קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. חשיפה כלבנית נכונה (איך לבנות לכלב ביטחון עצמי)
    על ידי עוט לשרמן בפורום בעלי חיים
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 18-07-2013, 13:35
  2. בעייה של ביטחון עצמי
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 20-08-2007, 04:20
  3. משהו נחמד שמרא כמה ביטחון עצמי יכולה לשנות
    על ידי black tear בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 24
    הודעה אחרונה: 16-10-2006, 00:05
  4. בעיית ביטחון עצמי
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 04-02-2006, 04:48
  5. חסר לך ביטחון עצמי? הנה כמה עצות
    על ידי יעל בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 13-12-2005, 15:58
נושא נעול
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 21

ביטחון עצמי מאוד נמוך

ברירת מחדל ביטחון עצמי מאוד נמוך

או שבכלל אין לי ביטחון אישי...
    אני בן 16 כיתה י"א אין לי ידידות ובחיים לא הייתה לי חברה יש לי קצת חברים.
    הביטחון העצמי שלי כל כך נמוך שכשילדה מעבירה לי דף למשל בכיתה אני פוחד שהיד שלי לא תצליח להחזיק את הנייר כאילו והניירות יפלו
    היד שלי כזה רועדת כל פעם שזה קורה :\
    הביטחון שלי כל כך נמוך כך שאני לא מאמין שאני יצא מתישהו עם בחורה אם תרצה לדבר איתי :\ כי אני משעמם
    אני לא יוצא אחרי צהרים כי אין לי מה לעשות עם חברים כי יש לי קצת :\
    אני ביישן ולא מוצלח :\
    פעם אחת שדיברתי בטעות יצא לי טיפה רוק(אתם מכירים את האנשים שיורקים) וזה לא דבר שקורה לי תמיד, אז אני פוחד לדבר בשיעור ולהגיב למשל אני פוחד שלא יצא לי פתאום רוק ולכן אני לא צועק בקושי מדבר :\
    וכך גם עם הדף מהפעם שזה קרה לי בתחילת שנה אני פוחד לקחת מאנשים דברים כאילו בישיר דפים וכאלה כי אני פוחד שהוא יפול יל או משהו :\ אני לא יודע לעשות כלום החיים שלי בזבל :\ המש פחה שלי גם לא משהו כל הזמן רבים אבא ואמא שלי :\ אחותי ועוד ..
    אני לא יודע איך לדבר עם בחורות כי אני מכוער ופוחד לדבר :\ אני לא זורם לא מצליח לזרום עם כולם. וחבר שלי הוא חברותי יש לו מלא חברים והוא יוצא בלילה כל הזמן, ויש לו פול ידידות בזמן שאני כמו חמור אין לי ידידה אחת אפילו. אני לא יודע כבר מה לעשות נמאס לי מהחיים .

אני לא מעניין ואני ל אמצחיק אני לא רזה ולא שמן אני סבבה אבל נפרד

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע האוואטר של Reggae-Man
    לייקים
    11
    נקודות
    1

מה עובר עליך בנאדם צא מהמנהרה שלך תשים זין על כולם תעשה מה שבראש שלך אתה לא צריך להתבייש מאף אחד תתחיל עם בנות תכיר אנשים פשוט על תשים על אף אחד ועל מה שהם חושבים תעשה מה שבראש שלך ולמשל הקטע הזה עם הדף זה באמת שטותי ומה שאמרת עם הרוק איזה שטויות עם היה קורה לי קטע כזה הייתי בעצמי צוחק וממשיך הלאה חיים רק פעם אחת בקיצור אחי מקווה שתקח ממה שכתבתי פה משהו לחיים

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    אנונימית
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    גישה חיובית לא תפתור לי את כל הבעיות,אבל היא תשגע מספיק אנשים כדי שזה יהיה שווה את זה! :)

אתה לא צריך לפחד,אפילו לאנשים הכי מכוערים והכי משעממים יש ידידים וידידות
    אתה צריך לקחת את עצמך ביידים,להגיד לעצמך-יש טובים ממני,יש גרועים ממני,אבל כמוני? אין!
    כל בנאדם הוא מיוחד,אולי לך לוקח קצת יותר זמן למצוא את הדבר שאתה מיוחד בו,אבל אתה תמצא אותו..
    תנסה להתחבר לאנשים,אל תפחד אבל,זה מה שהכי חשוב!!

העלאת לי את הביטחון העצמי אחי שאני קראתי את זה באמת אמרתי לעצמי באמת למה מי הם מה כבר יכול לקרות חיים רק פעם אחת
    אבל אחי זה עובר לי אחרי כמה ימים ואני שוב מרגיש חרא עם עצמי. עכשיו זה הרגע שאני באמת אומר זין על כולם אבל עוד כמה ימים אני ירגיש אותו דבר.
    אני לוקח את לצומת ליבי ואני באמת יתחיל לדבר ולשים זין כי כולם בני אדם ובנות אם כמו בנים רק עם כוס . תודה רבה לך בכל זאת אפשר עוד תגובות

היי שמע.. היה לי כמעט אותו הדבר. (אני בת.) הייתה לי רק חברה אחת. עם מלא מלא ידידים וחברים וחברות. ואני תמיד הייתי בצד כזה. הייתי תמיד או איתה או לבד. אף אחת לא הייתה חברה שלי. וידידים בכלל לא היו לי, אף אחד לא ניגש אליי בכלל. וגמאני כל הזמן אבל כל הזמן חשבתי שאני מכוערת.
    אבל שיניתי את זה. ישלי עכשיו לפחות עוד 7-8 חברות. וישלי די הרבה ידידים.
    קודם כל, תנסה להתחבר עם החברים של החבר שלך. תנסה לדבר איתם. תבקש מחבר שלך שיציג אותם בפנייך. תתחיל לדבר איתם, דבר איתם על מחשב, אולי כל מיניי התענינויות שלך. ואל תפחד לירוק בטעות או משהו כזה, אף אחד לא יהרוג אותך אם יצא לך ככה בטעות. ועם הדפים נו אז מה אם ייפול לך דף? מה יקרה? אתה יודע איזו עקומה אני? אני כל הזמן נופלת במדרגות, כל הזמן מפילה דברים, מתנגשת בעמודים כמו סתומה, ואני צוחקת על זה אחר כך עם חברות. זה לא ביג דיל. יש מלא אנשים כאלה, ולא יקרה כלום אם יפול לך דף מסכן. אז תרים אותו. תאמין לי, אף אחד לא ישים לב אפילו. זה קורה כל כך הרבה שזה כבר מהשיגרה של אנשים.
    עם היריקות? לפני שאתה מדבר שתה מים או תבלע את הרוק. באמת גם אם יצא לך בטעות לא יקרה כלום. באמת שלא.
    ולמה אתה מחליט על עצמך שאתה לא מעניין ולא מצחיק? איך אתה יודע? מישהו אמר לך את זה פעם? אם כן הוא דביל. אין בן אדם שהוא לא מענין. ואם כן אז הוא פשוט לא מתחבר לאותם אנשים שחושבים את זה עליו.
    וכמו שאמרתי קודם תנסה להתחבר עם הידידות של החבר שלך, תבקש מימנו שיציג לך חברים שלו וכאלה דברים. תנסה להתחבר לאנשים מהכיתה שלך, תאמין לי אתה תתחבר לאנשים כאלה שבחיים לא חשבת שדווקא אליהם תתחבר.
    תנסה לצאת עם החבר הזה. תנסה לצאת סתם למסיבה או מועדון או משהו. תכיר שם אנשים.
    ועוד משהו, אני בטוחה ב100 אחוז שלא חושבים שאתה מכוער. אתה יודע כמה בנות יוצאות עם בנים שלא נראים כ''כ טוב? מלא!
    ואני אישית לא יודעת איך אתה נראה אז אני לא יודעת מה להגיד לך בנושא הזה. אבל גם אם אתה לא נראה טוב יש מלא בנות שיסכימו לצאת איתך, אתה רק צריך לעבוד על הביטחון שלך. אתה צריך לשכנע את עצמך שאתה כן מעניינן וכן מצחיק.
    לגבי המשפחה שלך, תנסה לדבר איתם. תנסה לשאול למה הם רבים. תנסה לדבר עם ההורים שלך יותר. אולי גם להם יש משהו להמליץ לך בנוגע לזה.
    (ואי חפרתי)
    אני חושבת שאמרתי את כל מה שהיה לי להגיד. אם יהיה לי עוד משהו להוסיף אכתוב לך. מה שבאמת חשוב, אל תהיה בדיכאון. תחשוב על הצדדים החיוביים שבכל הדברים. המלצתי לך פה המון דברים. תנסה אותם.
    מקווה שעזרתי.
    ותגיד.. ישלך אייסי? אולי אוכל לעזור לך עוד. (גם סקייפ יהיה טוב..)

משתמש משקיע האוואטר של Reggae-Man
    לייקים
    11
    נקודות
    1

אין בעד מה אחי בכיף וכשתפנים את זה באמת טוב זה כבר יהיה חלק מהאופי שלך פשוט תשים זין על הכול אני אישית שם זין לא מתבייש מדבר עם בנות כמו עם חברים שלי על מה שבא לי בלי לחשוב פעמיים לפני שאני אומר משהו וזהו בקיצור עם תצטרך עוד עזרה תכתוב

תודה רבה לכם באמת תודה , כל הכבוד לך שהשתנת אני גם בדרך לזה חח, אין לי איסקיו יש לי סקייפ אבל מחקתי אותו לפני כמה ימים אני יוריד אותו שוב ואני ידבר איתך אני יעשה משתמש חדש
    אני יעדכן בהודעה חדשה ויגיד לךאת הסקייפ שלי
    שוב תודה רבה לכם

משתמש כבוד האוואטר של Mr. Ingidao
    שם פרטי
    Dror
    לייקים
    119
    נקודות
    33,663
    פוסטים בבלוג
    2
    משפט מחץ
    אם אלף מילים לא יפיקו תקווה תראה מה שתיקה אחת שווה

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
    יואו אחי הקטע הזה עם הנייר שאמרת שרועדת לך היגד ואתה מפחד שזה ייפול לךאו משו כזה
    חחחח
    שתדע לך שגם לי היה את זה
    וגם באיזור י''א משו כזה ..

בכלל תמיד הייתי דואג לחשוב "איך אני נראה?" "צעקתי יותר מידי?"
    "מה אנשים חושבים?"
    ממש דברים כאלה ..
    חחחח
    היום אתה לא מבין עד כמה אני מחוק בשכל
    אנשים בטוחים שאני על פטרייה
    ואתה יודע מה ? יש לי מלא חברים וידידות שאני מאוד אוהב
    ומבחינה סוציאלית טוב לי בחיים (האמיתיים כמובן, בעולם הווירטואלי אושרי משגע אותי אפילו בפייסבוק )

ואם אני חושב על זה עכשיו
    אם משהי הייתה מעבירה לי נייר והייתי סוג של דלוק עליה ..
    הייתי רועד בכוונה ומסתכל עליה כמו אהבל
    ואז הייתי עוקץ אותה איכשהו שלא תרגיש יותר מידי שאני אולי מסמיק ממנה

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    קח נקודה למחשבה: .

אני חסר ביטחון עצמי לגמרי.
    אני בחור מאוד משעמם שלא מרבה לצאת לבלות כי זה פשוט לא מדבר אלי.
    אין לי גם כלכך הרבה מה להציע מבחינת הישגים, אני ממוצע לחלוטין.
    בכל פעם שאני רואה בחורה הלב שלי מפמפם מרוב התרגשות.
    אני גם קוטר לא קטן שלפעמים מקטר אפילו על דברים שמשמחים אותי.
    לא הייתה לי חברה המון זמן.
    גם הידידות התרוקנו לי מהמאגר.

רק שכחתי לציין פרט קטן ביותר - הולך לי עם נשים ואני מתחיל עם כל דבר שזז!

ניסיתי לומר לך בצורה מצחיקה שקודם כל תשלים עם עצמך, תהיה כן ותודה בבעיות שלך ומהרגע שתעשה זאת תתחיל לשבור אותן.
    לפי כל הבעיות שתיארת.. זה כבר מראה עד כמה בחור מעניין אתה מסוגל להיות מכיוון שכעת יש לך מטרות להשיג ותהליך מדהים לעבור!

בהצלחה גיבור!!!!!

אתם מזה מחזקים שתבינו שאתם מביאים לי הרבה כוח בשביל להשתנות ואני מזה מודה לכםםם!!!!!!
    זה שמעלי חח חיזקת מאוד )
    ציטוט נכתב במקור על ידי Mr. Ingidao צפיה בהודעה
    חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
    יואו אחי הקטע הזה עם הנייר שאמרת שרועדת לך היגד ואתה מפחד שזה ייפול לךאו משו כזה
    חחחח
    שתדע לך שגם לי היה את זה
    וגם באיזור י''א משו כזה ..

בכלל תמיד הייתי דואג לחשוב "איך אני נראה?" "צעקתי יותר מידי?"
    "מה אנשים חושבים?"
    ממש דברים כאלה ..

חחחח
    היום אתה לא מבין עד כמה אני מחוק בשכל
    אנשים בטוחים שאני על פטרייה
    ואתה יודע מה ? יש לי מלא חברים וידידות שאני מאוד אוהב
    ומבחינה סוציאלית טוב לי בחיים (האמיתיים כמובן, בעולם הווירטואלי אושרי משגע אותי אפילו בפייסבוק )

ואם אני חושב על זה עכשיו
    אם משהי הייתה מעבירה לי נייר והייתי סוג של דלוק עליה ..
    הייתי רועד בכוונה ומסתכל עליה כמו אהבל
    ואז הייתי עוקץ אותה איכשהו שלא תרגיש יותר מידי שאני אולי מסמיק ממנה
    ואיייייי אחי זה קורה לי בדיוק עכשיו כל דבר שקורה אני אומר מעניין מה היא חושבת עלי או הוא מעניין אם אני נראה עכשיו מצחיק זה בדיוק מה שקורה לי עכשיו וגם זה הולך להשתנות אני הולך להשתנות בהדרגתיות ואני רוצה להשלים את המטרה כמה שיותר מהר( ואני מאמין שאני יצליח כבר לפני פורים עם ידידות וחברים) ובכל פעם שאני התבאס אני יקרה את זה ויתחזק עוד יותר!!!
    TNX YOU ALL VERY MUCH

משתמש מתחיל האוואטר של Crystal
    לייקים
    0
    נקודות
    190
    משפט מחץ
    “The trick is in what one emphasizes. We either make ourselves miserable, or we make ourselves happy. The amount of work is the same.” Carlos Castaneda

לאחר שקיבלת את תשובותייך, אפשר לנעול? או שיש למישהו עוד משהו להוסיף?

בוא אני יגיד לך דבר כזה
    אני פעם הייתי חסר ביטחון היום אני קצת משפר את זה, חשבתי לדוגמא על דבר כזה:
    שהייתי חסר ביטחון הייתי נכנס לכיתה כולי משחק אותה עייף, לא מדבר עם אף אחד, אדיש.. ואני בטוח שגם אתה מתנהג ככה שאתה מרגיש חוסר ביטחון. כאילו שלא ייפנו אליך בכלל וגם להראות שיענו אתה עייף כזה ובגלל זה אתה שקט, משהו כזה נכון?

עכשיו יש ילד בכיתה שהוא אחלה ילד התחברנו והכל לא ממש חברים טובים אבל צחוקים וזה לפעמים
    שמתי לב שמתי שהוא נכנס לכיתה חייכן ופתוח אני ישר זורק לו מילה קורא לו וזה..
    אבל שהוא נכנס עייף ובמצב רוח קצת עצבני כזה אני לא פונה אליו
    ואז חשבתי על עצמי, והבנתי שאם אני אשדר פתיחות זה מגדיל תסיכוי שלי לדבר עם אנשים
    זה די הגיוני תחשוב על זה
    שורה תחתונה שים זין על כולם, תשדר פתיחות, תהיה שמח תמיד

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

גמאני פעם הייתי כמוך אחי בול ולי גם חברים לא היה חחחחחח הייתי המיץ של הזבל בחטיבה, אני מסתכל אחורה ולא מבין איך יכולתי להיות כזה מעפן

תשתנה תיפתח תתחיל לעשות שטויות אחי לך לקניון תוריד תבגדים ולך עם בוקסר ותעשה צחוקים XD
    דברים בסגנון כזה אתה יודע בחורות נמשכות לזה אחושרמוטה ושונאות ביישנים אז אל תהיה ביישן למה תמות בתול, מילה שלי :]

תסתלבט על אנשים, תתחיל אפילו לשתות בשביל זה בהתחלה אם זה מה שיעזור לך, כל דבר שיעזור לך קח את זה ושים זין גם ככה החיים שלך מסריחים אז על הזין שלך מה אתה לוקח או מה אתה עושה..מקסימום זה יצליח.

תשקיע באישיות שלך, במראה שלך, בלבוש שלך ב"אני" שלך. תהיה מי שתמיד רצית להיות ולא העזת.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    אלון י.
    לייקים
    0
    נקודות
    5
    משפט מחץ
    אל תהיה צודק,תהיה חכם

אל תפחד מהם מה קרה מה הם לא בני אדם אז מה עם לפעמים יורד רוק או משהו אז מה מה קרה קיצר תעשה מה שכולם עושים לך עם הזרם

נושא נעול
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 22:36.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,548 | הודעות: 8,174,135 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect