נכתב במקור על ידי SellMaster יש לי שאלה אלייך למה אתה חנפן? חיים אפשר קישור לאשכול תמונה שלך? באמת אתה חושב שאני אחפש לך אותו ? תראה בפורום תמונות גולשים.
נכתב במקור על ידי -HAIM- באמת אתה חושב שאני אחפש לך אותו ? תראה בפורום תמונות גולשים. טוב אני יחפש, סליחה על החוצפה.
נכתב במקור על ידי SellMaster יש לי שאלה אלייך למה אתה חנפן? חיים אפשר קישור לאשכול תמונה שלך? מה הקשר ? שתדע בכמה דברים חיים עזר לי, אז תקרא לי חנפן, יש דברים שאתה לא יודע .
נערך לאחרונה על ידי AngryBirds; 25-01-2011 בשעה 22:19.
נכתב במקור על ידי ShRcHeS מה הקשר ? שתדע בכמה דברים חיים עזר לי, אז תקרא לי חנפן, יש דברים שאתה לא יודע . צודק אני יקרא לך חנפן.
נכתב במקור על ידי SellMaster צודק אני יקרא לך חנפן. כמו שאמרתי, שתדע איפה אמא שלי נמצאת עכשיו, ומה קורה לה, ואיך שהוא פה ותומך בי, תחזור אליי . עד אז, אתה תינוק וקטן בשבילי .
נכתב במקור על ידי ShRcHeS כמו שאמרתי, שתדע איפה אמא שלי נמצאת עכשיו, ומה קורה לה, ואיך שהוא פה ותומך בי, תחזור אליי . עד אז, אתה תינוק וקטן בשבילי . סליחה שהתחצפתי אלייך והעלבתי אותך אני מצטער.
חלאס לריב כמו תינוקות... וחיים, מאז שנרשמת כל הזמן היית באטרף או שהיו לך "פרישות קטנות"?
נכתב במקור על ידי -Ben- חלאס לריב כמו תינוקות... וחיים, מאז שנרשמת כל הזמן היית באטרף או שהיו לך "פרישות קטנות"? תמיד אני באטרף. פרישה קטנה מאוד, אני לא קורא לזה פרישה "הפסקונת".
כמה זמן אתה בפורום כל יום??
חוקי הפורום