קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. אלוהים אדירים OMG ! חיזוק דברי שחף
    על ידי Gal Gadot בפורום משוב
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 20-04-2011, 02:18
  2. אלוהים אדירים,
    על ידי -Tony- בפורום משוב
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 04-11-2010, 22:44
  3. אבי ביטר - אלוהים לך לא יסלח
    על ידי Fury בפורום מזרחית ודיכאון להורדה
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 05-06-2008, 16:00
+ תגובה לנושא
עמוד 5 מתוך 6 << ראשון ... 3456 אחרון >>
מציג תוצאות 61 עד 75 מתוך 87

אלוהים אדירים ~ אתאיזם = מחלה - עמוד 5

מנהל ההתקנים האוואטר של rcl-nadav
    לייקים
    267
    נקודות
    6,593

מספיק לעיין קצת, קצת, בספר "the god delusion" ולהבין לכמה מלחמות גרמה וכמה הרוגים גבתה הדת.

"Adults with imaginary friends are stupid"
    ...

2. קישורים ממומנים

מורחקים
    שם פרטי
    ישראל
    לייקים
    644
    נקודות
    558
    פוסטים בבלוג
    3

ציטוט נכתב במקור על ידי S.P.Q.R צפיה בהודעה
    היטלר האמין באלוהים, פשוט לא בדת מאורגנת.

ואתה העזת להשוות את דעותיו לאתאיזם, וזה השוואה חולנית, ששיכת לאדם חולני. ואני מקווה לטובתך שיום אחד תמצא שלום בעולם הזה, כי אדם שעושה כזאת השוואה, אין לו סיכוי לפרספקטיבה טובה בעניין האם אלוהים קיים או לא ולכן אתה רק עוד דתי שבא להטיף לאתאיסטים.

אתה לא מנסה להבין אתאיסטים, ואתה גם לא תנסה.
    היטלר האמין באלוהים אחד, והוא - הוא בעצמו.
    אני חוזר: אי אפשר להוכיח ממנו מאומה, משום שגם אילו היה ראוי לתואר אדם, הרי שהוא היה אדם הזוי, מטורף, וחולני.

הטענות של "הדת הביאה רוע לעולם" - מתחלקות לשתיים. 1. רוע הנעשה בחסות ובשם הדת. 2. רוע הנגרם לאנשים המאמינים לדת ע"י שהם מבדילים ומשניאים את עצמם על בני אדם שאינם מאמינים בדת או לחילופין מאמינים בדת אחרת.
    בכל הנוגע לטענה הראשונה, הרי שמעשיו של היטלר לא נעשו בחסות ובשם האל, אלא בשם האל הנורא - הפיהרר הדגול. בגרמניה של אז היה היטלר כמעט כאלוהים, ואפשר להוכיח את זה. בכל כתביו כשהתייחס היטלר לאלוהים לא התכוון אלא אליו בעצמו.
    בנוגע לטענה השנייה, הרי היא מופרכת מעיקרה, שהרי אילו היו האתאיסטים (רק לשם דוגמא) מחליטים לבצע השמדת עם בכל המאמינים וודאי לא היינו אומרים שהאמונה היא זו שגרמה את ההשמדה, אלא האתאיזם; כמו כן בנוגע לזה, [גם אם נניח ש]היטלר ראה לנכון להשמיד את היהודים משום שהם היו נבדלים מהעם הגרמני בדתם, הרי שלא הדת גרמה את ההשמדה אלא הנאציזם.

ולא, לא נעשתה כאן כל השוואה בין נאציזם לאתאיזם, מאידך גם אי אפשר לקבל שהאתאיזם צורב את המחזיקים בו במוסר גבוה ונעלה, ושבלתי אפשרי הוא שאתאיסט יעשה מעשה בלתי מוסרי.

בקיצור, הטענה המרכזית היא - אני חוזר עוד פעם - שאין קשר בין אחד לשני, אלא אם כן יוכח אחרת על ידי מחקרים וסטטיסטיקות [מה שכידוע מוכיח אחרת]....

אתה רק עוד דתי שבא להטיף לאתאיסטים.

אתה לא מנסה להבין אתאיסטים, ואתה גם לא תנסה.
    ממש מעליב...
    ודרך אגב, אני ממש לא אדם דתי, ממש לא.
    נערך לאחרונה על ידי ישראל; 21-01-2011 בשעה 12:36.

משתמש כבוד האוואטר של Mr. Ingidao
    שם פרטי
    Dror
    לייקים
    119
    נקודות
    33,663
    פוסטים בבלוג
    2
    משפט מחץ
    אם אלף מילים לא יפיקו תקווה תראה מה שתיקה אחת שווה

מה אתם רציניים ?!
    מה אכפת אם הוא האמין או לא באלוהים ?
    זה לא משנה בכלל את ההשקפה שלאף אחד מפה !
    ואם כן - הוא כסיל גמור .

על פי דעותיו של היטלר נלך ?
    אם הוא האמין באלוהים זה מוכיח עובדה מסוימת שכל הדתיים היטלרים קטנים ?
    או שאם הוא היה אתאיסט - כל מי שאתאיסט - הוא חולה נפש רוצח המוני ?

אפשר להגיד שבגלל הדת והוויכוחים הנובעים ממנה
    היו רצחי עם והיו מאורעות נוראות .

משתמש ותיק האוואטר של S.P.Q.R
    לייקים
    990
    נקודות
    405
    פוסטים בבלוג
    4
    משפט מחץ
    אני לא נוסע מהר, אני טס נמוך!

ציטוט נכתב במקור על ידי הפילוסוף צפיה בהודעה
    היטלר האמין באלוהים אחד, והוא - הוא בעצמו.
    אני חוזר: אי אפשר להוכיח ממנו מאומה, משום שגם אילו היה ראוי לתואר אדם, הרי שהוא היה אדם הזוי, מטורף, וחולני.

הטענות של "הדת הביאה רוע לעולם" - מתחלקות לשתיים. 1. רוע הנעשה בחסות ובשם הדת. 2. רוע הנגרם לאנשים המאמינים לדת ע"י שהם מבדילים ומשניאים את עצמם על בני אדם שאינם מאמינים בדת או לחילופין מאמינים בדת אחרת.
    בכל הנוגע לטענה הראשונה, הרי שמעשיו של היטלר לא נעשו בחסות ובשם האל, אלא בשם האל הנורא - הפיהרר הדגול. בגרמניה של אז היה היטלר כמעט כאלוהים, ואפשר להוכיח את זה. בכל כתביו כשהתייחס היטלר לאלוהים לא התכוון אלא אליו בעצמו.
    בנוגע לטענה השנייה, הרי היא מופרכת מעיקרה, שהרי אילו היו האתאיסטים (רק לשם דוגמא) מחליטים לבצע השמדת עם בכל המאמינים וודאי לא היינו אומרים שהאמונה היא זו שגרמה את ההשמדה, אלא האתאיזם; כמו כן בנוגע לזה, [גם אם נניח ש]היטלר ראה לנכון להשמיד את היהודים משום שהם היו נבדלים מהעם הגרמני בדתם, הרי שלא הדת גרמה את ההשמדה אלא הנאציזם.

ולא, לא נעשתה כאן כל השוואה בין נאציזם לאתאיזם, מאידך גם אי אפשר לקבל שהאתאיזם צורב את המחזיקים בו במוסר גבוה ונעלה, ושבלתי אפשרי הוא שאתאיסט יעשה מעשה בלתי מוסרי.

בקיצור, הטענה המרכזית היא - אני חוזר עוד פעם - שאין קשר בין אחד לשני, אלא אם כן יוכח אחרת על ידי מחקרים וסטטיסטיקות [מה שכידוע מוכיח אחרת]....

ממש מעליב...
    ודרך אגב, אני ממש לא אדם דתי, ממש לא.
    אם ואם ואם, אבל בינתיים רק הדת גרמה למוות ומלחמות. לא האתאיזם. אז בבקשה, בוא נשמור על פרספקטיבה אקטואלית, סבבה?

One Shot - One Kill

מורחקים
    שם פרטי
    ישראל
    לייקים
    644
    נקודות
    558
    פוסטים בבלוג
    3

אם ואם ואם, אבל בינתיים רק הדת גרמה למוות ומלחמות. לא האתאיזם. אז בבקשה, בוא נשמור על פרספקטיבה אקטואלית, סבבה?
    נכון אמרתי אם ואם ואם, אבל פעם אחת תקשיב:
    הדת גרמה.
    דברים הנעשים בגרמתו של דבר אחר אינם משקפים מאומה על מהותו של אותו דבר! הם גם אינם שוללים בהכרח את צדקת קיומו של אותו דבר, אני חוזר על זה שוב ושוב ושוב, ואתה בוחר להתעלם ולהאשים בהטפה וחוסר הקשבה, די!
    נערך לאחרונה על ידי ישראל; 21-01-2011 בשעה 12:51.

נכון אמרתי אם ואם ואם, אבל פעם אחת תקשיב:
    הדת גרמה.
    דברים הנעשים בגרמתו של דבר אחר אינם משקפים מאומה על מהותו של אותו דבר! הם גם אינם שוללים בהכרח את צדקת קיומו של אותו דבר, אני חוזר על זה שוב ושוב ושוב, ואתה בוחר להתעלם ולהאשים בהטפה וחוסר הקשבה, די!
    אה, אז אתה בעצם טוען שאם רצחו בשם הדת, זה לא משקף את הדת עצמה? רק כדי לוודא שהבנתי נכון.
    אני טוען ששנינו אתאיסטים, אני רק מאמין באל אחד פחות ממך.
    כשתבין מדוע אתה מבטל את כל שאר האלים האפשרים, תבין מדוע אני מבטל את שלך.
    סטפן רוברטס

And Man Created God In His Own Image

Come Out

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    50

xyossizx, אם משהו רוצח בשם הדת, לא אומר שאחרים מקבלים את זה, שיגיד מה שבא לו, S.P.Q.R, מה אתה שמאלן תגיד לי "בלי הדת לא היו לנו ריב אם הערבים", אתה בעצם אומר שצריך לחלק את הארץ לערבים, חכם מאוד (הרי הדת היהודית אומרת שארץ ישראל שלנו, אז האתאיזם מתנגד לו), אתה לא לומד מטעויות שנעשו על ידי האנושות, כמו למשל לתת שטח, אתה כנראה לא מבין שאם לא היינו משיבים להם מלחמה הם היו מנסים להשמיד אותנו? אתה לא מבין שאם נחלק להם אדמות הפיגועים רק יעלו? (ככה זה, מי שמראה חולשה, יהיה מותקף על ידי אויבו עוד יותר). עכשיו לגבי ה"מוסלמים", אז מה? אתה יהודי, לא משנה אם תתכחש לזה, אתה יהודי, אז מה? זה אומר שאתה מאמין בה'? לא.
    וסטלין היה מתנגד נחרץ לדת, הוא ביטל את היום השביעי בשל מניעים דתיים.

ציטוט נכתב במקור על ידי דוד 3 צפיה בהודעה
    xyossizx, אם משהו רוצח בשם הדת, לא אומר שאחרים מקבלים את זה, שיגיד מה שבא לו, S.P.Q.R, מה אתה שמאלן תגיד לי "בלי הדת לא היו לנו ריב אם הערבים", אתה בעצם אומר שצריך לחלק את הארץ לערבים, חכם מאוד (הרי הדת היהודית אומרת שארץ ישראל שלנו, אז האתאיזם מתנגד לו), אתה לא לומד מטעויות שנעשו על ידי האנושות, כמו למשל לתת שטח, אתה כנראה לא מבין שאם לא היינו משיבים להם מלחמה הם היו מנסים להשמיד אותנו? אתה לא מבין שאם נחלק להם אדמות הפיגועים רק יעלו? (ככה זה, מי שמראה חולשה, יהיה מותקף על ידי אויבו עוד יותר). עכשיו לגבי ה"מוסלמים", אז מה? אתה יהודי, לא משנה אם תתכחש לזה, אתה יהודי, אז מה? זה אומר שאתה מאמין בה'? לא.
    אוי אוי אוי אוי אם אתה קורא לו שמאלן.... הוא רק מציין עובדות זה הכול, רוב הטבחים ההמוניים בוצעו בגלל הדת ורוב המלחמות נוצרו בגלל הדת (כמובן שיש גם בשל ממון וכו' אבל הרוב דת), וכן- לתת שטחים זו טעות שבסוף תעלה באבידות אדם, אבל אין זה אומר שמי שערבי נחות לך (כמו שהדת שלך גורסת באופן אבסולוטי), כל בני האדם שווים זה לזה- זה עיקרון שאתה חייב לקבל בחברה נאורה ופתוחה (כל שיעור בערך באזרחות אתה לומד על זכויות האדם- וזה לא זכויות האדם היהודי זה הזכות של כל אדם ללא הבדל), האתאיזם לא מתנגד ליהדות בקשר לארץ ישראל השלמה וכל מה שהם לא אומרים, האתאיזם שולל אלים- היהדות תומכת בקיומם של אלים כלשהם? יופי- את זה האתאיזם שולל. כמובן שישנם גם החוקים הגזעניים וההלכות המפלות שדי קשה האמת להעלים מהן עין.

ואדם יכול גם להמיר את דתו, זה שבדימיון שלך הוא ישאר יהודי- זה כבר בדימיון שלך בלבד.

ואיפה בדיוק כתוב שסטאלין ביטל את היום השביעי בכלל? אני לא זוכר שאי פעם למדתי על זה וגם בחיפוש לא מצאתי דבר על זה- תן מקור בבקשה.
    סטפן רוברטס

Come Out

משתמש ותיק האוואטר של S.P.Q.R
    לייקים
    990
    נקודות
    405
    פוסטים בבלוג
    4
    משפט מחץ
    אני לא נוסע מהר, אני טס נמוך!

ציטוט נכתב במקור על ידי דוד 3 צפיה בהודעה

מי אתה שתגיד לי אם אני שמאלן או לא, מאיפה הסקת את זה בדיוק?

אה סטלין לא היה דתי, מהפתאום, הוא היה אתאיסט נכון?זה מה שאמרו לך בשטיפות מוח? סליחה....ישיבות?

One Shot - One Kill

מורחקים
    שם פרטי
    ישראל
    לייקים
    644
    נקודות
    558
    פוסטים בבלוג
    3

ציטוט נכתב במקור על ידי xyossizx צפיה בהודעה
    אה, אז אתה בעצם טוען שאם רצחו בשם הדת, זה לא משקף את הדת עצמה? רק כדי לוודא שהבנתי נכון.
    אכן כן, הבנת נכון, אם מאן דהו היה רוצח בשמך זה לא אומר עליך מאומה.

אכן כן, הבנת נכון, אם מאן דהו היה רוצח בשמך זה לא אומר עליך מאומה.
    אבל זה בדיוק העניין, אתאיזם לא גורס לכלום חוץ מלשלילת אלים, אתאיסטים מגוונים מאוד ויכולים להיות מה שהם רוצים האמת כל עוד הם שוללים את קיומם של אלים, אבל ברגע שאדם כמו רב שמייצג באופן ישיר את הדת, או כומר או פוסק מוסלמי או כל דבר אחר מבצעים מעשים מסוימים שהם מושחתים מוסרית- אז זה כן משפיע על הדת באופן ישיר, ואם נערכים טבחים על ידי אנשי דת- זה כן משפיע על הדת, לא?
    סטפן רוברטס

Come Out

מורחקים
    שם פרטי
    ישראל
    לייקים
    644
    נקודות
    558
    פוסטים בבלוג
    3

אבל זה בדיוק העניין, אתאיזם לא גורס לכלום חוץ מלשלילת אלים, אתאיסטים מגוונים מאוד ויכולים להיות מה שהם רוצים האמת כל עוד הם שוללים את קיומם של אלים, אבל ברגע שאדם כמו רב שמייצג באופן ישיר את הדת, או כומר או פוסק מוסלמי או כל דבר אחר מבצעים מעשים מסוימים שהם מושחתים מוסרית- אז זה כן משפיע על הדת באופן ישיר, ואם נערכים טבחים על ידי אנשי דת- זה כן משפיע על הדת, לא?
    אז זהו שלא, הפרמטר היחיד לבדיקת צדקת דרכה של הדת, הוא היא בעצמה.
    לא אף אדם המכונה רב או פוסק יכול לייצג את הדת.
    הדת אינה צריכה ייצוג משום שבכוחה לייצג את עצמה.
    אם הדת הייתה מצווה לרצוח היא הייתה בלתי מוסרית, אבל שנינו יודעים שלא את זה היא אומרת (לפחות לא תורת משה), אז זה שאדם מסויים הצליח לקבל תואר של רב זה לא אומר דבר. -מ-א-ו-מ-ה-
    והרי כאשר רב יאנוס או ירצח, הרי על פי הדת הוא פושע, אז איך אתה יכול לומר שהוא מייצג את הדת???
    נערך לאחרונה על ידי ישראל; 21-01-2011 בשעה 15:13.

מנהל ההתקנים האוואטר של rcl-nadav
    לייקים
    267
    נקודות
    6,593

לאתאיזם אין מגוון זרמים ואוכלוסיות, אין טקסים ואין פולחנים מסוגים שונים. לעומת זאת...
    ישנן אינסוף דתות, אינסוף אלילים, טקסים, פולחנים, מחלוקות, מצוות וציווים שונים - ישנן אינסוף סיבות למלחמות בגין הדת.
    ברחו מזכרונכם המושגים: 'מלחמות קודש' / ג'יהאד וכו'?

אי אפשר לעשות בכלל השוואה בין המלחמות הנוצרות ע"י הדת, לבין "מלחמות אתאיסטיות".
    מי שעושה זאת בעצם עושה נסיון צולע להעביר את הטיעון לצד 'השני', לצד שלא מאמין באלוהים - זה טימטום לנהוג כך.
    מלחמות לרוב מתפתחות עקב מחלוקות כלשהן, וכפי הידוע - המונותאיזם מלבה בצורה פנטסטית את המחלוקות הללו.

תעשו לי טובה, לא צריך להיות גאון כדי להבין שהדת (אלוהים) מביאה מלחמות והרס לעולם.
    מספיק לנסות להיות "אולטא סופר חכמים" ולמצוא "משמעויות נסתרות" כדי להצדיק את הדת.

אם הדת הייתה מצווה לרצוח היא הייתה בלתי מוסרית
    אז היהדות איננה מוסרית, מכיוון שהיא מצווה לרצוח מגוון טיפוסים שונים שאינם מתיישבים עם השקפתה.
    ילדים סוררים / אדם שהמיר דתו / אישה שאינה בתולה ביום נישואיה וכו'. רוצה עוד דוגמאות?

1. הרמב"ם מצווה לרצוח בסתר אדם שאינו מאמין בדת ונתינתה ע"י אלוהים - בקיצור, אתאיסט:
    בהלכות ממרים פרק ג' הלכה ב' כתוב: "האומר אין תורה מן השמים מצווה להורגו ללא עדים וללא התראה". (כלומר: ללא משפט)
    2. יהושוע בן נון, המפקד הנערץ שמסע הכיבוש שלו לווה בטבח שיטתי של נשים וילדים.
    3. מצווה קיימת ועומדת לעד לרצח עם – השמדת עמלק בגלל שאבות אבותיהם הסתכסכו עם עם ישראל.

נא לא לבלבל את השכל.
    נערך לאחרונה על ידי rcl-nadav; 21-01-2011 בשעה 15:30.

"Adults with imaginary friends are stupid"
    ...

אז זהו שלא, הפרמטר היחיד לבדיקת צדקת דרכה של הדת, הוא היא בעצמה.
    לא אף אדם המכונה רב או פוסק יכול לייצג את הדת.
    הדת אינה צריכה ייצוג משום שבכוחה לייצג את עצמה.
    אם הדת הייתה מצווה לרצוח היא הייתה בלתי מוסרית, אבל שנינו יודעים שלא את זה היא אומרת (לפחות לא תורת משה), אז זה שאדם מסויים הצליח לקבל תואר של רב זה לא אומר דבר. -מ-א-ו-מ-ה-
    והרי כאשר רב יאנוס או ירצח, הרי על פי הדת הוא פושע, אז איך אתה יכול לומר שהוא מייצג את הדת???
    הדת לא מצווה לרצוח? אולי גויים לא נחשבים בני אדם אז זה לא נכנס בהכללה- אבל כן, הדת מצווה לרצוח במספר מקומות.
    סטפן רוברטס

Come Out

מורחקים
    שם פרטי
    ישראל
    לייקים
    644
    נקודות
    558
    פוסטים בבלוג
    3

ציטוט נכתב במקור על ידי rcl-nadav צפיה בהודעה
    לאתאיזם אין מגוון זרמים ואוכלוסיות, אין טקסים ואין פולחנים מסוגים שונים. לעומת זאת...
    ישנן אינסוף דתות, אינסוף אלילים, טקסים, פולחנים, מחלוקות, מצוות וציווים שונים - ישנן אינסוף סיבות למלחמות בגין הדת.
    ברחו מזכרונכם המושגים: 'מלחמות קודש' / ג'יהאד וכו'?

אי אפשר לעשות בכלל השוואה בין המלחמות הנוצרות ע"י הדת, לבין "מלחמות אתאיסטיות".
    מי שעושה זאת בעצם עושה נסיון צולע להעביר את הטיעון לצד 'השני', לצד שלא מאמין באלוהים - זה טימטום לנהוג כך.
    מלחמות לרוב מתפתחות עקב מחלוקות כלשהן, וכפי הידוע - המונותאיזם מלבה בצורה פנטסטית את המחלוקות הללו.

תעשו לי טובה, לא צריך להיות גאון כדי להבין שהדת (אלוהים) מביאה מלחמות והרס לעולם.
    מספיק לנסות להיות "אולטא סופר חכמים" ולמצוא "משמעויות נסתרות" כדי להצדיק את הדת.
    אתה צודק מאוד בכל מה שכתבת, הטענה שלי היא, שהמצב הנוצר ע"י הדת בחברה של בני האדם, אינו מכריח את אי צדקת הדרך של הדת כשלעצמה. אולי זה יכול להוכיח משהו על הצדק שיש ב"לתת" דת להמונים, אבל לא על הדת עצמה.
    אם כן אין זה אומר כלום על מערכת החוקים של הדת; אם זה אומר משהו זה על טבעם של בני האדם, ואולי גם ביקורת על האלוהים (אם היה קיים).
    והרי גם לטענתך שלא האלוהים נתן את התורה, הרי זו תופעה קיימת בעולם שבני האדם מעוניינים בדת, וגם לאתאיזם יש הסבר לתופעה, ואפי' מבחינה אבולוציונית (ראה יש אלוהים? של ריצ'אר דוקינס). אם כן מה יותר נכון וטוב הוא מלפני האלוהים (אם הוא קיים) מלהכתיב לבני האדם את הדת הנכונה והראויה אם בלאו הכי ימציאו אותה מעצמם?
    אם כן לכאורה סרה הביקורת על נתינת תורה ע"י אלוהים.

ציטוט נכתב במקור על ידי rcl-nadav צפיה בהודעה
    אז היהדות איננה מוסרית, מכיוון שהיא מצווה לרצוח מגוון טיפוסים שונים שאינם מתיישבים עם השקפתה.
    ילדים סוררים / אדם שהמיר דתו / אישה שאינה בתולה ביום נישואיה וכו'.
    והרי הכל מודים שישנם אנשים הראויים לעונש מוות, דוגמת אדם הפועל להשמדת עם.
    אם כן בעין היהדות יש מגוון תופעות שאילו ישתרשו בעם יש אליהם יחס של השמדת עם במובן המוסרי, לדוגמא: רצח, גילוי עריות, ועוד.

הדת לא מצווה לרצוח? אולי גויים לא נחשבים בני אדם אז זה לא נכנס בהכללה- אבל כן, הדת מצווה לרצוח במספר מקומות.
    לא ידוע לי שהדת מצווה לרצוח גויים.
    תראה את המקור.
    נערך לאחרונה על ידי ישראל; 21-01-2011 בשעה 15:33.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 15:17.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,499,403 | הודעות: 8,199,996 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect