רציתי לדעת כי אני לא רוצה לקחת סיכון
רציתי לדעת כי אני לא רוצה לקחת סיכון
|
|
מסוכנות למוכרים. האיסור הוא למכור לא לקנות.
כל הסיגריות מסוכנות..
לנושא:
אם הן מקוריות אין שום חשש.
אבל כל עוד זה לא מקיוסק מוכר וזה.. יש סיכוי טוב שזה זיוף.
מה זה לעזאזל קיוסק מוכר?
בכללי, אם זה זול באופן מחשיד זה ככל הנראה מזויף. פשוט מהסיבה הפשוטה שרוב הסיכויים שמי שמוכר לך הוא לא נדבן ואם הוא לא לוקח ממך את הערך האמיתי של המוצר זה כנראה כי המוצר חסר ערך.
סיטואנות זה השקר הכי גדול דל הזייפנים. החברות שמשווקות סיגריות מעבירות אותן תחת אבטחה מאוד מאוד כבדה! (אחי עבד בחרת העברות של מלבורו) ככה שאין סוכי בעולם שזה גנוב. ולמשווק מורשה אסור למכור ישירות לאזרחים, מה שמשאיר זיוף.
http://up353.siz.co.il/up3/twnmmtzu3exo.jpg
אני קניתי בשוק הכרמל מלבורו מדיום ב15 שקל... אין מצב שזה זיוף כי יש לזה טעם של מלבורו מדיום אמיתי... הדרך היחידה לזייף סיגריה בטעם של מלבורו זה לקנות את אותו טבק שהם משתמשים בו וזה טבק איכותי ויקר כך שכבר לא ישתלם להם... אין מצב שלטבק זול יהיה טעם של מלבורו... אגב הוא גם מכר דווידוף 17 שקל ופאלמאל 12 שקל... 100% מקורי היה על זה גם אזהרה ברוסית אז יש מצב הוא מבריח מרוסיה אפשר לקנות שמה פקטים מלבורו 50 שקל
נערך לאחרונה על ידי kroen; 22-01-2011 בשעה 22:51.
מה קשור עישנתי מלבורו מדיום שקניתי בקיוסק ואז את המלבורו שקניתי בשוק ויש להם בול אותו טעם לא צריך לעשן שנתיים בשביל להבדיל... אפשר לחשוב כמה קשה להבריח פקטים לא בודקים כל בנאדם שחוזר אלא באקראי יש מצב טוב לא להיתפס
נערך לאחרונה על ידי kroen; 23-01-2011 בשעה 00:37.
אבל הסיגריות שמוכרים בסיטונאות יש אזהרה זה אומר שזה עדיין זיוף?
אני לא מבין על סמך מה אתה אומר את זה,
אציל בעיר יש הרבה מוכרים בשוק,
שהם מוכרים סיגריות מטוריקה, רוסיה ואירופה,
ששם מחירי הסיגריות הרבה יותר זולים.
לדוגמא יש יל בבצפר נעל"ה זה ילדים שגרים בחו"ל ולומדים איתנו,
אז כל פעם שהם טבים, הם מביאים הרבה סיגריות ומוכרים במחירים מצחיקים.
זה לא אומר שהסיגריה מזוייפת זה אומר שהסיגריה לא עברה את המכס היקר של הארץ