דבר חומרי, אינני רואה סיבה שהוא יעזור בדברים חומריים כגון: טסט, זכייה בלוטו וכו' וכו'.

עכשיו בקשר לרב, אין דבר כזה "יותר צדיק", רב הוא סך הכול עוד בן אדם, התפילה שלו שווה בדיוק לתפילה שלך בן אדם.
    סטפן רוברטס

Come Out

שם פרטי
    Oshri
    לייקים
    1116
    נקודות
    550
    משפט מחץ

בוא אני אסביר לך את דעתי, מכיוון שה' אינו דבר חומרי, אינני רואה סיבה שהוא יעזור בדברים חומריים כגון: טסט, זכייה בלוטו וכו' וכו'.

עכשיו בקשר לרב, אין דבר כזה "יותר צדיק", רב הוא סך הכול עוד בן אדם, התפילה שלו שווה בדיוק לתפילה שלך בן אדם.
    את זה אתה אומר..אם כולם היו חושבים כמוך אז לא היו פונים לצדיקים לא?

את זה אתה אומר..אם כולם היו חושבים כמוך אז לא היו פונים לצדיקים לא?
    אתה מתכוון לאלה שתעוות בצע סנוורה אותם?

איך נאמר, "שוחד יעוור עיני צדיקים" לא? רנטגן או מה שזה לא יהיה מונעים מדבר אחר- כסף.
    סטפן רוברטס

Come Out

שם פרטי
    Oshri
    לייקים
    1116
    נקודות
    550
    משפט מחץ

אתה מתכוון לאלה שתעוות בצע סנוורה אותם?

איך נאמר, "שוחד יעוור עיני צדיקים" לא? רנטגן או מה שזה לא יהיה מונעים מדבר אחר- כסף.
    זכותך לחשוב כך,רק תן לי לחדש לך.

הרבנים שמקבלים את פני האנשים לא דורשים מהם כסף-זה המנהג,כל אחד נותן מה שבא לו.
    עוד דבר שאתה לא יודע-הכסף שהאנשים שבאים לרבנים הללו נתרם לישיבות,לסידורים חדשים וכו'...
    אפילו לא שקל ממה שהאנשים תורמים לא מגיע לרבנים.

עכשיו אתה בטח תשאל,אז איך הם נושאים ב audi?
    זה שהם רבנים לא אומר שהם חיים על קצבה של אברכים...התשובה הזו סיפקה אותך?

זכותך לחשוב כך,רק תן לי לחדש לך.

הרבנים שמקבלים את פני האנשים לא דורשים מהם כסף-זה המנהג,כל אחד נותן מה שבא לו.
    עוד דבר שאתה לא יודע-הכסף שהאנשים שבאים לרבנים הללו נתרם לישיבות,לסידורים חדשים וכו'...
    אפילו לא שקל ממה שהאנשים תורמים לא מגיע לרבנים.

עכשיו אתה בטח תשאל,אז איך הם נושאים ב audi?
    זה שהם רבנים לא אומר שהם חיים על קצבה של אברכים...התשובה הזו סיפקה אותך?
    בכל זאת, כבוד הרב מסתכל לא נעים.

זה די מגוחך לתת ברכה לפרנסה ולקחת כסף בו זמנית XD :|:|.

וזה שאדון אמנון יצחק שליט"א גובה סכום סמלי להפצת דברי התורה שלו ועוד נותן צ'ופרים על הפגנת ברבריות הוא מרוויח מזה.

טס מסביב לעולם, נוהג באחלה מכונית- חי את החיים, מה רע.? צניעות וזה לא משנה- הוא יוצא מן הכלל נכון?
    סטפן רוברטס

Come Out

שם פרטי
    Oshri
    לייקים
    1116
    נקודות
    550
    משפט מחץ

בכל זאת, כבוד הרב מסתכל לא נעים.

זה די מגוחך לתת ברכה לפרנסה ולקחת כסף בו זמנית XD :|:|.

וזה שאדון אמנון יצחק שליט"א גובה סכום סמלי להפצת דברי התורה שלו ועוד נותן צ'ופרים על הפגנת ברבריות הוא מרוויח מזה.

טס מסביב לעולם, נוהג באחלה מכונית- חי את החיים, מה רע.? צניעות וזה לא משנה- הוא יוצא מן הכלל נכון?
    אמרתי לך כבר שהם לא גובים שום מחיר,אלא זה המנהג,אתה רוצה ללכת בלי לשלם תלך,אתה רוצה לשלם?שלם כמה שאתה רוצה,שוב זה לא למטרה אישית.

לגבי הרב אמנון יצחק?לא שמעתי שהוא לקח כסף ממישהו (בן אדם ולא מהממשלה) בשביל הרווח האישי שלו.
    זה שיש לו הון זה זכותו,אתה לא יכול להגיד לו על מה לנהוג ואיך לחיות,אם יש לו לבריאות.
    נאמר גם בתורה שאדם צריך להיות שמח,ואם זה "משמח" אותו לנהוג באוטו כזה זכותו,זה שהוא רב לא אומר שהוא צריך להצטמק,חוץ מהרכב(שעדיין נתון בספק שהוא נוהג עליו כי לא שמעתי על זה בחיים שהוא נוהג ברכב כזה) הוא לא מפזר כסף ושומר על צניעות והכל עושה למען שם שמיים,זה שאתה רואה את זה בעין אחרת יש עוד אלף כמוך וזכותכם,תמיד יהיו אנשים שיבקרו,בכל דבר ועל כל דבר,זה לא חדש.

אמרתי לך כבר שהם לא גובים שום מחיר,אלא זה המנהג,אתה רוצה ללכת בלי לשלם תלך,אתה רוצה לשלם?שלם כמה שאתה רוצה,שוב זה לא למטרה אישית.

לגבי הרב אמנון יצחק?לא שמעתי שהוא לקח כסף ממישהו (בן אדם ולא מהממשלה) בשביל הרווח האישי שלו.
    זה שיש לו הון זה זכותו,אתה לא יכול להגיד לו על מה לנהוג ואיך לחיות,אם יש לו לבריאות.
    נאמר גם בתורה שאדם צריך להיות שמח,ואם זה "משמח" אותו לנהוג באוטו כזה זכותו,זה שהוא רב לא אומר שהוא צריך להצטמק,חוץ מהרכב(שעדיין נתון בספק שהוא נוהג עליו כי לא שמעתי על זה בחיים שהוא נוהג ברכב כזה) הוא לא מפזר כסף ושומר על צניעות והכל עושה למען שם שמיים,זה שאתה רואה את זה בעין אחרת יש עוד אלף כמוך וזכותכם,תמיד יהיו אנשים שיבקרו,בכל דבר ועל כל דבר,זה לא חדש.
    אדם ירא שמיים, צדיק הוא! גם נאמר: "מדבר שקר תרחק"- הבחור הזה מוציא שקרים מהפה שלו על המדע בכל הרצאה שלו.

הוא מכופף ומעוות את חוקי התורה שהוא כביכול מטיף לה, הוא מבזה את התורה שהוא כביכול תומך בה.

DO THE MATH DUDE מחילוני עם חור בכיס הוא נהיה רב עם + בבנק- מעניין למה הוא חזר בתשובה באמת.

אם תשים לב אושרי- ככל הידוע לי, כל הצדיקים שהיו, היו ענווים, צנועים ויראי שמיים באמת.

אמנון יצחק ומחזירים בתשובה כדוגמתו מוציאים שם רע ומבזים את היהדות- הם חלק עצום מהסלידה מהדת.
    סטפן רוברטס

Come Out

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    אלעד
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    אל תוותר לעולם

סיפור ממש יפה

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 16:27.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,497,630 | הודעות: 8,198,223 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect