סתם חשבתי לפתוח דיון פה האם אי פעם קיימתם אורגיה מכל סוג אני אישית קיימתי אני וחבר על בחורה אחת מעניין אותי עם עוד מישהו התנסה בזה בקיצור תגיבו
סתם חשבתי לפתוח דיון פה האם אי פעם קיימתם אורגיה מכל סוג אני אישית קיימתי אני וחבר על בחורה אחת מעניין אותי עם עוד מישהו התנסה בזה בקיצור תגיבו
|
|
אממ.. חחח עדיין לא יצא לי לנסות סקס רגיל, סך הכל אני בן 15.
אבל אני מאמין שמתישהו בחיים יצא לי לנסות את זה.
כניראה בטיול בהודו או דרום אמריקה אחרי צבא או משהו כזה,
כמובן שעם 2 בחורות ולא עם עוד גבר.
נערך לאחרונה על ידי VOCA; 20-01-2011 בשעה 20:47.
לשעבר 'Like
לא,אבל אני לא שולל את זה,להפך ..![]()
לא ניסיתי אבל ברור לי שאעשה את זה יום אחד, לא עם שני גברים זה דוחה אותי, אבל עם חבר שלי ועוד בחורה - בכייף.
אתה כותב ספר?
אם כן אז יש לי כמה המצאות נוספות בשבילך סנטה הוא אמיתי ויש דבר כזה פיית שיניים..
תאמין לי שאם היית מתנסה באורגיה לא היית מדבר ככה אין בזה שום דבר מיוחד זה מתיש פי 4 וזה הדבר הכי לא כייף שתעשה בחיים שלך
אולי מלבד לזיין לכולם בשכל איזה גבר אתה שהשתתפת באחת אבל בתכלס בנינו אתה תגמור אחרי 4 שניות בגלל כמות האנדרנלין שיזרום לך בגוף..
קיצור חאלס לזיין פה את השכל תעשו טובה זה לא מוסיף לכם שום דבר לכבוד ובטח שלא סנטימטרים לזין, ופעם הבאה שמישהו פותח פה איזה נושא מטומטם כזה לפחות שיעשה קצת מחקר בשטח כי מה שאתם רואים בסרט פורנו זה הדבר בערך הכי רחוק מהמציאות שיש!
ואלו שלא ניסו אני מציע לשלול ניסיון עתידי, לא כזה מציאה..
נערך לאחרונה על ידי Ori; 20-01-2011 בשעה 22:14.
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
קיצר אתה סתם ילד קטן עלק חולם וזה כן חוויה ואיזה 4 שניות תגיד לי לקח כמעט שעה ומה קשור סרט פורנו קיצר אתה שרוט בנאדם ומייקל מה שאני עשיתי זה היא יורדת לי והחבר מזיין ואז להפך ולא משהו הומואי כמו שאתה חושב חחח בקיצור מי שלא מאמין שם זין לא כזה מעניין אותי הדעה שלכם אני יודע מה עשיתי ומה הרגשתי עם זה
א' לשאלה שלך, לא עשיתי אורגיה ואני גם לא יעשה.
כשאני שוכב עם מישהי אני רוצה שהיא תיהיה רק שלי באותו זמן, ולא של מישהו נוסף.
בקשר לתגובה של אנונימי פה למעלה, כמה דברים:
שעה לגמור זה לא אנושי,זה מצביע על בעיה, אלה אם אתה על נוגדי דיכאון ואז בכלל זה אומר שאולי אתה גם הוזה קצת....
מעבר ל20 דקות אישה מתחילה ממש ממש לסבול מהאקט, אז שעה בכלל נשמע לי מופרך לחלוטין.
אני עוד יגיד לך גם שאורי צודק, ושרק בגלל האדרנלין אני מאוד מופתע שאתה מחזיק יותר מ2 חדירות.
אז עם כל הכבוד אלייך, תפסיק לראות פורנו לפני השינה, ותנסה להגיע למצב שאתה מתנשק עם מישהי לפני שאתה שוכב איתה....רק בפורנו זה עובד הפוך....
זה מה שקורה כשאין חינוך מיני בארץ, ילד בן 14 עושה אורגיה XD
מה איכפת לכם אם הוא באמת עשה את זה או לא...הוא בא לשאול אתכם אם עשיתם, אם חשבתם לעשות את זה..מה אתם נופלים עליו...
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update