מה דעתכם על שתיית האלכוהול בארץ? האם היא מתרבה בארץ? האם יש עוד סיכוי להפחית את התופעה?
דיון פורה.
מה דעתכם על שתיית האלכוהול בארץ? האם היא מתרבה בארץ? האם יש עוד סיכוי להפחית את התופעה?
דיון פורה.
"Once more into the fray
Into the last good fight I'll ever know.
Live or die on this day
Live or die on this day."
|
|
מתרבה, כל ילד בן 15 חושב את עצמו גבר אם הוא שותה וחבל.
כדי לעצור את התופעה הזאת לדעתי צריך כמה שפחות להזכיר את עניין האלכוהול, ככל שפחות יזכירו את זה ככה אנשים פחות יתעסקו בזה [כמובן שאני מדבר על נערים].
קרא חוקי חתימות
מה רע באלכוהול ?
אנשים שמחים ומאושרים ,אני לא נגד זה.
נראה אותך שמח כשחבר שלך ישתה יותר מדי ויחליט שהוא יכול לנהוג ויעשה תאונה, נראה אותך שאחיך הקטן ישתה ויהיה במיון כי שתה יותר מדי בגיל צעיר מדי
אנשים נגד אלכוהול לא כי בנאדם בן 20 לא יודע לשתות אלא כי ילדים בני 14-15 מרשים לעצמם לשתות והם לא מבינים שזה יכול לעלות להם , אנשים בני 20 אם יש נהג תורן או שחוזרים בקווי לילה\מונית זה סבבה אבל אם נהג שיכור חוזר הביתה בנהיגה זה יכול לעלות בחיי אדם.
קרא חוקי חתימות
אנשים יכולים לעשות מה שבא להם, אני צריך לדאוג לעצמי.
אין יותר מידי מה לעשות אלכוהול זה לא חמור כמו סמים (לכאורה) אבל לצערנו מתים משתיית אלכוהול יותר אנשים מאשר עישון סמים צריך לחנך ולהעביר סדנאות או דרך שתמנע כמובן להחריף את ההגבלות על מכירת אלכוהול במיוחד בשעות הלילה , נקווה שיהי טוב יותר בענייין הזה.
אלכוהול זה בסדר כל עוד שותים במידה.
תעשו לי טובה, בני נוער יוצאים בימי שישי נגיד, ומה הם עושים? שותים ומעשנים.
הבעיה שהם עושים את זה עד שהם משתכרים או איך שהם מכנים את זה 'חוטפים סטלה'.
אני לא אשחק את עצמי תמימה, אם יהיה שתייה אני גם אשתה, אם יהיה נרגילה אני אעשן, אבל במידה.