|
|
אחת, לפני שנים, ידידה, אמרה שאני והיא זה לעולם כי הייתי נייס גאי...חברות היו לי, היתי נחמד באובססיות רק אליה .מה שיפה בסיפור שאחרכך היינו ביחד, סוף טוב הכל טוב. אבל זאת לא הפואנטה. לא שעכשיו אניודע הרבה יש לי עוד הרבה לחיות ולילמוד ולחוות, אבל בכל זאת..גיל ההיתבגרות, כאן כל שנה היא קריטית, השינוי לא מיתבצע ביום ואתה לא שם אליו, אתה פשוט קורא ספרים, מיתעמק נוסע לכלמיני מקומות, עובד, חיי תחיים שלך עושה בגרויות ומישתנה ומיתבגר מיקצה לקצה- כל פאקינג שנה.
וכן..פיקאפ גאה...הפנטזיה שלך? שיהיה משו יותר מקורי לפחות.
בכל מקרה...רוב הגברים AFC? יענו AFC ברמה כלכך רדודה שאם בת תבוא אליהם בגישה כלכך ישירה הם יפחדו מיזה? אתה לא רציני. יש בקושי גברים כאלה.
ועכשיו לנושא כדי לא להגיב תגובת ספאם:
לדעתי, פיקאפ לבנות- זה עצוב. בנות צריכות להיראות טוב קודם כל, ושיהיה להן חיים מישלהן וזהו. השאר זאת עבודה שלנו, בחו'ל אגב הבנות יתחילו איתך הרבה יותר מבארץ, אבל בכל זאת, גם שם, הן לא לומדות אתזה, כל בת יודעת (אני מקווה), שגבר רוצה מישהי כוסית, וכל עיניין הנוחות המאקסימלית זאת עבודה שלו לימצוא כבר מישהי שהיא לא רק לסטוץ.
נערך לאחרונה על ידי PTFtraceur; 05-01-2011 בשעה 21:42.
איפה לעזאזל הנשים בפורום הזה?!
עריכה: קריסטל, את אולי בחורה מאוד דומיננתית אבל את לא יכולה לדבר בשם כל הנשים בעולם.
נערך לאחרונה על ידי Mario.; 10-01-2011 בשעה 12:18.
העלאתם פה כמה נושאים מעניינים.
האם הפורום הזה מיותר?
יכול להיות. השאלה היא מה המטרה לשמה הוא נפתח, והאם הוא יעמוד בה.
האם פיקאפ לבנות - מיותר?
לאו דווקא. אבל שונה הוא בהחלט צריך להיות.
לדעתי פחות על הקטע של "לפתוח סט" וכו', יותר בעניין ההתנהגות. איך לפתח התנהגות מושכת, איך לגרום לגבר לשים לב אלייך.
אני לא צריך שבנות יתחילו איתי. המקסימום שאני צריך זה חיוך, המינימום - שפשוט תהיה סקסית ואני כבר אגש לבד.
ואני מאמין שרוב הגברים לא כמוני לצערכן, השאלה היא אם אתן באמת רוצות גבר כזה שלא ידע להתחיל אתכן.