קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [שאלה] שיריון
    על ידי starwars בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 24
    הודעה אחרונה: 22-11-2009, 20:40
  2. [שאלה] יש ראיון לאחר גיבוש שיריון? ואם כן..
    על ידי plassimi בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 13-07-2009, 22:52
  3. [שאלה] מישהו פה משרת בפלס"ר שיריון?
    על ידי Fabio בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 27-11-2008, 23:49
  4. [שאלה] שיריון
    על ידי ZOmbieGuy בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 15
    הודעה אחרונה: 11-09-2008, 21:25
  5. [שאלה]שיריון
    על ידי Dan XxX בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 08-08-2008, 23:29
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 12 מתוך 12

שאלה על שיריון

ברירת מחדל שאלה על שיריון

אהלןןן

מכיוון שלפי מה שביררתי מה שהציעו לי במודיעין להתגייס לאחת מהיחידות שלהם ולעשות יג' יד' זה לא כל כך משתלם וטוב...
    אני כנראה התגייס לשיריון שמתי 5 במנילה ויש לי פרופיל 72...

יש לי כמה שאלות:
    1. התפקידים של הטנקים.. איך מחליטים? בא לי להיות תותחן בטנק.. יש לי קבא גבוה, ובתיכון אני פיסיקה ומתמטיקה 5 יחידות, זה משפיע?

2. מה זה אומר מבצעית? לעבור למבצעית? אמרו לי תנסה להגיע למבצעית או משהו כזה ואני לא מבין כלום בעניין אז אם מישהו יכול לפרט..

תודההה

2. קישורים ממומנים

משתמש כבוד האוואטר של Mr. Ingidao
    שם פרטי
    Dror
    לייקים
    119
    נקודות
    33,663
    פוסטים בבלוג
    2
    משפט מחץ
    אם אלף מילים לא יפיקו תקווה תראה מה שתיקה אחת שווה

ציטוט נכתב במקור על ידי brianloco צפיה בהודעה
    אהלןןן

מכיוון שלפי מה שביררתי מה שהציעו לי במודיעין להתגייס לאחת מהיחידות שלהם ולעשות יג' יד' זה לא כל כך משתלם וטוב...
    אני כנראה התגייס לשיריון שמתי 5 במנילה ויש לי פרופיל 72...

יש לי כמה שאלות:
    1. התפקידים של הטנקים.. איך מחליטים? בא לי להיות תותחן בטנק.. יש לי קבא גבוה, ובתיכון אני פיסיקה ומתמטיקה 5 יחידות, זה משפיע?

2. מה זה אומר מבצעית? לעבור למבצעית? אמרו לי תנסה להגיע למבצעית או משהו כזה ואני לא מבין כלום בעניין אז אם מישהו יכול לפרט..

תודההה
    חחח אני לא יודע איך להתחיל לענות לך .
    דרך הטירונות והאימון מתקדם
    המפקדים יחליטו על הפק''לים של כל המחלקה שלך כלומר
    כל פי ראות עיניהם הם יחליטו מי יהיה נהג, טען, קשר, קורס מט''ים וכו' ..

לגבי המבצעית ..
    בגדוד שריון יש 2 פלוגות רובאיות ופלוגת המסלול וכמובן כמו בכל גדוד פלוגת מפקדה (תומכי הלחימה)
    למבצעית (רובאית) בטוח שאתה תגיע כנראה לא הבנת מי שדיבר איתך, נכון .

מבצעית מסייעת ופלחו''ד זה שמותם המבצעיים של פלוגות החי''ר השונות
    (מלבד גולנצ'יקים)
    אבל בשריון זה שונה ..

משתמש מתקדם האוואטר של AmberJack
    לייקים
    0
    נקודות
    135

אהלן ידידי .. אני משרת בשיריון כבר כשנה וחצי אשמח לענות לך על שאלות .

הבחור שמעליי מצטער אבל אתה טועה זה לא הולך ככה בשיריון מה שאמרת. עדיף שאם אתה לא יודע אל תענה

מסלול בשיריון הוא 8 חודשים . 2 חודשים טירונות 03 2 חודשים מקצועות טנקים 4 חודשים אימון מתקדם שנקרא צמ'פ.
    המקצוע שלך בטנק נבחר בסוף הטירונות, והוא מורכב מכל מיני מרכיבים. טענים בד"כ יהיו החזקים פיזיים והגדולים יותר , תותחנים יהיו פחות בעלי יכולות פיזיות ויותר בעלי יכולות חשיבה. לנהגים אין תכונה מסויימת שמבליטה אותם מהשאר....
    בסוף הטירונות שואלים כל אחד מה הוא רוצה, ולבחירה זאת יש משמעות אך היא לא גדולה מי שבסוף יכריע זה סגל הפלוגה.

לאחר 8 חודשים יש לך אפשרות הוא לצאת לקמ'ט ( קורס מפקדי טנקים ) אם אתה מתאים או לעלות למבצעית שזה אומר לגדודי שיריון השונים.
    בכל גדוד יש לך 3 פלוגות ששלושתם!! מבצעיות לחלוטין ללא הבדל אין דבר כזה בשיריון מסלול רובאית מסייעת. כל פלוגה כולם ביחד זה היופי בשיריון כך לדוגמה בפלוגה שלי יש חיילים ממרץ 08 ולעומתם גם נוב 09 ומרץ 10.. כמובן שגם אפשר לצאת לקמט לאחר מחזור או שניים במבצעית.

בשיריון יש 3 חטיבות - 7 , 188 , 401..

אני משרת ב188 גדוד 74 פלוגה ז' זאבים חיות הפרא הידועה לשמצה! הפלוגה המובילה בכל מדד אם תרצה לשמוע עוד דברים אשמח לענות

שם פרטי
    Dror
    לייקים
    119
    נקודות
    33,663
    פוסטים בבלוג
    2
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי AmberJack צפיה בהודעה
    אהלן ידידי .. אני משרת בשיריון כבר כשנה וחצי אשמח לענות לך על שאלות .

הבחור שמעליי מצטער אבל אתה טועה זה לא הולך ככה בשיריון מה שאמרת. עדיף שאם אתה לא יודע אל תענה

מסלול בשיריון הוא 8 חודשים . 2 חודשים טירונות 03 2 חודשים מקצועות טנקים 4 חודשים אימון מתקדם שנקרא צמ'פ.
    המקצוע שלך בטנק נבחר בסוף הטירונות, והוא מורכב מכל מיני מרכיבים. טענים בד"כ יהיו החזקים פיזיים והגדולים יותר , תותחנים יהיו פחות בעלי יכולות פיזיות ויותר בעלי יכולות חשיבה. לנהגים אין תכונה מסויימת שמבליטה אותם מהשאר....
    בסוף הטירונות שואלים כל אחד מה הוא רוצה, ולבחירה זאת יש משמעות אך היא לא גדולה מי שבסוף יכריע זה סגל הפלוגה.

לאחר 8 חודשים יש לך אפשרות הוא לצאת לקמ'ט ( קורס מפקדי טנקים ) אם אתה מתאים או לעלות למבצעית שזה אומר לגדודי שיריון השונים.
    בכל גדוד יש לך 3 פלוגות ששלושתם!! מבצעיות לחלוטין ללא הבדל אין דבר כזה בשיריון מסלול רובאית מסייעת. כל פלוגה כולם ביחד זה היופי בשיריון כך לדוגמה בפלוגה שלי יש חיילים ממרץ 08 ולעומתם גם נוב 09 ומרץ 10.. כמובן שגם אפשר לצאת לקמט לאחר מחזור או שניים במבצעית.

בשיריון יש 3 חטיבות - 7 , 188 , 401..

אני משרת ב188 גדוד 74 פלוגה ז' זאבים חיות הפרא הידועה לשמצה! הפלוגה המובילה בכל מדד אם תרצה לשמוע עוד דברים אשמח לענות
    הייתם באזור יריחו לא מזמן ? ..
    בקיצור אתה צודק .. אני קצת התבלבלתי לגבי ההרכב
    אבל לא אמרתי שיש לשריון מסייעת ומסלול .

וגם בגדודי החי''ר השונים יש כמה מחזורים בכל פלוגה .
    3 פלוגות בגדוד אחד לא כולל מפקדה ? אם אתה אומר

משתמש משקיע
    שם פרטי
    תום
    לייקים
    32
    נקודות
    170
    משפט מחץ
    כשהראש בתחת חיים מריחים אחרת

אחי, אני כבר שנתיים במבצעית בשיריון. וזאת משפחה. פותחים לך הרבה פעמים את התחת, והרבה עבודה, ואתה צעיר אז מזיינים אותך, אבל שמע, בסופו של דבר אין הרבה מקומות שאתה מגיע אליהם בצבא ונשאר עם אותם אנשים לתקופה כזאת ארוכה. בגלל זה מבצעית זה משפחה. חוץ מזה התעסוקה מענינת, יש חי"ר יש טנקים יש הכל מהכל. בקיצרו המטרה שלך היא כזאת; אם אתה רוצה ללכת לפיקוד, תדאג, תלחם ותזיע על זה שלא תגיע חזרה לשיזפון להכשרות כי משם ממש קשה לצאת.

אה, ולך ל401. עזוב מה יגידו לך כל אלה אחרי, בסופו של דבר זה הטנק הכי טוב, אנשים טובים, וזהו.
    כשהראש בתחת החיים מריחים אחרת.

שם פרטי
    Dror
    לייקים
    119
    נקודות
    33,663
    פוסטים בבלוג
    2
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי techno barzel צפיה בהודעה
    אחי, אני כבר שנתיים במבצעית בשיריון. וזאת משפחה. פותחים לך הרבה פעמים את התחת, והרבה עבודה, ואתה צעיר אז מזיינים אותך, אבל שמע, בסופו של דבר אין הרבה מקומות שאתה מגיע אליהם בצבא ונשאר עם אותם אנשים לתקופה כזאת ארוכה. בגלל זה מבצעית זה משפחה. חוץ מזה התעסוקה מענינת, יש חי"ר יש טנקים יש הכל מהכל. בקיצרו המטרה שלך היא כזאת; אם אתה רוצה ללכת לפיקוד, תדאג, תלחם ותזיע על זה שלא תגיע חזרה לשיזפון להכשרות כי משם ממש קשה לצאת.

אה, ולך ל401. עזוב מה יגידו לך כל אלה אחרי, בסופו של דבר זה הטנק הכי טוב, אנשים טובים, וזהו.
    אח שלי בפלוגת המחץ 188
    הוא אומר שזה אחלה תפקיד בצבא והחטיבה חבל על הזמן
    זה הפלוגה של גלעד שליט ד''א

לייקים
    0
    נקודות
    135

אכן כן היינו ביריחו בערך מאוקטובר 09 עד ינואר 10 כשלושה חודשים

תודההה אתם ממש עוזריםםם

שאלה לשיריוינרים... מה אתם עושים בטנק?? זה מעניין??

אם יש לי בליטת דיסק בגב עוד מעט פריצה... אבל אני בחור 1.86 נראה עם פיזיות טובה גדול כזה ובנוי.. יש מצב אני אהיה טען עם הבעיה של הגב גם?
    ומה אתם אומרים על להיות מפקד טנק?? שווה?? נשמע מעניין

היציאות משתפרות עם הזמן?

מחכה לתשובותתת

לייקים
    0
    נקודות
    135

אני נהג אחי זה סבבה בהתחלה אתה מתלהב והכל וגם לנהוג ברמת הגולן באימון זה אדיר אחי יש מקומות מטורפים...אבל וואלה די נמאס מזה גם בגלל זה אני יוצא למטקים עוד חודשיים ככה אחי זאת אחת הסיבות אחי והאמת זה די הורס תג'ב
    חוץ מזה הייתי חצי שנה נהג בקו כחול לבנון אחי זה היה אחד הגרועים להיות נהג דוגרי אתה ישן הרבה אבל הולך לך התחת כי אתה יושב במארבים הרבה שעות אחי בלי לעשות כלום והגב גם הולך... קיצר נהג זה נחמד בהתחלה ואחכ לא

לגבי הגב זה תלוי בך אחי אני מאמין שאם זה רציני אתה לא תוכל להיות טען וגם לא נהג כי הגב של הנהג די נשבר כל הנהיגות לתפוס בלם זה די מפעיל לחץ על הגב...

מפקד טנק זה אדיר מאוד מעניין אני יוצא לאחר 2 מחזורים במבצעית די מאוחר אבל שווה כל רגע. ממליץ לך גם לא לצאת בזימון ישיר אחרי הצמפ אלא להגיע להשתפשף ולהנות עם החברה ואז לצאת ולחזור לפלוגה שלך בתור מפקד

לגבי היציאות בעקרון בשיריון אתה עושה אימון -קו-אימון-קו
    אימונים זה חמשושים סוגרים 1 ל3 די נחמד
    וקווים זה משתנה בהתאם להחלטת המגד קו כחול למשל אני עשיתי 16-5 וגדוד 82 של 7 שהיה לפני עשה 14-7 שזה בן זונה
    קווי חיר גם בדכ 17-4 16-5

עם הזמן אתה מתקדם בפלוגה ג-ד, מפל'ג וזה נותן לך יציאות יותר טובות בקווים למשל עושים 9-5 , 10-4

בקיצור כמו שהבחור ההוא אמר שיריון זה משפחה כל פלוגה היא משפחה אחי וזה הדבר הטוב ביותר

וואיי תודהההה

שאלה קטנה מה זה הצפמ??
    ואני יכול לצאת לקורס מפקדים מתי שבא לי?? אתה אומר שלא לצאת ישר מההתחלה אלא אחרי כמה זמן???

משתמש משקיע
    שם פרטי
    תום
    לייקים
    32
    נקודות
    170
    משפט מחץ
    כשהראש בתחת חיים מריחים אחרת

הבחור השיריונר, לא יודע איזה מפלג מושחט יש אצלך בפלוגה אבל אני חופ"ל ועושה 11-3 כמו גדול.. וככה גם כל שאר החפ"ק מפל"ג שלנו.

צמ"פ, זה ראשי תיבות של צוות מחלקה פלוגה, זה בעצם האימון המתקדם שלך, שם אתה מקבל את ההכשרה שלך על הטנק. בכלל בשיריון לא מומלץ להיות עם בעיות גב. יכול להיות שיהיה לך קשה. ובהחלט שהתפקיד הכי שווה בטנק זה להיות המפקד שבכיפה.

חוץמזה, לקמ"ט הרבה יותר קל לצאת מהמסלול כי משם שולחים כמות גדולה יותר של אנשים. מהמבצעית זה הרבה יותר קשה כי ההקצאה קטנה, ותלוי איזה אנשים רוצים לצאת, וכמה הם טובים. שם צריך להיות באמת חייל טוב בשביל לצאת. יש פלוגות שהרצון פחות גדול לצאת לפיקוד ככה שיותר קל לצאת ויש פלוגות שיש יותר רצון אז זה יותר קשה לצאת. הכל תלוי בפלוגה שתגיע אליה, בגדוד, ובתקופת הזמן.

בתור מפקד תתכונן שרוב הסיכויים שהיציאות שלך רוב השירות יהיו חרא. אלא אם כן אתה נהיה משה"ד או רס"פ שאז החיים קצת יותר יפים. בתור חפ"ש גם, אם תכנס לצוות מ"פ או סמ"פ, או שתקבל תפקיד בפלוגה היציאות שלך ישתפרו. אבל זה לא דבר שצריך לבנות עליו.

ו... הטנק מעניין בהתחלה, אחר כך הוא מעיק, אחר כך אתה מתפלל לא לראות אותו למרות שאתה כל הזמן כן רואה אותו. אבל בסופו של יום זה מה יש, ועם זה תצא למלחמה, אז זורמים איתו.
    נערך לאחרונה על ידי techno barzel; 22-01-2011 בשעה 20:48.
    כשהראש בתחת החיים מריחים אחרת.

לייקים
    0
    נקודות
    135

אחי המפלג שלנו בהחלט מושחת וזה כל הגדוד לא רק אצלנו

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 17:58.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,501,005 | הודעות: 8,201,598 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect