נכתב במקור על ידי Gollum אז מה הבעיה אני לא יודע ><... גם אני לא יודע,היא פשוט "מסננת"
ווואי תרגיעו מי מתעלם מכם? מה לעשות שאני לא כל היום במחשב? אתם יודעים.. חיים וזה.. ואני כבר אעביר ביניכם את הנקודות והמשתמש.
נכתב במקור על ידי Gaya ווואי תרגיעו מי מתעלם מכם? מה לעשות שאני לא כל היום במחשב? אתם יודעים.. חיים וזה.. ואני כבר אעביר ביניכם את הנקודות והמשתמש. בסדר, קחי את הזמן לא אני זה שאמרתי שאת מתעלמת ממנו. אני לא ממהר, יום-יומיים פחות לא ממש מזיז לי.
Erik Lamela 8
נכתב במקור על ידי Gollum בסדר, קחי את הזמן לא אני זה שאמרתי שאת מתעלמת ממנו. אני לא ממהר, יום-יומיים פחות לא ממש מזיז לי. אוקי, לפני שבאתי להעביר את המשתמש והנקודות בדקתי שוב ליתר ביטחון והמשתמש לא מתחבר. פניתי אליו בפרטי.
שיניתי סיסמה רק כדי לוודאת שעדיין הסיסמה תקינה.
נכתב במקור על ידי PsyMS שיניתי סיסמה רק כדי לוודאת שעדיין הסיסמה תקינה. נכתב במקור על ידי Gaya אוקי, לפני שבאתי להעביר את המשתמש והנקודות בדקתי שוב ליתר ביטחון והמשתמש לא מתחבר. פניתי אליו בפרטי. תסדרו את זה בינכם, אני הולך לסרט עוד מעט אז תעדכנו אותי מה קורה. אני בכל מקרה מאשר את התיווך ככה שאפשר גם אם אני לא נמצא לעשות אותו.
קיבלתם.
חוקי הפורום