בסוף 2011 תחילת ה2012 יגמר לאדג' החוזה והוא יגמור עם הWWE והוא לא מתכוון להמשיך. עוד סופרסטאר גדול שעוזב .
וזה סופי .
המשך יום נעים.
בסוף 2011 תחילת ה2012 יגמר לאדג' החוזה והוא יגמור עם הWWE והוא לא מתכוון להמשיך. עוד סופרסטאר גדול שעוזב .
וזה סופי .
המשך יום נעים.
נערך לאחרונה על ידי -Edge-; 25-01-2011 בשעה 14:44.
|
|
הוא גם אמר את זה לפני חצי שנה יש לי את ההודעה שלו בטיווטר ... אינה
. I have nothing else to prove in WWE. That is why I am leaving in 2012. Time to settle down, spend time with my family and relax. I will not go to TNA, because like I said I have NOTHING to prove. I am a WWE Guy, Not a TNA Guy and never will be
יופי אמן שכולם יעזבו את הwwe ואולי זה מה שיגרום לPG לעוף!!!
give him a SPOT LIGHT
I WALK ALONE
אני לא חושב שהPG יגמר בחיים בגלל שזה הדבר היחיד שמכניס כסף לWWE הרבה ילדים קונים את החולצות ..
כשלא לא היה PG רוב הקהל היה בני 20 עד 30 והם לא היו לובשים חולצות של ה"WWE" . תהליך של המכירות הולך ככה :
ההורים קונים לעצמם ואז לילדים ואז זה כפול 2 ....
וגם המאבקים מאוד אוהבים את הרעיון ויש בזה היגיון כי כול אחד ירצה להיות מתאבק ולעשות את זה כהצגה ולא לקבל מכות אמתיות ולפצעה כול הזמן.
גם אני לא ממש חולה על הPG .
אבל וינס אוהב כסף וכנראה שהוא מעדיף יותר כסף מאשר רייטינג .
הכוונה בPG היא שזה עדיין מבוים והכל רק שיש יותר קללות ויותר דם והארדקור בגלל זה הילדים מפחדים ולא רואים.
גם בגיל 20 - 30 קונים חולצות אבל פחות וגם עכשיו בגלל שזה לא מפחיד וכל זה, הWWE משודר בערוץ יחסית מוכר בשעה טובה לצופים(פריים טיים)