קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [קונה] תוכנה שמדמה רשת במחשב ממחשב רחוק | 50 נק'
    על ידי Orel Abergel בפורום עשינו עסק - ארכיון
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 30-04-2006, 19:27
  2. כבוד וכמה רחוק שווה ללכת בשבילו
    על ידי La Bamba בפורום דיבורים
    תגובות: 16
    הודעה אחרונה: 26-01-2006, 11:22
  3. יזיזה \ ידידה...
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 30-11-2005, 00:18
  4. פאק, כמה רחוק אפשר ללכת בשביל כסף???
    על ידי Fabio בפורום דיבורים
    תגובות: 14
    הודעה אחרונה: 19-10-2005, 22:41
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 26

רחוק, יזיזה...

משתמש מתחיל
    לייקים
    20
    נקודות
    50

ברירת מחדל רחוק, יזיזה...

הממ יש לי בעיה די בעייתית
    היה לי יזיזה(של נשיקות, אני בן 16), לא יודע אם היא עדיין יזיזה שלי או שסתם מפציצה אותי ברחוק מטורף כבר כמה שבועות(וממש ממש מידי פעם עושה קרוב לממש טיפה) בכל מקרה
    היה קטע שהיה רעש וזה עם הרבה ילדים והיא אמרה לי "X אתה אוהב אותי?" כמו מטומטם עניתי ישר "כן" ואז שמעתי אותה אומרת לילד אחר "רואה??? אמרתי לך!!!"
    מה עכשיו אני אמור לעשות? יצאתי יותר מידי זמין וקל להשגה כזה והיא כיאילו עדיין עושה רחוק ><
    נערך לאחרונה על ידי KakashiTheKiller; 23-01-2011 בשעה 22:59.

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור האוואטר של Dins8
    לייקים
    258
    נקודות
    108

בלי שטויות.
    קודם כל אחי תנסה להירגע.
    עכשיו , דבר תכלס. אתה רוצה אותה?

אני לא יודע באיזה מצב אתם עכשיו , אבל אני אציג לך כמה מקרים שהיו לי , עם כמה בחורות שונות ואיך "לטפל" בהם - תבחר את המקרה שהכי מתאים לך.

#1 ידידה קרובה
    אם זאת בחורה שאתם ממש בקשר טוב , של הרבה דיבורים ועניינים , וזה נמרח כבר המון זמן ,
    עדיף לך ללכת עם זה "על כל הקופה". או הכל או כלום.
    ללכת אליה , לקחת אותה לשיחה ולשאול אותה מה המצב ביניכם , ואם היא מרגישה כמוך.
    קח החלטה אחי וקח אחריות על החיים שלך. סתם להתמרח ולתת לה לתזז אותך בין קרוב ורחוק , סתם שובר ת'לב.
    ככה אם היא תאמר שלא , לפחות תדע את זה. תפסיק לחיות בציפיה ש"אולי כן".
    והרבה פעמים , מניסיון - זה מה שיציל ך תתחת ויפתח לך תעיניים לראות איזה עולם יפה אתה מפסיד כשאתה מסתכל רק עליה...
    האהבה מעוורת אחי , זה נכון..
    וכשתפסיק להיות נעול רק עליה תשים לב לכל הבחורות האחרות שהסתובבו סביבך יום יום ולא קידמת שום דבר איתם כי היית נעול עליה.

#2 ידידה רחוקה
    אם זאת מישהי שהקשר ביניכם לא כל כך טוב , ויש יותר רחוק מקרוב ,
    ושוב - אני לא יודע מה המצב החברתי שלך כרגע. (הרבה ידידות קצת ידידות וכו')
    אם המצב טוב ואתה פלרטטן עם המון בחורות אחרות , "תפעיל עליה את הקסם שך" (אוי זה נשמע עלוב)
    תפעיל ת'משחק , תתחיל לפלרטט וקדם עניינים. לא סיפור. קח יוזמה , עשה צעד.
    ואם היא שוב בורחת ואתה כבר יכול לדבר איתה חופשי , זרוק לה משהו על זה , שתבין שלא תתנהג ככה יותר.
    לא בקטע רציני וכבד כזה , תהיה ציני - אבל תעביר ת'מסר.
    "יודעתתת מה?? לא מדבר איתך יותתרר !! העלבת אותי !"
    אחרי קצת משחקים ושטויות , קדם עניינים ולך עם זה עד הסוף. בלי חרטות וקרוב רחוק ושטויות. זה סתם משחקים בקקה.

לילה טובב ובהצלחה
    זה מה שהספקתי לחשוב עכשיו , יהיה עוד משהו - אני אוסיף.
    הייתי פה.

משתמש מתחיל
    לייקים
    20
    נקודות
    50

אני לא בטוח אם אני רוצה שהיא תהיה חברה שלי כרגע, אבל אם היא תרצה אני חושב שאני אזרום..
    וכמו שאמרתי אנחנו יזיזים, אני רק אסביר לך את הקרוב רחוק
    אנחנו ביחד באימון שחייה, תמיד כולם באים איזה חצי שעה לפניי האימון וסתם מדברים וזה בחוץ
    יש 3 אימונים בשבוע,
    לפניי איזה חודש או חודש וחצי אנחנו היינו כל אימון(כל אימון הכוונה בחצי שעה~20~10 דקות לפניי תחילת האימון, תלוי כמה היה יוצא כל פעם, וב5 דקות בסוף אימון בערך) מתנשקים והיה נחמד, מידי פעם היה רחוקים קצרים, ואז קרובים אבל היה סבבה, אחר כך יצאתי דפוק והעלבתי אותה בטרוף, נפגשנו, התנצלתי, אחר כך זרם לבית שלה, שכבנו קצת על המיטה סתם(בלי סקס), קצת ניגנתי לה בגיטרה, דיברנו צחקנו, בין לבין כל הזמן נשיקות ומזמוזים, כמה אימונים אחר כך היינו ממש קרובים וכל הזמן התנשקנו
    ואז פתאום היא התחילה ברחוק, כשהיא באה ובאתי להגיד לה שלום היא הפנתה את הלחי במקום בפה ואז פשוט בכלל לא דיברנו ולא כלום כל האימון, ככה זה היה כמה אימונים, אז אני החלטתי גם לעשות לה רחוק ואחריי שהיא כבר לא יכלה יותר באיזה אימון אחד היא תפסה לי את היד אמרה לי בוא לצד, שם התנשקנו עוד והיא ממש נמרחה עליי והתחבקנו והכל היה ממש סבבה, ואז אמרתי לעצמי "איזה יופי הרחוק פועל, ועכשיו הכל מצוין בינינו", אימון אחריי זה שוב היא בכלל לא התייחסה ואז שוב, ואתמול באימון היא גם לא התייחסה ואז פתאום באמצע האימון היא אמרה שאני ארד מתחת למים, זרמתי, נתנה נשיקה של איזה חצי שנייה ואמרה "תמיד רציתי לעשות את זה", וחוץ מזה שאר האימון היא כל הזמן תפסה לי את התחת ואז חשבתי ששוב חזר ואז בסוף האימון שוב היא לא התייחסה, קיצר לאדע מה נסגר איתה וזה מעצבן בטרוף
    אבל הבעיה זה שאחריי שהיא מתנהגת ככה ואני גם לא בטוח שאני רוצה להיות חבר שלה אני אמרתי לה "כן" שאני אוהב אותה..
    נערך לאחרונה על ידי KakashiTheKiller; 24-01-2011 בשעה 08:19.

לייקים
    258
    נקודות
    108

זה די ברור שהיא רוצה אותך..
    בחורה לא תתנשק ככה סתם עם כל אחד.
    אם אתה שואל אותי - הבעיה היא לא יודעת מה הכוונות שלך.

אתה לא מספיק דומיננטי ואתה לא מוביל את הקשר לשום מקום.
    לפי מה שהבנתי עד עכשיו , את רוב ההובלה היא עשתה.
    היא לקחה אותך הצידה. היא נישקה אותך. היא אמרה לך לעשות ככה , היא עשתה את הרחוק
    עזוב עכשיו דקויות , אם פעם אחת אתה יזמת ופעם אחרת היא
    אתה צריך להיות זה שיוזם. והעניין הזה שהיא יוזמת די בולט כאן.

בלי יותר מדי חפירות , קצר ולעניין - אם אתה אוהב אותה , תתקרב אליה. תהיה הכי פלרטטן בעולם. לא רק איתה אבל. עם כולן.
    אתה צריך להיות בטוח שהיא מבינה מה אתה רוצה.
    ואיזה דרך יותר טובה מ...לדבר על מה שאתה רוצה?

בחורה לא תחשוב על סקס איתך אם לא תדבר איתה על סקס.
    הנה תרגיל , סתם למחשבה :
    אני רוצה שתחשוב עכשיו על כל דבר חוץ מפיל כחול.
    על מה חשבת?
    יפה מאוד... פיל כחול.
    אותו עקרון.
    ברגע שתדבר איתה על סקס , היא תחשוב על סקס.
    לא צריך להגיד לה "בואי נעשה סקס" , אל תהיה כל כך ישיר.
    אבל תגרום לה להתחיל לחשוב על זה , תכניס אותה לאווירה שאתה רוצה ומחפש.

אם היא כבר מתנשקת איתך , אין שום סיבה שבעולם שלא תקדם את זה הלאה.

אבל לפני הכל - תשב עם עצמך ותחשוב - אתה באמת אוהב אותה? אם אתה רוצה שהיא תהיה חברה שלך , אתה רק צריך להציב לעצמך את זה כמטרה. כל השאר זה סתם שטויות.
    הייתי פה.

משתמש מתחיל
    לייקים
    20
    נקודות
    50

כן אתה צודק, היא זאת שיוזמת, לא בגלל שאני לא יכול אלא בגלל שאני פשוט לא יודע מה אני רוצה, אני רוצה פשוט שזה ימשך ככה ביינתיים עד שאני אחשוב, ביינתיים ככה סבבה לי אז אני פשוט זורם, אני לא בטוח שאני רוצה להיות חבר שלה ואני לא רוצה להיפרד ממנה לגמריי אז לי מתאים שזה ימשיך ככה..

ובקשר לסקס, היא יותר קטנה ממני בחצי שנה והיא גם בתולה, סתם ככה לזיין אותה לא נעים לי, ככה שאם אנחנו הולכים לעשות סקס אני רוצה להיות חבר שלה(לפניי זה או אחריי זה זה לא משנה, אבל הכוונה שיצא שנהיה חברים ולא סתם עשיתי אותה וזרקתי), ככה שביינתיים אני לא בטוח אם אני רוצה להיות חבר שלה אז אני לא בטוח אם אני רוצה לזיין אותה..

לייקים
    258
    נקודות
    108

אתה חי חיים ממוצעים. זה מה שאתה מחפש?

שלב ראשון בכל דבר זה להציב מטרה.
    תדע מה אתה רוצה מעצמך.
    תנסה לדמות את זה לחייל שיוצא לקרב (עם כמה שאני שונא את הדימוי של המלחמה , כי זה כל כך לא.. אבל העיקר שתבין..) - הוא יוצא לקרב ולא יודע מה הוא מחפש , מה המטרה שלו.
    עם מי הוא יוצא ? במי הוא נלחם? מה הוא מנסה להשיג?

זה בדיוק המצב שאתה נמצא בו. אתה לא יודע מה אתה רוצה מעצמך ומצפה שהכל יימשך כמו שהוא עכשיו.
    מצטער לנפץ לך את זה אבל זה לא יישאר ככה.
    אם לא יישאר מתח מיני , אתה תשעמם אותה.
    זאת גם אחת הסיבות שהיא מתרחקת כל כמה זמן , כנראה.

בקיצור - שב עם עצמך , תחשוב מה אתה מצפה מעצמך. תעשה רשימת מטרות. לאו דווקא על דף , אפילו אם תשב עם עצמך ותחשוב , זה מספיק.
    העיקר שתדע מה אתה רוצה מעצמך. אתה רוצה חברה? אתה רוצה יזיזה? ידידה? סקס? סתם קשר טוב איתה?
    בכל מקרה , מתח מיני ואווירה של פלרטוטים זה משהו שחייב להיות .

תקרא את המאמרים שכתבתי , ירחיבו לך את כל הנושא של הצבת מטרות וכו'.

בהצלחה

טיפ קטן לסיום - "היא קטנה אז אני לא יודע אם אני רוצה להיות חבר שלה אז אני לא יודע אם אני רוצה לזיין אותה" - למה לסגור דלתות?
    שמור על קשר טוב עם כולן. תהיה פלרטטן עם כולן. פתח לעצמך כמה שיותר דלתות.
    הייתי פה.

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

לפני שנכנסים לקשר צריכים לזיין אותה ולא ההפך יא מצחיק.

משתמש מתחיל
    לייקים
    20
    נקודות
    50

אתה חי חיים ממוצעים. זה מה שאתה מחפש?
    לא, אני רוצה חיים מושלמים P:
    אני רק התחלתי את התהליך, ואני מצפה שזה ישתפר בהרבה.

שלב ראשון בכל דבר זה להציב מטרה.
    תדע מה אתה רוצה מעצמך.
    תנסה לדמות את זה לחייל שיוצא לקרב (עם כמה שאני שונא את הדימוי של המלחמה , כי זה כל כך לא.. אבל העיקר שתבין..) - הוא יוצא לקרב ולא יודע מה הוא מחפש , מה המטרה שלו.
    עם מי הוא יוצא ? במי הוא נלחם? מה הוא מנסה להשיג?
    פה זה הבעיה, אני לא בטוח, אני כמעט כל יום כשאני הולך לישון איזה 15 דקות עד שאני נרדם אני פשוט חושב, על החיים, על חברים, על בנות, על מה שאני רוצה לשנות, מה הדברים הרעים שצריך לשפר ומטרות, וכאן אני נתקע, נגיד הידידה הזאת, אני נהנה שאנחנו מתנשקים, כשרבתי איתה הייתי עצוב והיה לי ממש חשוב להשלים איתה, אם אנחנו לא מדברים או משהו(סתם כי לא יוצא) אז אחריי זה אני קצת מבואס שלא דיברתי איתה ולא עשיתי כלום באותו יום ואני פותח פה עליה אשכולות ככה שיש לי אליה משהו, אבל לפעמים אני חושב שאני נמשך אליה רק בגלל שביינתיים היא היחידה שבאמת ממש זרמה איתי(היא גם הנשיקה הראשונה שלי), כי תכלס אין בה משהו באמת מיוחד והיא גם לא כזאת כוסית(6~7).
    אז שוב, מצד אחד אני רוצה חברה, עכשיו זה גם ממש כיף בחורף ומלא פעמים אני בבית חושב לעצמי בזמן שאני עושה משהו אם חברה שלי הייתה לידי עכשיו איזה כיף היה, ומצד שני אני לא בטוח אם אני רוצה אותה(וכרגע היא היחידה שאני יכול להיות חבר שלה ויש קצת רצון לזה)
    אז אתה מבין, זה לא שאני לא חושב על זה, אני כן חושב על מטרות והכל אבל עדיין אני לא מצליח להגיע למשהו חד משמעי, תמיד יש מצד אחד ומצד שני =\

זה בדיוק המצב שאתה נמצא בו. אתה לא יודע מה אתה רוצה מעצמך ומצפה שהכל יימשך כמו שהוא עכשיו.
    מצטער לנפץ לך את זה אבל זה לא יישאר ככה.
    אם לא יישאר מתח מיני , אתה תשעמם אותה.
    זאת גם אחת הסיבות שהיא מתרחקת כל כמה זמן , כנראה.
    תלוי למה אתה קורה מתח מיני, נגעתי לה פעמיים בציצי, לפעמים בתחת, היא גם לפניי איזה שבוע שמה עליי יד והתחילה למשש לי את הפיטמה ולפניי איזה שבועיים שירד ממש גשם והיה קר אזהיא הכניסה לי ידיים לחולצה ואני הכנסתי לה, וגם היא שכבה עליי ואז התחלפנו ואני עליה אז כיאילו נראלי די יש..
    אז אני לא מבין מה יש לה להתרחק כל פעם אחריי שאני חושב שהכל מושלם היא דופקת איזה רחוק..

בקיצור - שב עם עצמך , תחשוב מה אתה מצפה מעצמך. תעשה רשימת מטרות. לאו דווקא על דף , אפילו אם תשב עם עצמך ותחשוב , זה מספיק.
    העיקר שתדע מה אתה רוצה מעצמך. אתה רוצה חברה? אתה רוצה יזיזה? ידידה? סקס? סתם קשר טוב איתה?
    בכל מקרה , מתח מיני ואווירה של פלרטוטים זה משהו שחייב להיות .
    כמו שאמרתי לך אני כן חושב על זה, ועדיין לא בטוח, ואני לא יודע איך באמת להגיע להחלטה הנכונה שבאמת תעשה לי הכי טוב

תקרא את המאמרים שכתבתי , ירחיבו לך את כל הנושא של הצבת מטרות וכו'.
    אני ראיתי אותם, אבל אין לי ממש זמן לשבת ולקרא, אבל זה שמור אצלי ובקרוב מאוד אני אקרא, תודה =]

טיפ קטן לסיום - "היא קטנה אז אני לא יודע אם אני רוצה להיות חבר שלה אז אני לא יודע אם אני רוצה לזיין אותה" - למה לסגור דלתות?
    שמור על קשר טוב עם כולן. תהיה פלרטטן עם כולן. פתח לעצמך כמה שיותר דלתות.
    כן אל תדאג, אני לא נעול עליה ולא מפלרטט בכלל עם אחרות, אני כן מפלרטט ומתנהג רגיל כזה לא כיאילו יש לי חברה או משהו,
    ולא אתה לא הבנת, אני לא לא רוצה להיות בגלל שהיא קטנה, זה לא משנה לי
    אמרתי שאני לא רוצה לזיין אותה בלי להיות חבר שלה, אם אני מזיין אותה אז אני רוצה להיות חבר שלה, ככה שאני צריך להחליט

באמת תודה על העזרה אחי!!
    ומצטער על החפירה

טיילר,
    לא אמרתי שאחריי, אמרתי שזה לא משנה,
    אמרתי שאפשר לזיין ואז להיות חבר ואפשר להיות חבר ואז לזיין(לא אחריי שנה כמובן),
    אבל בכללי שלא יראה כייאלו זיינתי וזרקתי
    נערך לאחרונה על ידי KakashiTheKiller; 24-01-2011 בשעה 16:10.

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

וגם לא אחרי חודש. זה מעורר רחמים.
    אז שיראה כאילו זיינת וזרקת, בקטנה...עדיף מלתת לבחורה כוח.

משתמש מתחיל
    לייקים
    20
    נקודות
    50

זה תלוי, שמע היא גם יותר קטנה ממני וגם בתולה(וגם אני), אז זה באמת לא יפה, צריך לפחות ערכים בסיסיים, וחוץ מזה אני גם הולך לראות אותה עוד שנה~שנתיים ואולי אפילו יותר..
    וגם היא אחריי זה מספרת לחברות שלה ויורד לי גם אצליהן, צריך להתאים כל דבר לסיטואציה.. בסיטואציה הזאת אני לא הולך לזיין אותה ולזרוק.

בכל מקרה זה לא קשור לנושא
    נערך לאחרונה על ידי KakashiTheKiller; 24-01-2011 בשעה 16:15.

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

בולשיט שהמערכת החדירה לך למוח...הקשר בין זה לבין המציאות הוא מקרי בהחלט.

משתמש מתחיל
    לייקים
    20
    נקודות
    50

מה קשור?
    בוא אני אסביר לך את ההגיון שלי
    קודם כל לזיין אישה ולזרוק בכללי זה לא יפה, והיא תעלב ותהיה עצובה,
    ככל שהיא יותר קטנה לרוב היא תעלב יותר
    וגם בגלל שהיא בתולה רצוי שזה יהיה מיוחד, ואם ישר אחריי זה אני אעזוב אותה לא משנה כמה מיוחד זה היה היא ממש תיפגע

המלצה, תראה את הסרט ghosts of girlfriends past
    נערך לאחרונה על ידי KakashiTheKiller; 24-01-2011 בשעה 16:57.

לייקים
    258
    נקודות
    108

לא, אני רוצה חיים מושלמים P:
    אני רק התחלתי את התהליך, ואני מצפה שזה ישתפר בהרבה.
    חחחח רואים שאתה בהתחלה..
    כשאמרתי את זה התכוונתי שאתה מתמהמה ולא יודע מה אתה רוצה מעצמך. זאת בדיוק הסיבה למה אתה חי חיים ממוצעים.
    משפט שמישהו חכם אמר לי פעם - "אם היינו עושים כל מה שהיינו יכולים , היינו מדהימים את עצמנו"
    בנאדם , אנחנו חיים חיים ממוצעים. תסתכל על כל יום שעובר , כמה באמת התקדמת ?
    כמה באמת התקרבת להגשמת המטרות שלך?
    או שאולי בכלל אין לך מטרות ?
    בן אדם בלי מטרות הוא בן אדם שלא יודע לאן הוא מתקדם. אתה צועד במקום.
    אל תקח את זה אישית , אני פה רק בשביל לעזור.

פה זה הבעיה, אני לא בטוח, אני כמעט כל יום כשאני הולך לישון איזה 15 דקות עד שאני נרדם אני פשוט חושב, על החיים, על חברים, על בנות, על מה שאני רוצה לשנות, מה הדברים הרעים שצריך לשפר ומטרות, וכאן אני נתקע.....
    אוו יפה , אז החיים שלך כן חשובים לך.
    כן חשוב לך לדעת לאן אתה הולך ומה אתה רוצה מעצמך.
    וגם לי היו את כל הדילמות האלו , של "כייף לי איתה , אבל אני באמת רוצה להיות חבר שלה?" - תנסה , מה יש להפסיד?
    חברה זה לא חתונה.
    אתה לא בא הולך מתי רוצה חותך (סתםם לא יודע למה זה קשור)
    אתם נהנים ביחד , היא רוצה אותך , אתה רוצה אותה. למה לא?..
    זה סתם מחשבות של "מה אם.."
    תנסה.
    היה לי בדיוק אותו המקרה (טוב , לא בדיוק.. אבל כמעט) עם ידידה קרובה..
    היא אמרה לי לא , ובמקום שזה יפיל אותי לקרשים - החלטתי שאני לוקח ממנה קצת מרחק , לא עניין של קרוב רחוק - פשוט בשביל להרגע ולעכל את הדברים..
    אמרתי לה שהכל בסדר בינינו ושהכל נשאר אותו הדבר , ובינתיים התקרבתי להמון בחורות אחרות. בשביל עצמי , לא בשביל לגרום לה לקנא או משהו אחר.. פשוט כי כשהייתי אובססיבי עליה לא ראיתי בעיניים אף אחת אחרת..
    ופספסתי המון הזדמנויות אחרות..
    ועכשיו , כשיש לי עוד הרבה אופציות אחרות , היא פתאום חוזרת ומנסה להתקרב אלייך..
    אתה מבין , אם תקח החלטה ותבצע אותה - לא תפסיד מזה שום דבר , מבטיח לך !
    בתנאי שתקח הכל בפרופורציה ותבוא בגישה טובה , כל הזמן !

אם אתה שואל אותי , לך עלזה. אתה אומר שכייף לך איתה ושהיא היחידה שאתה יכול להיות איתה כרגע בקטע של חברים.
    אתם גם מתנשקים הרבה , ויש מיניות..
    כל מה שמפריד בינך לבינה זה כמה מילים. שאלה אחת. רוצה להיות חברה שלי? (לא חובה בניסוח הרשמי הנדוש הזה אבל וואטאבר)

מצטער על החפירה , אבל זה הכל בשביל לעזור לך - אני אספר לך עוד משהו שקרה לי לא מזמן..
    ישבנו כמה חברים בכניסה למועדון , וראינו כמה בחורות יפות נכנסות.
    אני הייתי בטוח שהן קטנות , חברים שלי אמרו שהן גדולות יותר.
    סוג של "התערבנו".
    זתומרת , אמרתי להם "אני בטוח שהן מעל גיל X" , הם אמרו שלא.
    אמרתי "בוא נשאל אותם".
    החברים התביישו , הלכתי לשאול.
    פתחתי שיחה , סתם על איזה משהו לא זוכר על מה אפילו , התחלנו לדבר , הכנסתי בשיחה את השאלה הזאת , הם ענו , דיברנו צחקנו קצת..
    בסוף אמרתי להן "טוב יאללה , אני הולך" - נפרדנו והלכנו כל אחד לדרכו.
    באתי במטרה לדעת בנות כמה הן. זה הכל.
    אבל הייתי במרחק של כמה מילים ממש מסגירת טלפון , או כל דבר אחר..
    המרחק בין מה שאתה רוצה לבין מה שאתה עושה הוא ממש קטן. אתה רק צריך להציב מטרה ברורה.
    כשהלכתי לשם בידיעה שאני חייב לדעת בנות כמה הן , האמת היא (וזה קורה גם לטובים ביותר) שלא חשבתי אפילו על לשאול איך קוראים להן או מה המספר.
    ובגלל זה גם לא עשיתי את זה בסוף.
    נקודה למחשבה..

תלוי למה אתה קורה מתח מיני...
    אני לא מבין מה יש לה להתרחק כל פעם אחריי שאני חושב שהכל מושלם היא דופקת איזה רחוק..
    מתח מיני זה לא רק פיזי , למרות שמה שאתה מתאר מראה המון מתח מיני.
    תתן גם הערות מיניות..
    הבאתי פה לא מזמן כמה דוגמאות , אני לא זוכר ממש עכשיו...
    תכניס אווירה של טיזינג לשיחות שלכם.
    ד"א - כמו שכבר אמרתי , היא מתרחקת כי היא רואה שזה לא מתקדם לשום מקום.
    הבחורה מחפשת עניין !
    תעשו דברים משוגעים , תחוו חוויות משותפות , תצחקו יחד , תבכו יחד , היא צריכה גבר שיהיה לצדה ויוביל אותה. אחד שהיא תסמוך עליו ושיגן עליה.
    כמו שאמרתי לך אני כן חושב על זה, ועדיין לא בטוח, ואני לא יודע איך באמת להגיע להחלטה הנכונה שבאמת תעשה לי הכי טוב
    אז ככה אחי , האופציות שלך הן כאלו:
    1. או לשמור איתה על קשר על אש קטנה , וזה אומר שתהפכו לידידים. זה אומר שאל תצפה לקרוב-רחוק ושטויות , במצב הזה היא בכלל לא צריכה להיות בראש שלך. היא "עוד אחת מ.."
    אין לך ציפיות אליה , לה אין ציפיות אלייך , אתם רק 2 ידידים.
    2. או להשאר אותו דבר , יזיזים , יש נשיקות יש עניינים לפעמים , ואני באמת לא יודע כמה זמן זה יימשך.. כי בסופו של דבר , אם היא מתנשקת איתך חופשי , היא מרגישה בנוח איתך. לא יהיה קשה להיות חבר שלה (ואז לעשות סקס)
    3. או לנסות להיות חבר שלה. ללכת עם זה עד הסוף. ואם לא? - לא נורא !
    באמת שזה לא הסוף. לי אישית , כמו שכבר סיפרתי לך נפתחו העיניים מזה , וזה רק עזר לי !
    והיום אנחנו בקשר מצויין , הרבה יותר מפעם !
    כי היא יודעת כבר מה אני רוצה , אני לא מפתח ציפיות סתם - כי אני יודע מה היא רוצה , ואני מדבר איתה הכי חופשי שבעולם , ומפסיק לנתח את כל השטויות של קרוב רחוק IOI וחרטות כאלה.

באמת תודה על העזרה אחי!!
    ומצטער על החפירה
    תחפור תחפור זה בסדר , בשביל זה אני פה
    אם עזרתי לך - זה היה שווה את זה

בהצלחה אחינו (מקווה שזה יתן לי לשלוח את ההודעה הארוכה הזאת )
    נערך לאחרונה על ידי Dins8; 24-01-2011 בשעה 17:31.
    הייתי פה.

משתמש מתחיל
    לייקים
    20
    נקודות
    50

מצטער על החפירה , אבל זה הכל בשביל לעזור לך
    אל תדאג, פה דווקא כמה שאתה חופר יותר יותר טוב, אתה ממש ממש עזרת בהודעה הזאת, עכשיו תורי לחפור P:

בנאדם , אנחנו חיים חיים ממוצעים. תסתכל על כל יום שעובר , כמה באמת התקדמת ?
    כמה באמת התקרבת להגשמת המטרות שלך?
    או שאולי בכלל אין לך מטרות ?
    בן אדם בלי מטרות הוא בן אדם שלא יודע לאן הוא מתקדם. אתה צועד במקום.
    זה בדיוק ההגדרה של חיים ממוצעים, פשוט כל יום אותו דבר, לפעמים באמת זה ככה, לפעמים יש התקדמות ממש קטנה(שזה כבר יותר טוב), ולפעמים כמו אתמול לדוגמא שאני לא יודע למה אבל הייתי פשוט כל היום באדרנלין מטורף והייתי ממש שמח ורצתי וקפצתי ודיברתי עם כל בן אדם וצעקתי כל היום והיה ממש מגניב, אבל כן אני מצפה כל הזמן להתקדם, לא חייב כל יום אבל כל תקופה שאני אהיה בן אדם שונה, וכמו שאמרתי, קשה לי לבחור מטרות לכרגע, אבל מטרות כלליות יש, שאני חושב על איך אני רוצה להיות שאני אהיה גדול, עוד שנה, עוד כמה שנים..

וגם לי היו את כל הדילמות האלו , של "כייף לי איתה , אבל אני באמת רוצה להיות חבר שלה?" - תנסה , מה יש להפסיד?
    חברה זה לא חתונה.
    אתה לא בא הולך מתי רוצה חותך (סתםם לא יודע למה זה קשור)
    אתם נהנים ביחד , היא רוצה אותך , אתה רוצה אותה. למה לא?..
    זה סתם מחשבות של "מה אם.."
    תנסה.
    גם על זה חשבתי לנסות, כי באמת אני לא אפסיד, רק להרוויח קשר, נסיון ולהכיר אנשים חדשים אני יכול מזה, בכל מקרה שמע אני רוצה פשוט שלפניי זה אני אצא איתה לפחות כמה פעמים לראות שזה הולך, כי אנחנו סך הכל באימון שחייה 3 פעמים בשבוע, אני לא יצאתי איתה לטייל סתם, עם חברים וחברות שלה, לא באתי אליה(פעם אחת כשהתנצלתי ופעם אחת ב1.1 כשהייתה לה חברה וזה היה לקצת זמן), והיא לא באה אליי, אז כיאילו אם נצא קצת אני חושב שאני אנסה, אבל אני לא יודע איך, אין לי זמן ואני לא ממש יודע איך להזמין אותה/להזמין את עצמי אליה XD
    וגם עוד בעיה קטנה בקשר לזה, אין לי כל כך מעגל חברתי(הכוונה הרבה חברים וידידות שיוצאים כולם ביחד), לה יש, אם אני אצטרף אליה מתישהו היא תירצה להתצטרף אליי, ומה אני אגיד? היא תחשוב שאני איזה חסר חברים.. למרות שבאימונים שמה אני דווקא ממש אלפא, אני ועוד חבר טבעי הכי בולטים שם ואנחנו ממש אלפות

לא בשביל לגרום לה לקנא או משהו אחר..
    הזכרת לי עכשיו משהו, היא גם תמיד נמרחת על אחרים, כזה מחזיקה איתם ידיים, יושבת עליהם וכאלה בישביל לגרום לי לקנא וזה ממש ברור שהיא מנסה לגרום לי לקנא, כייאלו היא פשוט לא עושה את זה מספיק טוב וזה ממש בולט אז כיאילו אני בדרך כלל פשוט לא מתייחס, נגיד היא יושבת על מישהו, שתהנה.. אני ממשיך בעסקיי :]

המרחק בין מה שאתה רוצה לבין מה שאתה עושה הוא ממש קטן. אתה רק צריך להציב מטרה ברורה.
    כשהלכתי לשם בידיעה שאני חייב לדעת בנות כמה הן , האמת היא (וזה קורה גם לטובים ביותר) שלא חשבתי אפילו על לשאול איך קוראים להן או מה המספר.
    ובגלל זה גם לא עשיתי את זה בסוף.
    נקודה למחשבה..
    נקודה למחשבה!

מתח מיני זה לא רק פיזי , למרות שמה שאתה מתאר מראה המון מתח מיני.
    תתן גם הערות מיניות..
    הבאתי פה לא מזמן כמה דוגמאות , אני לא זוכר ממש עכשיו...
    תכניס אווירה של טיזינג לשיחות שלכם.
    אני כל הזמן מפחד שאני אצא חרמן מידי או משהו כזה, בגלל זה גם קשה לי לגעת לה בציצי או בתחת כי אני מפחד לצאת חרמן מידי.. אז כיאילו רק אם היא נוגעת לי אני נוגע לה גם ><
    ואם במקרה עולה לך דוגמא אני אשמח אם תתן

ד"א - כמו שכבר אמרתי , היא מתרחקת כי היא רואה שזה לא מתקדם לשום מקום.
    הבחורה מחפשת עניין !
    תעשו דברים משוגעים , תחוו חוויות משותפות , תצחקו יחד , תבכו יחד , היא צריכה גבר שיהיה לצדה ויוביל אותה. אחד שהיא תסמוך עליו ושיגן עליה.
    אתה צודק, אני מנסה בישביל זה גם צריך לצאת איתה יותר, באיזה חצי שעה~20 דקות שחצי מהזמן אני גם עם חברים וזה באמצע בריכה אי אפשר לעשות משהו מעניין, דברים משוגעים, לא יודע אם זה משוגע אבל נראלי שהיא וחברה שלה אהבו, ב1.1 אני נסעתי אליהן באופניים בתחפושת של סנטה קלאוס ואם במקרה ראינו אנשים אמרתי להם שנה טובה, בעברית, ברוסית, נראלי שהן התלהבו.. חוויות משותפות, בחנוכה הזמנתי אותה לסופרלנד, היא לא באה, לצחוק ולבכות זה גם חסר כי אנחנו צריכים קצת יותר לדבר(בדרך כלל אנחנו מתנשקים יותר ממה שאנחנו מדברים >< זה לא טוב) בכל מקרה אני מסכים איתך "היא צריכה גבר שיהיה לצדה ויוביל אותה. אחד שהיא תסמוך עליו ושיגן עליה." על זה אני גם צריך לעבוד, כי אני לא בטוח אם אני כן כזה או לא, פעם אחרונה שהייתה לי חברה זה היה ביסודי(חטיבה היה חרא, הכי כוסית HB3)

אז ככה אחי , האופציות שלך הן כאלו:
    1. או לשמור איתה על קשר על אש קטנה , וזה אומר שתהפכו לידידים. זה אומר שאל תצפה לקרוב-רחוק ושטויות , במצב הזה היא בכלל לא צריכה להיות בראש שלך. היא "עוד אחת מ.."
    אין לך ציפיות אליה , לה אין ציפיות אלייך , אתם רק 2 ידידים.
    2. או להשאר אותו דבר , יזיזים , יש נשיקות יש עניינים לפעמים , ואני באמת לא יודע כמה זמן זה יימשך.. כי בסופו של דבר , אם היא מתנשקת איתך חופשי , היא מרגישה בנוח איתך. לא יהיה קשה להיות חבר שלה (ואז לעשות סקס)
    3. או לנסות להיות חבר שלה. ללכת עם זה עד הסוף. ואם לא? - לא נורא !
    באמת שזה לא הסוף. לי אישית , כמו שכבר סיפרתי לך נפתחו העיניים מזה , וזה רק עזר לי !
    והיום אנחנו בקשר מצויין , הרבה יותר מפעם !
    כי היא יודעת כבר מה אני רוצה , אני לא מפתח ציפיות סתם - כי אני יודע מה היא רוצה , ואני מדבר איתה הכי חופשי שבעולם , ומפסיק לנתח את כל השטויות של קרוב רחוק IOI וחרטות כאלה.
    1. לא מעניין
    2. זה כרגע המצב שאני מקווה שיהיה
    3.(המשך של 2) עד שאני אצא איתה קצת והיא תבוא אליי ואני אליה ואז אין לי בעיה שנהיה חברים

ונחזור רגע למטרה העיקרית של הנושא, זה שאמרתי לה ככה בבירור ממש "כן" כשהיא שאלה אם אני אוהב אותה, זה טוב? רע?

ושוב תודה אחי, כל פעם גם אם אתה לא עונה בדיוק על השאלה אז כשאני מגיב לך אני מבין גם דברים בעצמי, אפילו בזמן שאני כותב אני מתחיל להבין..

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

ציטוט נכתב במקור על ידי KakashiTheKiller צפיה בהודעה
    מה קשור?
    בוא אני אסביר לך את ההגיון שלי
    קודם כל לזיין אישה ולזרוק בכללי זה לא יפה, והיא תעלב ותהיה עצובה,
    ככל שהיא יותר קטנה לרוב היא תעלב יותר
    וגם בגלל שהיא בתולה רצוי שזה יהיה מיוחד, ואם ישר אחריי זה אני אעזוב אותה לא משנה כמה מיוחד זה היה היא ממש תיפגע

המלצה, תראה את הסרט ghosts of girlfriends past
    גישה של AFC.

תשנה את צורת החשיבה שלך ואת הגישה שלך לחיים.

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 13:21.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,002 | הודעות: 8,205,595 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect