|
|
כן, יש אנשים שמזייפים גימלים בפוטושופ ומדפיסים.
ואת קונה מהם.
אבל הם יקרים.
בסדר, הצעתי.
אם את במילא לא הולכת, אז לפחות יהיה לך אישור.
יפהההההההההה
יום מס' 9
התעוררתי בערך ב10, היום היה חביב, לא ישנתי כל כך טוב, עדיין כאב לי הראש ולא הרגשתי כל כך טוב.
במשך כל היום רק התעטשתי.
לא אכלתי ארוחת בוקר.
הייתי הרבה על המחשב, אין פה להרחיב האמת.
ניקינו את המרפאה וסידרנו קצת את האמבולנס החום ואת הווסטים של החובשים למקרה של הקפצה, בדקתי שיש הכל לכל תרחיש.
התור לארוחת צהריים היה ארוך מדי, אז החלטנו לקנות בגטים, קנינו בגטים עם המבורגר, בחיי זה היה טעים.
חזרנו אל המועדון חובשים, אכלנו, שתינו נסטי ושיחקנו דוראק.
בערב, שוב לא אכלתי, לא היה לי תיאבון.
ישבנו במועדון חובשים וסתם ראינו טלוויזיה וסרטים למיניהם...ראינו היפה והחנון ולא הפסקנו לצחוק.
ליטל הסלב מבאר שבע, שואלים כל אחד שגר בבאר שבע, מכירים אותה? לא. וואלה, סלב.
אלכס נתן אותה בהופעה בתור קובי פרץ חחח יצא אדיר!
השעה 1:17 אני חותכת לישון, לא יודעת מתי אקום מחר ועדיין לא מרגישה טוב.
אני יודעת שזה לא טוב שאני בקושי אוכלת..אבל אין לי חשק כל כך.
שיהיה לכולנו לילה מושלם!
לילה טוב אטרף!!!!!!!!
יום מס' 10
אז היום קמתי ב11, כן כן מאוחר.
פספסתי ארוחת בוקר... והגיע הזמן לארוחת צהריים אבל לא היה לי חשק לאכול שם אז הלכתי לקנות בגט, שוב
רבתי עם מישהו מהמרפאה.
הוא כל כך עיצבן אותי, אלוהים.
הוא עשה משהו ומאז אני לא מדברת איתו, זה קרה אתמול, לא טרחתי אפילו להזכיר את זה... היום הוא בא ואמר לי היי, עניתי לו היי ואז הוא חטף קריזה ואמר לי "אני מקווה שתלכי למקום אחר לעשות את הריתוק ובלה בלה בלה" אז צחקתי לו בפנים ואמרתי לו "מתוק זה שאני לא מדברת איתך אין צורך להתחיל להיות ריגשי" בקיצור הוא התעצבן עשה סצינות במשך כל היום!
ראינו סרטים מצחיקים בטלוויזיה, פארודיות מצחיקות תוך כדי שאכלנו צהריים בחדר המועדון של החובשים.
היום עבר, צבעו קצת את המטבח ועשו לו "שידרוג" אפשר לומר.
סידרתי את חדר התרופות כי התרופות היו מבולגנות ולא במקום.
לאחר מכן הגיעה חיילת למרפאה שנפלה בזמן שהיא שיחקה כדורגל וכאבה לה עצם הזנב אז אני הייתי צריכה לעשות לה זריקה בישבן כי אף אחד אחר לא יכל, החובשת השנייה לא הייתה בסביבה ואני הייתי הבחורה היחידה. ( לכל אלה שלא התגייסו יש דבר כזה שנקרא "השילוב הראוי" אסור לגבר לגעת בבחורה ועוד דברים, כלומר שגבר לא היה יכול לבצע את החיסון בישבן שלה)
במהלך החיסון דיברתי איתה כדי שלא תתרכז בחיסון עצמו וגיליתי שהיא ביסקסואלית כמוני (ד"א היא ממש יפה),אחרי שסיימנו יצאנו החוצה וישבנו עם עוד כמה חובשים וסתם דיברנו.
היום עבר, רוב הזמן בחדר המועדון.
לא היה לי חשק לאכול ארוחת ערב אז פשוט חתכתי לחדר.
הנה אני כאן, בחדר, כותבת לכם, השעה 21:35 ועוד מעט אני אחתוך לישון כי משעמם לי.
ב 26 לחודש אני רוצה להוציא גימלים, בן דודה שלי מתחתן והמפקד שלי לא משחרר אותי לחתונה, אם יש למישהו עצות איך להוציא 3-4 גימלים זה יהיה טוב, לא לשכוח שאני בריתוק אז זה צריך להיות חמור חחח
אני לא אומרת לילה טוב כי אני עדיין לא הולכת לישון, כי עוד מעט זה יקרה גם ככה, אני אהיה פה עוד כמה זמן ואז אחתוך.
אוהבת אתכםתנו בעצות חחח
אוי הריתוק שלך ממש נישמע דבש כול היום לא עושה כלום אוכלת רואה סרטים .. רעיון לגימל תגידי לרופא שקיבלת מכה רצינית ברגל הכואב לך לדרוך עליה אני מאמין שהוא ישלח אותך לעשות צילום וזה יתן לך איזה יום חופש חוץ מזה לא עולה לי עוד רעיון כרגע חחח
את רוצה גימל מזוייף או שלעבוד על הרופא?
קריסטל אני מוכן למכור לך גימל אחד בעד כל הנק' שלך
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
תגידו אתם רציניים נראה לכם זה כזה פשוט ?
בייחוד שהיא בריתוק ?
בגלל זה צריך משהו מיוחד.
אבל אין משהו לא אפשרי D:
תשברי יד או משו