שלום בנות,
כדי שנוכל באמת להרגיש בנוח בפורום הזה, לשאול שאלות ולהתייעץ, ובאמת להתקדם ולקדם את התחום של אומנות הפיתוי לנשים אני חושבת שקודם כל אנחנו צריכות להכיר אחת את השניה!
בשרשור הזה תוכלו לכתוב על עצמכן, וכולנו נוכל להכיר.
כולן מוזמנות לכתוב שם, גיל, מיקום בארץ (לא חובה כמובן), מה אתן אוהבות לעשות בזמנכן הפנוי?
ואת הדברים היותר מעניינים-
איך הגעתן לפורום ולמה החלטתן להצטרף?
מה הדברים שאתן הכי מעוניינות ללמוד?
איזה מטרות אתן מציבות לעצמכן לטווח הקרוב והרחוק?
ואיזה פיסת מידע שכבר רכשתן מניסיון אישי או קריאה אתן רוצות לחלוק עם כולנו?
אני אתחיל:
קוראים לי ניצן (או מונצ'ילד), אני בת 16 מהמרכז, וחוץ מהפיקאפ אהבת חיי היא המוזיקה- אני סולנית בלהקה, ומנגנת על גיטרה בזמני החופשי.
הגעתי לפורום דרך חיפוש בגוגל, אחרי שהכרתי את התחום דרך ידיד, ואחרי בערך שבוע של ספרים ומאמרים החלטתי להצטרף, ללמוד, ולהעניק מידיעותי בתחום לכל מי שזקוק להן! (אבל בעיקר ללמוד)
כשהתחלתי ללמוד, רציתי בעיקר להצליח להתחיל עם בנות ולשלוט בקשרים שלי עם גברים (לעזור לעצמי להבדיל בין סימני עניין לסימני חוסר עניין וכו'). היום אני בעיקר רוצה להצליח ללמד ולהעביר את הידע שלי הלאה. מבחינת הפיקאפ עצמו, אני הכי רוצה ללמוד ברצינות את תחום הNLP.
המטרות שלי לטווח הקרוב הן להצליח לפתוח סטים שם גברים בקלות יחסית, ולעשות את המעבר בין פתיחה לשיחה, חוץ מזה אני מקווה גם למצוא קשר רציני בקרוב. לטווח הקרוב, אני רוצה להתחיל ללמד ברצינות, להעביר איזה קורס ולכתוב ספר.
בעיקר לבנות אבל בעצם לכולם, אני יכולה לתת את פיסת המידע הבאה (אל תדאגו, יהיו עוד הרבה!): אל תפחדו. הפחד הוא חסר טעם וחסר סיבה. גברים מעריכים יותר בחורות שיש להן את האומץ להתחיל איתם, ולכן גם סיכויי ההצלחה שלכן לא קטנים. הדימוי החיצוני שאתן אולי חוששות לקבל, תלוי בגישה שלכן בלבד- יש הבדל בין בחורה שנהנית ממין ומיניות, לבחורה שעושה זאת מסיבות לא מוערכות (כמו ביטחון עצמי נמוך ורצון להתקבל). לכן, לסיכומו של עניין, לפני שאתן מתחילות לשחק בכל גבר שתפגשו- עליכן לעבוד קודם כל על עצמכן. אתן הסט הראשון שעליכן לפתוח- תעריכו את עצמכן, תבנו ביטחון עצמי, תמצאו תחומי עניין מרובים, ותבינו שהדעה היחידה עליכן שמשנה למישהו בסופו של דבר- היא הדעה שלכן.
עכשיו תורכן!
Moonchild.

ציטוט ההודעה