יש ילדה אחת בכתה שלי שנראלי שהיא אוהבת אותי ואני אותה גם אנחנו יושבים ביחד בכתה.
היא כל הזמן מסתכלת עלי בשיעוריםונוגעת בי כמו שהיא לא נוגעת באף אחד (בפנים, בגוף ועוד)
האם זה אומר שהיא אוהבת אותי?
נ.ב. חברים שלה מרו שהיא חולה עלי
יש ילדה אחת בכתה שלי שנראלי שהיא אוהבת אותי ואני אותה גם אנחנו יושבים ביחד בכתה.
היא כל הזמן מסתכלת עלי בשיעוריםונוגעת בי כמו שהיא לא נוגעת באף אחד (בפנים, בגוף ועוד)
האם זה אומר שהיא אוהבת אותי?
נ.ב. חברים שלה מרו שהיא חולה עלי
|
|
ע"י גלאי אהבה מן הסתם.. אתה בא לומר לי שההורים שלך עדיין לא קנו לך? איך נראה לך שכולם מתחתנים בסוף? בימינו הכל מחושב!איך לגלות סימנים של אהבה
לדעתי בגיל שלך פחות צריך לשים על האם היא אוהבת אותי או לא ולעבוד בעיקר על מה שאתה משדר, על חברותה, נינוחות, קלילות, הומור... בחורות כבר יתאהבו בך על הדרך.
אם אתה כלכך רוצה לוודא שהבחורה מאוהבת בך, גש לפורום פיקאפ ותחפש מידע על "סימני עניין" או IOI למרות שאם אתה בטווח ה-13 זה דיי מיותר עבורך, בגיל שלכם אם אתה קונה לה מקופלת היא תתאהב בך ותתלה פוסטר שלך בחדר.
איןן אתה שפיץץץ אני אומר לך ! .
א. חברים שלך לא מנהלים ראשיים, אין להם גישות והרשאות ללב של הילדה הזאת
ב. אם אתה חושב שהיא אוהבץ אותך שאל אותה.
"את נראית לי כמו אחת, שאוהבת אותי, אני אומר לך רואים עלייך"
חחח כמובן לא בצורה הזו
אבל אין פשוט מ "לקחת אותה הצידה"
כן יש סימנים של אהבה.
לא "רואים עליי" שאני אוהב משהיא?
אף אחת לא באה אלייך ואמרה לך "שיו קריסטל איןןן את - מאוהבת וזה בדוק !"
ולגבי נער שמציק למשהי,
לכל בוגר בר דעת ידוע שה"ילד שמושך לה בצמות" הוא הכי מאוהב
פי הסימנים האלה היא מטורפת אליך
נערך לאחרונה על ידי Micha19; 22-01-2011 בשעה 20:52.
אבל לפי הסימנים האלה היא אוהבת אותי או שלא כי אני מתכוון להגיד לה את זה עוד מחר ואני צריך עזרה דחוף
הייתי ממליץ לך שלא להתבסס יותר מידי על סימני אהבה, זה דבר יפה אבל לא כלכך מועיל לטווח הארוך.
ברגע שתומר מילה לא במקום, ברגע שתעשה מעשה מטופש או כל דבר שלא ימצא חן בעיני הבחורה (ולא חסר.. לכל בחורה יש משהו אחר שהיא לא סובלת.. זה יכול להתחיל באיך שאתה מדבר ולהסתיים בעובדה שהבחורה לא סובלת אנשים שאוכלים בננות.. ובמקרה אתה מאוד אוהב בננות.. לכל בחורה יש שריטה משלה) פשוט ירד לה ממך וכל הסימנים שבנית עליהם יעלמו כלא היו.
אני שוב חוזר ואומר, תעבוד בעיקר על האופי שלך, הפוך להרגל להיות אדם קליל ומצחיק שמתקשר עם החבר'ה.. בין היתר גש לבחורה ותגיד לה שאתה אוהב אותה אבל אם היא תנפנף אותך אל תתרגש, קח זאת בקלות ותמשיך לעבוד בעיקר על האישיות (אישיות: להיות רגוע, מצחיק, בעל ביטחון עצמי, אוהב אנשים וכו').
נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 22-01-2011 בשעה 20:46.