כן עכשיו אני אשבור את היד, למה שלא אוריד את הראש וזהו? פתור מהצבא! חחח
אני חייבת משהו טוב...שישחרר אותי הבייתה... >_>
כן עכשיו אני אשבור את היד, למה שלא אוריד את הראש וזהו? פתור מהצבא! חחח
אני חייבת משהו טוב...שישחרר אותי הבייתה... >_>
|
|
חחחחחח
אני בפנימיה דפוקה לגמרי יותר גרוע תאמיני לי מתי שאני אגיע לצבא אני ארקוד משמחה!
חוץ מזה אם את יורה לכול עבר כמו שאמרת זה אומר בשפה אחרת שאת לא רוצה להיקשר למישהו ואז להיפגע....
תסמונת של אנשים ששמעו יותר מידי דיכאון...![]()
נערך לאחרונה על ידי IPazikov; 20-01-2011 בשעה 21:33.
חברה שלי בצבא גם סגרה 21מסכנה תנסי להיות יותר חברותית הדבר הכי עוזר בצבא זה האנשים!
יום מס' 11
היום הזה היה די מצחיק אפשר לומר.
קמתי ב5 כדי לעשות לחיילים בתורנות מטבח בדיקה כדי לראות אם הם כשירים לעבוד שם, אכלתי ארוחת בוקר עם ידיד שלי שהוא טירון כאן וחזרתי לחדר כדי לישון.
היום כולם הולכים הבייתה, כך גם הבנות שישנות איתי.
מה שקרה זה שקמתי ב3 אחר הצהריים מטלפונים לא פוסקים, כשעניתי אחד החובשים שאל אותי איפה אני ועניתי לו שבחדר, אז הוא אמר לי שכולם חושבים שאני ברחתי הבייתה
אמרתי לו שאני מתארגנת ובאה, ניתקתי והלכתי אל הדלת כדי שאצחצח שיניים ואשטוף פנים...נחשו מה? הדלת נעולה.
התקשרתי לענת, זאת שעשתה איתי את הקורס חובשים ושאלתי אותה איפה היא שמה את המפתח, היא אמרה לי שהאחרונה שיצאה זו ירדן, הבחורה השנייה ואתקשר אלייה. היא נתנה לה את המספר שלה והתקשרתי גם אלייה, היא שמה את המפתח מחוץ לדלת במקום הקבוע.
התקשרתי לחובש השני וגם לאחראי מרפאה, אמרתי להם שאני נעולה בפנים ושינסו למצוא בחורה שתוכל להיכנס למגורים ולפתוח.
בזמן שהם חיפשו אני התארגנתי בפנאן והייתי קצת על המחשב עד ששמעתי צעדים, ואז דפקתי על הדלת והזזתי את הידית ובחורה חמודה שנראית טוב ^_^ פתחה את הדלת.
מפה לשם מיד התחברנו, ביקרתי במרפאה לכמה דקות וחזרתי אלייה, ישבנו בחדר והיינו על המחשבים, לכל אחת מחשב.
לא הלכתי לארוחת ערב, לא היה לי חשק וגם לא היה משהו.
הכנו טוסטים במרפאה וראינו MTV, ראינו את הסדרה הזאת "טין קריב" שזו סדרה על ילדים טחונים אש ומה יש להם בבית
לקחתי שוקו לי ולה מהמקרר והלכתי אל המגורים, היא ביקשה ממני לישון איתה בחדר כי היא פוחדת לישון לבד...ואז זה גרם לי לחשוב, רגע, אם לא היית יודעת שגם אני כאן, איך היית מסתדרת? אבל לא משנה.
היום הזה היה מצחיק, גם בחדר הכנו טוסטים, שתינו קולה. לאחר מכן ירדנו למטה כדי לשבת עם כמה חבר'ה, צחקנו איתם, הכרתי אנשים חדשים והיה חביב.
אחרי זה עזבנו אותם ועלינו לחדר לראות סרט "הרוזן ממונטה קריסטו" משהו כזה, בהתחלה לא רציתי לראות אותו כי הוא נשמע משעמם, אבל היא התעקשה ואמרתי למה לא, אני חוזרת בדבריי - סרט מדהים!
השעה 2:17 בלילה, אני עייפה מאוד והגיע הזמן ללכת לישון
מתגעגעת אלייכםאוהבת אתכם! והקדשתי לכם טקסט יפה בפורום יוצרים, אז תקראו טוב טוב!!!!!!!!!
לילה מושלם אטרף!!!!!
אז למה לא תברחי, כמו שהם חשבו שתעשי?