תקשיבו.. אין לי כל כך הרבה ידידות וגם אלה שיש הם כונפות
תגידו איך אתם משיגים ידידות(ושאני אומר משיגים אני מתכוןן משיגים מבחינת זה שיהיה לכם ידידות לא שהם יהפכו לבנות זוג שלכם או משהו כזה..)
תודה לכל מי שעוזר וסליחה אם השאלה הזאת קצת מטומטת![]()
תקשיבו.. אין לי כל כך הרבה ידידות וגם אלה שיש הם כונפות
תגידו איך אתם משיגים ידידות(ושאני אומר משיגים אני מתכוןן משיגים מבחינת זה שיהיה לכם ידידות לא שהם יהפכו לבנות זוג שלכם או משהו כזה..)
תודה לכל מי שעוזר וסליחה אם השאלה הזאת קצת מטומטת![]()
|
|
ממש לא מטומטמת אבל הנקודה היא מאוד קלה.
קל להשיג ידידות, מספיק שתעבור את השלב הראשון שלך, שבור את הפחד ותיגש לנשים.. אתה מהר מאוד תגיע למצב שאותן הידידות האלה כבר ימאסו עליך ותרצה מהן חופש או שפשוט תלך על הדבר האמיתי שזאת חברה
כל יום, משחק שטח במשך שעה, יעשה את העבודה.
נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 22-01-2011 בשעה 18:25.
הכי קל בעולם.
יש מסביבך המון בחורות , כל יום. כל מה שצריך לעשות זה לפתוח ת'פה.
קח על עצמך מטרה לדבר מחר עם כל בחורה שנמצאת סביבך *
(טוב נו , לא עם כולן.. אבל עם כמה שיותר... לפחות עם אלו מהכתה שלך.)
זהו... האמת שזהו.. ברגע שתתחיל לדבר , ותדבר חופשי..
ברגע שתגיע למצב של שיחה זורמת ,
לא בעיה לפני שאתה הולך לגשת להביא חיבוק.
יום אחרי זה להגיד שלום עם חיבוק ולספר משהו. לשאול משהו. להתחיל לדבר.
הייתי פה.
קודם כל רק לידע כללי אני לא אותו משתמש שפתח את האשכול, אלא משתמש אחר שבחר להיות כאנונימי.
אני אתן לך סיטואציה שקראה לי לאחרונה.
פיתחתי שיחה עם מישהי, דיברנו, צחקנו הכל היה פרפקט.
בסוף ניגשתי לתת חיבוק, היא לא דחתה אותי כמובן, אבל עלה בה מן ציחקוק כזה שאני בטוח שהיה קשור לחיבוק ולא לאיזה בדיחה או משהו מצחיק שקרה קודם לכן.
מזה אומר בעצם ?
בחיי שהאנשים פה צריכים להפסיק להתעסק ב"לגשת ל634634643 סטים עם התנהגות ודיבור מוזר" וללמוד קצת דינמיקה חברתית וכל העסק של המעגלים החברתיים, ולמה ידידות משמשות בדיוק.
רמז - זה לא קשור לאיך שהן נראות.
עוד רמז - ברגע שיש מישי שעונה על הגדרות מסויימות (למה לי להגיד אותן פה שתקבלו תזיונים שלכם על הצלחת? זין!!!! אבל שוב זה ממש לא קשור להאם היא כונפה או כוסית) וחושבת עליכם דברים..טובים (ודברים טובים זה לא נחשב שעשיתם עליה רוטינות וניסיתם לשחק מישהו שאתם לא, זה יתן תוצאה הפוכה ממה שאתם צריכים)...יש לכם מספר יתרונות שאתם צריכים להשתמש בהם כדי לקבל תוצאה רצויה.
ועוד רמז אחרון - בנות מדברות.
![]()
תמיד קל,כל יום מוצאים "ידידות" חדשות,סתם בנות כאלה שאתה בקשר איתן..חברות של ידידות וכו',מרחיב את המעגל החברתי
תמיד נחמד שבאות בנות ומחבקות אותך כל שניה חח
מה שהוא מנסה להגיד, רק ללא רמזים ועם תוכנית פעולה מסודרת:
1. כדאי לך להתחבר לבנות מסויימות- למשל אם אתה יודע שבחורה X היא דומיננטית בקבוצה, כדאי לך להתחבר אליה.
2. לדאוג לכך שהן יחשבו עליך דברים טובים- שאתה אחלה בחור, מגניב, כיפי- את זה עושים על ידי הטכניקות של פיקאפ.
3. בנות מדברות אחת עם השניה ושמועות ורכילויות עוברות יותר מהר ממהירות האור.
4. נובע מ1,2,3- יש לך SOCIAL PROOF מטורף במעגל החברתי כי הבחורה הדומיננטית פשוט מתה עלייך וחושבת עלייך דברים טובים. היא תכיר לך בחורות מהמעגל החברתי שלה. היא תעזור לך ליצור PRESELECTION - מפה הדרך קצרה, רק צריך לבחור על מי באלך.
בגלל זה זה טיפשי להתחיל לפתוח סטים מאפס- למה להתאמץ ולהתחיל כל פעם מחדש? תשתמשו בקרש קפיצה המטורף הזה.
נערך לאחרונה על ידי mir123; 24-01-2011 בשעה 17:30.
איך היית מדבר עם בנות אם הייתה לך חברה?
בכל פעם שאתה מדבר עם מישהי לצורך העניין בשבוע הקרוב, תצא מנקודת הנחה שיש לך חברה, ושגם ככה לא ייצא שום דבר מיני מהשיחה בינכם. תדבר לצורך השיחה.