נכתב במקור על ידי Shir האם השאלות שאנו שואלים מציקות לך? איך זה להיות אחראי עליי? מתי יעלו עוד ראשיים? 1. לא תמיד. 2. מעולה אתה עשה את המוטל עליך. 3. שאלה שאיני יודע . נכתב במקור על ידי -BiG BaNG- מבחינתך, מה הפורום הזה? תחביב או עבודה ? תחביב זה ברור, היא לא נותנת לי כסף כשאני פה.
ממתי אתה עליתי לראשי ? יום - חודש - שנה
האם חשבת כמפקח שאתה ראוי למנהל ראשי בפורום?
"Once more into the fray Into the last good fight I'll ever know. Live or die on this day Live or die on this day."
נכתב במקור על ידי ProudYellow האם חשבת כמפקח שאתה ראוי למנהל ראשי בפורום? תמיד שאפתי להתקדם :] נכתב במקור על ידי DeViLshoT ממתי אתה עליתי לראשי ? יום - חודש - שנה באוגסט לא זוכר בדיוק.
נערך לאחרונה על ידי -HAIM-; 25-01-2011 בשעה 00:04.
נכתב במקור על ידי -HAIM- תמיד שאפתי להתקדם :] האם יש מצב שאתה מקדם אותי להיות מפקח? חחח (: מאיפה אתה מביא רקעים להורדה? ולמה שינית כינוי לTRON ואז החזרת לחיים?
מי שרוצה ליצור קשר מוזמן לשלוח ה"פ/מייל
אתה אוהב אותי? למה אתה גולש דווקא באטרף? האם אני חופר לך?
.Professional Programmer Html||JavaS||CSS||Php||Sql
נכתב במקור על ידי Shir האם יש מצב שאתה מקדם אותי להיות מפקח? חחח (: מאיפה אתה מביא רקעים להורדה? ולמה שינית כינוי לTRON ואז החזרת לחיים? 1. תמיד יש מצב רק תלוי בסיטואציה . 2. מאתרים בחו"ל 3. כי סתם האהבתי את השם, וחיים זה השם שלי. נכתב במקור על ידי Stain אתה אוהב אותי? למה אתה גולש דווקא באטרף? האם אני חופר לך? 1. מה נראה לך 2. כי אני אוהב את הפורום. 3. לפעמיים
אתה אוהב אותי?
נכתב במקור על ידי -HAIM- 1. תמיד יש מצב רק תלוי בסיטואציה . 2. מאתרים בחו"ל 3. כי סתם האהבתי את השם, וחיים זה השם שלי. 1. מה נראה לך 2. כי אני אוהב את הפורום. 3. לפעמיים תן לינקים לאשכולות של כל האלפיות שלך.. נראה אם תצליח...
נכתב במקור על ידי Shir תן לינקים לאשכולות של כל האלפיות שלך.. נראה אם תצליח... זה לא משימות כאן, שואלים כאן שאלות סה"כ. חיים שאלה לי אליך, מה נשמע ידידי?
נכתב במקור על ידי Toxicity זה לא משימות כאן, שואלים כאן שאלות סה"כ. חיים שאלה לי אליך, מה נשמע ידידי? אז הנה שאלה: חיים, אתה זוכר את כל האשכולות של האלפיות שלך? אם כן, יש מצב ללינקים אליהם? כמדומני, זוהי שאלה.
נכתב במקור על ידי Shir אז הנה שאלה: חיים, אתה זוכר את כל האשכולות של האלפיות שלך? אם כן, יש מצב ללינקים אליהם? כמדומני, זוהי שאלה. לא, "יש מצב ללינקים אליהם?" זו בקשה. אבל בוא לא ניכנס לקטנות, זה אחרי הכל אשכול של חיים.
נכתב במקור על ידי Toxicity לא, "יש מצב ללינקים אליהם?" זו בקשה. אבל בוא לא ניכנס לקטנות, זה אחרי הכל אשכול של חיים. חח זה היה על הפרנציפ (: אין מה לריב. אם 'תה רוצה תמחק תתגובות.
נכתב במקור על ידי Toxicity זה לא משימות כאן, שואלים כאן שאלות סה"כ. חיים שאלה לי אליך, מה נשמע ידידי? מצויין נבו רק חוזר שפוך מעבודה
נכתב במקור על ידי ShRcHeS הייתי בטוח שהגבתי פה אז השאלה שלי, למה אתה מלך ? איך אתה גורם לכולם לאהוב אותך ? יש לי שאלה אלייך למה אתה חנפן? חיים אפשר קישור לאשכול תמונה שלך?
חוקי הפורום