קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [כתבה] ברצלונה וריאל בקרב ראש בראש גם בנבחרת השנה
    על ידי Erik Lamela בפורום כדורגל
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 02-12-2011, 15:57
  2. תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 19-09-2010, 18:09
  3. השער שבלעדיו ברצלונה לא הייתה לוקחת טריפל (08-09)
    על ידי B4ng1ngY0urM0m בפורום ספורט מדיה
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 06-06-2010, 14:00
  4. [פרטים!] Va - Restart אמור להיות האוסף הכי טוב השנה!!!
    על ידי KaMaSuTranCe בפורום אלקטרונית
    תגובות: 28
    הודעה אחרונה: 30-09-2005, 08:58
  5. מתבשל: ברצלונה תשחק נגד מכבי תל אביב
    על ידי Dr.ed בפורום כדורגל
    תגובות: 20
    הודעה אחרונה: 05-09-2005, 20:44
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 23

ברצלונה - השנה טריפל ?

משתמש באטרף האוואטר של Pumba
    לייקים
    1066
    נקודות
    2,014

ברירת מחדל ברצלונה - השנה טריפל ?

בארסה גם השנה תככב ?

כבר כמה שנים אומרים שהקבוצה של פה גווארדיולה הקבוצה הכי טובה בעולם, השנה כמובן הם מככבים במקום הראשון
    עם 52 נק' ו17 ניצחונות מתוך 19 מחזורים, ברצלונה לא קבוצה המוציאה הרבה כסף על שחקנים, השנה היא קנתה את דויד
    וויה, איברהים אפלאי , מסצ'ראנו ואדריאנו. הקבוצה מככבת בליגה ושום דבר נראה שלא מתכוון לעצור אותה, בליגה כמעט
    כל קבוצה שהיא פוגשת היא מתחילה את הדבר הזה שקוראים לו "יופי", הקבוצה פשוט נמצאת כל כך הרבה עם הכדור,
    וכמה הזדמנויות. ומה שעוד יכול להראות לנו כמה שהקובצה הזאל כל כך טוב ששלוש שחקניה של ברצלונה התחרו ראש
    בראש מי יזכה בתואר שחקן השנה, השחקן היו ליונל מסי, צ'אבי הרננדס ואנדרס אינייסטה.

השנה נראה שיכול להיות שיהיה לברצלונה טריפל, בליגה היא מככבת אבל למרות הכל ריאל מדריד נמצאת מרחק כמה נקודות
    מתחתיה ובגביע ברצלונה פוגשת את הקבוצות הקטנות ומכניסה להם חמישייה לרשת. ובליגת האלופות יש לה לפגוש בשמינית
    הגמר את ארסנל ונראה ששום דבר לא יעצור אותה.

מה דעתכם ?

ספוילר:

לקטגוריית פנאי ותחביבים לחץ על התמונה

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע
    שם פרטי
    איתי
    לייקים
    0
    נקודות
    1

לדעתי הם לא יקחו את ליגת האלופות. וייפלו בחצי הגמר, למרות שהרבה תלוי בקבוצה שהם יקבלו. כמובן שהם קבוצה מצוינת על סף מושלמת, וכמעט בלתי אפשרי להוציא נגדה נק', אבל טריפל לא יהיה להם לדעתי.

סכום הגודל שמותר לחתימה הינו 600, חתימתך הייתה בגודל 865 ולכן נערכה. אנא שמור על החוקים.
    ספוילר:

להבא הלינק לא ישמר.

http://up351.siz.co.il/up2/t1n02ymqydoy.jpg

משתמש כבוד
    MHFC 1913
    האוואטר של -Max-
    לייקים
    503
    נקודות
    6,557

לצערי הרב, לריאל יהיה קשה מאוד לקחת מברצלונה את האליפות השנה.
    ברצלונה נותנת עונה גדולה, אבל עדיין שום דבר עוד לא סגור.
    הפער רק 4 נק', יהיו לברצלונה עוד נפילות העונה וגם יש עוד סופר קלאסיקו אחד.

בליגת האלופות קשה לנבא מה יהיה איתה, תלוי בהגרלות שהיא תקבל ולמרות שהיא הקבוצה הטובה באירופה בימים אלה, בשתי מפגשים בין קבוצות הכל יכול לקרות.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    אביאל
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    חתיך

אין על ברצלונה.
    ברצלונה שולטת ובתניים עד עכשיו ברצלונה רק השפילה את ריאל מדריד

משתמש כבוד האוואטר של -NiR-
    שם פרטי
    ניר
    לייקים
    15
    נקודות
    1,040
    משפט מחץ
    תשאף להגיע לירח, מקסימום תיפול תהיה כוכב

נתחיל מזה, שמרוב שברצלונה כ"כ מצליחה יש לה אוהדי הצלחות בכל רחבי העולם..
    בכל מקרה טריפל לא נראה לי שהיא תיקח, האליפות קרובה אליה יותר מאשר אל ריאל, וליגת האלופות תלוי עוד איזה יריבות היא תפגוש, וגביע נקווה שהיא לא תיקח..

משתמש מכור
    שם פרטי
    עמית
    לייקים
    0
    נקודות
    280
    משפט מחץ
    F.C Barcelona, Liverpool F.C = YNWA

ציטוט נכתב במקור על ידי -NiR- צפיה בהודעה
    נתחיל מזה, שמרוב שברצלונה כ"כ מצליחה יש לה אוהדי הצלחות בכל רחבי העולם..
    בכל מקרה טריפל לא נראה לי שהיא תיקח, האליפות קרובה אליה יותר מאשר אל ריאל, וליגת האלופות תלוי עוד איזה יריבות היא תפגוש, וגביע נקווה שהיא לא תיקח..
    אולי תפסיק לבלבל ת'מוח כבר?!?!?!?!
    שנינו יודעים שלא משנה איזה קבוצה תשים נגד ברצלונה, 90% שברצלונה מנצחת ואפילו מפרקת. אז אולי תפסיק כבר, אוהד ריאל טיפוסי שיש לו מה להגיד על אוהדי ברצלונה אבל לא מוכן להודות באמת - ברצלונה הקבוצה הטובה בעולם, ורק משהו קיצוני ביותר יגרום לכך שהיא לא תיקח את אליפות ספרד ו/או ליגת האלופות.
    אז תעשו לי טובה כל אוהדי ריאל היקרים תפסיקו להביע את דעותיכם החסרות תועלת שמראות איזהשהי סוג של תקווה שברצלונה לא תיקח כל תואר אפשרי כי אתם סתם יוצאים דבילים!!
    ובקשר לשטות הגמורה שאמרת על האוהדים של ברצלונה, אעלק אוהדי הצלחות. אם כבר אוהדי הצלחות אז בוא נחזיר אותך לשנת 2009, מדריד, איצטדיון סנטיאגו ברנבאו (ביתה של ריאל מדריד) - משחק שבו ברצלונה פותחת את ריאל 6-2 ובגול ה- 6 ואפילו עוד לפניו אוהדי ריאל שורקים בוז לשחקנים ועוזבים את המגרש. אלה אוהדים אלההה???? אוהדי בית"ר יותר אוהדים מכם, למרות שבבית"ר תמיד ריק.
    קיצר אוהדי ריאל הנכבדים עדיף שלא תגיבו.
    יום נעים!
    נערך לאחרונה על ידי amitregev; 21-01-2011 בשעה 18:57.

שם פרטי
    ניר
    לייקים
    15
    נקודות
    1,040
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי amitregev צפיה בהודעה
    אולי תפסיק לבלבל ת'מוח כבר?!?!?!?!
    שנינו יודעים שלא משנה איזה קבוצה תשים נגד ברצלונה, 90% שברצלונה מנצחת ואפילו מפרקת. אז אולי תפסיק כבר, אוהד ריאל טיפוסי שיש לו מה להגיד על אוהדי ברצלונה אבל לא מוכן להודות באמת - ברצלונה הקבוצה הטובה בעולם, ורק משהו קיצוני ביותר יגרום לכך שהיא לא תיקח את אליפות ספרד ו/או ליגת האלופות.
    אז תעשו לי טובה כל אוהדי ריאל היקרים תפסיקו להביע את דעותיכם החסרות תועלת שמראות איזהשהי סוג של תקווה שברצלונה לא תיקח כל תואר אפשרי כי אתם סתם יוצאים דבילים!!
    ובקשר לשטות הגמורה שאמרת על האוהדים של ברצלונה, אעלק אוהדי הצלחות. אם כבר אוהדי הצלחות אז בוא נחזיר אותך לשנת 2009, מדריד, איצטדיון סנטיאגו ברנבאו (ביתה של ריאל מדריד) - משחק שבו ברצלונה פותחת את ריאל 6-2 ובגול ה- 6 ואפילו עוד לפניו אוהדי ריאל שורקים בוז לשחקנים ועוזבים את המגרש. אלה אוהדים אלההה???? אוהדי בית"ר יותר אוהדים מכם, למרות שבבית"ר תמיד ריק.
    קיצר אוהדי ריאל הנכבדים עדיף שלא תגיבו.
    יום נעים!
    חח למה נראה לך שאני מתכחש לכך שברצלונה היא לא הקבוצה הטובה ביותר בעולם? איפה במשפט
    "בכל מקרה טריפל לא נראה לי שהיא תיקח, האליפות קרובה אליה יותר מאשר אל ריאל, וליגת האלופות תלוי עוד איזה יריבות היא תפגוש, וגביע נקווה שהיא לא תיקח.. "
    הבנת שאני חושב שהיא לא הקבוצה הטובה ביותר בעולם? רק אמרתי שלאליפות היא יותר קרובה מאשר אל ריאל לקחת, ליגת האלופות תלוי, וגביע נקווה שלא תקח.
    אחרי שהבהרנו את הנקודה הזאת, אתה בעצמך אל תתכחש לכך שיש הרבה אוהדי ברצלונה שהם אוהדי הצלחות.
    ובקשר למה שאמרת, שחכת לפני כמה שנים שרונאלדינו פירק את ריאל כולם מחאו לו כפיים? אל תציג רק את העובדות הרעות.
    וגם אם ריאל מפסידה לברצלונה 6-2 בבית, בוז לקבוצה שלה היא תופעה לגיטימית על כך שהקבוצה שלה פורקה על ידי הקבוצה הכי שנואה בביתה. זה לא קשור לאוהדי הצלחות או לא, זה קשור לרגע עצמו, את תחושת האכזבה ואת הכשלון. אומנם זה עדיין לא מצדיק את הבוז אבל עדיין אפשר להביא את התגובה הזאת שקוראת מדי פעם. אחרי הכל אנחנו תמיד בשביל ריאל לא לקחנו מלא זמן תואר משמעותי ואני בכל זאת מקפיד לראות את המשחקים של ריאל ובעזרת ה' אולי גם שנה הבאה אני טס למשחק ליגה.
    נערך לאחרונה על ידי -NiR-; 21-01-2011 בשעה 19:18.

משתמש מכור
    שם פרטי
    עמית
    לייקים
    0
    נקודות
    280
    משפט מחץ

חח למה נראה לך שאני מתכחש לכך שברצלונה היא לא הקבוצה הטובה ביותר בעולם? איפה במשפט הבנת שאני חושב שהיא לא הקבוצה הטובה ביותר בעולם? רק אמרתי שלאליפות היא יותר קרובה מאשר אל ריאל לקחת, ליגת האלופות תלוי, וגביע נקווה שלא תקח.
    אחרי שהבהרנו את הנקודה הזאת, אתה בעצמך אל תתכחש לכך שיש הרבה אוהדי ברצלונה שהם אוהדי הצלחות.
    ובקשר למה שאמרת, שחכת לפני כמה שנים שרונאלדינו פירק את ריאל כולם מחאו לו כפיים? אל תציג רק את העובדות הרעות.
    וגם אם ריאל מפסידה לברצלונה 6-2 בבית, בוז לקבוצה שלה היא תופעה לגיטימית על כך שהקבוצה שלה פורקה על ידי הקבוצה הכי שנואה בביתה. זה לא קשור לאוהדי הצלחות או לא, זה קשור לרגע עצמו, את תחושת האכזבה ואת הכשלון. אומנם זה עדיין לא מצדיק את הבוז אבל עדיין אפשר להביא את התגובה הזאת שקוראת מדי פעם. אחרי הכל אנחנו תמיד בשביל ריאל לא לקחנו מלא זמן תואר משמעותי ואני בכל זאת מקפיד לראות את המשחקים של ריאל ובעזרת ה' אולי גם שנה הבאה אני טס למשחק ליגה.

הנה תסתכל על מה שהדגשתי לך ועל זה שרשמת מקודם: "....וליגת האלופות תלוי עוד איזה יריבות היא תפגוש...": אץה יודע כמו כולם שהיא הקבוצה הטובה בעולם ואמרת את זה הרגע. אז מה אתה פתאום אומר תלוי מי היא תפגוש. עכשיו תנסה להגן על עצמך! האמירה שלך הייתה ברורה: שיש קבוצות שיכולות לנצח אותה. ואתה יודע שזה אם היא לא תזכה זה יהיה בגלל משהו מאוד מאוד קיצוני. אז למה להתכחש??
    ובקשר ל6-2, אני יראה לך מה אוהדים אמיתיים עושים במצבים כאלה: כל העולם צריך לקחת דוגמה מהאוהדים של ליברפול. לא משנה כמה הם יפסידו ואיפה הפ יהיו ובכל מצב הקהל שלהם תמיד יהיה שם ובחיים אבל בחיים לא ישרוק בוז ויעזוב את המגרש כמו שאתם עשיתם. ב 3-1 מול צ'לסי באנפילד בליגת האלופות, אף אוהד לא זז מהמקום עד הסיום!!!! ובסוף עוד שרו לשחקנים ועודדו אותם וגם שהשנה שהיא בשנה רעה מאוד ומפסידה לקבוצות שסוגרות את הטבלה האוהדים נשארים ותומכים . אני בחיים לא ראיתי אוהדי ברצלונה שורקיןם בוז והולכים באמצע משחק. ותאמין לי שראיתי הרבה!!!
    אז חלאס כבר בסדר?!
    נערך לאחרונה על ידי amitregev; 22-01-2011 בשעה 12:26.

אליפות הם יקחו לדעתי, בגביע כנראה הם יפגשו את ריאל לסופר קלאסיקו אין ספק שבארסה קבוצה הרבה יותר טובה מריאל אבל במשחק אחד הכל יכול לקרות , זה תלוי בהמון דברים כמו פציעות הרחקות וכו' אבל אני חושב שברצלונה בהחלט ראויה לזכות בטריפל העונה ואני לא רואה שיש איזשהי קבוצה שיכולה להתמודד מול ההתקפה המדהימה שלה, אם כי פציעה של צ'אבי\אינייסטה והכל פתוח.

שם פרטי
    ניר
    לייקים
    15
    נקודות
    1,040
    משפט מחץ

[הנה תסתכל על מה שהדגשתי לך ועל זה שרשמת מקודם: "....וליגת האלופות תלוי עוד איזה יריבות היא תפגוש...": אץה יודע כמו כולם שהיא הקבוצה הטובה בעולם ואמרת את זה הרגע. אז מה אתה פתאום אומר תלוי מי היא תפגוש. עכשיו תנסה להגן על עצמך! האמירה שלך הייתה ברורה: שיש קבוצות שיכולות לנצח אותה. ואתה יודע שזה אם היא לא תזכה זה יהיה בגלל משהו מאוד מאוד קיצוני. אז למה להתכחש??

מה קשור תפסיק עם החשיבה של ילד בן 8 טוב? ברצלונה לא יכולה לנצח כל קבוצה הכל תלוי, זה שאני אומר שהיא הקבוצה הכי טובה בעולם לא אומר שהיא יכולה להיות בלתי מנוצחת, בעיקר בגלל שבליגת האלופות הכל יכול לקרות. אני אומר שהיא הכי טובה בעולם בהתבסס על דברים כמו הסגל, מחלקת נוער, סגנון המשחק וכדומה.

ובקשר ל6-2, אני יראה לך מה אוהדים אמיתיים עושים במצבים כאלה: כל העולם צריך לקחת דוגמה מהאוהדים של ליברפול. לא משנה כמה הם יפסידו ואיפה הפ יהיו ובכל מצב הקהל שלהם תמיד יהיה שם ובחיים אבל בחיים לא ישרוק בוז ויעזוב את המגרש כמו שאתם עשיתם. ב 3-1 מול צ'לסי באנפילד בליגת האלופות, אף אוהד לא זז מהמקום עד הסיום!!!! ובסוף עוד שרו לשחקנים ועודדו אותם וגם שהשנה שהיא בשנה רעה מאוד ומפסידה לקבוצות שסוגרות את הטבלה האוהדים נשארים ותומכים . אני בחיים לא ראיתי אוהדי ברצלונה שורקיןם בוז והולכים באמצע משחק. ותאמין לי שראיתי הרבה!!!
    ובנוגע לזה, חלאס להתכחש שאין אוהדי הצלחות בברצלונה בעולם בסדר? כל אחד יסכים איתי על כך שלכל קבוצת פאר במיוחד כמו ברצלונה יש אוהדי הצלחות.

משתמש מכור
    שם פרטי
    עמית
    לייקים
    0
    נקודות
    280
    משפט מחץ

מה קשור תפסיק עם החשיבה של ילד בן 8 טוב? ברצלונה לא יכולה לנצח כל קבוצה הכל תלוי, זה שאני אומר שהיא הקבוצה הכי טובה בעולם לא אומר שהיא יכולה להיות בלתי מנוצחת, בעיקר בגלל שבליגת האלופות הכל יכול לקרות. אני אומר שהיא הכי טובה בעולם בהתבסס על דברים כמו הסגל, מחלקת נוער, סגנון המשחק וכדומה.

ובנוגע לזה, חלאס להתכחש שאין אוהדי הצלחות בברצלונה בעולם בסדר? כל אחד יסכים איתי על כך שלכל קבוצת פאר במיוחד כמו ברצלונה יש אוהדי הצלחות.

לכל קבוצה יש אוהדי הצלחות, אבל זה לא משנה, מה אתה מסתכל על האוהדים?! קודם כל הקבוצה אח"כ האוהדים. ואגב לפחות היית יוצא בסדר והיית אומר שגם לריאל יש אוהדי הצלחות (ויש הרבה!!), אני מכיר הרבה כאלה...
    אבל עזוב עוד מעט אם שתיהן ינצחו בחצי גמר הגביע ויעלו לגמר יהיה לנו גמר קלאסיקו (למרות שזה גביע, הרצון לנצח יהיה בדיוק כמו קלאסיקו רגיל), ואז נראה מי תגיד את המילה האחרונה.

יום טוב!

שם פרטי
    ניר
    לייקים
    15
    נקודות
    1,040
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי amitregev צפיה בהודעה
    לכל קבוצה יש אוהדי הצלחות, אבל זה לא משנה, מה אתה מסתכל על האוהדים?! קודם כל הקבוצה אח"כ האוהדים. ואגב לפחות היית יוצא בסדר והיית אומר שגם לריאל יש אוהדי הצלחות (ויש הרבה!!), אני מכיר הרבה כאלה...
    אבל עזוב עוד מעט אם שתיהן ינצחו בחצי גמר הגביע ויעלו לגמר יהיה לנו גמר קלאסיקו (למרות שזה גביע, הרצון לנצח יהיה בדיוק כמו קלאסיקו רגיל), ואז נראה מי תגיד את המילה האחרונה.

יום טוב!
    יוצא בסדר והיית אומר שגם לריאל יש אוהדי הצלחות (ויש הרבה!!), אני מכיר הרבה כאלה...
    מספיק עם החפירות שלנו אבל לפני זה אני חייב להגיד עוד משהו קטן - תקרא את ההודעה האחרונה שלי שוב פעם ותסביר לי למה אתה חושב שאם אני אומר "קבוצת פאר" ריאל מדריד לא נכללת בזה?
    נערך לאחרונה על ידי -NiR-; 24-01-2011 בשעה 18:08.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    חי ואושר
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    אני בן 13

השנהה ברצלוונה לווקחת את האליייפות, והגבייע בקייצווור ... לווקחחת את כלל התאריים 6 תאריים כמוו שנהה שעברהה בעזרתת השם ! !

משתמש ותיק
    לייקים
    36
    נקודות
    515

ציטוט נכתב במקור על ידי אושר סן צפיה בהודעה
    השנהה ברצלוונה לווקחת את האליייפות, והגבייע בקייצווור ... לווקחחת את כלל התאריים 6 תאריים כמוו שנהה שעברהה בעזרתת השם ! !
    זה היה לפני שנתיים, יהיה מעניין לראות את הגמר גביע אם באמת זה יהיה הקלאסיקו, סוף סוף באמת תהיה משמעות לגביע , אגב שלושה ימים אחרי זה מגיע גם הסופר קלאסיקו בליגה ככה שאם באמת יהיה בארסה נגד ריאל בגביע הולך להיות שבוע כיפי
    נערך לאחרונה על ידי hai60; 24-01-2011 בשעה 22:46.
    קרא חוקי חתימות

משתמש מכור
    שם פרטי
    עמית
    לייקים
    0
    נקודות
    280
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי hai60 צפיה בהודעה
    זה היה לפני שנתיים, יהיה מעניין לראות את הגמר גביע אם באמת זה יהיה הקלאסיקו, סוף סוף באמת תהיה משמעות לגביע , אגב שלושה ימים אחרי זה מגיע גם הסופר קלאסיקו בליגה ככה שאם באמת יהיה בארסה נגד ריאל בגביע הולך להיות שבוע כיפי

מה?!? שלושה ימים הפרש בין קלאסיקו לקלאסיקו?!?!??
    ענקק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 13:30.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,497,928 | הודעות: 8,198,521 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect