אני בת 14, ויש מישהו שהוא שכבה מעליי שאני מאוד מחבבת והכל. אולי אפילו אוהבת.
הוא אחד האנשים הכי מדהימים שאפשר להכיר.
רציתי לדעת איך אני מראה לו שאני באמת בקטע שלו, איך אני יודעת אם הוא בקטע שלי, ואיך אני מושכת אותו אליי?
שבוע טוב לכולם![]()
אני בת 14, ויש מישהו שהוא שכבה מעליי שאני מאוד מחבבת והכל. אולי אפילו אוהבת.
הוא אחד האנשים הכי מדהימים שאפשר להכיר.
רציתי לדעת איך אני מראה לו שאני באמת בקטע שלו, איך אני יודעת אם הוא בקטע שלי, ואיך אני מושכת אותו אליי?
שבוע טוב לכולם![]()
|
|
שלום לך,כשאת במצב הזה(הבחורה) יותר קל לך למשוך אותו.
זאת אומרת שבנים "נדלקים" מהר מכל מה שהבחורה תגיד (בתקווה שאכן יש רגש כלשהו או משיכה)
השאלה שלי אליך היא : מה טיב היחסים ביניכם?
אתם מדברים בכלל?או שהוא מוצא חן בעינייך רק כי היא הסתכלת עליו?
אנחנו ידידים דווקא די קרובים , אנחנו מדברים הרבה בפייסבוק ובבצפר גם , ונפגשים בבתים אחד של השניה לפעמים
אז זה טוב,תביאי את זה למצב שזה יהיה אינטימי,תני לו יד או משהו.
הוא רק צריך קצה של התחלה שהוא יבין שיש משהו...
אם הוא ירצה אותך, הוא יתחיל איתך. אם את תנסי לדחוף ולהראות שאת מעונינת, יש מצב שהוא יחשוב שאת קצת (ואני ממש מצטער על הביטוי) פריחה וינצל ת'מצב ואחריי זה יעזוב.
אם את חושבת שיש לו עניין בך, תעזרי לו בזרימה של השיחה כדי שתוכלו לעבור לשלב הבא.
אבל אם את רואה שאין לו ממש עניין בך, תחכי עד שכן, כי אחרת...כבר פירטתי.
One Shot - One Kill
אני מסכימה איתם לגמרי. אתם ידידים, ככה הרבה יותר קל. נגיד כשתבואי אליו או שהוא אלייך (או שתצאו לאנשהו, מה שבאלך.) תביאי לו יד, או תנסי להתקרב אליו טיפה כשאתם יושבים, אם הוא בקטע הוא יזרום ואני כמעט בטוחה שינשק אותך.
בהצלחה<:
אבל הוא הקטע הוא שהוא בן אדם שלגמרי לא מנצל , בוא נגיד שהוא אחד האנשים הכי ג'נטלמנים והכי מקסימים שהכרתי , הוא לא ינצל אף אחד בחיים .
ואני חושבת שכן יש משהו , בגלל זה אני מנסה להפוך את זה למשהו כזה .
חחח תודה , הלוואי ^-^
כן וואי תודה , אני אעשה משהו כזה (:
חחח ג'נטלמן, אוהו, הוא לא ינצל אף אחת אה?....
טוב, מה אני אגיד, תמשיכי לחיות בפנטזיה שלך. אבל במציאות אין כזה דבר ג'נטלמנים, יש דבר שכזה הנקרא...בחור, לבחור יש מטרה, המטרה הזאת היא לנסותלהעביר את הגנום שלו הלאה במורד הזמן, הוא יכול לנסות להעביר את זה בדרך של להיות 'גנטלמן' והוא יכול בעודמספר דרכים. אבל מאחוריי האמצעים למטרה, יש תמיד את אותה המטרה - לז**ן.
One Shot - One Kill
אין לי משהו נגדך, זה פשוט שאת לא מבינה איך העולם מסתתובב - נקרא לזה ככה.
לכל גבר יש מטרה שהיא להזדווג ולהביא צאצאים, אז הוא ירצה לז**ן כמה שיותר. ברגע שפריחה באה אליו ומציעה לו בכיף, הוא 'יפגע' במטרה וימשיך הלאה.
בגלל זה אני אומר, כדאי שתהיה בטוחה לפניי שאת עושהצעד שכזה.
ותאמיני לי, כל גבר מכיר כל גבר.יש אופי שונה, יש אמצעים להשגת המטרה בדרכים שונות ומגוונות, אבל בסופו של יום לכולנו יש את אותה המטרה. והוא אולי נראלך חמוד, ג'נטלמן ואינטיליגנט אבל ברגע שתהיה בקשר רומנטי איתו, תדעיב דיוק למה אני מתכוון.
One Shot - One Kill
האמת...אני לא מאמין שככה אתם חושבים....
זה נכון שיש את החשיבה הזאת שכל מה שגבר רוצה זה לזיין, אבל תמיד יש את אלה שיש להם איזה שהם ערכים וגבולות שהם לא מוכנים לעבור עלייהם.
אני לדוגמה בחיים לא ינצל מישהי שנמצאת במצב נפשי ירוד, פגועה או שעובר עלייה משהו כדי להשיג את המטרה הזאת.
והאמת, זה באמת יותר קל לך לגרום לו להימשך אלייך....אבל באמת כדאי שלתכי על זה צעד אחר צעד, אחרת הוא יכול בסוף לחשוב שאת סתם זולה או דברים כאלה...אז באמת כדאי שתגיעי איתו למצב אינטימי ולא סתם תקפצי עלייו ברגע שאתם לבד....
אם הוא באמת חשוב לך ואת מעוניינת בו, זה שווה את ההשקעה
אני לא חושב שאת צריכה לגרום לו לעשות צעד.
תעשי את צעד. למה לנסות לגרום לו להבין רמזים שיגרמו לו לנשק אותך? תביאי את זה למצב אינטימי (ואם אתם ידידים קרובים זה לא יהיה קשה), ותנשקי אותו. אני בטוח שהוא יזרום, כי ככה זה גברים. משם, את יכולה פשוט לשאול אותו איך הוא מרגיש לגבי זה....
חבל שבנות בארץ נמנעות מלקחת את המושכות לידיים. אולי עוד כמה שנים זה יגיע גם לישראל....
נערך לאחרונה על ידי B1ackSn0w; 25-01-2011 בשעה 01:51.
תכירו את שמוליק, אבא קנה לי
הוא אוהב במבה, ביסלי ואת עודד מנשה
נכתב במקור על ידי אושרי
מה יש בו שאין בי? בכל פעם שאני נחמד אני אוכל אותה.. כשאני מניאק אני מרוויח.אבל הוא הקטע הוא שהוא בן אדם שלגמרי לא מנצל , בוא נגיד שהוא אחד האנשים הכי ג'נטלמנים והכי מקסימים שהכרתי , הוא לא ינצל אף אחד בחיים .
יש עוד בחורות בסגנון שלך שאוהבות ג'נטלמנים? תגידי לחברות שלך שאני פנוי!!!
אם הוא ג'נטלמן ואת נמשכת אליו, או שאת צדיקה בסדום או שהוא מקרה ממש חריג.
בשביל להדליק בחור ולמשוך אותו לא צריך להתאמץ הרבה.. מספיק שתבואי בלבוש סקסי יחסית (להבדיל מלבוש היום-יום שלך) ותשמרי על קירבה פיזית ביניכם - הוא שלך!
-עריכה-
אהה.. את בת 14? אין פלא שאת נמשכת לג'נטלמנים.. זה יעבור לך xD
נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 25-01-2011 בשעה 20:28.