אנ'לא מוצא את הדיסק של הפרמוט... ואני חייב לפרמט.. אני יכול להוריד קבצים שיפרמטו לי ת'מחשב?
|
|
אתה יכול להוריד ווינדוס...
אם את רוצה בלי לצרוב את זה על דיסק אז אפשר עם דיסק און קיי...
אם אתה רוצה לפרמט רק כונן אחד ולא מותקן עליו ווינדוס אז יש גם דרך תוכנה.
למה?
לתוכנה?
http://www.iatraf.co.il/showthread.p...99%D7%A6%D7%94
לווינדוס אתה יכול למצוא בתוכנות להורדה...
לדיסק און קיי אני יכול לתרגם לך מדריך אם אתה רוצה.
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
להיכנס ל WINDOWS החדש שהתקנת ואז למחוק את ה WINDOWS השני ולאחר מכן להיכנס ל MSCONFIG ושם למחוק את השורה של ה WINDOWS שמחקת בחוצץ של ה BOOT.INI וזהו.
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
אני לא בטוח אבל שמעתי על קסם כזה שאם מסמנים קובץ ואז לוחצים על DEL דברים נעלמים.
ובנימה רצינית יותר אתה יכול ללחוץ כפתור ימני על הדיסק הקשיח שבו נמצא ה WINDOWS שאתה רוצה להעיף ואז לבחור ב FORMAT וזהו.
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
מ א ו ש ר
לדעתי יש לך בעיה עם הדיסק הקשיח כנראה PARTITION לא תקין או שהדסיק חומרתית לא תקין ואתה צריך לממש אחריות/לקנות חדש.
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!