קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. הצעת חוק
    על ידי LSD בפורום משוב
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 07-10-2005, 17:18
נושא נעול
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 20

[הצעת חוק]

ברירת מחדל [הצעת חוק]

כל הפותח נושא עם משתמש אנונימי- באן לאייפי

עוד להגיב תגובות עם אנונימי אני מבין, כי אתם יודעים שאתם עושים לעצמכם פאדיחות עם התגובות שלכם
    אבל ראבק, כל הפורום נושאים של אנונימי

רק בשביל האסתטיקה הייתי מכניס את החוק לתוקף

קחו לתשומת לבכם.

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    קח נקודה למחשבה: .

באמת שאני לא מבין מה הקטע שלך ושל כל הקוטרים האחרים...

מה הבעיה עם משתמשים אנונימיים לעזאזל?!?!?!
    במיוחד בתחום רגיש כמו בנים-בנות!!!! אתם לא מתביישים??? לא כל הבחורים הם בעלי אף זקוף כמוכם שמתלהבים במה שהם עושים, ישנם המון בחורים ביישנים, מאצ'ויים, בעלי כבוד עצמי, כאלה שנחשבים ל"גברים גברים" כשבתכלס הם בתולים חסרי ביטחון... אתם באמת רוצים להרוס להם את הסיכוי לקבל עצה טובה בלי להיחשף? אם זה היה תלוי בי, הייתי מכניס לפורום הזה קוד שגורם לכולם להיות אנונימיים!

אגב, למה נראה לכם שאני פעיל רק בפורומים? כי ממש לא מתאים לי שבנות ידעו שאני ניגש לנשים או שגברים אחרים יצעקו לי "יא פלרטטן/פתיין/וכו'".. לא מתוך ביישנות או חוסר ביטחון אלא נטו בגלל שזה לא יועיל לי וגם יזיק! אני בטוח שגם החבר'ה כאן שכותבים בלי אנונימי מעדיפים להתחבא באינטרנט מאשר לבצע את הדיונים שלהם במציאות עם חברים או לגבש קהילה אמיתית בחוץ, בשטח! כשכולם יודעים עליך ועל מעלליך.. אז אל תשחקו אותה! תהיו בוגרים וגלו הבנה כלפי כל אותם אנונימיים!

ציטוט נכתב במקור על ידי XsonicX צפיה בהודעה
    באמת שאני לא מבין מה הקטע שלך ושל כל הקוטרים האחרים...

מה הבעיה עם משתמשים אנונימיים לעזאזל?!?!?!
    במיוחד בתחום רגיש כמו בנים-בנות!!!! אתם לא מתביישים??? לא כל הבחורים הם בעלי אף זקוף כמוכם שמתלהבים במה שהם עושים, ישנם המון בחורים ביישנים, מאצ'ויים, בעלי כבוד עצמי, כאלה שנחשבים ל"גברים גברים" כשבתכלס הם בתולים חסרי ביטחון... אתם באמת רוצים להרוס להם את הסיכוי לקבל עצה טובה בלי להיחשף? אם זה היה תלוי בי, הייתי מכניס לפורום הזה קוד שגורם לכולם להיות אנונימיים!

אגב, למה נראה לכם שאני פעיל רק בפורומים? כי ממש לא מתאים לי שבנות ידעו שאני ניגש לנשים או שגברים אחרים יצעקו לי "יא פלרטטן/פתיין/וכו'".. לא מתוך ביישנות או חוסר ביטחון אלא נטו בגלל שזה לא יועיל לי וגם יזיק! אני בטוח שגם החבר'ה כאן שכותבים בלי אנונימי מעדיפים להתחבא באינטרנט מאשר לבצע את הדיונים שלהם במציאות עם חברים או לגבש קהילה אמיתית בחוץ, בשטח! כשכולם יודעים עליך ועל מעלליך.. אז אל תשחקו אותה! תהיו בוגרים וגלו הבנה כלפי כל אותם אנונימיים!

למה נראהלך שלבנות אכפת אם למדתה את המשחק? אתה מצחיק, זה ממש לא מזיז להן אם למדתה איך לזיין אותן. אני לא אומר סתם, תדבר מולן על המשחק ותראה איך לא אכפת להן והערך שלך בכלל לא נפגע, בכלל אתה יכול ללמד אותן על המשחק אם באלך. וכל המחשבות של "הוא סתם לוסר\מסכן" זה רק תאוריה שגברים פיתחו לעצמם כמו כל התאוריות שהם ממציאים לעצמם בנוגע לנשים.

הינה משהו שמסביר את זה:כמו שאתה יודע שלאישה יש סיליקון ואתה יודע שזה מזוייף אתה עדיין נמשך לזה, בדיוק ככה אישה יכולה לדעת שאתה למדתה איך למשוך אותה וזה לא יזיז לה, כי זה מושך. הן יודעות מה קורה ב-א-מ-ת אבל לא אכפת להן, כמו שלך לא אכפת שיש לה סיליקון, אתה יודע מה קורה ב-א-מ-ת אבל לא אכפת לך.

עשה טובה, הם דרך מחשב
    טוב שלא ישבו על הפורום בביית עם כובע גרב ומשקפי שמש כדי שלא יזהו אותם

ולהיפתח לענייני בנים בנות ולא לעשות מהן עניין רגיש מדי זה אחלה חישול לקראת תחילת התהליך

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח

ובכלל, תדבר מולן על המשחק ותסביר למישהו על המשחק ואינטרקציה חברתית וכ'ו תראה איך זה רק מעלה את הערך שלך-אינטליגנציה חברתית זה מושך.

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    קח נקודה למחשבה: .

חחח זה מדהים איך אנשים מעוותים את האמת רק בשביל לשכנע את עצמם שמה שהם עושים זה בסדר.
    פשוט רציונליזציה במיטבה..

בוא נעשה סקר, ניגש לנשים עם השאלה "זה היה משנה לך אם היית מגלה שהחבר שלך למד בקורס כיצד לזיין אותך?" ונראה כיצד הן יגיבו... תאמין לי שהן לא יגיבו בסימפטיה..
    אגב, אני בעצמי שאלתי לא פעם ולא פעמיים בחורות מה דעתן על כל התחום הזה (לפעמים בעקיפין: למדתי לפתות אותך, זה לא טבעי אצלי, מה דעתך?) ואומנם חלק מהן עדיין זרמו איתי או גילו עניין אבל אפילו הן העלו התנגדות ותאמין לי שככל שעובר הזמן ועוד בחורה מכירה את התחום ככה הפיצוץ בסופו של דבר יהיה יותר גדול, זה נראה לך לגיטימי שאנשים ילמדו כיצד לשלוט לך על המוח, על האינסטינקטים וכיצד להוריד לך את החזייה בצורה הכי מהירה שאפשר ואתה תישאר אדיש? צא מהסרט אח שלי...

בכל מקרה, זאת לא הכוונה שלי בפוסט זה, הכוונה היא שתכבדו את האנונימיים ותאפשרו להם להתבטא "בשקט".. זה הכל, אל תהיו ליצנים.
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 27-01-2011 בשעה 22:03.

משתמש מתחיל
    לייקים
    20
    נקודות
    50

תכלס אני לא מבין מה ההבדל בין אנונימי ללא אנונימי, גם ככה אם אתה בפורום אתה כבר אנונומי, דוגמא הנה אני KAKASHITHEKILLER זה אומר פה למישהו משהו? אף אחד פה לא מכיר אותי במציאות..

משתמש מתקדם האוואטר של .Mojo
    לייקים
    91
    נקודות
    75
    משפט מחץ
    Be yourself.

אני מסכים עם דניאל.
    כבר משתמש בפורום זה אנונימי, שאי אפשר לדעת מי מאחורי המשתמש כל עוד לא פוגשים אותו במציאות.
    מה, אתם מפחדים על ה"כבוד" של המשתמש שלכם?
    אלוהים ישמור, אני גג הייתי עושה אנונימי אם הייתי נכנס לפורום של הפורנו וגם זה רק בגלל פאדיחות שלי מעצמי...
    .Imagine a VERY HOT HALF NAKED GIRL, right... here

משתמש מכור האוואטר של Dins8
    לייקים
    258
    נקודות
    108

הסיבה היחידה שאני מוצא שבגללה צריך לחסום משתמשים אנונימיים הם שבמשתמשים כאלו מפרסמים בדרך כלל את השאלות הכי מפגרות..
    אבל עדיין , יש כאלה שלא רוצים "להיחשף".. מי ישמע.. בנאדם שלא רוצה להיחשף יכול פשוט לפותח לעצמו משתמש ולשאול דרכו את כל השאלות של ה"פיקאפ"..

כלאופן , לחסום או לא לחסום , לא באמת משנה לי.. תתרכזו בדברים יותר חשובים...
    נערך לאחרונה על ידי Dins8; 26-01-2011 בשעה 23:46.
    הייתי פה.

באן היה סתם הקצה כדי להמחיש לכם מה דעתי על העניין

שימוש באנונימי הוא כאילו להתחיל ברגל שמאל את התחום
    ואני באמת לא מבין איך אתם לא רואים א הסתירה שבשימוש אנונימי
    זה מוריד מערך והכבוד העצמי שלכם

משתמש כבוד האוואטר של VOCA
    שם פרטי
    שון ツ
    לייקים
    214
    נקודות
    1,086
    משפט מחץ
    If you wanna be somebody else, just change your minde.

למה שיורידו את המשתמש האנונימי ?
    אין לי הרבה מה להוסיף סנופקין אתה גאון, מכל תגובה שלך בפורום אפשר ללמוד כל כך הרבה.

המשתמש האנונימי זה בשביל הפרטיות.
    אתה לא יכול לבוא בתקיפה לאנשים שמשתמשים באנונימי.
    המקסימום שאתה יכול לעשות זה להציע לאותם אנשים לא להשתמש כי זה מוריד להם ת'ביטחון.
    עוד סיבה שביגללה אנשים משתמשים באנונימי זה בגלל אנשים כמוך דניאל.
    את האשכול הזה ראיתי במיקרה שניכנסתי לפורום : http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=706323
    התגובה שלך מורידה לו את הביטחון לשאול שאלות, אז הוא שואל באנונימי שחס וחלילה לא תצחק עליו שהוא שואל כזאת שאלה.

בקיצור דיון חסר תועלת והצעה חסרת תועלת שכניראה שלא תמומש.

לשעבר 'Like

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    50

אף פעם לא הבנתי מה הבעיה בלכתוב באנונימי... כולה אנונימי לא בא לו לפרסם בשם המשתמש שלו זכותו תפסיקו להיכנס בקטנות בכל אחד

משתמש מכור
    שם פרטי
    אילן =]
    לייקים
    37
    נקודות
    30
    משפט מחץ
    תנצל את היום כאילו זה יומך האחרון ותבנה את עתידך כאילו תחייה לנצח =]

איזה שטויות, יש אנשים שרוצים לפתוח נושאים בפר טיות בלי שידעו מי הם ודווקא טוב מה שאין בפורומים אחר. זה דבר מצויין מאוד ולא להוריד את זה

כל מי שאפילו רק מגיב באנונימי, שימו לו ישר באן!!! - לצמיתות!!!

ברירת מחדל כן לאנונימיות

כל מי שמפרסם באנונימי רק מראה לכולנו עד כמה הוא זקוק לעזרה ושהפורום הזה נועד לאנשים כמוהו!

נחשו מי אני...

נושא נעול
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 13:21.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,002 | הודעות: 8,205,595 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect