קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [קונה] תוכנה שמדמה רשת במחשב ממחשב רחוק | 50 נק'
    על ידי Orel Abergel בפורום עשינו עסק - ארכיון
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 30-04-2006, 19:27
  2. כבוד וכמה רחוק שווה ללכת בשבילו
    על ידי La Bamba בפורום דיבורים
    תגובות: 16
    הודעה אחרונה: 26-01-2006, 11:22
  3. יזיזה \ ידידה...
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 30-11-2005, 00:18
  4. פאק, כמה רחוק אפשר ללכת בשביל כסף???
    על ידי Fabio בפורום דיבורים
    תגובות: 14
    הודעה אחרונה: 19-10-2005, 22:41
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12
מציג תוצאות 16 עד 26 מתוך 26

רחוק, יזיזה... - עמוד 2

משתמש מכור האוואטר של Dins8
    לייקים
    258
    נקודות
    108

מסכים עם טיילר,
    אחי קראתי את התגובה שלך , והתייחסת כמה פעמים לדברים שאתה צריך לשנות בעצמך.
    - אתה לא מספיק סמכותי ודומיננטי - קשה לך להציב מטרות ברורות
    - מעגל חברים - צריך להרחיב אותו
    - אורח חיים - אתה לא יוצא עם חברים ליציאות , כמו שכבר כתבתי לא מזמן , לא תוכל להזמין בחורה לפגישת "דרך אגב" ("דרך אגב , אני יוצא עם חברים ביום שישי , תבואי") אם אין לך "דרך אגב" להזמין אותה אליו

ועוד כמה נקודות שצריך לשפר..
    כתבתי מאמר מאוד מפורט על זה , בפורום מאמרים בנעוץ.
    "פיקאפ - מאמר מסכם".

תקרא אותו , זה ישנה לך את כל הגישה לנושא ולחיים בכלל.

בהצלחה

ד"א : בקשר לנושא של "מפחד לצאת חרמן" - אל תפחד !
    אתה גבר , מותר לך.
    זאת המחשבה שצריכה להיות לך בראש.
    ועד שלא תדבר איתה בצורה כזו , ואז מה אם היא תקרא לך חרמן !
    הדר הכי טובה (לפחות בהתחלה , עד שזה יבוא לך טבעי) זה לשלב הערות מיניות בצורה כזו :
    (סתם דוגמא , אבל תבין ת'עקרון) :
    "את לא מבינה מה קרה לי אתמול ! ....בלה בלה בלה.. אז את אוהבת לעשות את זה?" (השאלה מתייחסת למשהו שאמרת לה)
    היא עונה.
    ואז אתה אומר לה משהו בסגנון "לאא יראש כחולל ! לא התכוונתי לזהה נו באמתת"

סתם דוגמא מפגרת , כי לא עלה לי משהו נורמלי עכשיו.. אבל הרעיון הוא להאשים אותה שהיא חרמנית. ראש כחול.
    היא תתחיל להתגונן ו"לא לא נכון אני לא" או להפך "כן ! לבנות גם מותר !"
    ומשם אפשר בקלות להגיע לשיחה מינית
    נערך לאחרונה על ידי Dins8; 24-01-2011 בשעה 20:03.
    הייתי פה.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    20
    נקודות
    50

מסכים עם טיילר,
    אתה חושב שצריך לזיין ולזרוק?
    אני אגיד לך מה דעתי,
    אם היא מודעת לכך שזה סטוץ, בכיף
    אם אתה מראה לה או גורם לה איכשהו לחשוב שיהיה ביניכם קשר, משהו רציני ואז עוזב אותה, אז זה ממש ממש לא יפה

- אתה לא מספיק סמכותי ודומיננטי - קשה לך להציב מטרות ברורות
    ואיך אני אמור להפוך לכזה? אני באמת לא יודע מה המטרות וכמה שאני חושב אני עדיין לא בטוח =\

- מעגל חברים - צריך להרחיב אותו
    - אורח חיים - אתה לא יוצא עם חברים ליציאות , כמו שכבר כתבתי לא מזמן , לא תוכל להזמין בחורה לפגישת "דרך אגב" ("דרך אגב , אני יוצא עם חברים ביום שישי , תבואי") אם אין לך "דרך אגב" להזמין אותה אליו
    זה גם בעייתי, מהילידים שיש לי בכיתה אין מישהו באמת חכם, כולם כאלה, חלק סתם AFC, חלק מפגרים, חלק ילדותיים בהגזמה, פשוט לא מעניין, אין בן אדם נורמלי בכיתה חוץ מאחד שהוא כבר חבר שלי והוא במצב כמו שלי
    ככה שאני לא מבין מאיפה אני פתאום אמור להביא מעגל חברתי..

ועוד כמה נקודות שצריך לשפר..
    כתבתי מאמר מאוד מפורט על זה , בפורום מאמרים בנעוץ.
    "פיקאפ - מאמר מסכם".
    זה גם שמור אצלי, אני אקרא שיהיה לי זמן XD

ד"א : בקשר לנושא של "מפחד לצאת חרמן" - אל תפחד !
    אתה גבר , מותר לך.
    זאת המחשבה שצריכה להיות לך בראש.
    ועד שלא תדבר איתה בצורה כזו , ואז מה אם היא תקרא לך חרמן !
    טוב ננסה O.O
    תודה, מקווה שילך חח

הדר הכי טובה (לפחות בהתחלה , עד שזה יבוא לך טבעי) זה לשלב הערות מיניות בצורה כזו :
    (סתם דוגמא , אבל תבין ת'עקרון) :
    "את לא מבינה מה קרה לי אתמול ! ....בלה בלה בלה.. אז את אוהבת לעשות את זה?" (השאלה מתייחסת למשהו שאמרת לה)
    היא עונה.
    ואז אתה אומר לה משהו בסגנון "לאא יראש כחולל ! לא התכוונתי לזהה נו באמתת"

סתם דוגמא מפגרת , כי לא עלה לי משהו נורמלי עכשיו.. אבל הרעיון הוא להאשים אותה שהיא חרמנית. ראש כחול.
    היא תתחיל להתגונן ו"לא לא נכון אני לא" או להפך "כן ! לבנות גם מותר !"
    ומשם אפשר בקלות להגיע לשיחה מינית
    עכשיו האמת אתה הזכרת לי משהו שפעם עשיתי, אבל שוב זה פעם ב..................
    לחבר שלי היה חצ'קון גדול על האף, אמרתי לו כזה "אתה יודע, אם יש לך חצ'קון על האף זה אומר שמישהי מאוהבת בך"
    אז הוא אמר "מאיפה זה?"
    אני:"סתם ידידה אמרה לי פעם חח"
    X(זאת שמדובר עליה פה בנושא): *התחילה לחפש אצלה גם חצ'קון על האף* "אה יש לי גם משהו"
    אני: של Y(החבר) הרבה יותר גדול משלך, תראי איזה קטן שלך, נראלי אפילו בכלל אין לך
    X: *צוחקת* כה שלו באמת הרבה יותר גדול משלי(משהו כזה)
    אני: *יורד עם הראש למטה, מסתכל לה על הכוס(כשהיא הייתה עם בגד ים)* "אין לך בכלל כלום"
    אני: אהה את מגולחת
    היא: כהה מה חשבת?
    אני: לאדע את קטינה חח.. כייאלו בצדדים ברור שאת אמורה כי את שוחה שלא יצא הכל, אבל באמצע לא יודע, לא חשבתי חח, טוב מגניב
    (ופה כבר הלכנו לשחות כי גם ככה איחרנו לאימון)

חפרתי בלי קשר לכלום XD
    בכל מקרה זה היה חד פעמי ><

לייקים
    258
    נקודות
    108

הסכמתי עם טיילר רק על ההודעה האחרונה.
    בקשר ל"לא יודע איך להשתנות"
    בשביל זה המשכתי ורשמתי שיש מאמר..
    רשום שם הכל.
    ואם צריך עוד משהו , אני פה.
    הייתי פה.

משתמש מתחיל
    לייקים
    20
    נקודות
    50

דין, תודה על כל העזרה, אני אדע את זה לעתיד אבל לכרגע המצב השתנה לגמריי
    הבנתי שזה לא רחוק אלא פשוט, זהו נגמר נראלי, כיאילו אני לא יודע, היא הפסיקה לדבר איתי בכלל, היא לא אומרת ביי, לא אומרת שלום, חבר שלי אמר לי היום שהיא דיברה איתו ואמרה לו שמחר הולך להיות לה משהו עם מישהו שישנה לה את החיים(O.O), בכל מקרה חשבתי יש מצב יש לה עכשיו מישהו אחר אז הגיוני שהיא תפסיק להימרח עליי.
    בכל מקרה לא יודע אני עכשיו לגמריי מבולבל, אז חשבתי לקחת אותה לצד לשאול אותה מה נסגר בינינו, אבל בכל פעם שאני חושב אני חושב שאני אגיד את זה כמו הומו או AFC
    אם נגיד היא תשאל למה אני שואל אז חשבתי לענות לה "יום אחד את אונסת אותי וכל היום אנחנו מתנשקים, יום אחריי זה אנחנו בכלל לא מדברים, אז שוב קרובים ואז שוב לא מדברים, ועכשיו כבר לא מדברים הרבה זמן, קרה משהו?"(כמובן שלא מילה במילה אני אתחיל ללמוד עכשיו אבל הבנת את הכוונה)
    ואז אם היא תגיד לי שיש לה מישהו אז סבבה אני אגיד לה שנישאר ידידים
    אם היא תגיד שסתם, לא כל כך יש לי מה לענות לה..

(כמובן גם שלידה אני לא מתנהג כמו שאני פה, אני מתנהג רגיל, לדוגמא הייתי באמצע שיחה עם חבר פתאום היא באה להגיד משהו לחבר אז אמרתי לה "שקט אישה את לא רואה שאנחנו באמצע שיחה?!" רגיל הכוונה כמו לכל אישה, לפעמים הייתי קצת יותר נחמד אליה אבל עכשיו כשהיא לגמריי ככה אז גם אני מתנהג אליה כמו לסתם אישה שאני לא מכיר או כן מכיר זה לא משנה)

בכל מקרה חבר שלי הטבעי, אמר לי שתכלס עכשיו היינו יזיזים ואם אנחנו יזיזים אז זה לא אמור לעניין אותי בכלל שאנחנו עכשיו לא מתנשקים או שהיא עם מישהו אחר, ככה שאם אני רואה אותה עכשיו אונסת מישהו אחר זה לא אמור להזיז לי ואם אנחנו מתרחקים זה לא אמור להיות לי בכלל אכפת כי תכלס אין ולא היה כלום
    ואם כן אכפת לי זה אומר שמשהו אצלה כן חשוב לי ואני רוצה שנהיה יותר מיזיזים ואז לדעתו אני כן צריך לדבר איתה ולשאול אותה מה קורה..
    נערך לאחרונה על ידי KakashiTheKiller; 25-01-2011 בשעה 23:31.

לייקים
    258
    נקודות
    108

ציטוט נכתב במקור על ידי KakashiTheKiller צפיה בהודעה
    דין, תודה על כל העזרה, אני אדע את זה לעתיד אבל לכרגע המצב השתנה לגמריי
    הבנתי שזה לא רחוק אלא פשוט, זהו נגמר נראלי, כיאילו אני לא יודע, היא הפסיקה לדבר איתי בכלל, היא לא אומרת ביי, לא אומרת שלום, חבר שלי אמר לי היום שהיא דיברה איתו ואמרה לו שמחר הולך להיות לה משהו עם מישהו שישנה לה את החיים(O.O), בכל מקרה חשבתי יש מצב יש לה עכשיו מישהו אחר אז הגיוני שהיא תפסיק להימרח עליי.
    בכל מקרה לא יודע אני עכשיו לגמריי מבולבל, אז חשבתי לקחת אותה לצד לשאול אותה מה נסגר בינינו, אבל בכל פעם שאני חושב אני חושב שאני אגיד את זה כמו הומו או AFC
    אם נגיד היא תשאל למה אני שואל אז חשבתי לענות לה "יום אחד את אונסת אותי וכל היום אנחנו מתנשקים, יום אחריי זה אנחנו בכלל לא מדברים, אז שוב קרובים ואז שוב לא מדברים, ועכשיו כבר לא מדברים הרבה זמן, קרה משהו?"(כמובן שלא מילה במילה אני אתחיל ללמוד עכשיו אבל הבנת את הכוונה)
    ואז אם היא תגיד לי שיש לה מישהו אז סבבה אני אגיד לה שנישאר ידידים
    אם היא תגיד שסתם, לא כל כך יש לי מה לענות לה..

(כמובן גם שלידה אני לא מתנהג כמו שאני פה, אני מתנהג רגיל, לדוגמא הייתי באמצע שיחה עם חבר פתאום היא באה להגיד משהו לחבר אז אמרתי לה "שקט אישה את לא רואה שאנחנו באמצע שיחה?!" רגיל הכוונה כמו לכל אישה, לפעמים הייתי קצת יותר נחמד אליה אבל עכשיו כשהיא לגמריי ככה אז גם אני מתנהג אליה כמו לסתם אישה שאני לא מכיר או כן מכיר זה לא משנה)

בכל מקרה חבר שלי הטבעי, אמר לי שתכלס עכשיו היינו יזיזים ואם אנחנו יזיזים אז זה לא אמור לעניין אותי בכלל שאנחנו עכשיו לא מתנשקים או שהיא עם מישהו אחר, ככה שאם אני רואה אותה עכשיו אונסת מישהו אחר זה לא אמור להזיז לי ואם אנחנו מתרחקים זה לא אמור להיות לי בכלל אכפת כי תכלס אין ולא היה כלום
    ואם כן אכפת לי זה אומר שמשהו אצלה כן חשוב לי ואני רוצה שנהיה יותר מיזיזים ואז לדעתו אני כן צריך לדבר איתה ולשאול אותה מה קורה..
    אחי , אתה פשוט מ-פ-ח-ד.
    אולי יש לה מישהו. אולי סתם היא אמרה לחבר שלך , בשביל שלא יחפור לה בשכל. אולי היא רוצה לגרום לך לקנא. אולי אתה פשוט משעמם אותי כי אתה לא עושה צעד.
    לא תדע עד שתעשה צעד !
    עכשיו קח תתחת שלך , תפסיק לשאול שאלות ולהילחץ ושאל אותה !
    קח אותה הצידה ושאל אותה מה קורה ביניכם.
    לא צריך לחשוב על משפטים להגיד לה במקרה והיא תגיד ככה וככה

אני רוצה שתסתכל עליה , ופשוט תירגע. סדר ת'נשימה , תרגיע ת'ראש שלך , שכל הזמן חושב וחושב ומנסה לנתח מה הכי טוב להגיד
    ופשוט תדבר רגיל.
    לדבר רגיל לא אומר לעקוץ אותה כל הזמן.. ואם אתה אומר לה "תהיי בשקט אישה" , תלוי מאוד איך אמרת , ואם היא הבינה שזה היה בצחוק.
    כי אם אני הייתי אישה והיית אומר לי דבר כזה , הייתי מעיף אותך לכל הרוחות ובטח מפסיק להימרח עלייך.

זאת בדיוק הבעיה בתחום , שהרבה אנשים באים ולומדים שורות ומושגים (קוקי פאני , עקיצות , נגים וכו') ומשתמשים בזה בצורה לא נכונה , חסרת-טאקט ולפעמים זה מה שהורס להם הכל..

צריך ללמוד את הרעיון שמאחורי זה , לא את השימוש של זה.

שורה תחתונה - עד שלא תעשה לא תדע.
    כל עוד תשב ותמשיך לשאול שאלות , הפחד שלך רק יגדל , ואתה תפספס את הרכבת.
    הייתי פה.

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

בנוגע ללהיות חרמן - לא תאמין כמה בנות החמיאו לי על זה שהייתי חרמן ונגעתי ועשיתי מה שבא לי וקידמתי עניינים איך שבא לי ולאן שבא לי.
    כי פשוט נמאס להן מהמפגרים שלא יודעים לספק ורק מנשקים ומשאירים ידיים במקום אחד ומפחדים לקדם עניינים..אין יותר TURN OFF מזה.

די עם הגישה של הAFC שצריך "להתחשב" כי לא צריך להתחשב באף אחד הן רק מחכות שתתחיל לזיין אותן ובמקום זה אתה עסוק בחוקי החברה שהם מיותרים לחלוטין לגבר אמיתי.

משתמש מתחיל
    לייקים
    20
    נקודות
    50

דין,
    לא הבנת, זה לא היה בישביל לפגוע בה או להעליב אותה, או אובר גיים(נג), זה היה סתם כזה פשוט, ואל תדאג היא לא נעלבה. פשוט נתתי דוגמא שאם היא לא כל כך מתייחסת אז גם אני לא כל כך מתייחס, קשה קצת להסביר את זה..
    ושוב, אם אני אתחיל איתה שיחה ככה אז זה ישר יצא כיאילו אני רוצה שנהיה חברים, ואני לא חושב שכדאי שנהיה חברים כי אנחנו לא מתנהגים כמו חברים, אנחנו לא יוצאים, ממש בקושי מדברים(או שבכלל לא קרובים או שפשוט כמעט ורק מתמזמזים), אנחנו מתנהגים כמו יזיזים, ואם אני יזיז זה לא אמור לעניין אותי, קשה להסביר
    מחר אני אראה אותה שוב ואין לי מושג מה לעשות

וטיילר, סבבה, הבנתי, פשוט עוד מחשבה שעברה לי שבישביל נוחות אני אמור להראות לה שלא מעניין אותי רק סקס ואני לא כמו כולם, אז כיאילו אם אני רוצה משהו יותר מסטוץ זה לא אמור להיות ככה לא?
    נערך לאחרונה על ידי KakashiTheKiller; 26-01-2011 בשעה 20:03.

לייקים
    258
    נקודות
    108

דין,
    לא הבנת, זה לא היה בישביל לפגוע בה או להעליב אותה, או אובר גיים(נג), זה היה סתם כזה פשוט, ואל תדאג היא לא נעלבה. פשוט נתתי דוגמא שאם היא לא כל כך מתייחסת אז גם אני לא כל כך מתייחס, קשה קצת להסביר את זה..
    ושוב, אם אני אתחיל איתה שיחה ככה אז זה ישר יצא כיאילו אני רוצה שנהיה חברים, ואני לא חושב שכדאי שנהיה חברים כי אנחנו לא מתנהגים כמו חברים, אנחנו לא יוצאים, ממש בקושי מדברים(או שבכלל לא קרובים או שפשוט כמעט ורק מתמזמזים), אנחנו מתנהגים כמו יזיזים, ואם אני יזיז זה לא אמור לעניין אותי, קשה להסביר
    מחר אני אראה אותה שוב ואין לי מושג מה לעשות

וטיילר, סבבה, הבנתי, פשוט עוד מחשבה שעברה לי שבישביל נוחות אני אמור להראות לה שלא מעניין אותי רק סקס ואני לא כמו כולם, אז כיאילו אם אני רוצה משהו יותר מסטוץ זה לא אמור להיות ככה לא?
    קשה לענות לך כשאתה בעצמך לא יודע מה אתה רוצה.
    אם אתה רוצה להיות חבר שלה , אבל רק בגלל שאתם לא יוצאים , ולא מתנהגים כמו חברים אתה לא רוצה - הפתרון נמצא בגוף העיה עצמה - תתחיל להתנהג כאילו אתם חברים. תתחרמן איתה חופשי. תתנשקו. תתחבקו. תפלרטטו. תדברו מינית.
    כל המחשבות האלו על "אני רוצה ככה אבל מפחד ככה והיא עושה ככה אז אני עושה ככה" עוצרים אותך ודוחקים אותך עמוק עמוק ל-Friend Zone.
    נערך לאחרונה על ידי Dins8; 26-01-2011 בשעה 20:25.
    הייתי פה.

משתמש מתחיל
    לייקים
    20
    נקודות
    50

"תתחיל להתנהג כאילו אתם חברים. תתחרמן איתה חופשי. תתנשקו. תתחבקו. תפלרטטו. תדברו מינית."

בדיוק!!
    את זה אני הבנתי גם בעצמי שאנחנו צריכים לעשות אבל כרגע זה נראה כיאילו היא לגמריי ירדה מזה, אז שבינתיים אני אתנהג רגיל, ואם אני רואה שיש הזדמנות או שאפילו קצת יש משהו אז אני ישר אנצל ואתחיל לעשות את זה, אבל נזכרתי מאוחר, וכשהיה הזדמנות והיה ממש חם לא ניצלתי, פשוט קשה לי להאמין שככה ירד לה ממני, אז עוד איזה שבוע אני אחכה בסבלנות ונראה איך הולך, בכללי אני אתנהג כרגיל, כיאילו לא היה כלום, אני אמשיך לדבר כמו שאני מתנהג, אנסה ליצור שוב משיכה ובקיצור כיאילו מהתחלה..

לייקים
    258
    נקודות
    108

תפסיק לחכותתתתתתתת !!!! זאת בדיוק הבעיה שלךךך !
    אל תדחה דברים !
    אתה יודע כמה זמן אני מרחתי קשר כזה , כמו שאתה מתאר?.... 3 שנים !!!!

אני חוזר על אותה תשובה כבר 20 פעם - תיגש אליה , תנסה , תקדם עניינים תעשהה כבררר !!
    תפסיק לפחד תפסיק לנסות שדברים יסתדרו ויהיו מתאימים בשביל שתעשה משהו.

אנשים מחכים שהזדמנות תיפול להם מהשמיים. במקום זה - לכו ותביאו אותה !!!

אחי , אני סיימתי להגיב כאן בנושא.. אם צריך עוד משהו - דבר איתי בפרטי.

מאחל לך רק טוב , ובאמת בהצלחה
    (ואם נפגעת ממשהו שאמרתי - הכל מכוונה לעזור לך , לעורר אותך.. לפעמים צריך איזו כאפה מעוררת כזאת בשביל להבין באיזה שטויות אתה מתעסק... כלאופן רק בהצלחה אחי)
    הייתי פה.

משתמש מתחיל
    לייקים
    17
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    That man possesses the most terrifying power. One by one he turns the people around him into his allies.

"תתחיל להתנהג כאילו אתם חברים. תתחרמן איתה חופשי. תתנשקו. תתחבקו. תפלרטטו. תדברו מינית."

בדיוק!!
    את זה אני הבנתי גם בעצמי שאנחנו צריכים לעשות אבל כרגע זה נראה כיאילו היא לגמריי ירדה מזה, אז שבינתיים אני אתנהג רגיל, ואם אני רואה שיש הזדמנות או שאפילו קצת יש משהו אז אני ישר אנצל ואתחיל לעשות את זה, אבל נזכרתי מאוחר, וכשהיה הזדמנות והיה ממש חם לא ניצלתי, פשוט קשה לי להאמין שככה ירד לה ממני, אז עוד איזה שבוע אני אחכה בסבלנות ונראה איך הולך, בכללי אני אתנהג כרגיל, כיאילו לא היה כלום, אני אמשיך לדבר כמו שאני מתנהג, אנסה ליצור שוב משיכה ובקיצור כיאילו מהתחלה..
    אחי הוא צודק.. תחשוב על עצמך במקומה, עזוב.. תחשוב שזה הפוך, שהיא מתחילה איתך, ועושה בידיוק את מה שאתה עושה לה..
    לא היה יורד לך מבחורה לא החלטית שלא יודעת לזרום ולקדם עניינים? תנסה לתקן את זה ותלך עם זה עד הסוף..
    ולגבי זה שאתה כל הזמן אומר שהיא בתולה ולא נעים לך לזיין ולזרוק. שוב תחשוב על זה הפוך, אם כוסית הייתה שוכבת איתך ואז לא מדברת איתך יותר, היית קצת מתבאס, אבל לפחות הרווחת חוויה.

+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 19:45.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,026 | הודעות: 8,205,619 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect