נכתב במקור על ידי DeViLshoT Call Of Duty Black Ops ? 10/10 - משחק מושלם, אני עדין משחק במולטיפלייר.. -------------------------------------------------------- Call Of Duty 4 9/10 די אהבתי... ------------------------------------------- QUAKE 4
נכתב במקור על ידי מאסטר 019 9/10 די אהבתי... ------------------------------------------- QUAKE 4 משחק מעולה 10|10 -------------------------------------------------------------- QUAKE 3
תגידי לי תגידי מה ממני את רוצה רוצה אלייך שוב ילדה ויש לי בשביל מה נכון שלא הייתי לך הגבר שכבש חכי לי את עוד רגע קט הלב שלי חלש....
נכתב במקור על ידי Gaziel' משחק מעולה 10|10 -------------------------------------------------------------- QUAKE 3 משחק נחמד 9/10 --------------------------------------- QUAKE 2
נכתב במקור על ידי DeViLshoT משחק נחמד 9/10 --------------------------------------- QUAKE 2 משחק חמוד. 7|10 -------------------------------------------- GTA האחרון שיצא.
נכתב במקור על ידי Gaziel' משחק חמוד. 7|10 -------------------------------------------- GTA האחרון שיצא. GTA IV או GTA EFLC ? אם כן 10/10 שניהם מושלמים -------------------------------------------- 2 Little Fighter
נכתב במקור על ידי DeViLshoT GTA IV או GTA EFLC ? אם כן 10/10 שניהם מושלמים -------------------------------------------- 2 Little Fighter לא יצא לי לשחק. ------------------------------------------- Little Fighter
נכתב במקור על ידי Gaziel' לא יצא לי לשחק. ------------------------------------------- Little Fighter אתה רציני ? אתה יודע איזה משחק ותיק זה אני שחקתי בזה שהייתי בן 7 בערך... זה היה בן המשחקים (טוב לא הייתי ממש גיימר באותו תקופה ) 7/10 - בגלל הנוסטלגיה ----------------------------------------------------- Counter Stike 1.5
נכתב במקור על ידי DeViLshoT אתה רציני ? אתה יודע איזה משחק ותיק זה אני שחקתי בזה שהייתי בן 7 בערך... זה היה בן המשחקים (טוב לא הייתי ממש גיימר באותו תקופה ) 7/10 - בגלל הנוסטלגיה ----------------------------------------------------- Counter Stike 1.5 איכסה 10|0 -------------------------------------------------- GTA 4.
נכתב במקור על ידי Gaziel' איכסה 10|0 -------------------------------------------------- GTA 4. 6/10 ... ------------------------------- Call Of Duty : Black Ops
בברכה, שחף - מנהל רוק ומטאל לשעבר היה כיף לנהל פה חבל שאין לי מספיק זמן בשביל זה. אני עוד אחזור ! GodlySecret לשעבר. נכתב במקור על ידי Fireflies ממתי דג זה חיה תגיד אתה מפגר?
נכתב במקור על ידי ShahaF301 6/10 ... ------------------------------- Call Of Duty : Black Ops 10\10!! משחק יפה ------------------------------ FEAR 2
ספוילר: מנהל פורום : Steam , Team Fortress 2 , מדריכים וציט'ים לשעבר
נכתב במקור על ידי GameBall 10\10!! משחק יפה ------------------------------ FEAR 2 משחק יפה ! 10|10 ---------------------------------------------- FEAR
נכתב במקור על ידי Gaziel' משחק יפה ! 10|10 ---------------------------------------------- FEAR 10/10 - משחק פצצה ---------------------------------------- Grand Theft Auto EFLC
נכתב במקור על ידי DeViLshoT 10/10 - משחק פצצה ---------------------------------------- Grand Theft Auto EFLC משחק מעולה. 10|10 ----------------------------------------------- Grand Theft Auto IV
נכתב במקור על ידי Gaziel' משחק מעולה. 10|10 ----------------------------------------------- Grand Theft Auto IV 10/10 - בין המשחקים ------------------------------------ Grand Theft Auto SanAndreas
נכתב במקור על ידי DeViLshoT 10/10 - בין המשחקים ------------------------------------ Grand Theft Auto SanAndreas אחלה משחק... 9|10 --------------------------------------------------- כרייסיס 1 (מה שיש בנעוץ)
חוקי הפורום